Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
Krenuli smo nizbrdo i ko zna kad cemo da se zaustavimo i to je to. Klimoglavci vode klub i tu nema vise smisla bilo sta dobro da se ocekuje dokle god je tako jer oni zbog kojih klimaju glavom ne zele dobro Partizanu. Potrebne su korenite promene, a ja ne vidim kako su one moguce.
probudim se , i jos nisam oci otvorio i polusanjiv vidim novu upravu koja prica o nasledjenim dugovima.. ista prica u krug

pokret za privatizaciju Partizana!!!
Nikad nece da dozvole da se privatizujemo.
 

Micke

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
266
Reaction score
790
Локација
Beograd
Prosto je neverovatno sta su nam, ili makar meni, uradili za jedva 6 meseci.
Kada se setim da sam iskreno verovao da mozemo da izvucemo pozitivan rezultat protiv Man Utd-a i sa uzivanjem gledao nasu igru u Evropi, cak i kada je bilo onih gluposti kao protiv AZ-a, ovo sve mi sada dodje kao neki paralelni univerzum.
Ne mogu da verujem da je bio period mog zivota u kome sam pricao da je vreme da Sava ode i da sam se nadao dolasku Stanoja.
Ovo sada je sve postalo toliki horor da verovatno necu gledati ni jednu utakmicu do sledeceg derbija. Stvarno ne mogu da si dozvolim toliki mazohizam da gledam ove igrace, ove izmene i ceo ovaj jadni i bedni horor koji nam priredjuju.
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
551
Reaction score
1.023
Ja ne znam za taj odnos izmedju Pantica I Tegija.
Ja ih gotivim obojicu i zao mi je zbog tog sukoba, jer obojica brane Partizan u ova smrdljiva vremena.
Tako da moj sud o Panticu ne iznosim vezano za taj njihov sukob... Nisam upoznat dovoljno, pogotovu sa Tegijeve strane. Nemam instagram jbg, a izgleda je tu glavno popristre sukoba.

Uglavnom Pantic brani Partizan. Napada koga hoce, placaju ga Ameri, sam kaze (verovatno i Izreal), boli ga kurac.

Napada Vazuru, poziva na protest navijaca. To je ono sto se i ovde pise.

On jedini ima neku medijsku prohodnost do veceg broja ljudi, koju je sam obezbedio.

Stanoje je poprdeo, nazalost nas navijaca. Dal je trojanac il ne, ne znam, ali izlgeda da je probusen k..... Vise ne vredi ako nekad jeste.
 

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
301
Reaction score
355
Nestvarno veliki broj kikseva. Jednostavno nestvarno i nerealno. (Naravno, ne samo ove sezone, nego svake sezone, počevši od 2015/2016., pa nadalje, izuzimajući jedino Markovu 2016/2017.) Sami se sklanjamo ciganima da lakše uzmu titulu, umesto da se bar borimo i uradimo sve što je do nas da im otežamo, tj. budemo konkurentni na terenu. Mislim isključivo na sportski sektor - igrače i stručni štab. (O upravi nema šta da se priča.) Gde je borba?! Šta nas sprečava da pobeđujemo kao te sezone sa Markom, ili bar približno tako? Nije to bio drastično bolji tim, niti je Marko baš drastično bolji trener, ali je broj pobeda bio drastično veći, odnosno broj kikseva drastično manji.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Kad jednom budemo imali jednog trenera duze od dve godine i kada jednom budemo imali spreman tim pre priprema tada cemo nesto i uraditi, do tada cemo gledati ovakve sezone.

Valjda cu doziveti to nekad u picku materinu, ajde jos sam mlad pa i imam neke teoretske sanse mozda.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.466
Reaction score
5.835
Локација
beograd
Nikolića nisu hteli da produze posle titule. Onda su doveli trenera iz jebenog Stitara i dali mu svu slobodu ovog sveta. Od tog trenutka svaka priča je zavrsena i postaje smešno teranje bilo kog trenera. Treba oterati bandu na celu kluba, pa onda videti sta i kako dalje. A ovako, juce ste terali savu, danas stanoja, sutra djumija...
 

Jovanka Redzepovic

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
20
Reaction score
16
Локација
Bgd
Ma ne, ne prozivajte trenera kad se zna da je uprava najkrivlja. To sto je trener doveo igrace na kombinaciju, sto mu ekipa igra kao banda amatera, to nas zabole. Sve njih zabole za Partizan.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Da bi mogao da se boris sa drzavnim projektom, savezom i svim njihovim filijalama moras imati bar 15 fudbalera.

Nema tu puno veze da l je Savo, Stanoje, Klop, Pera, Mika , Djura. Moras imati selekciju igraca koji ce praviti razliku.

Nama klinci iz omladinske skole od Andrije Zivkovica koji igraju u napadu ne prave razliku! Nama stranci koji igraju u napadu od Leonarda ne prave dovoljnu razliku, ili prave a nemaju podrsku ostatka tima (Rikardo). Nama je odbrana katastrofa.

Na Savinu ekipu je trebalo dodati 5 do 6 igraca od kojih bi bar 4 bila startera da bi se uslo u borbu za titulu. A vamo su se smejali kad sam to napisao.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.777
Reaction score
19.481
Локација
Nickname
Misli se na borbu protiv sopstvenih uništitelja i borbu za identitet kluba. Tako ja shvatam ovo i mislim da svaki navijač treba time da se pozabavi.
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Ma ne, ne prozivajte trenera kad se zna da je uprava najkrivlja. To sto je trener doveo igrace na kombinaciju, sto mu ekipa igra kao banda amatera, to nas zabole. Sve njih zabole za Partizan.

Ko ovih poslednjih par godina smenjuje i dovodi trenere? Uprava jel tako... Dokazano je da su nesposobni ili da sabotiraju klub, i neka se teraju u tri lepe. Besmisleno je vise terati trenere i igrace dok su ovi na vrhu, da nece dovesti mozda nekog boljeg? A verujem da niko sa njima ni nema zelju da saradjuje. Lako cemo posle za trenera i igrace kada dodje neka uprava koja iole radi u interesu kluba.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.884
Reaction score
11.025
Мене највише боли што овај Партизан све виши личи на ону Лукићеву циганку... Мислим ок, нема ту помоћи државе, савеза, измишљених пенала, председниковог пуцања пенала на Чмари, шлихтања министра спољних послова на истој Чмари, али главе које су нам у клубу, профил распад играча, тренери, саопштења... некако ме цела атмосфера у и око клуба подсећа на онај распад који је био тамо...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top