Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Mene je sramota sto Stitar pripada Sapcu
 

Марко

Početnik
Учлањен(а)
11.02.2018
Порука
36
Reaction score
20
Ђукић мора да се мења из корена, бити добар са свима, не улазећи у озбиљне приче да се неком не би замерио води у просек на овим просторима, мораш бити надмен дрзак и безобразан да би те поштовали пре свих играчи, па вечити функционери и навијачи. Неоспорно је Ђукићево фудбалско знање али неодостају му наведене особине.
Постоји и нека нертпељивост према њему због грехова из младости.
Да подсетим, терзић је звао Ђукића у звезду он га је одбио, он је могао
Да прихвати понуду да је стварно навијач комшинице међутим није и нема
потребе више стално да се то провлачи.
Изненадио ме онако леп говор о Вујошевићу нисам то очекивао,допало ми се...
Ђукићу се нису поклопили резултати, он је имао добијен дерби ко зна како би се
ствари одвијале да смо победили у дербију?
Ту смо где смо, замене за Ђукића нема ово што је понуђено је лоше, тако да нек
заврши сезону, па да видимо где смо...
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
Dakle da rezimiramo:

- Sa Djukicem niko nije seo i popricao o raskidu ugovora

- Plasirana je lazna informacija da ima izlaznu klauzulu od 600.000€

- Ekipa je uz Djukica

- Ovi su trazili od novinara da ga opljuju

- Ovaj vidno iznerviran svime sto se desavalo, naziva takve tekstove dzukackim i dripackim, sto se slazem sa njim.

- Pricao o Duletu sa postovanjem

Dakle o tome se pricali na konferenciju, a ne ovo sto vi piskarate ovde.


Ne podrzavam ga i zelim da ode, ali nemojmo ciganisati.
 
Последња измена:

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Vucela je ocigledno svojim dzukackim forama pokusao da ga izgura iz Partizana ovaj sada iz inata nece da ode. Ovo moze da ima samo pozitivan udar na ekipu posto gore od ovoga tesko da moze.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Zajebana situVacija.

Djukic jebe upravu jer ga se ne mogu resiti bez da ga isplate a ujedno Djukic jebe i nas sa njegovom igrom na terenu. Samim tim je u ovoj igri jedini Djukic taj koji jebe i koji sam odlucuje o njegovoj sudbini.

Ne mislim da se to sve ne moze promeniti na bolje ali je pitanje koju cenu za to moramo platiti odnosno sta sve moramo rizikovati.

Isto tako sam protiv da se sada bilo ko dovede umesto njega samo eto da bi se on zamenio. To mi ima jos manje logike nego da on ostane do leta.

Sigurno je samo ako on uopste zeli nesto da menja da u sustini mora sve iz korena da promeni i samo onda ima mozda taj 1% sanse da nekako spasi glavu i sezonu. To moze samo uciniti ako bukvalno sve utakmice do kraja pobedi zajedno sa derbijem pa se mozda na kraju budemo drugi samo sa 3-4 boda iza cigana. I pored toga treba od leta neko drugi na klupu.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.967
Reaction score
27.280
djukicu, izvini se stanovnicima Stitara, djubre...pardon, gospodine sa velikim G.

Sto rece Doktor, zao mi sto nisi trener u septickoj jami, zasluzujete jedno drugo, isti mentalni sklop.
Kakav glumac, moze da proba u holivudu...Satro gospodin, maniri, kurci palci...
Ali kako ovde kazu: ispod Mire trista vire.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.521
Reaction score
4.810
Локација
Na vještičinoj sisi
Sad mi je jasno zasto ne podnosi ostavku. "Ja sam dripac iz Stitara" - Djuka na konferenciji za stampu. Treba imati malo savjesti i osjecanja krivice posle nacinjene stete i podnijeti ostavku, a to kod Djuke ne postoji. A slicni sjede u upravi. Bice to borba Titana.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.802
Reaction score
1.119
Локација
Ivanjica
Da nije Ramadani umesao prste ,posto je ima njegovih igraca u klubu ai on je djukica doveo ... hm
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.231
Reaction score
4.065
Локација
Uvek uz Partizan
Nemam nikakve informacije, ali mi je iz ove priče o klauzuli logično da ta klauzula stvarno ne postoji, a da se cifra koja se spominje mora isplatiti u slučaju da klub da #treneru otkaz. To je valjda neki standard. Klub je mogao da stavi klauzulu kojom plaća trenera ukoliko ga smeni, a on ima rezultate, a ne plaća ga ukoliko ga smeni kada je u određenom minusu na tabeli. Kažem nemam nikakva saznanja ovo je samo neko moje razmišljanje.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Nego sta su ? Krem i vrh evropskog fudbala?
Ciganijakos ko je bio zadji u grupi LS sa osvojenim 1 bodom i gol razliku -9 ili extra jaki Dinamo ko je u titanskoj borbi velikana eliminisao sada u dvomecu od LE prejaku ekipu AEKa sa velikih 1-1.

