Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Ne može da se poredi slučaj Šamrok sa Romom i Tikvom, to je svakome jasno kao dan.
Od Šamroka smo izgubili nesrećno, dok je Vermezović direktan učesnik u sramnom nameštanju, za Romu sam čuo od njegovog bivšeg saigrača.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.485
Reaction score
41.382
Локација
Žrnov
Ja da sam neka (forumska) vlast, ja bih uvela poJene za svako pominjanje klubova na A i Š i tih utakmica....

Meni bukvalno muka pripadne kad samo pomislim :( a ne još da raspredam o tome...
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.543
Reaction score
1.459
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Kad smo vec kod crnog revansa sa Samrokom, jel' razlog izostavljanja Stojkovica iz 11, bio neki njegov izlazak u grad noc prije?
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ja da sam neka (forumska) vlast, ja bih uvela poJene za svako pominjanje klubova na A i Š i tih utakmica....

Meni bukvalno muka pripadne kad samo pomislim :( a ne još da raspredam o tome...

Na koji misliš klub na A? AEL, Artmedia? :confused

Ne treba nikad da se zaborave te utakmice kao ni osećaj posle takvih šamara. Sve je to sastavni deo navijanja za Partizan. Takođe, te utakmice trebaju biti uvek "tu", odnosno u našim mislima, jer sećajući se tih poraza, svaki uspeh dobija novu dimenziju i budi ponos u nama prema Partizanu, kao prema svetinji koja se mogla uzdignuti posle takvih poniženja.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.543
Reaction score
1.459
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Ah, ta aljkavost administracije...
Дарко Грубор: Платићемо Дијари кад и другима

25 јан, 2013 Генерални секретар Партизана, Дарко Грубор оштро је демантовао поједине наводе Едина Куртагића.

– Није тачно да било ко са стадиона, рачунајући и мене, није желео да прими Дијару. Напротив, увек је радо виђен у мојој канцеларији. Могуће да је дошло до неспоразума са секретарицама – поручио је Грубор.
Први оперативац црно-белих уверава да ће Сенегалац добити новац, али да ће на њега морати да причека.
– Дијара ће бити исплаћен у најкраћем могућем року, пратећи динамику исплате осталих играча. Није нам јасно због чега се подиже прашина кад је реч о мањој суми, посебно имајући у виду шта је све Партизан добио од Дијаре и Ламин од нас и кроз шта смо заједно прошли минулих година. Желим му срећу у Анталији, да настави да постиже голове – завршио је Грубор.

Zurnal
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ma bezveze skrecu paznju na nas sa ciganskih problema...
Garantujem da Dijara nije potezao tu pricu, jednostavno je neko dosao do tih papira i stavio to u medije...
Klasika.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Осећај после Шамрока није ни прићи стању моје психе после Артмедије.
Роми из Рима и ФК Барјактар из Ваљоне су негде између...
Рома је дуго била број 1, a онда је кренула лавина ка управи и Вермезу...
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Bas tako, brate moj. Artmedia je nesto nezaboravno. U stanu je nakon toga bar 15 dana vladala tako naelektrisana atmosfera, a kojoj sam ja kumovao. Bio sam na ivici kolapsa. I nakon te utakmice, tekma sa OFK-om na JNA, doslo 20.000 ljudi.. Definitivno je ta utakmica nesto sto se svim grobarima urezalo u pamcenje za vjek vjekova.
 

Zagor

Guest
Овај Двоглави има потребу да сваку тему трансформише у "Носталгију"... :D
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.078
Reaction score
26.450
Локација
ante portas
Rome u Vermezovoj verziji se ne secam kao ni Flamurtarija ,ali cu vecno pamtiti Petrzalku , i Samrok . Ali kad smo vec kod "osecaja " meni je ubedljivo najlosije bilo posle Petah Tikve . Ta sramota je neuporediva sa bilo kojom ,barem ce meni to ostati urezano u secanje dok sam ziv .Pamtim i Timok ,ali Tikva ostaje urezana u secanje .
Prosto ne znam koja ekipa je uspela da da pet golova u Humskoj , to bolje znaju istoricari i cuvari secanja sa nostalgije :D To je po meni najveca sramota u istoriji kada smo se vec dotakli ove teme . Mozda ovo i nije lose kako bi se malo duha sa nostalgije prenelo ovde i kako bi oplemenilo malo ovaj topik omrazenog Djurgardena ;)
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Preko ovoga se tada lako prešlo jer smo jedva preživeli nokaut. Nikad nismo saznali što dođe do te izmene na poziciji golmana, bar se ja ne sećam priče. :confused


Na golu Partizana iznanada je pred revanš meč sa Ircima došlo do rokade. Radiša Ilić je počeo meč, a Vladimir Stojković se preselio na tribine. Upitan zašto je odlučio da zameni golmane, Stanojević je odgovorio: „Ima više razloga, ali glavni je to što Stojković nije u dobroj formi.
Sve sam vam rekao. Ako pričamo o Stojkoviću, da li možemo da analiziramo neke njegove golove koje je primao. Da li možemo da pričamo o golmanu koga ni selektor Petrović ne zove“, glasio je odgovor trenera Partizana.
Mada, Radiša je primao još smešnije golove ali nije kriv za poraz od Šamroka. Jeste primio sličnu bombu kao što je bio onaj gol Mede (jedini njegov koji sam ikad video) ali sećam se i natečenog oka posle požrtvovane intervencije. A onaj penal jeste on skrivio ali je neko drugi ispao iz igre pre toga. Mislim Rnić. Ma, posle (ili čak neposredno pre) Genka je Stanoje definitivno izgubio konce odnosno uprava mu ih je isekla. Prodaja Petrovića, dovođenje Rnića i onog...kako se zvaše...matorog iz Holandije... Čak i protiv Škendije je škripalo jer je ekipa bila neuigrana. Jovanča rasni strelac je morao da igra da bi se dobro prodao (paradoksalno). To je bar jasno. Fejsa se čekao da se oporavi od povrede da bi expresno bio prodat. Ono dovođenje Adije uz Tejga...
Definitivno je tu bilo mnogo muljanja, pre svega sa menađerske i upravine strane. Stanoju i Krletu se može zameriti jedino što su trpeli i ćutali ali je to u početku bilo iz dobre namere, srećni što su na pozicijama na kojima jesu ali ne baš iskusni. Siguran sam da bi mnogo toga drugačije uradili kada bi dobili novu priliku. Dok uprava na čelu sa Đurom sve po starom samo što su konačno našli dobitnu kombinaciju u Tumbi i Vermezu. Dobitnu u smislu podguznih mutavih muva. Čak se i prevaGrant brže-bolje pokupio i šmugnuo. A Stanoje je bio tu još polu-sezonu posle Šamroka i izdominirao je samo tako. Da bi onda došlo do novog sukoba. Verovatno jer su se on i Krle pobunili zbog novih svinjarija uprave.

