Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
767
Reaction score
1.883
Ako je birati Savo ili Djukić, pre sam da Savp nego Djukić, jer barem dovodi kondicionog trenera, svoj stručni štab (makar je bilo tako prošli put) i tražio je i pojačanja (povratak Sume, pa došli Asano, Natko, Sadik). Djulić bi pristao na sve što mu ponude od igrača.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Babović kao direktor bi bio bolji od ivice.
I kafe kuvarica bi bila bolji SD od Ilieva. Ali je Iliev od onih debila sto ne kapiraju da ne znaju da rade nesto nego su ubedjeni da su super kul tipa Vucic. Pravi SD je Tomic,zna da proceni igraca bolje nego iko,ali toliko su nas devastirali smrdljivi Udbas matori i Gmazura da u Partizan nece ni treneri ranga Vozdovac.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Koliko je realno da Milošević pokuša ponovo, da dobije priliku za drugi mandat takođe smo upitali Ilieva, koji se iskreno nasmejao kao da je želeo nešto da poruči...

- Savo? Hm, Savo je moja slaba tačka i to je sve što ću vam reći – zaključio je sportski direktor Partizana.
Telegraf
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Sudeci po onoj stranici koja je bliska i KK i FK, Djukic definitivno ne dolazi. Ostaje onda samo veseli Savo.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.700
Reaction score
22.670
Локација
Beograd
Ko kaže da nisu, ali neće da dođe da vodi ekipu za teglu džema i ajvara.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Savo je puko' pod pritiskom a sledece sezone ce biti tri puta veci nego kad je otisao. U principu je nebitno ko ce biti trener jer nemamo tim za titulu i to je sva prica. Mislim da ko je god prihvatio taj posao to vec i zna. Zatim prvi put u X godina nemamo ni jednog igraca koga mozemo prodati za npr. milion eura a koliki je dug to samo ptice znaju sto povlaci da nema novca ni za pojacanja. Najtuznije je sto ovakav Partizan svima odgovara.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
Nema ozbiljnog trenerskog imena koje bi se kompromitovalo na marvom na celu naseg kluba. Trenersko mesto moze prihvatiti samo onaj kome ce Partizan biti kruna karijere, mediokritet. I ne zameram nikom.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Нису проблем тренери и играчи које немамо. Проблем је управа коју имамо. Независтан клуб би био тотално другачији опонент циганима чак и у оваквој ситуацији где је њима све наклоњено. Ону сезону са Савом помножите х2 и отприлике би на том нивоу били да је овај клуб независтан. Цигани су свесни ни да уз све сплетке не би могли да се одупру сувереном клубу и да би им овај низ од пет титула био апсолутно недостижан. Не би ни ми освојили свих пет титула али би то била једна скроз друга прича у односу на ову.
 
Последња измена:

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
...Savo je puko' pod pritiskom a sledece sezone ce biti tri puta veci nego kad je otisao...

Savo je puko pod pritiskom, ali od navijača koji ne znaju gde žive i vole da se "lože", u velikoj meri prisutnih i na Forumu.
Ne sumnjam da je i drugi deo tvoje konstatacije ispravan i da će navijači udarnički nastaviti radove na odsecanju sopstvenih kurčeva.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top