Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
Jaleen Smith, 18minuta, 4 poena i +28 :).

Raduje cinejnica da ce biti odmorna ekipa sutra i od velike vaznosti je da Zek bude spreman. Oni su izmoreni siguno od juce ali im ta pobeda psihicki donosi dosta vise nego sto eventualni umor odnosi.

Mi smo trenutno na jednom brejku, oni su na -2. Ako ih dobijemo sutra saljemo ih definitvno van plej ofa, a sebi nastavljamo da krcimo dobar put.

Pored toga, Fener, Pao, Monaco, Milan.. Tu se mora traziti bar jedan brejk.. Ali hajde da idemo utakmicu po utakmicu kao prosle godine. Tj prvo da se muski pobijemo sutra.. Samo tako mozemo dobiti..

I da, malo me brine pad igre PJa u zadnje vreme. Nadam se da ce sutra, kad je najbitnije, pokazati svoju klasu
 

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Laganica pobeda. Tako se radi kada se ozbiljno pristupi meču. I ponovo, bravo Jareeeee, polako se vraća!!! Najvažnije od svega, nije bilo povreda i igrači se nisu umorili. Protok lopte nam je mnogo bolji kada je Kaminski u igri, jeste da odbrana malo trpi ali mislim da možemo to sebi da priuštimo.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.458
Mi smo trenutno na jednom brejku, oni su na -2. A
Ako gledaš Home/Away odnos, onda su oni na -1.

Ne bih se ja njima opterećivao preterano, samo još jedna u nizu. Za uspeh u EL bitno je pobeđivanje u serijama, mi znamo da imamo kvalitet za to. Samo se mi pitamo, ne potceniti ni jednog protivnika, bio on Asvel, ALBA, fmp... i sve će biti ok.
 
Последња измена:

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
977
Reaction score
309
Velika stvar je uradjene sinoć, a to je rutinska pobeda u unapred dobijenoj utakmici, bravo momci tu se vidi zrelost tima.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Jeste vi vidjeli Kaminskog u prvom poluvremenu? Iskidao se, potukao se, kretnja u napadu nikad bolje, sve lopte pokupio u odbrani. Kreću kritike za četvrtu četvrtinu kad je sve bilo gotovo, a ono kad smo ih uništili ništa?
Dajte bre, a publika vrh 3/4 i onda festival u 4/4 navijamo protiv fmpa, kao da je gotova utakmica...
Prvo poluvreme tkz" Kasni Kaminski... "" Ispao Kaminski... "" Sreća za Partizan nije stigao na vreme Kaminski... "

Potpisujem da u istoriji KK Partizana zaštićeniji igrači na ovom forumu su postojali, (logično jer treba zaštititi igrača, i biti strpljiv sa njim) ... Ali hvalospevi na nečiju kurcobolju i sebičluk se nikad nisu dešavali ovde kao za Kaminskog.
Činjenica da su pored Tristana u timu Partizana protivnički treneri naglasili da sve treba polazi od napada preko Kaminskog, i ako podigne ruku podigne je tek posle izbačaja,i ako iskače visoko ne može isprati nogama igrača... I ako ako zagradi defanzivni skok treba mu večnost da se skočni zglobovi aktiviraju... Što isto važi za pozicioniranje za mis meč.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Добили смо Огија дефинитивно, све је бољи и бољи , и много ми је драго што тај лимитирани еврокуп играч показује да није заборавио да игра , да му је фалило само мало да преломи, имаће успона и падова али и своје место у ротацији.

Смит исто , тек ће бити добар , сигуран сам у то, само да нађе своје место и уклопи се.

Сигурна утакмица , 3/4 одлично одигране, после пад, битно је да се енергетски нису истрошили.

Сутра очекујем дуел Боломбој- Кабокло, атлетски обојица су одлични, мекша рука и боља техника дефинитивно на страни Бруна, али овај њихов у одличној форми.

