Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
149
Reaction score
1.142
Локација
Pozega

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.728
Локација
Beograd
Derbi je večeras sudio pičkousti peder lično :picka-ciganska:. I opet nisu uspeli da nas pobede. Očekujem hitnu ponoćnu sednicu uplakane Vlade Srbije. Mrš stoko pedersko-ciganska. A vi "objektivni" koji kritikujete bilo koga u crno belom večeras nakon ovakvog cirkusa 100% i glasate za pedera jer eto svi su isti, nema ko drugi umesto njega, nije on kriv mi smo govna :sick:
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
sta je uradio smrad spajic nisam ukupno 5 minuta pratio utakmicu
Pljuvao po nasim igracima majku mu jebem, otvoreni prijelom mu zelim od srca i da mu to prekine karijeru pizda mu materina bijedna.
Vi sto vas je sramota nase igre, imate ove crvene pa se slobodno divite leprsavoj igri galaktikosa.
Treba da se stidite ovakvih postova, nakon svega sto nam rade godinama, kompletnom SD.
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
674
Reaction score
4.456
Локација
Kosovska Mitrovica
A evo meni je utisak glavni to sto su nas nekaznjeno prebili, sto je sudija postavio živi zid na 12m umesto na 9m, sto je Severina dobio crveni, što je sudija Zahidu rekao “Shut the fuck up”
I ja sad treba da im zameram što su u takvoj atmosferi odigrali lošije, kao da smo mi zadnjih 5 gosina svaku tamo dobili?!
Hajde malo neke druge perspektive.
Pa nije da nas nisu bili i krali i u prošlim derbijima, pa nismo ovako odigrali. Sve ovo što si nabrojala, nije opravdanje za ovako lošu igru.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Da imamo odbranu koju doduse nemamo godinama ovo bi smo dobili ali bez odbrane i protiv sudije je previse vala. Zato se usudjujem reci da je ovo odlican rezultat. Kontra je bila doktorska a dupli zuti je pokusaj egzekucije Partizana od sudijske organizacije, zato je mali derpe i postavljen da sudi.
Duljaja voli bog a i Allah izgleda kako rece neko gore pocinje mjesec ramazana. Napred Partizan.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Crveni za Severinu je mala stvar, malo pre njihov Korejac napravio faul sa ledja koji je za crveni cak i da nije bio zadnji igrac odbrane, a bio je.

Govna raspala rezimska, jebem vam decu cigansku odvratnu, napusite se kurca grobarskog.

Celu utakmicu govno navlacilo, od starta!
Jebeni faulnije hteo da nam dune. Direktno im je stvorio 2x situacije 1 na 1 zbog nedosudjenih cistih faulova nad nasim igračima!
Onaj faul kod slobodnjaka na 20ak metara isto nije bio, a ste tek reci o skandaloznoj postavci zivog zida, 11, 12m od lopte!?
I onda cist crveni im oprošten a 2 min posle smesni drugi žuti Severini.
A tek nadoknada od 8 min bez razloga skroz, i izmisljeni korner u zadnjem napadu!!

Stamota da neko pljuje igru i igrace nakon ovakve oružane pljacke!!

I zaboravih... ne znam da sam ikada cuo i video igde sudiju da se dere na igraca: shut the fuck up!!!!
 
Последња измена:

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Igor je dobio samo jedan bod u prva dva derbija a zaslužio je mnogo više. Sad nije zaslužio ništa i dobio je X. Takav je fudbal.
Za Acu znamo da je majstor na golu ali Kalulu je veliki šmeker. Van pozicije, često van rotacije ali čovek se nikad ne žali i doprinosi golovima i asistencijama + pokriva to što smo danas imali krater na desnom beku.

Nejasno je što nismo agresivnije izašli jer se videlo da imamo prostor da im damo bar još jedan gol.
Ovo s kornerima više nema smisla uopšte, gore je od penala.
Veliko bravo za tim što su se borili muški uprkos jednom sramotnom crvenom koji nas je osakatio.

Nastavljamo dalje i da doguramo do plej-ofa na 1. mestu pa možda imamo čemu da se nadamo..
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
158
Reaction score
496
Локација
Ruma
Za početak bravo za momke, da se ne lažemo u ovakvim uslovima, na njihovom stadionu i pod činjenicom da nam je odbrana jednostavno nekvalitetan segment igre, bod ko kuća. Stvarno više nismo ni mogli da tražimo od ovoga, koje mislio da može bolje on je nerealan. Na stranu te neke sudijske odluke, toga je uvek bilo, to se očekivalo, ali ne možeš nešto ozbiljnije očekivati kada bukvalno skoro svaki vazdušni duel dobijaju, mi nemamo skok uopšte, a ni postavljanje. Drugo desni bek, ja ne znam stvarno Arandjela baš svako kršten može da pretrči, dečko napravi jedan korak, protivnik već pet. Baš sam mislio da smo njegovim dolaskom dobili pristojnog igrača, kad ono očaj. Filipovića što pre vratiti na njegovo mesto ili baciti u vatru onog klinca. Ostali, naravno Jovanoviću dići spomenik, spasio nas potencijalne katastrofe, na sredini sam pod utiskom da ne mogu zajedno Zahid, Goh i Natho, klupa u Evro utakmicama ne gine jednom. Moglo je to dok je Zahid igrao krilo, pa je mogao i da pripreti, sada je previše nazad i samo ga Duljaj guši. U ofanzivi najviše je odradio Kalulu, iskreno od njega sam najmanje očekivao, ali dečko je izgarao, pravio razliku, sa sve činjenicom da je morao da krpi Arandjela u odbrani. Mi smo svakako nekih pola sata bili bolji, ali povreda Zahida i izvodjenje Saldanje je samo naznačilo da ćemo se do kraja braniti. Tako da odradili smo nekako ovaj posao, sada odbrana prvog mesta, ako uopšte izdržimo, jer pritisak će da bude nesnosan, a mi malo toga od ovoga možemo da nadogradimo.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.454
Kako sad ovo, zar kladionice ne znaju bolje? A penal za kurvu? Ništa to ne valja, Oskare pederu, uprAVa napolje! :angry-smiley-002::picka-ciganska:

Tresu im se gaće i tek će da se tresu. Sledeći put Oskar lično da sudi, ali da nosi utoku umesto pištaljke.
 

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
566
Reaction score
756
Gledavsi preko stream-a deluje da smo mnogo smo daleko stajali od igraca, svaka nicija lopta je bila njihova, svi prekidi preopasni. Svaka cast Jovanovicu, Sveti, Kaluluu i Gohu, ostali bas slabi, Arandjel kritican totalno. Ali iako nisu odigrali dobro momci su se borili! Ovo je posebno vazno naglasiti, s obzirom na uslovime u kojima odigrasmo derbi. Namera sudije od pocetka meca je bila jasna, nama ne svira nijedan kontakt kao faul, dodela zutih i crvenih kartona, itd. Verujem da je jos gore izgledalo uzivo.
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.348
Reaction score
1.327
Pošto je Jug oterao upravu, mogao bi da na svakoj utakmici pomogne ovim junacima i Duljaju protiv naprednih ciganskih fekalija.
Postavljaće nam sudiju specijalca na svakoj utakmici.
 
Top