Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.447
Reaction score
2.215
lepo je kada slavimo pobedu ali bice jos lepse sutra i Efes da izgubi od Fenera. Ajmo crno beli.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.632
Reaction score
5.418
kako da budu četvrti kad ja četvrti pao i beži im jednu pobedu a pao igra sa bajernom i asvelom...mrka kapa. ...šteta za makabi večeras, svakako, onda bi feferu gorilo za ispadanje u plejin i jače bi zapeli sutra. no, videćemo
Cetvrti moze da bude monako. Jedino ako panata izgubi sutra pa da budu cetvrti.
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
''Hm... Sa direktnim konkurentima najbolji medjusobni skor... Ma sudbina je ovde umesala prste. Visa sila neka ::) . Prolazimo dalje''

Iz ovog pod navodnicima se vidi kako mi iskreni, verni i napaceni navijaci Partizana razmisljamo kad postoji i promil sanse da prodjemo dalje ::)
A sad ozbiljno i zasnovano na naucnom uporistu - Ima ovde jedna baba u selu pored mesta gde zivim koja se bavi nekim vradzbinama. Do duse, uska specijalnost joj je da ''saliva stravu''!
Ali ono... Otici cu sutra pre podne da je pitam da provraca malo da oni iz Efesa svaki drugi sut obruc ne mogu da pogode! Mozda ima i to u opisu svojih mogucnosti.
Otici cu. Sto mi tesko :cool::D
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Konacno smo prekinuli crni niz poraza u gostima...Bravo za citav tim!

Pocinjemo da dizemo formu pred F4 i ocekujem da u ovoj hali budemo najbolji kad je najvaznije, tamo u maju
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
439
Reaction score
1.719
Локација
Ohio
Dobro je zivi smo, rudarski iskopana pobeda. Amerikanci odlicni, a konacno da i Smajli daje znake zivota.
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
367
Reaction score
1.579
Локација
Novi Sad
Koliko samo nama Kaminski znači u napadu. Ko kaže da nemamo pleja razigravača?
Više odmaže u odbrani nego što pomaže u napadu. Čim je izašao u 2.poluvrememu, pripitomili smo ih.
Panter na primer mnogo bolje saradjuje sa svim ostalim visokim igračima, jer umeju blok da mu postave iz kog on profitira višestruko
Kaminski ne ume ni lepo da stane u pik, nego odbranbenog pleja dočekuje nekako rukama, a i iz toga se otvara ranije nego što bi trebalo, pa naš igrač sa loptom maltene nikakvu prednost ne ostvaruje iz toga.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
109
Reaction score
334
Sutra prvo igra fener a onda panta. Pablo laso me bi bio pablo laso da nekog pusta. Drugo, zadnje kolo sa ciganima igra u direktnom duelu za plasman. Ima fener mnogo motiva.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.697
Reaction score
23.105
Локација
Академија
Сјебала нас Барса јер је добила Макаби па сад Фенер не мора да победи Ефес. Остаје нам да се надамо да ће Жељко сутра позвати Шараса и рећи му "ил' си нинџа или минџа."
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.697
Reaction score
23.105
Локација
Академија
Да би Фенер имао предност домаћег терена, мора да прескочи оба грчка тима а то тешко да ће се десити. Фенер једино може да калкулише с ким ће да игра плејоф, са Барсом или са Грцима па да томе прилагоди свој приступ. Ако сутра Ефес изгуби, Турци имају само један тим у плејофу а ако победи имаће два (на могући пораз Ефеса од цигана у последњем колу не рачунамо). Где смо ми у тој причи, питање је. Сад се тек види колико нас коштају они порази на једну лопту. Само једну од тих неизвесних завршница да смо добили, све било би другачије.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
633
Reaction score
3.879
Sampionske ekipe ne biraju sta, kako i protiv koga. Pogotovo ako su to njihovi cigani. Zasto se uopste diskutuje o tome? Treba, ne treba... Saras i ostali ce da daju sve od sebe da pobede. A ako im se moze reci da spuste gas onda nisu ekipa za fajnal for. Prosto. Mi da gledamo samo nasa posla.

Ja nesto imam jako lepa secanja na ono kad na jedvite jade prodjemo u plej of... Neka bude kako bude...
 

Anonymous

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
176
Reaction score
981
Srce mi zaigra kad vidim “našu” košarku makar i na nekoliko minuta, kad protivnička odbrana ne zna gdje se nalazi, kad proradi neumorni “drajv en kik”. Frenk je nekad stvarno Jokić za sirotinju, dok nas PJ baš usporava, bez obzira na odličnu partiju. Čestitke na pobjedi, nadam se prolazu.

I da, turski timovi su baš poznati po puštanju, solidarnosti i ljubavi između klubova… Ne kažem, možda Fener i ne dobije, ali kakvo puštanje ljudi. Pa ne pričamo o špancima. Više vjerujem u Fener nego Real.
 
Top