Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Nikolić i Gavrić im moraju igrati kao bonusi. Ne verujem da će im Ben početi, tj ako počne, neće Ben igrati na strani već iza špica, onda im Kanga ne igra.

Očekujem ovako nešto od njih:
Falčineli
Gavrić-Kanga-Katai.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728
Nama u derbiju treba gol vise i to ne samo od cigana nego gol vise i od nas samih da ne stajemo celu utakmicu jer ako zastanemo sacekace nas sudija na krivini i sve i da bude var-a ciganske sudije su svemoguce. Kad je mogao onaj nemac da ukrade penal Mitru na jednom svetskom prvenstvu zamislite sta mogu ovi u ovom ling-long blatu.... Imaju gadne traume od derbija, zele pobedu po svaku cenu makar opet dobili 2 penala, a i 3 ce da im sude ako treba.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Ja bi derbi počeo u sledećem sastavu : Popović, Miljković, Banjak, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Stevanović, Asano, Suma, Bajebek. Ostojić i Šćekić pre Vitasa i Jojića, zato što su svaki derbi odigrali odlično. Ali, mislim da to nije realno, ima stručnjak svoje favorite. Ne bi me iznenadilo da mu Suma ne bude starter. U drugom poluvremenu da šansu dobiju Holender, Jojić ili Lazar Marković.
 
Последња измена:

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Vide oni sve nego ih boli paja.

Naravno, to je onako više sam za sebe.

Golmani kao Stojković, koji se oslanjaju isključivo na refleks, a imaju slabu procenu pri nekoj "bunaruši" ili centaršutu, takozvani linijaši, su godinama sve slabiji.

Refleks slabi, a ma koliko trenirali, tu procenu ne mogu naučiti, bar ja mislim da se to ne može naučiti, i čak je ta procena s godinama sve slabija, a Stojković je čist primer toga.

Zato sam mislio još pre 2-3 godine da nam treba prvi golman.

Mali Popović je bio bolji u prethodnim utakmicama, i deluje da ima više samopuzdanja, ali i dalje mislim da on neće postati golman na vrhunskom nivou, što ne znači da sam u pravu, pre 15-16 godina sam mislio da je Akinfejev novi Bufon, pa sam se zajebao.

I konačno da se odluči koje prvi golman u ovom timu, već sam pisao o tome da ne postoji već glupost nego menjati golmane od utakmice do utakmice.

Da se ja pitam, prednost bih dao Popoviću u odnosu na Stojkovića, a Stevanoviću u odnosu na obojicu ali pod uslovom da je sredio "bubice" glavi.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Poznajući Stanojevića mislim da će meč početi: Stojković, Miljković, Banjak, Svetozar Marković, Urošević, Zdjelar, Jojić, Stevanović, Lazar Marković, Asano, Holender.
 

Irriducibili17

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2018
Порука
190
Reaction score
375
Локација
PC
Ja mislim da će na špica staviti Asana, jer bi bio lud da stavi Francuza u prvu koji nit' je fit nit' je uigran sa ekipom. Eventualno Holendera da ubaci, mada je i on sa mađarskom reprezentacijom trenutno..

CF Asano
LW Stevanović - ACM Suma - RM Marković

Iza njih vjerovatno Zdjelar - Šćekić

E sada je glavno pitanje Popović ili Stojković. Ne znam šta je veći rizik, Popović na golu ili Marković na štoperu.. Bojim se da bi u slučaju nekog skupog kiksa Popovića, njegova karijera tu završila što se Partizana tiče. Iako ne znam u kakvoj je formi i u kakvom je stanju Marković, ipak je igrao kod nas, zna šta je derbi i vjerujem da mu ne treba mnogo da se uklopi.

U svakom slučaju, ako bude kao na prethodnim derbijima tj. ako nam ne budu šutnuli u okvir gola, onda nije ni bitno ko je na golu. :D
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728
Stojkovic
Markovic-Banjak-Vitas-Urosevic
Zdjelar-Jojic
L.Markovic-Suma-Stevanovic
Bajbek/Holender

Neko od stranaca ce morati da izvisi (Banjak, Natko ili Bajbek?), a od bonus igraca dve opcije koje predvidjam su Stevanovic-Pavlovic(golman) ili Stevanovic-Markovic. Izgleda mi da je Natko marginalizovan, narocito nakon dolaska Jojica, a Bajbek nije u formi mada ni za Holendera nisam siguran nije ni on igrao nesto mnogo utakmica ove sezone......
 