Највише ће ме болети, да нас затрпа неки пацов типа Теодосић/Недовић што ће се десити ако од почетка не добију одбрану какву заслужују. Свакако смо квалитетнија екипа само то треба показати
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Nista onda da mu se da sut karta i to je to.
Teško da će se dati nekom šut karta zato što je neko napisao na forumu da se prekinu hvalospevi i bacanje u trans za svaki uspešan piken rol koji je košarkaš sa NBA iskustvom i solidnom platom odradio, dok se za sve ostalo što Partizan gubi sa njim dok je u svom modu smatra da je privilegija uopšte gledati takvog igrača i da ne možemo protiv njegovih limita
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.627
Reaction score
5.404
Pa ne nego ti ga napljuva kao da je dordje gagic. Sta je onda po tebi resenje ako sut karta nije?
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.065
Reaction score
4.236
Локација
Humska 1
Prvo svim forumasima kao i njihovim najmilijima da pozelim srecnu novu godinu, da budu svi zivi i zdravi, srecni i ispunjeni i da se svi zajedno na prolece radujemo sto vise osvojenih trofeja.

Sto se tice jucerasnje utakmice, odradili smo to kako bih svako od nas ovde to pozeleo. 4/4 zaista treba gledati "izolovano" i sve ok.

Nemamo puno vremana da analiziramo jucerasnju utakmicu, ide vec sledeca. Svi znamo ko i sta nas ceka. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem forumase na uzdrzanost, da se ne bi ovde posle utakmice hvatali slucajno za glavu i sto se tice rezultata i sto se tice pojedinih upisa. Nit smo mi u ovom trenutku Real nit su oni Asvel. Igramo pred njihovim navijacima (za pojedine u nasoj ekipi ce to biti prvi put), mobilisali su se svi kao u stara dobra vremena, imaju bitnu pobedu pred derbi, mi mozda bez Ledeja. Ocekujem da se potucemo, da energija bude na nivou pa ako je dovoljno za pobedu, slavicemo i to je to.

Volim Partizan!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.947
Локација
Žrnov
Pokušavam bez emocija da racionalizujem moguće ishode sutrašnje utakmice pošto me baaaš drma trema.
Da smo kompletni, ne bih se stresirala ni malo. Ovako, da mi odigramo najbolje što možemo, u sastavu koji nam ne ugrožava ostatak sezone, da nam se niko više ne povredi pa šta bude.
Realno, niti je išta rešeno pobedom, niti izgubljeno porazom (osim naših živaca)
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
IMG-9220bac0a3b89f903ae2f51e092440b1-V.jpg
Mi se izuli pred sinocnju utakmicu, a i sutra cemo, kao i svaki put do sad. Sta nam tesko :partizan-fan:
Srecna Nova Grobarijo, budite zdravi i zivite slobodno, za sve ostalo nas Partizan ce se pobrinuti!
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.374
Локација
Kosovska Gracanica
Srecna Nova svim Grobarima uz jedinu zelju u ovoj godini, a to je da NČ umre! Znam, svi ste ocekivali da napisem da je jedina zelja da Zoc osvoji desetu, ali to ce se po mom misljenju svakako desiti, tako da se ne treba za to oslanjati na Boga kad on sam Bog koji zemljom hodi!
Imam pitanje jedno, nisam ispratio sinoc cigane toliko, kakav je status Mitrovica, da li ce biti spreman za sutra? Za mene najinteligentniji njihov igrac i motor ekipe. Za Ledeja sam siguran da ce igrati, makar sa jednom nogom!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Igrace mitrovic, nije nista ozbiljno.

Sa ili bez Ledeja mi moramo dobiti, nema izgovora, EL sudije, nas bolji igracki kadar, kao i Zeljko na klupi, sve osim pobede, naravno da je smak sveta, jer od fmp ne volim da gubimo cak ni u kriketu.
 
Top