Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
401
Reaction score
2.208
Локација
Gde god on da igra
Istrpeli su momci verovatno i najteže gostovanje i još bitnije zgazili govna. Verovatno ne možemo ni da zamislimo šta su sve preživeli od ovih musavih kozojebaca iza klupe.
Ovo sad stvarno miriše na tango smrti. A što se tiče turaka- rečima Duleta Vujoševića: Vidimo se u Beogradu!
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Serem se na predsjednika države koji aminuje ovakve stvari.

Jesu govna i jedni i drugi, ali da isprazniš tribinu sa gostujućim navijačima, a da ove kozojebce što bacaju sve i svašta nagradiš sa ostankom na stadionu, pa to je toliko perfidno i jadno.

O utakmici ne bih opširno, drago mi je da smo nabili ove smradove napaljene na kurac... više bih o pojedincima.

Nismo mi toliko dobro stojali na terenu, do gola maestra Natka, jer smo bili prespori u veznom redu i haotični na zadnjem veznom i odbrani, sa sve bekovima. Sa golom smo se malo oslobodili pritiska i počeli da ličimo na tim.

Ja bih se opet dotakao Jojića, drago mi je da je ušao Suma, da su zajedno bili na terenu, da se vidi koliko je Jojićeva "igra" besmislena, da je igrač manje na terenu ili ajmo reći igrač više za protivnika.

Drag je momak, fin, kulturan, sve to stoji, ali stvarno nije u redu da on bude toliko forsiran i da je svaki sljedeći put sve gori i gori. Igrači NP ga otresaju kao da je kadet, smušen je, ne zna se brzo osloboditi lopte, nema snage ni brzine da oduzme protivniku loptu.

Onda uđe Suma i pokaže koliko znači čovjek poteza, isto kao i Natko. I stvarno je grijeh prema Partizanu da se takvi igrači šikaniraju, kad je i više nego očigledno da ozbiljno doprinose igri.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Na današnji dan pre dve godine poezija na JNA protiv Malatije. Danas nešto slično.

No Suma, no party. Welcome back. Majstor više u rotaciji.

Kukali smo za pojačanjima, danas stiglo najveće!

A što se tiče prvog primljenog gola u prvenstvu...ne znam za vas, ali ja ovo ne računam.

Rutinskih 0:4 našeg Partizana.

CRNO - BELI BRAVO BRAVOOOOOO!!!:navijac:navijac:navijac
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.132
Reaction score
14.725
Локација
Kipar
Partizan odavno nije bolje izgledao. Pregazili su ih kao plitak potok.
Sledi utakmica godine koja ce mnogo toga objasniti I verovatno presudno uticati na nastavak sezone. Ocekujem maksimalan dozvoljeni broj gledalaca I fanaticnu podrsku u cetvrtak.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Toliko mi je bilo divno da vidim naše momke kako se raduju posle prvog, drugog gola. Vidi se da im je stalo, da shvataju šta u firerovoj ligi znači svaki kiks. Zajedništvo, borba, disciplina, lepota igre, sve je tu.

Sumice, dobrodošao nazad! Imalo se vremena za frizuru, vidim. Treba nam taj dečko.

Šta je sa Zekom, lebac ti poljubim. Neverovatno mi je da ni najmanji znak života ne pokazuje iz utakmice u utakmicu.

Dve crtice koje svedoče o tome koliko je nacionalizam neobična pojava: 1. Domaći navijači istrčavaju da se obračunaju sa Nathom koji je musliman. 2. Ovaj malac što je dao gol ga njih prekrstio se triput tokom proslavljanja kao da je vladika raško-prizrenski lično.

Teraj dalje, dajte sad taj Soči.
 

Dzo

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
286
Reaction score
942
Локација
013
Иако себе не сматрам 'другосрбијанцем', све ово може много оригиналније..
Трибина која нам на 'вучићу педеру' виче да нема политике и нисмо на митингу, сада објашњава како се у Пазару треба скандирати Младићу... служба је служба.
Због чега не отићи у Пазар и раширити шеталице Дуцета Гегића, Бајра Жупића...?
Да,знам да су и они вређали. Али зашто наши нису тражили прекид?
Нема веће господе од Гробара. Или тако беше?
Елем, свака част играчима и стручном штабу на рутинској победи.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Nije stvar u autošovinizmu, moj komentar je na primer bio pre nego što sam shvatio da su prvo ovi mongoloidi skandirali Naseru, Turskoj i čemu sve ne...

Ali i pored toga, šta god ja mislio o Ratku Mladiću, a sigurno ne mislim da je zločinac, sigurno ne bih skandirao njegovo ime na utakmici Partizana – Ne zato što se plašim ovih što su istripovali da su Turci, već zato što time direktno nanosom štetu svom klubu a ne dobijam apsolutno ništa.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.273
Reaction score
7.019
Kakve nadrealne scene u Srbiji, u svakom smislu. Prvo dok nisam cuo o cemu sam radi, mislio sam da je principijelna frakcija, namjerno izazivala neko sranje, da se svete zbog svoje brace, gdje bi ustvari samo nas Partizan ispastao, onda sam cuo pazarce i vidio njihovo ponasanje. Ovim stvarima nije mjesto na stadionu, ali ovo sto pazarci godinama rade protiv nas je za svaku osudu. Nije ovo prvi put. Separatizam u sred Srbije. Jebao ih oric u dupe ono smrdljivo, to kazem kao ucesnik dva rata, a ako nekome nije jasno nek sa javi na pm. Momcima cestitke na pobjedi, odlicna igra, opet mi je Jojic kidao zivce, ostalima nista ne zamijeram. Suma se rodi, a Natko doktor fudbalske igre! Ajmo Crno Beli!
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.438
Reaction score
11.949
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Stvarno je tužno gledati Jojića kako se muči na terenu.

Ja mislim da u njemu ima goriva, a mislim i da je odličan igrač (za JSL standarde, naravno). Velika je šteta ako on ne "klikne". Boljeg mentora od Natha teško da bi mogao da nađe.

Mislim da bi trebalo malo da odmori od zvaničnih utakmica, da mu se da vremena da se mentalno vrati u fudbal. Deluje mi da nema pojma zašto je na terenu.

A i Stanojević ako ima odgovor na gornje pitanje, ali odgovor koji objašnjava korist za Partizan kada je Jojić na terenu, sečem...
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad
Jojic je toliko pao da ga igraci trecerazrednih timova napadnu iste sekunde cim dobije loptu, dok od njegovog partnera Saleta Zdjelara drze distancu bar metar ipo.
Ovaj gol sto smo primili je kita realno. Poslednjih 5-10 minuta odigranih iz kurtoazije, nije se niko previse ni cimao u kaznenom da zagradi bilo koga, tako da je pogodak skroz nebitan (za nas). Lepa pobeda, u cetvrtak svi na stadion da karamo Ruski projekat:napred-partizan:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top