Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.065
Reaction score
4.236
Локација
Humska 1
Za kraj je Željko Obradović, po ko zna koji put, istakao značaj navijača. I protiv Efesa će biti najveća snaga crno-belih.

“Navijači Partizana su poznati po tome da uvek daju ogromnu podršku igračima i svima nama koji su ovde. Zamoliću ih da budu podrška timu i da probamo iz te energije i onoga što daju timu da dođemo do rezultata. To je najvažnije. Ovaj klub postoji i takav je kakav je zahvaljujući njima. Svi mi ostali smo prolazni. Dolaziće novi ljudi, neki će odlaziti, neki biti tu, ali navijači su snaga Partizana. Svi su zamenljivi, ovaj će klub postojati bez nas, a oni su najveća moć koju ima Partizan”, završio je Željko Obradović.

Svi koji budete u hali, znate sta vam je ciniti. Na pocetku, dok budemo imali crne minute i na kraju samo jedno ime da se ori! Mora znati da ce za njega zamene biti onog trenutka kada se "zajedno" slozimo da je to to.

OBRADOVIC ZELJKO!
 

JF1983RS

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
45
Reaction score
116
Локација
Zvornik
Samo nam je falilo i Naneli da se povredi :banghead:
Gde si to nasla, nije valjda?
Nasao sam:
"Ipak nije sve idealno, jer je trener Partizana otkrio da Naneli zbog problema sa povredom nije trenirao.


"Džejms ima problem sa ramenom, desilo mu se u finalu Kupa. Nije trenirao ni Tristan koji je osetio bol u kolenu", rekao je Obradović."
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Taj francuz Difala meni se uopste ne svidja, pamtim ga jako dobro.

Jos nesto vise od 24h, vec odbrojavam u glavi, nadam se da cemo konacno da zaigramo onako kako znamo i priZeljkujemo.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.458
Da je ova utakmica došla pre pauze bio bih veliki pesimista. Ovako, em sam "zaboravio" koliko smo loši bili tada :D em ne znamo koliko je kome ova pauza "legla". Samo jako i koncentrisano svih 40 minuta. Efes nije nepobediv, ali se neće ni sam pobediti. Mi kvalitet svakako imamo, kako da igramo dobro tako i da zaseremo. Nadam se da će ovo prvo preovladati.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.445
Reaction score
2.211
Vreme je za nov pocetak i zavrsni udarac za plasman dalje i pohod ka titule.Zajeban protivnik ali ne i nepobedljiv veceras pobeda i samo pobeda.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.626
Reaction score
5.404
Larkin,Brajant,Bobua,Tompson,Plajs,Dzons, Klajburn, Wilis...Efes kompletan je jaka ekipa i ne znam kako smo mi favoriti veceras ali dobro. Mozda i najtezi protivnik za vadilicu u odnosu na prethodne dve utakmice gde su nam isto pobede bile po moranjem ali sta da se radi.
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Ako Efes odigra u skladu sa svojim potencijalom i mi odigramo u skladu sa svojim, tu utakmicu mi ne mozemo dobiti. Ali kako se takva situacija nikad ne desi u sportu, pobedicemo. Sad stvarno, ali stvarno vise nema zajebancije :D Do kraja je svaka utakmica EL zivot ili smrt...Pa da vidimo mozemo li da izvucemo iz sebe...
 
Top