Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.406
Локација
JNA
Sta kazu u saopstenju Brdjani, jel leze jos na terenu ? :shal
Na kraju utakmice uzesmo od coveka zastavu Kameruna, da napravimo jednu fotku za odlazak kuci. Hvala za nezaboravno fudbalsko vece.
 

Прилози

  • IMG-20231112-WA0005.jpg
    IMG-20231112-WA0005.jpg
    285 KB · Прегледа: 103

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Ciganska posla.
Tolle shvatam da želiš da preneseš njihovu duševnu bol i retardiranost, ali kad vidim crveno na našem forumu odmah mi se prisere. Jebo ih onaj koji ih je napravio, oni su najogavnija pojava našeg već poremećenog društva. Što se tiče utakmice, mi jesmo slabije odigrali, jer su naše glavne poluge bile malo u disbalansu, tu mislim na Belića i Tatka, Zahid je plesao u prvom, u drugom smo ga zaboravili jer je većina naših napada išlo na Severinu, za kog se nadam da se nije teže povredio. Mening me iznervirao, umesto 2:0, mi primamo gol na drugoj strani. Što se tiče Antića i njegovih slobodnjaka, to me podseća na Uroševića i njegove slobodnjake. Fudbal jeste igra minijatura, ako je Zahid kralj minijatura, nek on šutne taj slobodnjak, čovek je doktor i trenutno najbolji igrač u ligi, fantastične dve asistencije danas, još onaj vo sa arene kaže da je šuturao na go. Ispravio se kasnije, trebalo mu je vremena da ukapira genijalnost. Mi se nismo dobro branili, ogromna rupa izmedju druge i treće linije, primili smo gol ali smo ga brzo i dali. Bravo za želju, bravo za publiku koja je bila uz tim. Smradovima sa arene koji utišavaju ton, Smrt Fašizmu, Živeo Partizan.
Ćale je iz tog tima Partizanovih Beba najviše volio Galića i Hasanagića, slava im!
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
575
Reaction score
3.084
Mening. Uvek sem setim price Sir Ferguson vs Forlan..toliko
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
364
Reaction score
973
Локација
Banja Luka
Ovakvu eksploziju radosti na fudbalu odavno nisam imao.
Onaj njihov što nam dade go, kad je izlazio ljubi se sa svima na klupi, kao riješio on to...mamu vam jebem.
Onda sam pomislio, ovo moramo dobiti! Da ga ukenjamo!
Hvala bogu, bi tako.
Inače, mislim da smo puno inicijative njima prepuštali i rizikovali ono minimalno vođstvo.
Pohvalio bih Saldanju za borbenost i Zahida za majstorstvo koje nam pričinjava.
Uz veliku pohvalu malom Iliću, ne zamjerite, nešto bih istakao i kao upozorenje.
U dva navrata je Ilić bio spor, pretrčan i to je stvorilo direktne šanse Čuki za gol. Očito, mali nema brzinu da bude na poziciji iza koje nema nikog da dočeka tog što ga je prošao. Da li on može popraviti brzinu ili bi trebao biti više naprijed, to ne znam. Nešto od toga!
Takođe, Kanuteov šut na povratnu nije šut profesionalnog fudbalera. Inače, bio je solidan.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.406
Локација
JNA
Pretrcao ga je jednom Ivanovic u prvom poluvremenu, u drugom je ispao dva puta ali mislim da se cuvao u obe situacije jer je vec imao zuti karton. Inace zasluzio je gol, a dao ga je u stilu Hasanagica. Ima tu nesto, neverovatno. Prvo sam na to pomislio.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
321
Reaction score
2.050
Локација
Beograd
Sinoc je bilo fantasticno vece u Hramu fudbala. Sa klincima sam gledao utakmicu i na samom kraju gotovo sam zaplakao od srece. Odusevljen sam verom koju navijaci Partizana imaju u ovaj tim. 95-ti minut iz publike se cuje "ima vremena", "napadaj"... Zaista podseca na Markovu sezonu. Radost posle pobedonosnog gola je osecaj jaci od onog protiv IMT-a, a mislio sam da takvu srecu necu skoro doziveti. Jednostavno kad vidite i onoliku radost na terenu posle tog gola ukapirate da je ovom timu stalo i da jako zele ono sto nam se sada cini mogucim. Nisam pristalica, da me neko ne shvati pogresno, lalatovicevog ponasanja, ali ovo Duljaj sto radi,meni se cini da radi iz srca i da ne moze da kontrolise emocije u ovakvim situacijama. Nema tu ni grama nepostovanja protivnika, niti grama zle namere, cak ni ne pokazuje nikakav prkos,vec se prosto raduje kao malo dete. Sklopili smo dobar tim i molim ih da nastave u istom ritmu do derbija, nakon cega cu valjda ponovo dobiti priliku da na ovom delu foruma ponosno napisem "Puni kučku". Do tada, a i posle toga Napred Partizan!!!!!!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.643
Локација
Beograd
Радио сам у време утакмице, али после нисам желео да на интернету видим резултат, него да репризу преноса на Арени одгледам уз сва узбуђења као да меч пратим ,,уживо,,...
Дођем кући, укључим ТВ, кад оно, кошарка се игра још који минут...губимо...стижемо...губимо...
Ехм...о.к...није смак света, дуга је сезона, у кошарци има плеј оф па можеш да се вадиш за све...итд...
Пређем на фудбал...
Прво полувреме, о.к. водимо.
Видим, кад је џабе, одмах више гледалаца на стадиону него кад није џабе. Закључке извуците сами.
На паузи између полувремена одем на форум да прочитам утиске са кошарке...и зајебем се...јер су неки поменули и утиске са фудбала...па сам сазнао да је било нешто, свашта, у сваком случају стресно...прекинем читање да не бих сазнао све детаље, али...
Тако ипак нисам више пратио утакмицу као да не знам унапред ништа о њој.
А можда ме је баш то сачувало од неког инфаркта, ко би га знао...
Интересантно како тимови Удбалиге гризу против нас као да им живот зависи од тога.
Интересантно је како је судија уместо да потражи помоћ ВАРА у одлуци да ли је над Салдањом пенал или не ОДМАХ нашег Бразилца ,,напунио,, жутим картоном.
Није интересантно колико је милиона тона статистике по нама просуо онај коментатор са Арене, а нарочито оне баксузне колико минута наш голман није примио гол, јеботе гол, ево примио га је, ГЛЕДАЈ УТАКМИЦУ некад док је преносиш, не гледај стално у статистику, јебала те статистика!
И јебо те Вучић кад на Арени више мислите о томе кад да смањите тон него о било чему другом!