Последња измена:

Extreme 12

Početnik
Учлањен(а)
30.07.2018
Порука
8
Reaction score
9
Локација
Preko bare
Kakav Bajbek ,covek totalno nespreman sa viskom kilograma ,trebace mu mesec dana da se dovede u red.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
4-5-1, usamljeni Lazar Markec kao poeta kišnim noćima ispred dragstora, gaženje cigana.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.760
Reaction score
29.644
Локација
Beograd
Taj Markec ni jednu jedinu veću utakmicu nije odigrao kako treba otkako su ga vratili u Partizan.
Ili da ga zamole da mu ovo bude ta prva ili da ne bude u timu.
Trećeg rešenja nema.
Igramo derbi i trebaju nam igrači na terenu koji će da ga dobiju.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.237
Reaction score
33.810
Локација
vaginamandibularia
Bio bih pozitivno iznenadjen da ne izgubimo derbi.
Mislim, realno, mi na derbiju izlazimo sa napadacem koji nije odigrao utakmicu za Partizan, potpuno neuigran sa timom, bio to madjar ili francuz. takodje, ko zna u kakvom su fizickom stanju.
Ako se odluci da ni jedan od njih ne pocne utakmicu onda napadaca i nemamo. Ni Asano ni Markovic to nisu. Ovakvo ludiranje pred derbi je nerealno i ne secam se da se ikad desilo.
Drugi markovic je neuigran sa odbranom i bio bi ludacki rizik staviti ga da igra derbi.
romuljage imaju jeben vezni red i trebaju nam igraci da ih pohapse, znaci zdjelar i scekic moraju da igraju. Ne smes da pustis kangu i kataija da udju u zonu suta jer ko god nam bude branio nek nam je sa srecom...
Ovako rastimovani nismo bili pred ijedan derbi da ja pamtim.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
ja sam za Popovica.
Refleks pre iskustva.

sto se tice bonusa.. cisto sumnjam da ce Markovic izaci pre Vitasa na Derbiju. Zapravo ubedjen sam da nece.

Postava ce biti ista kao protiv Sarloa, s tim sto ce umesto Sadika zaigrati Baebek, a mozda Suma umesto Markovica, ili Jojic umesto Natha (zavisno koliko bude spreman).
Ono sto gde su najvece promene, mislim vec za Derbi je klupa!

Imacemo ipak dosta bolju klupu, a sa 5 izmena ima prostora da zaigraju Holender Markovic Scekic Natho/Suma pa zasto ne i Stojkovic/Pavlovic.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Kataiu i Gavriću se ne sme dati prostora, Miljkon me brine kako će izaći na kraj sa Gavrićem, brz je mali.

Ivanić im igra dobro na početku ove sezone, u formi je. Klasičan tip igrača kojeg kad nagaziš nema ga do kraja utakmice. Tri, četiri starta i on je svoju utakmicu završio, sledeći put neće ni pokušati ići u duel, već će igrati alibi fudbal.

Isto to važi i za Kangu ako bude bio u prvih 11, sličan mi je po temperamentu Sumi. Samo što on neće završiti utakmicu jer se uplašio od duela već zato što će napraviti neku glupost. Od starta utakmice ga treba provocirati sa sitnim faulovima, sa udarcima dok sudija ne gleda. Nije sportski i nisam pristalica takvih igrarija ali igramo takvu ligu gde smo prinuđeni na ovo.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Provenčano, slažem se, velika većina jesu govnari ali ima tu 3 igrača napred koja znaju fudbala Katai, Gavrić i Ben. Što se tiče fudbalskih kvaliteta, ne mogu biti nepošten i reći da ova trojica to ne poseduju. I baš zato što igraju za koga igraju, što im se skoro cela liga sklanja, a ono malo klubova što im se ne sklanja biva kažnjeno sudijskim terorom. Ako to našima nije dovoljna motivacija, onda ne znam šta je.

Moramo ih zgaziti u svakom smislu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top