Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.759
Reaction score
19.343
Локација
Nickname
Zašto kada gledam Ponitku i Andjušića na terenu dobijam deja vu i kroz glavu mi prođu Zagorac i Dangubić...?
Jedva čekam momenat skraćenja rotacije i većinu minuta nosioca tima.
 

Monster

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2011
Порука
116
Reaction score
311
Elem, skretanje s teme, ali u srednjem veku smo biliu skuobu sa Rimskim carstvom, a ne Grcima. Koliko znam, prilikom pravljenja Jugoslavije dogovorena je razmena stanovništva. Batalite jutjub kao istorijski izvor.
O ljubavi grka prema nama mi ne treba YT vec samo okruzenje. Nazalost, okruzen sam arogantnim grcima i svestan sam koliko nas vole. Oko razmene stanovnistva nisi u pravu. Peglanje istorije prolazi kog ovaca ali ne svih. Nije skretanje sa teme. Tema je evroliga, nastup Partizana i prateci dogadjaji. Da li su uvrede prateci dogadjaj? Ako jesu onda nije skretanje teme. Mozda je tebi licno zasmetao moj komentar? Iskreno, uopste me ne pogadja ako ti u mom komentaru nesto smeta. Tvoje je pravo da ti nesto smeta.
Tebi nije zapalo za oko da je Lesor stalno imao primedbe na sudjenje? Ja nisam zaslepljen i trudim se da sagledam stvari objektivno (sada skrecem sa teme).

Utakmica je bila teska i osim par udaranja u celo zbog Kaminsko,Smita i Ponjitke ja nemam sta da zamerim. Teska i rovovska bitka koja je nazalost pripala njima.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.083
Reaction score
15.791
Локација
Храм фудбала
Борили смо се колико смо могли али нажалост то није било довољно.
Критеријум суђења за пожељети, прави домаћински, али ми није јасно ни наше господство и скоро никако не тражење челенџа, па једва га и сад затражишмо кад је ствар била толико очита на терену. Ако ништа друго, тражи га да играчи предахну, да добијемо прилику за мини тајм-аут.

И дефинитвно овој екипи фали "дивљине, коју смо изгубили одласком Лесора, а нисмо је надокнадили ни са једним новим играчом.
Што би мој пријатељ рекао треба нам неки јединичар, неко са дозом безобразлука и оправдане курчевитости.
Просто изгледамо летаргично на терену, без било какве емоције, и сувише школски.
 

Monster

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2011
Порука
116
Reaction score
311
Inace, meni je delovalo kao da je Lesor nekako cuvao Kabokla sa posebnim zarom, cisto da mu pokaze da jos uvek nije dostojna zamena. Bas je bio gresivan na njemu, mnogo agresivniji nego na Balsi naprimer.
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.141
Reaction score
4.575
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Dobro smo i prošli s obzirom šta nam se dešava u timu. Biće teško uhvatiti plj-of pored toliko nespremnih,često povređenih igrača. Ali i dalje više volim poraz u EL nego poraz u EC ili fiba LŠ. Suđenje koje smo imali prošle sezone možemo samo sanjati ali nema veze teraj dalje moj Partizane
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.546
Reaction score
3.836
Локација
Beograd
Bruno je odigrao katastrofalno u cetvrtoj cetvrtini, a mi jos pisamo po Kaminskom (iako nije da nije zasluzio).

Da je igrao KP ovo bismo dobili. PAO je lose igrao veceras.

Sledece 3 tekme su izuzetno bitne. Dve pobede moraju da se uzmu.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.080
Reaction score
14.360
Локација
Kipar
Kakve veze ima ljubav Grka I Srba sa ovom utakmicom? Svakakve budalastine se pisu ovde. Sve to ide pod onu matricu da smo mi jedini valjani I ispravni na svetu.
Sto se utakmice tice, izgubili smo jer su oni bili bolji I zasluzeno pobedili.
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Ovo je sve za Kabokla svemirski brod. Samo strpljenje i rad. Da li cemo imati vremena za sve to, to struka najbolje zna…

Ljudi, covjek je igrao do juce protiv Slask-a…
Upravo. I Lesor kad je došao kod nas imao je već nekoliko sezona u Evroligi/Evrokupu iza sebe. Nije Željko lud što je prvo tražio Pantera i Ledeja. Doužer je za sada jedini pogodak iz SAD, ali on će tek da bude igračina sledeće sezone. Ako hoćeš momentalno rezultat bolje ti je da tražiš igrače se iskustvom igranja Evrolige.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.446
Reaction score
2.214
Nazalost zelja je jedno a mogucnosti su drugi imamo jos sansi za jebeni plasman u play off, ipak da se okrenemo sto nas ceka prvo mega da se revansiramo za nepotrebni poraz i Zalgiris koj igra kao preporodjen.
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
150
Reaction score
1.143
Локација
Pozega
Partizan je bolji tim od ovog pao a, čak i u gostima, kod njih, čak i bez K.P. i Avrama, i to sam ja video včrs., a to što nismo dobili, uopšte ne potire ovo gore, već znači da ih u nekoj ev. play off rundi čistimo bez problema. Dalje, kaunas, nema šta da traži sl. kolo u Areni, sa sve Trinkijem. Dalje, real ćemo samleti u Bgd. Apostrofiram njih kao lidera i kao velikog dužnika od prošle sezone.
Dalje, smešan kriterijum sudjenja faulova u 4/4 na štetu KKP, u koju se ušlo egal, što onda još
više dobija na težini. Dakle, nadam se da je narkos predsednik pao a ovaj put konačno bez primedbi.
Dalje, najbolja igra P.J. do sada. Ako ovako nastavi, i K.P. se vrati u prošlogodišnju formu, imamo opet K.P. i Exuma i po.
Ja i dalje neću ni kritikovati, a posebno ne otpisivati ni Kaminskog, a ni Ponitku, sve dok su tu. Ima ko o tome da misli.
Na kraju, siguran sam da će se ovaj tim boriti za titulu prvaka Evrope. Kako ćemo doći do te prilike ? Imaćemo sreće, kao protiv maccabija, a možda i Obradović smisli nešto.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.906
Reaction score
7.803
Ono sto igra Ponitka za blizu miliona je katastrofa, uzas.
Cini mi se da je kolima dosao kod nas? Dati mu za benzin i da sto pre ode, bice bolje i za njega i za nas.

