Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Nista novi i nista neocekivano. Losa smo ekipa sa losim trenerom. Nema se tu sta puno pricat.

Jel to Jankovica danas neko gledao od skauta pa rjesio da se trudi?
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
679
Reaction score
4.478
Локација
Kosovska Mitrovica
Najgore od svega. Sto odlazak ovog naseg trenera, nece nista promeniti.
Svi. Od cistacice do predsednika su krivi. Dok je trio VVV, nema 'leba.

Tako da, dok se tu nesto ne promeni. Slaba vajda.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Ивицу и Марицу стално помињете тако да вероватно (и сасвим заслужено) штуцају нон-стоп, а ја бих се у овом посту више фокусирао на оно што се види на терену...

Трагично ми је што претпостављам да наши играчи уопште не схватају шта прави навијач Партизана заправо тражи од њих...
Није уопште проблем у поразу, није проблем не освојити титулу - НЕМОГУЋЕ је стално побеђивати и УВЕК узети сваки трофеј, проблем је у томе што они трофеје предају без борбе, или без довољно борбе, и што за победу не дају све што могу, него кол'ко им се и кад ,,ћефне,, - од случаја до случаја!

Проблем је у томе што су у дерби ушли као да им је свеједно шта ће у дербију бити...
Проблем је у томе што да их питаш ЗАШТО су данас играли ову утакмицу, они не би знали да ти кажу...
Проблем је у томе што не схватају да кад их победи распала Војводина они тако БРУКАЈУ дрес и грб Партизана - без обзира што не можемо да освојимо тутулу то не значи да утакмицу професионалаца Партизана треба посматрати као да се дружина рекреативаца скупила да се мало истрче пре одласка на пиво!
Проблем је у томе што они не знају ОСНОВНЕ ствари у фудбалу, као прво, на пример ово: кад килаво уђеш на лопту и противника из тога може да се изроди баш срање, а како ми примамо данас први гол - е па тако што наши играчи један по један испадају к'о из воза, све мислећи, па шта има неко иза ко ће да поправи! Е па нема нико иза, сви сте такви, исти и килави, деконцентрисани, незаинтересовани!
Док ми морамо да се ,,окозимо,, па да прођемо неког (било ког!) играча у овој нашој лиги, наши играчи ,,ладно,, пуштају противника да се ушета до нашег несрећног голмана, и несрећног и ојађеног са таквом ,,одбраном,, испред себе... по ,,100 пута,, током ове сезоне!

А тек како играмо по средини?
Сваки наш ,,везњак,, прво мора пар секунди да умирује лопту, па пар секунди да иде уназад, па пар секунди да мисли шта ће са лоптом, али утом се већ створи ту три наша саиграча који му руком показују, врати назад, врати назад! НАЗАД. Е тако ми играмо. Ако се то игром може назвати. Дупе ка голу противника, а лицем ка нашем голу...изем ти фузбал са таквим перформансама! Како да даш гол или асистираш саиграчу кад стално гледаш ка нашем голу?!
А тек оно кад неко од наших помисли да је играч па вуци вуци лопту док не упадне тамо одакле не може да изађе - ни он ни лопта.
Или кад јурне на нашег играча па кад успут (п)окупи три противничка и дође до нашег на пола метра, е онда му ували лопту, по систему, што ја да је изгубим, можеш и ти

Напад (ха, ха, чуј, напад), Ивановић као са ливаде, а Ожеговић не зна, али зато бар и нема укључен мозак док игра...
...Сума...не знам тачно шта треба да игра, ал' зато не зна ни он. Ни Ђукић. Ни Илиев.

Марко Јанковић - Меско...
Вансеријски леп, страшан гол у сваком погледу...ал' тачно показује сав пропалитет (пропаст) данашњег Партизана...
Чуј, човек који је дао четврти (!) гол у сезони, чуј, изједначио резултат против распале Војводине у првенству где нам је Звезда побегла иксиксикс бодова (па чак и кад се преполове!) скида дрес, показује ДЕСЕТКУ некоме (немам појма коме?!), па...чини ми се чак и псује (?!) некога при том...
Пријатељу, ти да си дао 24 гола па да се и радујеш толико, али за четврти у целој сезони...?
Ти да си тиме освојио титулу, да си права ДЕСЕТКА, ал' ниси ни то, па да би је неком показао...
...не знам, једино ваљда неком доказује да је прави играч... То изгледа онај синдром Џиги Нинковић кад објашњава преко ,,мрежа,, колико ко има титула, итд...? Само за титуле су мало више вукли Мо, Клео, Лео, Урош, Еви, а не неко други...ал' штоно би се рекло куд сви ,,Турци,, ту и ,,Мали Мујо,,...
А да је гол прелеп, јесте, и мајсторски је.
Само што је Мајстор онај ко то може да ради стално.

