Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

goodfornothig

Grobar
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
217
Reaction score
820
Локација
...
Znam da je krenula pljuvačina po Panteru, i/ili traje već određeni period. Danas je takođe počeo i igrao jako loše, destruktivno. Nije nešto sjajno odigrao ni kad je zamijenio Nanelija u 4/4, ali je izuzetno bio svjestan svog stanja i odigrao je prilično pametno, smireno, plašljivo, ne što se plaši nekog, nego svoje nesigurnosti. On je veliki profesionalac, radiće još više na sebi, vratiće se brzo i još jači.
Bulkvalno sam rekao ovo pri izlasku iz arene, neko ce da najebe za ovo :D
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Јарамазов улет на терен и став мани ме преузимања пусти да их једног по једног стрпам у џеп.
Каква јебена дефанзивна клиника, није искључено да је некога однио и кући са собом :D
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Браћо још не могу све утиске да сумирам. Прва утакмица ове године на којој сам био, грло сам оставио тамо и сву енергију.

Прво ме паркинг убио, гужва, кашњење. Какав почетак , баш нисмо знали где бијемо. Још на онај очај, слошило се једном детету, па сам пропустио део и вратио се на -24.

И онда када сам видео почетак треће знао сам да креће, знао сам да мора, не знам како је било на ТВ, али енергија је била одлична, одличан притисак на судије.

Урлао сам Оги заслужио си , заслужио си када убоде тројку. И стварно је заслужио тај за кога су многи помислили да је заборавио да хода . Трифа свака му част стварно у првом једино он нешто радио у оба смера. Друго је лудница гробарска, рапсодија, треба доживети.

Много битна победа , морамо да одбранимо домаћи терен. Вечерас славље. И да све набацано овако, Доузер се појавио, ајде брат сваку такав да будеш агресиван у нападу, треба нам то ко леба.
 
Top