Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
151
Reaction score
1.146
Локација
Pozega
...ništa manje, ali ne može i ništa više, jer nas je toliko uništio, i doveo do tačke pucanja, da ostaje samo sledeći nivo, a to je da prestanemo da postojimo, a toliko lud neće biti, jer im to nije u interesu, jer im je potreban ikakav(ovakav FKP), da daje faktički legitimet njihovim "sivim" titulama. Bez FKP to već nije, čak i za njih, moguće.
Međutim, ono što je meni bitno: nikada broj trofeja, nije bio naš mainstream. Mi ne navijamo za trofeje, po svaku cenu. Mi navijamo za Partizan zato što ga volimo. I naravno, što je mnogo puta bio najbolji, ali ne i uvek, što je i normalno.
Preživeli smo mi i 50s bez titule...I od '65. do '76. bez iste...pa nam nije to umanjilo broj navijača, lično mislim da nam je to i uvećalo isti. Dakle, jeste bojkot na JNA, ali nije i u srcima. Dakle, dolaze neki novi klinci, na njihova dva, ili tri, sigurno su i dva naša...hehe..sve dok je tako, Partizan će opstati. A na sve ovo što su na ovakav način osvojili, mogu da se popišaju.
Proći će i ovo.
Za početak, ajde da ih roknemo na JNA. I uprkos Saničanina i trenera, i igre sa 1 špicem, ja u sredu navijam za moj klub, i očekujem pobedu, jer kakvi bi mi bili Partizanovci ?
Srećno i napred FKP !
 

Humska

Početnik
Учлањен(а)
26.12.2020
Порука
153
Reaction score
447
Локација
Beograd
Стјепановић о коме смо доста причали ових дана је одиграо свих 90 минута, може ли неко да да неки утисак о његовој игри?
Screenshot_20231218-063023.png

Ovo gore je napisao neki momak koji radi kao skaut, analizira igrace, itd....
U drugoj objavi je napisao da je mali ubedljivo najvise pretrcao - nesto preko 13 km.

Vise nego dobro za prvu utakmicu cak i kad se ne poredi sa penzionerom Scekom. Nek mu daju prostora i minuta da stekne sigurnost i rutinu i moze biti samo jos bolji.
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
692
Reaction score
1.933
Naravno da je bolje da igraju klinci pre Šćekića, sanicanina i sličnih.
Imao je Stjepanović grešaka u dodavanju ali to se koriguje većom minutažom. Meni se sviđa to što posle greške odmah se otvara i nudi da uzme ponovo loptu.

Veliki problem je to što Kanute ne može da igra u derbiju.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.643
Локација
Beograd
Pa radiće ono što znaju i umeju, ali ne znam da li mogu da pobede. Nemamo pobedu u derbiju već tri godine, ali zato imamo najlošiju odbranu ne u poslednje tri, nego u bar poslednjih 30 ili 50 godina...a i od osnivanja verovatno. I tu isto nema šta da se kalkuliše.

I nisu tu krivi samo 4 poslednja igrača, ne u ,,bedemu,, nego u ,,trošnoj kuli od peska,, ispred našeg golmana, al, ajd sad...

Ali imamo solidan napad. Imamo i probleme sa povredama.

Ali meni su najveći problem navijači Partizana koji pljuju naše fudbalere i trenera optužujući ih da namerno gube. Ili da će namerno da izgube.

Dakle, pobeđujemo: u inat svima.

Većinskoj Srbiji, evropskoj zvezdi, predsedniku države koji ne sme da dođe na derbi, upravi koju nam je on postavio da nas jaše, svima nama koji ne možemo da maknemo tu upravu, navijačima Partizana koji ne dolaze na JNA, navijačima Partizana koji pljuju po našem fudbalerima i treneru...

Nema veze.

Ima nas dovoljno da dođemo i da verujemo u pobedu! Iako ne znam da li možemo da pobedimo. Svejedno. Uvek uz Partizan! Uvek za pobedu! Napadaj, napadaj, Partizane, napadaj! I kad si najslabiji! Napadaj!
I ako izgubimo, i koliko god da izgubimo, biću miran bar zato što sam uradio ono što je do mene: da ne ostavim Partizan bez mog prisustva i podrške.

I zato što sam prisustvovao našoj velikoj pobedi. :D

Ja verujem u to. Svim svojim srcem! :shal
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
692
Reaction score
1.933
Inače, pošto već ne igra Kanute, bolje neka krene Taki a iza njega Natho i Belić nego da počne Šćekič.
Nećemo izgubiti na skok igri, a i moćićemo nešto da odigramo.
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
692
Reaction score
1.933
@LazarP

Nije uopšte bio odgovor na tvoj post.
Nisam ja tebe pogrešno shvatio, ali ti mene jesi.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Očekujem da odbranimo naš stadion. Karte kupljene vidimo se u sredu.

Pošto se sudbina zna do 2027, nek se momci sa Juga vrate slobodno jer su bez ikakvog sarkazma pokidali na svim gostovanjima i ta energija da se preseli u našu kuću.

Nastaviti borbu na druge načine protestima ispred stadiona svako kolo.

Pušite ga cigani, kurac vas čeka u sredu.
 

Yossarian

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
164
Reaction score
369
Ocekujem bod u sredu i novi ugovor za Duljaja na 4 godine.
 
Top