И запамтите сви како ови Дуљајеви командоси увек успеју да извуку живу главу и кад је најтеже и да победе.
И гледајте како се Дуљај радује као мало дете...иако није ни видео гол... :D



И како је ,,мали,, Илић заслужио да га да баш кад је највише требало, после свих оних ВАР-ПРЕВАР поништавања његових голова.
И како је Мениг невероватан баксуз, који се по стоти пут саплиће или шутира као да први пут у животу види лопту, кад треба само да ,,овери,, противника и уведе нас у победу и миран ток...
Али ваљда ће и он једном да је боцне како треба.
Можда и он кад буде најважније.
Све у свему: ова јесен Дуљајевих проклетника је за незаборав.

 
Последња измена:

da1981

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
348
Reaction score
214
Локација
Odakle Bog izvodi korner
Saldanji je ovo bio 3. zuti, jos jedan i prijeti mu suspendija od jednog meca. Strah me je kad vidim da nemamo drugog spica pogotovo sto nam teske utakmice slijede. Kad bi birao nek ga dobije u Nisu pa da preskoci Kragujevac kod kuce pa da bude odmoran i naostren za cergu :)
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.914
Reaction score
7.821
Mrzi me da tragam po rezultatima, ako neko moze nek napise sve nase utakmice do kraja jesenjeg dela, naravno gde gostujemo, a koga docekujemo.