Što se Genka i Šamroka konkretno tiče, i pored upravinih brljanja, možemo te poraze pripisati sportskoj nesreći. Stanoje je pričao o pripremi sistema koji bi bio dugoročan i istrpeo bi čak i poneki neočekivani neuspeh u početku. Ovo što Tumba i Vermez sada pričaju nema mnogo veze sa tim iako zvuči slično.
 
Последња измена:

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Partizanov manevar sa Stanojevićem nije uspeo

00092008.jpg
Zaista je tužno na koje načine većina klubova u Srbiji pokušava da izbegne plaćanje obaveza prema trenerima, igračima i ostalim sportskim radnicima. Iako se na sva usta hvale kako nisu u finansijskim problemima i kako kod njih "teče med i mleko", crno-beli nisu izgleda ništa drugačiji od ostalih.

Klub iz Humske je u četvrtak pokušao da zatraži obnovu postupka sa Aleksandrom Stanojevićem, ali Arbitražna komisija Fudbalskog saveza Srbije je to odbila. Pravdanja iz redova šampiona da je Stanojević sam dao ostavku - nisu uspela, jer Partizan nije priložio nijedan dokaz za tu tvrdnju.

"Majstor za derbije" tako ima pravo na naplatu 80.000 evra duga, jer je klub jednostrano prekinuo saradnju sa njim. Prema propozicijama, "parni valjak" ne može da registruje nove igrače sve dok ne isplati zaostala dugovanja prema Stanojeviću.

Prema nekim najavama, postoji velika verovatnoća da će i Lamin Dijara putem suda zatražiti isplatu zaostalih dugovanja iz Humske
Sportal
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.078
Reaction score
26.450
Локација
ante portas
Da se nadovezem na post kolege Alkezica u vezi izmirenja Djurinog dugovanja koje je satro izmirio preko racuna Nolita .
Pa valjda je sad jasno zasto smo mi u takozvanoj "godini stednje ."
Izgleda da ce Mutavi znalacki iskoristiti novac od Partizanovih transfera, da pokrije svoju bulju , i da pokrije svoje gubitaše .
Bilo bi lepo kada bi znali na koji racun su legle pare od transfera Nece Tomica .
 

MarkoPFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
443
Reaction score
42
Локација
Pozarevac
Mislim da bi smo to uskoro mogli da saznamo,ako ova inspekcija odradi posao kako treba. Koliko se ja razumem to je krivicno delo.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Videh tek sad na zvaničnom onu vest od pre 3 dana, Završen prvi deo priprema na Tari, pa mi pade na pamet.. Jesam se ja nešto istripovao ili prošle godine nisu svraćali kod Dragiše zbog onog sukoba protiv Mutavog?

Nešto sam skonto da je bio na našoj strani pa zbog toga. A sad vidim nema nijednog ološa da se najede na račun kluba. I sve je kako i treba da bude. :)
 

Jegda

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2007
Порука
2.123
Reaction score
61
Локација
Autokomanda
Godina stednje morrel, uklapamo se u evropske trendove "kresanja" budzeta. Razumece to oni koji su uskraceni za krkanluk.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Meni to izgleda kao da su gotovi, nigde nijedne pogane njuške već neko vreme.

Obično se kurče kad im je sve potaman.

Nego videh danas predsednik naručio izjavu kako on "svima želi dobro", zbog njegovih ciganskih drugara.

I mi tebi želimo, dobar proces, dobrog sudiju, dobru pravednu presudu i dobrog cimera.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Žurnal

Припреме без Лазара Марковића!

26 јан, 2013 Сви на терен – Лазар Марковић стој. Партизан данас почиње другу фазу припрема за пролећну сезону, лишен помоћи српског репрезентативца, који ће због повреде мишића трбушног зида осам од планираних 12 дана рада на турском тлу провести ван тима.

Мада се чинило да је терапијама у Београду привремено ублажио проблем, крилни нападач црно-белих није спреман за максимум напора. Иако је допутовао у Анталију, на располагању стручном штабу биће најраније 3. фебруара, до тада ће самосталним радом покушати да стекне кондицију и надокнади пропуштено током боравка екипе на Тари.
- Још нисам опорављен. Мишићи трбушног зида боле ме при већем напору, поготову кад трчим. Нисам сигуран како би моје тело реаговало у случају да се одмах изложим јаким тренизима и зато је, после савета лекара, договорено да се екипним тренинзима прикључим 3. фебруара – рапортирао је Лазар Марковић по доласку у регију Белек.



Može li neko da mi objasni šta su jebeni mišići trbušnog zida i kako se to govno leči!!!???
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top