Апропо мајсторства:
И Дача Пантић показује НЕКЕ знаке фудбалског живота, али чуј његовог недавног интервјуа Биљи, срећан сам и задовољан што дижем форму...ми пукли дерби, изгубили титулу, куп виси...а њему лепо, и другима лепо, и свима лепо, плата добра, а трансфери још бољи, ко још да мисли на Партизан?

Дакле менталитет очај.
Никаква играчка основа за следећу сезону.
И где наћи 11 бољих играча?
И како их платити?
И коме продати све ове наше силне ,,ведете,, и ,,асове,,?
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Toliko sam skenjan da čak ne mogu ni da opsujem, a to znam dobro.
Ajde lepo ivice uzmi za ruku #51 i ciganskog sabotera i preko praga.
Imate li dušu izrodi??? Ima da vas kunem i proklinjem do sudnjega dana. Šta bre napraviste od Partizana.
Međutim, doći će kraj ovom fašizmu....
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Jel vi to ukidate pravo na drugacije misljenje?
Jel opet krece lov na vestice?
Ajte, molim vas, gde vam je tolerancija?
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Играли смо тај танго смрти као никада пре, а ниткови направише да је за нас танго у ствари тек тужна мисао која се плеше.
Ако се икаквим плесом може звати ово потуцање по терену.
'Ајде што смо положили оружје, а да битка није честито ни вођена, него смо вечерас још и последње реслове неког поноса и интегритета изручили на олтар вести да је чергарска хорда најзад развалила зидине и опљачкала тај фантастични тријумф од лане.
Ако је све чега смо се нагледали ове мучене сезоне било дављење овог клуба, онда је овај пораз од распалог тима кога није победио само ко није хтео, онда је ова потпуна спрдња већ вуцарање удаљеног по прашини, везаног коњу о реп.
После овог данас нема више тог лапрдања којим може да се испуни пантићев агитпроп , а да се идиотлук, саботажа и потпуни пацеризам заташкају усмрделом бљувотином намењеном слепима или имбецилима.
Дотле су дотерали да више ни последњем слепцу није тешко да види очигледно и најмученијем морону да разуме смисао и последице њиховог подухвата.
Брод је једноставно потопљен, али не зато што су му корито прогризли мишеви, већ зато што је крцат буба-швабама које су та најгоре избушиле.
Већа невоља од тога је што буба-швабе ни радијација не може да отера.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Sto bi rekao brat Rub, evo imate Profesorov post iznad, bukvalno crtanje onima kojima treba da se crta.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Miroslave, cestitao bih ti vicesampionsku poziciju na tebeli, nego jos ne smem!.za samo sest sistemskih meseci predanim radom uspeo si da nas dovedes do borbe za trecu poziciju sa Spartakom, svaka cast.
Nadam se da ce doktor iz podbanjickog kolektora da te pozove na prvomajski uranak, zasluzio si. Mozes i picence da popijes, nece ti biti prvi put.
$%@??@}|ω«{℉ jel si jos nesto tvitovao, cestitao drugarima na tituli, ili ovim iz ns/a koji jebu glodare dok tebe nema..mislim ima te, fizicki si stvarno tu..

Ivice, garancije istekle, roba se pokvarila. Nije sve do droge, ima i do "cistoce".
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Što se tiče prvenstva sezona je završena, to je svima jasno, ne znam samo da li je igračima jasno da brukanje u preostalim utakmicama nikome nije potrebno...

