Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.937
Reaction score
3.028
Pičkice ole ole ole
Pičkice ole ole ole
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.497
Reaction score
13.555
Локација
tamo daleko...
Mir u svetu, nirvana. Nije on dobar, on je bezobrazan. Zna da ako ode, to mu je kraj karijere. Pa bi jos malo da nas unistava.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
573
Reaction score
2.219
Pa naravno da nas zajebava, lezu evrici svaki mesec uredno, ne mogu da ga oteraju jebe ih klauzula... Da ima obraza sam bi otisao, al jebiga kad si jajara tako to ide.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.630
Reaction score
8.479
Локација
Македонија
Да ли и једна од 25 Гробарских фракција присутних на стадиону скандира "управа напоље", "Ђукићу одлази", "Ивице гони се"?

Pa kako da skandiraju protiv njih, oni ih placaju. Takvo skandiranje ili "Vucicu pedercino crvena" ne smeju ni u snu da skandiraju a Partizanu ko jebe mater.
 

zapad27

Grobar
Учлањен(а)
07.04.2016
Порука
239
Reaction score
158
Indirektno je izjavio je na pitanje dal ce dati otkaz "bole me kurac sto skandiraju necu da dam ostavku, nek me otpuste i daju novce, malo su mi milioni zaradjeni u spaniji" a direktno "kazem, nemam sta da zamerim mojim igracima, kazem teren je los, kazem imali smo 6 sansi oni ni jednu sem gola, kazem idemo dalje zadatak je da se dignemo"
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Ja sam bio protiv ovog ciganskog trenera od prvog dana, iako sam bio u manjini ovde... Sad nakon ovog rolerkostera, moze i da ode, ali iza njega i Ilieva je ostao tezak rusvaj i raspad... A pre godinu dana Marko Nikolic je gazio redom i drzavu i cigane i njihove satelite.

Eto takav smo mi klub... Isto kao sto smo primili gol u Ceskoj, tako smo i danas. Lik nikoga nije pobedio od Novembra meseca, u Ligi je dobio Lucane iako je i to mogao glat da izgubi.

Svaka cast upravi. Divan covek i trener. Lepo sam pisao da su trebali da ga smene jos u Avgustu posle derbija u rupi kada je nastavio matine druzenje sa Terzicem u njegovom prirodnom okruzenju.
 
Последња измена:

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
kondiciono smo najgore pripremljena ekipa u ligi.
poziciono nam igraci nisu dobro rasporedjeni na terenu.
nema nikakvog korisnog kretanja i otvaranja igraca na terenu.
sve to je krivica neznalice ciganske od 550 soma evra po godini bez bonusa.
krivica narkomana ilieva je suma od 2 miliona, ciganin ozegovic, tosic paraplegicar, a da ne pominjem ono prozivanje nas sa istoka za koje ga treba streljati.
upravi jebem familiju lopovsko mafijasku.
zvalonji zelim brzo upokojenje!
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.461
Reaction score
4.865
Naravno da nas zaebava... i on i Iliev i svaki član uprave... što da nas ne zajebava za te pare...
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.251
Reaction score
2.844
Neko je pricao da je Djukic dobar covjek. Mozda je bio. Kad je ovo izjavio poslije utakmice danas ne bih rekao. Pa ako smo mogli tih 4-5 sansi da stvorimo sto nismo mogli vise? Isti je teren bio i za te sanse. Kako za stvaranje tih sansi ne smeta teren? Manite me tih prica. Koliko smo samo puta imali fine kontre i polukontre i onda onaj ko treba da odigra kljucni pas odigra jedino sto ne treba ili odigra slabo...

Uprava moze da smjeni tzv. trenera i da sam trazi raskid ugovora ako hoce. Znaju oni za one druge metode samo je pitanje sta im je cilj...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.750
Mislim se sta da napisem ali ne znam.... Nemam pravi komentar osim psovki i uvreda....em nas bezocno kradu em nema niko da im se suprostavi. Moderni strucnjak spanske gore list znaci Djukic Miroslav :pop
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Da li vam je sada jasno zašto sam pre nekoliko godina zabranio da se na forumu spomene ime ovog šabačkog foliranta! Da li vam je sada jasno zašto sam rekao na početku sezone da sigurno gubimo titulu.

Da, da, prezimili smo u Evropi!!! Tu nas je usralo za sva vremena.
 

Giller1984

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2017
Порука
326
Reaction score
67
ocaj i tragedija, samo napucavamo lopte celu utakmicu, pa sta bude, nikakvog smisla ili koncepta nema u igri, Tosic radi sta hoce, teren ocajan, sve uz kurac. Djukicu pederu
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Reber i Jesic su Murinjo licno za Djukica. Ovi gore da nisu SNS pickice ne bi dozvolili da danas igramo na ovakvom terenu sa sve sudijom Sirokim. Napisao sam da ce nam uzeti titulu u prve 4 utakmice da dusevni bolesnik moze sutra da slavi titulu i nazalost pokrade i kupi pobedu na gradskim izborima. Ne pamtim da je Partizan ovako lose stajao, cak tim nije tragican kakve smo nekada imali gde nam glavni igrac bude recimo Macan Zajic ali ovi Vucelic, Vazura pa reci cu i kafe kuvarica otvoreno rade protiv interesa Partizana i moraju da odu. Djukicu idi i iznajmljuj lezaljke u Ljoret De Mar paceru jedan i povedi sa sobom i Ozega.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top