Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
554
Reaction score
1.039
Najgore od svega je sto ovo nece da stane.
Izivljavanje, njihova je vlast da li cemo biti drugi ili cetvrti. Vrlo malo se mi tu pitamo.
I ovaj forum naka prezivi. Svaka cast urednicima na radu ( sa svim greskama koje prave). Teska su vremena za Pfc i nas koji ga volimo i mislimo drugacije od vecine. A nemocni smo i njih zabole za nas.

Treba izdrati. I ovo ce se lane zvati. Nista pametnije nemam da kazem. Ko se bori za Pfc i grobare, svaka cast i podrska.

Normalno je da ce u ovako teskim uslovima biti vise gresaka i kompromisa nego inace sto bi trebalo.
 

Bokili

Grobar
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
219
Reaction score
1.267
Локација
Tamo daleko
Ranijih godina igrao sam Football manager. Uvek vodio samo Partizan. Politika kluba je bila ulaganje u mlade igrače o njihov razvoj, igra i prodaja. Naravno da igrica i realnost nisu isti i ne mogu nikad biti. Ovo sve pišem iz razloga što se pojavio neko ko je tako nešto hteo da napravi od našeg Partizana. U ova vremena jedini spas je Duljajeva vizija, ulaganje u mlade, zarada na njima i ako se igra Evropa eto još priliva finansija. Pitanje je kome to ne odgovara?

Naravno da Duljaj nije za trenera, ali takav čovek mora da bude u klubu i to kao sportski direktor gde on bira trenera i igrače. Svojom energijom, zalaganjem, vezama sa ozbiljnim skautima mogao je da napravi Partizan kakav želimo. Jasno nam je i žašto se to neće desiti.
Ako si postavio pitanje, pretpostavka je moja da znas odgovor. Naravno da takav covek smeta, Igor, Pera, Zika, Laza, svejedno. Smeta postavljenoj upravi i nazovi huliganu iz decackih dana. Tako nesto se ne moze ustrojiti u ovom sadasnjem vremenu, a ni skorijem dok su majmuni gde jesu. Napisa kolega iznad, lokacija iznad autokomande je "boli glava" za danasnje investitore. Da dodam, stadion u Surcinu ce ver. u tom slucaju samo biti dat na koriscenje uz masne pare da se placa, a kakva je situacija sa novcem u klubu mi cemo ga videti samo kada gostujemo na njemu.
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.391
Reaction score
5.177
Локација
Beograd
Jovanović - Stojković, Filipović, Saničanin, Antić - Stjepanović, Zahid, Natko, Kalulu - Janković, Saldanja
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
818
Reaction score
4.323
Локација
Beograd
Jebeni #4, neunistiv je. Jedva cekam da mu jos i produzimo ugovor jer se uklapa u zamisli novog trenera.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
818
Reaction score
4.323
Локација
Beograd
Ma da Kovacević se bolje pokazao od reprezentativca Bosne Saničanina :D

Radije bih gledao kiksaru od 19 godina i da se nadam da ce napredovati, nego kiksaru od 29 godina koja je vec formiran igrac.

Mislim ovo je svakako vise splet okolnosti jer su nam oba startna stopera u autu, ali bih vise voleo da je sansu dobio Medina ili neko iz mladjih kategorija nego ovaj nesrecnik.
 
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
378
Reaction score
2.356
Локација
Kraljevo
Hvala što su nam omogućili Srđana Jovanovića, ipak je red da ovakav derbi sudi naš najbolji sudija.
 
Top