Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
212
Reaction score
732
Локација
Beograd
2019. Ali nije dobio obe utakmice, izvinjavam se na dezinformaciji, zaboravio sam na to. U svom slučaju, mogli smo da ga zadržimo i damo mu šansu tad.
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
683
Reaction score
4.502
Локација
Kosovska Mitrovica
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
376
Reaction score
2.330
Локација
Kraljevo
Kad pomislim da sam se nadao da igrači neće da izađu posle pokradenog derbija, a onda vidim večeras Aranđela i ostale posle utakmice koji se pozdravljaju sa sudijom i protivničkim igračima kao posle termina u balonu. Izučavaće se na fakultetima na koliko različitih načina se ovaj klub uništavao.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.136
Reaction score
14.772
Локација
Kipar
Siguran sam da nije do Lazetica. Oni jesu igrali bez nekoliko vaznih igraca protiv njih ali mislim da Lazetic nije taj koji je to odlucio. Znas ciji je to klub.
Ali, sustina je da mi takvu boraniju moramo da gazimo lagano na JNA ako je tim onakav kakav Partizan treba da bude.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.045
Reaction score
26.215
Локација
ante portas
Ako neko nije zaslužio da mu se ovako nešto kaže, onda je to Lazetić. Naročito, posle one izjave za cigane. Šta je čovek kriv, radi za svoj klub? Preteruješ brate, ali ono baš baš.. Čak i da je ironija, ovo što si napisao.. Sramota je.
Nista lično protiv njega.
Ali.
Besan sam.
Pošto vidim da se već drugu sezonu ovaj frankeštajn od kluba na sva vrata i na silu gura kako Partizan ne bi bio čak ni drugi.
Sve je to deo projekta bolesnika sa Andrićevog venca.
Izvinite.
Nije mi samo odvratna državna kučka no. 1.
Već i svi njeni sateliti čukarički, tsc i ostale filijale u ligi.
Prosto deo su projekta da se uništi Partizan.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.467
Reaction score
2.243
Svakoga dana u svakom pogledu FK Partizan tone sve dole i dole nazalost mi i ne zasluzujemo FK Partizan kada na ovo stanje u klubu ne moze da se stvori kriticna masa ( legende kluba, svi simpatizeri bivsi igraci ,biznismeni ,glumci ,pevaci, sportisti ostalih sportova, umetnici pevaci pa i politicari koji se kunu da im srce kuca za crno bele boje) koji vole Partizan i da kaze dosta je . Cutanje znaci i odobravanje zato sve neka ide u pm meni je vise isto dali cemo biti drugi ili poslednji jer prvi mozemo biti samo u snu. Mora dali sada ili kasnije za ovo stanje u klubu neko da odgovara a to je nesposobna uprava i njihovi saucesnici strucni stab igraci nisu krivi jer njih je neko doveo ali dali su dostojni da igraju za klb kako sto je Partizan to odgovara taj koji ih je doveo. Teski su ovo dani ne nazire se izlaz iz tunela,
 
Top