Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.148
Reaction score
2.076
Локација
u srcu šesnaesterca
Mnogoo bi nam znacila pobeda veceras. Bas bi lepo i pravovremeno legla.
Milslim da je vreme da se Smajli klupira na 2-3 meca, Kaminskom je bas prijalo. Cenim da Balsa moze da pokupi te minute mnogo produktivnije, zasto ne i Tristan. Takodje, mislim da Smit moze mnogo bolje defanzivno da zatvori njihove bekove od Jareta i da bi to mnogo bolje odradio na kepecu u poslednjem napadu prosle utakmice. Jasno je da su najopasniji sa spoljnih pozicija, pa smatram da Andjusic moze jos da odmori. Ostalo zavisi manje vise od trenutne inspiracije, koncentracije, fizickog stanja i srece, naravno.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Баш бих волео да уђемо растерећено, да опустимо руку, али наравно са доста трчања и јаким темпом , онда би ово добили убеђен сам.

Некако ми је доста разигравања полуиграча , ако треба нека Џејмс да 25, Лојд и Окобо по 12, али остале морамо да зауставимо. Не смемо да уђемо тако да у првој четвртини примимо 4,5 тројки, после џабе да играш одбрану како год, погодиће тешке шутеве то је правило.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.215
Reaction score
15.825
Локација
Beograd
"Znači, ako u ovom trenutku analiziramo šanse Partizana da dogodine opet zaigra Evroligu one su čak i manje od 50 odsto. Ipak, postoji tračak nade za crno-bele, mada je to tanko da tanje ne može biti."

Znači popušiš kurac smradino ciganska "novinarska".
 
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
431
Reaction score
1.558
Samo da veceras malo ranije upalimo motore a ne kao u poslednjih par meceva tek kad gubimo sa 10-20 razlike. Imamo sansu iako se nekako vise nadam brejku u Bolonji. Samo jako pa sta nam Bog da. Nadam se da nece biti nepotrebnih faulova kojima Bruno i PJ sami sebe izbacuju iz igre ( i ritma). Resavaju Zek i PJ Dosier ;)
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
149
Reaction score
1.142
Локација
Pozega
Očekujem pobedu KKP večeras. Verujem u ovaj tim, i uzdam se da včrs. K.P. i Povratnik prelome za našu pobedu.
Srećno, i napred crno - beli !
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.024
Reaction score
7.664
1000003928.jpg

Za braću koja će ići na tekmu.(izvror:IG Grobari_Paris)

Izvinjavam se unapred ako sam omašio temu.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.789
Локација
"preko bare"
Gledam raspored, od gostovanja imamo jos 5 utakmica sa ovom veceras. Od toga 4 su dupla kola ,2 ove nedelje i 2 kasnije armani i barselona. Sto mislim i da nije toliko lose jer su nam u duplim kolima vece sanse za neki brejk nego da je jedna. Iz ovog duplog kola zadovoljan bih bio i da se vratimo sa 1:1
Što još znači, i što mislim da je veoma bitno, da nećemo puno biti van Beograda. Imaćemo mnogo više vremena za treninge i uigravanje, i to, nadam se što duže, u punom sastavu. To je, pogotovo u ovom trenutku u sezoni, neprocjenjivo.
 

Bokili

Početnik
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
194
Reaction score
1.167
Локација
Tamo daleko
Lekice sam pripremio polovinom meseca (tako spada). Odoh po mnooooogo piva.:partizan-fan::pfc::napred-partizan:
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Nadam se da cemo veceras dobro otvoriti utakmicu.Zeljko je dao optimisticnu izjavu za ova dva gostovanja.Nesto slicno i pred duplo kolo gostovanja,gdje smo dobili u prvoj utakmici Valensiju..Forma nam je nestabilna,ali iskacu pojedinci koji nose jedan dio utakmice.Ocekujem da pored PJ ,Nanelija i Ledeja,veceras podignu formu i Kapiten ,Kabolko i Aleksa.Smajli mora da se probudi,Kaminski da nastavi sa dobrom ofanzivom i pomogne momcima u defanzivi.Ovo ce biti i rotacija koja ce se najvise koristiti do kraja ligaskog dijela. Vecerasnji protivnik je fizicki jaka i potentna ekipa.Defanzivni skok moramo iskontrolisati,svi su spremni za igru na obrucu.Tradicija je pred nama,navijaci ce napraviti atmosferu pa sa srecom za jos jedan brejk sa obale.
 
Top