Ko je bio kriv sto nije doneo krstenog kondicionog trenera pa da otrese one mlitave grke? Jer on tvrdio da ce Cirko i Radisa sve to da pozatvaraju i da imaju kvalitet za LS?

Nisu evropski fudbalski krem ali su za dve svetlosne godine ispred nas, u igračkom a i organizacionom smislu, ma u svakom smislu. To sto mi volimo Partizan ne znaci da pripadamo evropskom kremu. Naše vajne uprave u poslednjih 20-30 godina, treba da bude sramota sto nismo krem Evrope! Mi smo sad ubacili ove kapije, toaleti usrani i upisani, svaku drugu utakmicu napravimo sranje na tribini, protiv Arsenala, LŠ, nama ne rade reflektori, pa o čemu da pričamo!? Mi ne zaslužujemo Evropu dok se potpuno ne sredimo a to nećemo nikada uraditi dok se pare iz kluba izvlace za stranke (SNS i SPS), dok su poslušnici na pozicijama koje su bitne.

Nama su jedina nada oni na terenu, a mi sad u timu nemamo 3 igraca koja bi igrala u ta dva kluba koja si pomenuo. Pa kako onda nisu neuporedivi bolji od nas? U čemu nisu bolji?
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
Jedno od srećnijih rešenja je da ga pozovu da trenira i vodi reprezentaciju na prijateljskim i neoficijalnim utakmicama, što je bio dovoljan razlog i epilog prvog mandata u Partizanu.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.218
Reaction score
18.904
Локација
U Kinšasi
Da li ovaj otmeni gospodin koji se zadesio na klupi Partizana ima u ugovoru neke ciljeve ili samo zagarantovane sume? I da li se -14 u superligi uklapa u te ciljeve?
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Dobro recimo da trener ima klauzulu da mu se isplati citav ugovor ako dobije otkaz, zar klub nema neku klauzulu gdje trener mora ispuni neke uslove a ako ih ne ispunjava u momentu kada je dobio otkaz onda mu se brise ona klauzulu gdje mu se ispalcuje citav ugovor. Mozda i ima ali nije ono na sta ja ciljam, a ciljam na uspjeh u JSL. Npr ako Djukic dobije otkaz dok je u prvenstvu na manje od minus 10 onda dobije pare, a ako je presao preko minus 10 onda ne dobije isplatu komplet ugovora u slucaju otkaza. Sta radi pravna sluzba? Zasto se klub nije zastitio? Jel neko toliko vjerovao u gvardiolu ili je u pitanju neka sema?
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Ne mogu da imaju takvu klauzulu, to ti je ko da kazes Tavambi "nema plate ako ne das gol". Niko njih ne tera da potpisuju niti njega niti klauzule, oni biraju trenera, ne dovodi se on sam.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.671
Reaction score
2.863
Локација
Humska ulica
Kaze Djukic "necu da podnesem ostavku" ...pa sto bi podneo ostavku kad je covek tu po zadatku...da unakazi i ono malo fudbala sto je ostalo...on ce i na - 20 bodova covek da se pita zasto bi podneo ostavku.Nemoralan i bezobrazan
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.827
Reaction score
29.855
Локација
Beograd
Evo link KZŠ:

https://youtu.be/BYt7h-a6iQs

Za 20 minuta, rekao je "znači" 87 puta, dalje nisam gledao.
Ja sam gledao i slušao, jeste opalio po novinarima, ali jeste i dalje blag čovek, nije to tako strašno zazvučalo (bar meni), kao što bi mogli da pomislimo, čitajući prenesenu informaciju...
Da li ta njegova blaga narav čini i da fudbaleri ne pružaju više, ili jednostavno ne mogu i ne umeju da pruže više, i ubace jebenu loptu u jebenu mrežu, jbg...
Što se tiče izraza ,,džukački,, ,,dripački,, ,,jebeni,, razumem da nisu ,,na nivou,, čak su i iznenađenje u stilu izražavanja Sinjor Đukića, ali mene manje brine kako se trener izražava (čak i ako psuje, što je stvarno raritet u istoriji Partizana), nego kako mu ekipa igra...

Stalno podvlačim da ne možete očekivati nešto od bilo kog čoveka, ako taj to nešto nema ili ne može... Đukić npr. nema veliki fond reči koje upotrebljava, jer se u životu uopšte nije bavio tim stvarima nego fudbalom i ja od njega ne očekujem da sad odjednom postane neki ekstra govornik, jer čovek to ne može, ali očekujem da konačno damo golove na vreme i pobedimo taj jebeni Rad!
Zavisilo to od Đukića, ili ne zavisilo...

Hoćemo pobedu!!! :BB :BB :BB
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Izgleda Stolica ostao u vosi da sjebe ganfere pa ce kod nas :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top