Sad ce se javiti advokati sa, to je igrac zadatka, birao ga Zeljko itd.
Lik nema veze sa kosarkom, moze da se vucara po Evrokupu neka GranCa ili Tofas za bolje i nije.

Ej ide u kontru 1 na 0 i toliko je trom, stize ga Nan da mu lupi bananu? Pritom je promasio jos 2-3 zicera, umesto da bar jednom "iskusno" izvuce 2+1.

Andjusic je najbolji suter kad imamo +20 protiv Krke i on udje, tad mu nema ravan u evropi, Rej Alen je.

Kaminski + Ponitka + Smith to su bre 2,5M, za te pare imas Nana + Monekea i jos ce biti kusura.

Utakmica je bila u egalu dok je PJ bio raspolozen, kad je stao, a Bruno usao u svoj mod tu je bio kraj.

Kod Kabokla nema sredine ili donosi prevagu na nasu ili na protivnicku stranu, strasan igrac, potencijal, al ga je*u faulovi i cini mi se da je malo veca lajsna od Nanelija :D
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.790
Локација
"preko bare"
Koliko god da ga cenim, poštujem, koliko god da je Žoc jedan jedini, najveći, Bog košarke, ubedjen sam, da bi Dule ovakve mrtve utakmice sa ovim igračima dobio. Nekako bi nekog pridavio, uštinuo bi sudiju, dobio bi tehničku, zagalamio bi... Jednostavno, trgnuo bi neke uspavane igrače. Izvukao bi maximum maximuma od svakog. Bez zajebancije. Jbš ovo moderno doba. Hoćeš rezultate a ne daješ sve od sebe? Trening u 06h, pa pišaj znoj i krv. Ako je uspeo od Slavka Vranješa da napravi Hakima Oledžuvona, Ako je Alexa Marića iskopao na klupi Granade i vaskrsao ga, pa uspeo bi valjda i od Kaminskog da napravi košarkaša dostojnim KKP-a.
Jbg, zato Žoc ima slabe rezultate. Pogotovo u Evropi...

Igrali smo odlično, mnogo bolje nego što sam se nadao, dok je bilo snage i koncetracije. Vjerujem da će se sve poklopiti kada budemo kompletni i kada bude najpotrebnije.
 

Špaca

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
260
Reaction score
1.042
Zar je moguće da niko ne pominje suđenje koje je bilo po menni jedan od glavnih uzroka poraza večeras+nekoliko naših gluposti. Što se tiče Lesora toliko nas je zadužio prošle sezone da ovo ponašanje večeras može da mu se podvuče samo kao prva lična greška. Onom pirejskonm govnu Slukasu želim isto što i Nunn-u. Ne daj bože da smo ga doveli (mislim na obojicu). Ovo je jedna od onih utakmica gde nisi ni očekivao pobedu ali ipak žališ jer vidiš da je bila moguća. Takođe, želeo bih da pozdravim i širu familiju onom njihovom treneru-legionaru i da mu poručim da samo može da se sagne Željku koliko god pokušavao da bude njegova kopija. Nek leči komplekse na onoj prigradskoj kuvi iz našeg komšiluka, ionako bolje razume mentalitet iste nego rafiniranog sistema kakav smo mi. Balša solidan večeras, a njegova zamena....šta reći. Sve je to podnošljivo dok smrdljivci imaju dve pobede manje i dok se bore za top 15.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
Повратком Алексе и са Пантером и Зеком у форми, не видим којом магијом може ПАО да нас добије у две, три утакмице. Много бих волео да овај тим буде комплетан у плеј-офу.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
470
Reaction score
2.604
U kolikom smo napadačkom kanalu dovoljno govori da smo na prvih 14 utakmica sezone u EL, zaključno sa Žalgirisom, svakoj ubacili preko 80 poena i bili prvi napad EL, a u narednih 8 samo dva puta ubacili toliko, i to kod kuće protiv Asvela i Makabija. Sad smo, mislim, negdje oko 8 mjesta po poenima po utakmici. I to se vidi i po igri, većina napada nam izgleda potpuno bezglavo, i da nije individualnih rješenja prvenstveno Dozera i Nanelija, situacija bi bila još mnogo gora.

S druge strane, s obzirom da skoro nikad nemamo više od dva raspoložena igrača po utakmici, da su nam dva najbolja igrača odigrala zajedno jednocifren broj dobrih utakmica u sezoni, da nam se najveće pojačanje zakucalo na kraj klupe, da još jedno pojačanje od kojeg smo dosta očekivali ne može da pogodi ni kad je sam ispod koša (Ponjitka), da nam generalno svi starosjedioci (osim možda Nanelija) igraju bitno slabije nego prošle sezone...Ovih 11-11 i trenutno 10 mjesto su premija. Daj Bože da se tu i održimo.
 
Top