Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Natko ima mana, ne trči, ima kurcobolju da se vraća nazad. Ok, tu je počeo Jojić zato što bolje djeluje nazad, nego napred, Jojić trči, jebeš ga. I to je sve moglo biti tako, najkasnije do 70. minuta. Onda vadiš njega i uvodiš Natka, jer te boli kurac više hoće li biti 0:1 ili 3:0. Šta je tu nejasno? Tu vadiš i Miljkovića, uvedeš Markovića na njegovo mjesto, jer jebi ga, igrao je tako nešto u Liverpulu, i isto boli te kurac hoće li biti 0:1 ili 3:0. Šta je tu najasno?
 

Partiz

Grobar
Учлањен(а)
25.12.2007
Порука
369
Reaction score
1.529
Мислио сам да је лимитиран тренер, сад видим да је и лошији од тога. Онакве измене....шта рећи, а што већ није речено оним ненормалним изменама. Сад ме занима да видим да ли ће га неко на конференцији питати зашто је убацио Натха у 85 минуту и зашто је правио измене у надокнади уместо да их направи раније и појури гол. Шта год буде Станојевић одговорио знам да одговор неће имати трунку смисла али ме живо занима шта му се десило у размишљању па је ово урадио. Једна једини дерби од кад је дошао није прошао без брљања са изменама.
pa kako zasto,zar nije jojke najvise pretrcao, odradio dobar posao i pretvorio sve zamisli trenera na terenu
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
A mozda na ovaj nacin zele da pokazu Natku sta imaju na umu sa njim i nateraju ga da sam ode
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.271
Reaction score
18.336
Локација
Kej Republika
'Ajde sad napadajte Terzića koji je bar pokazao muda i trudio se. Za klasu je odigrao bolje nego što bi Jović odigrao. Promašio jednu šansu, pa šta, odskočila mu lopta pola metra ispred njega, nije centarfor pa da mu se to zamjeri.
Mali Terzić je dokaz koliko padamo kao klub.
Nije on momak kriv, ali nije ni top talenat.

Pre smo na terenu imali Jovetu, Mitra ili Blekija. Koji pored muda imaju i ogroman talenat. Danas nažalost toga nemamo.
 

Cane77

Početnik
Учлањен(а)
11.09.2021
Порука
108
Reaction score
266
Локација
Bileca
Kao sto jutros rekoh osim udaranja u kost sto redovno gledamo za pobjedu treba imati malo i znanja, inspiracije, a prije svega zelje da igras fudbal a ne ragbi. Ne mozes uci u derbi onako napaljen sa zeljim da se pobijed i to je to. Moras izaci napaljen ali i sa zeljom da igras fudbal i napadnes. Pa mi njima dva dana ne bi dali gol. Ona pijandura Kosanovic nas je odlicno opisao, smuseni napred ne znaju dva pasa povezati a i kad dodjemo u sansu kao Terzic, jedva loptu pogodimo. Bas bas tuga.
Ja ne znam kako Stanojevic nesto ne mjenja u taktici i pripremi meca, sve sto je veceras probao video sam na proslom derbiju. Potpuno ista priprema ista ideja. Jedina je razlika sto je Stankovic spremio isto, udaraj lomi i ne rizikuj bas nista. Oni su ocito znali odigrati na bod, kao sto mi nismo kada su oni izasli da pobede prosli put. I zato vjerovatno gubimo titulu.
Razocaran sam sto nismo bar zadnjih 10-15 minuta krenuli u totalnu ofanzivu i presing jer ne vidim kako oni mogu da izgube neki mec ili da odigraji dva remija a mi sve da pobjedimo. Bas bas tesko, prosto imaju legitimitet da sve zatvore ako treba do kraja. Osecam se onako, kao da smo bez ispaljenog metka pali. Ili je do trenera ili ova ekipa zaista ne moze vise kada in bas treba.
6 derbija vec nismo pobjedili, u rupi vec 5 u nizu ni gol nismo dali. Ovdje su potrebne korenite promjene...
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.454
Локација
U Kinšasi
Da mogu da se probudim sutra i da vas nema. Sluge režima.
Eto, ne morate ni svi da nestanete. Dovoljno bi bilo Vazura, Vučelić, Iliev, Stanojević i bubašvaba Miša Filipović.
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
490
Reaction score
1.754
Opet se sve svodi na jednu rijec, a to je NEMOC. Nije da nece, ali ne mogu i ne znaju bolje. Ljudi, dok ne ode ova najgora uprava u istoriji ne ce biti bolje.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.454
Локација
U Kinšasi

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Aoooo evo slusam i ne verujem… opet preti i tu prodaje muda za bubrege a ovako vodi utakmicu…
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.158
Reaction score
3.675
Polovican posao odradio Sanoje. Asano, Suma. Trenutno se radi se na Natku i ostaju jos Rikardo da proda. Onda kupiti 2 nasa igraca od 34 god. ali obavezno sa gipsom na nozi.
I nije on los trener. On je samo na zadatku koji se ne dopada navijacima. To je fer atmosfera sa ciganima, odmjereno buntovan, realista prema onima koji vole Partizan, idealan lik za upravu koja sada moze reci gori je od nas, itd itd.
Moj Stanoje, cigani nam se sigurno smiju. Ne vrijedi nista da ti se govori vjerovatno si tu i sledece sezone.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top