Pohvale, onakva pobeda donosi titulu, moramo izdrzati do kraja jeseni.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Imam tog kolegu Španca koji je postao Grobar još dok je bio u Americi. I pošto je bivši basketaš, zna otprilike sve što bi prosečan Grobar trebalo da zna o KK Partizan - devedeset druga, Željko, Dule, Sale, Danilović, Novica, Bogi, Pavlović, itd itd... Nije baš dobacio do Kiće, Praje, Save, ali polako.

E sad, kad je fudbal u pitanju situacija je bila takva da su se samo loše stvari dešavale u FK-u poslednjih par godina koliko je on Srbiji. Dok nije došao Duljaj.

I danas ide prvi put na JNA, vodi sina. A ja pokušavam da mu ukratko približim trenutno stanje. I skontam da bukvalno treba da krenem od '45-e. Pa da skonta ko smo, a ko su ovi preko puta.

Sve u svemu, težak zadatak.

Ono što mora da zna je da svaka bagra, svako govno, svaki džiber i sav polusvet u ovoj državi navija za kurvu. I da se svi ponose time a da nas pokušavaju da predstave kao građane drugog reda. Sa druge strane, mi na klupi trenutno imam jednog od najispravnijih likova ikada. Imamo ekipu prepunu talenta i srčanosti, od golmana do špica. I taj čovek i ti momci imaju možda tek 50 posto podrške koju zaslužuju...

Danas igramo sa ekipom koja je odmarala igrače u evropskoj tekmi da bi igrali sa nama. Moramo da pobedimo - kao što moramo da pobedimo svaku tekmu do kraja.

Ukratko, prelep dan danas, kao što će i biti prelepo veče na JNA.

I da citiram sebe, kada me je isti kolega pitao šta bih odabrao pre - titulu Evrolige ili titulu u fudbalu:

-Fudbal je sad ili nikad, a Željko ako ne uzme ove godine uzeće sledeće...

SVI NA JNA!
Da odgovorim na ovo, čisto radi konteksta.

Ovog Španca je Partizan odavno pridobio, ali zbog toga što je basketaš, što oduvek zna za Željka i za naše uspehe, nekako je bio "Navijač KK Partizana". I to mi je smetalo, pogotovo što znam da lik voli fudbal, navijao za Barsu, domaću mu Majorku...

I da budem iskren, unervozio sam se juče jer sam znao da moramo da dobijemo tekmu i da neće biti lako. I tako, dok je trajala tekma razmišljam - OK je, pun je stadion, do jaja je atmosfera, ali ipak 1:0....imao sam neki osećaj da ne može čovek da doživi pravi FK Partizan na jednoj takvoj tekmi...i pomislim na tren kakva bi ludnica bila da se tekma reši u nadoknadi, ali brže bolje prestanem da mislim o tome, jer - kako da priželjkujem da Partizan primi gol, ne mogu...

Ipak, gol padne, a mi čak ni šansu da stvorimo. Skoro sam i prestao da se nadam...

I onda, 2 minuta na JNA kojih se ne sećam, ali to je manje bitno, jer će kolega da ih se seća do kraja života.

Dobio je sve što FK može da ti pruži - radost, sreću, sterpnju pa euforiju. I gol koji je proslavio sa Grobarima oko sebe. Ne može bolje.

Plus gratis predavanje o Mustafi, Manceu, Duljaju, Beliću, Takiju, Miši Tumbasu...

Prelep dan na JNA, bolje nije moglo.

Hvala Igore, hvala sine Mihajlo, hvala Grobari!

Hvala ti, hvala ti, Crno - Bela ljubavi...
 
Top