Što se tiče Kupa, valjda im je jasno i to da za jurenje tih 2+ nad Čukaričkim nije potreban ni trener, niti je bitno u kom će sastavu Partizan da izađe na teren...to mora da se juri i da se gine za to...
...sve da izađemo i sa Teleoptikom na Čukarički, znam da se ti mladići bar ne bi brukali, svejedno da li bi ili ne uspeli da stignu do 2+...
Za prvotimce nisam siguran više šta da mislim...ne znam ni da li crveni karton za Zdjelara može da ga ,,izbaci,, iz Kupa ili ne?
Ako može, onda je to još jedna slika stanja kluba i igrača. Jesu dubioza ali nisu kolektiv. I mnogo toga još nisu.

Đukić je bivši trener, to je svima jasno, mene brine da li Ivić, ako i dođe, uopšte zna da radi u sistemu ,,dođem ti,, - on je ipak u PAOKU imao neki ozbiljni budžet i shodno tome neke opake igrače na terenu. Ovde će to da dobije malo sutra.
A ako ne dođe on, pitanje je kakav li će biti taj koji dođe...?

Da li je i Ivica već bivši presudiće mu uprava, a svima nama presudiće neki njegov naslednik - izgubljena utakmica, derbi, prvenstvo, za nas nisu samo korak nazad, tuga više, trofej manje - to je biti ili ne biti za klub, jer državna mezimica uvek može da bude nanovo ,,upumpavana,, ozbiljnim novcima, čim se dočepa nekog ,,vrha,, - zar nam primeri iz košarke, vaterpola, hokeja, itd, ne govore dovoljno?!

Političko-upravljačka vrhuška našeg kluba neće nikad sama sebe da smeni, njih može da otera samo neka nova politička ,,raspodela odozgo,, ali nama teško da će od toga biti lakše (ako se i kada se to desi)...

Sve u svemu i Suma sumarum Sejduba...ipak je najjači utisak prenosa da Dijana posle utakmice prosto ,,riba,, Đukića u stilu, aman čoveče dokle više, a on promukao od vikanja na ove koje za godinu dana nije ničem naučio, nešto tuc-muc...
Jer Dijana dodatno ,,trenira strogoću,, nervozna ne samo što je Partizan (opet!) izgubio, nego i što joj vetar usred javljanja uživo rasturio frizuru! :buahahah:
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Protiv čukaričkog, da đukić ne sedi na klupi, i onaj #51 što danas slavi, da ne bude blizu stadiona, i prolazimo.

Pičkasti mentalitet što dalje od Partizana.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Najgore od svega. Sto odlazak ovog naseg trenera, nece nista promeniti.
Svi. Od cistacice do predsednika su krivi. Dok je trio VVV, nema 'leba.

Tako da, dok se tu nesto ne promeni. Slaba vajda.

Ja i ne očekujem neki korak napred u odnosu na ono što smo navikli, borba za titulu i igranje LE (npr.) ali pored bagre u upravi najmanje što nam treba je i saboter na klupi.
Prošla sezona je valjda neki pokazatelj kako se može igrati i napraviti rezultat bez obzira na upravu, mešetarenja cigana i sve ostalo.

Jbg, svestan sam da će se onakva energija i čudesna sezona (meni možda najdraža ikad, uz sve okolnosti) teško ponoviti, ali sam siguran da, uz 3-4 dobra igrača i dobrog trenera, itekako može da to sve izgleda mnogo bolje, samo treba da ima neko u klubu ko će da ih dovede...

Pa ni ova bagra u klubu sigurno nije očekivala da nas kanta ko kako stigne, niti im je u interesu, jer kako će posle prodati Đerleka, Markovića, Jankovića, za godinu Pantića (ako ga potpišemo), itd., odakle da izmuzu pare...
Zato ne mogu da verujem da je ovaj još tu.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Možda igrači ne sabotiraju Đukića jer su svesni da time ne mogu da ga oteraju. Zato nemaju volju da igraju.
Uporno tražim neki odgovor koji jeste logičan, razuman... Daj bar taj kup, da bude "fešta" na jug Srbije :icon-mrgreen:
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
Ovo je vec drugi put da ga i Dijana sa Arene izmedju redova pita hoce li dati otkaz i osjecas li se krivim a on kulira li kulira, imali smo uspona i padova stalno od pocetka sezone, i to nista nema veze s tobom?
Dijanu na mesto PR FK Partizan, umesto neznamštamesnašlo "zdravstveni bilten...i uvek, naravno, do pobede".
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top