Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.536
Reaction score
4.204
Локација
Ljubljana
Vujošević: Vraćamo se u dobrom raspoloženju 27.12.2014.

1807.jpg


Strateg srpskog šampiona Duško Vujošević zadovoljan je pobedom u Novom Mestu, koja je veoma važna za tim Partizana NIS i nastavak borbe za ulazak u plej-of regionalnog takmičenja:

- Veoma značajna pobeda za nas. Krka ima dobar tim i teško je igrati protiv njih na njihovom terenu. Timu su nedostajali povređeni Murić, Pavlović koji se povredio na utakmici sa Solnokom, i na poslednjem treningu neke probleme sa leđima dobio je Bogdanović, međutim igrači koji su bili ovde su svojim angažovanjem, nadoknadili njihov nedostatak - rekao je trener crno-belih.

Vujošević je istakao da se tim sada vraća u dobrom raspoloženju u Beograd, gde ih očekuju dva meča na domaćem terenu:

- Veći deo utakmice utakmice igrali smo dobru odbranu i kontranapad, a u pojedinim trenucima nedostatkom koncentracije dozvoljavali smo protivniku da hvata priključak. Veoma važna pobeda za nas i vraćamo se u dobrom raspoloženju i nadam se da ćemo se uskoro kompletirati i pružiti još bolju igru - zaključio je šef struke kluba iz Humske.

Partizan je i 2014. godinu završio pobedom. Slede izazovi u 2015. godini. Tim je spreman za njih.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ako se ne varam u evroligu iz aba lige
idu dva kluba finalista plej ofa
ili final foura, nebitno. Mislim da je
to ono cime se rukovodio Je-Ne-a.
Plus Bokan (Budućnost) ili Tedeski (Cedevita) sasvim sigurno neće zbog administrativno-finansijskih stvari ispušiti za Evroligu, kao što su ispušili Igokea i Cibona u prethodne 2 sezone...Mi smo sa te strane jako, jako ugroženi, ali...radi se već na tome da se ta opasnost odstrani, makar za sezonu 2015/16.
 

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
326
Reaction score
199
Локација
crno- bela planeta
Vrlo butna pobjeda. Cestitam igracima i strucnom stabu. Odigrali smo odlicno u oba pravca iako je Krka odlicno sutirala. Koristili smo sve mis-meceve u napadu, a odbrani dobro preuzimali. Sto se tice Armsteda, njemu slicnih igraca ima jako puno u NCAA. Treba pratiti tu ligu, i otprilike na svakom koledzu postoji po jedan vrlo interesantan spoljni igrac. Treba neko tobda isprati, a kod nas nema ko. Ja sam se iznenadio kada sam vidio Armstedabu Krki, jer je i prije dvije sezone imao kvalitet za neki jak evropski tim.
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Jebo ti ovo pa mi bolje igramo kad nismo kompletni nego kad smo u fulu :)

Svaka cast na pobedi, bila je jako jako teska utakmica! Ne vidim na koji nacin nas je Krka pustila, cak mi se bas cinilo da su se trudili onako maksimalno... jbg kad nekog hoces da pustis ti ne sprintas u kontru i ne pokusavas da ukrades loptu jos na pola terena, toliko intenzivno da na kraju i faul napravis..

Svaka cast!

Necu uputiti ni jednu kritiku nasem timu (a ima materijala za to), ipak smo svi zajedno zasluzili da se, za promenu, malo radujemo! :napred Partizan

I dalje se najvise pribojavam situacije gde smo sve vreme u jurnjavi za taj jebeni play off i na kraju izvisimo za jednu pobedu..ili jos gore za medjusobni duel..uhhh.. I dalje smatram da nismo blizu play off-a, da su nam sanse minimalne. Moramo poceti da pobedjujemo u kontinuitetu, pa makar spajali bar po 2-3 utakmice. Bez toga nam nema spasa. Mi smo bukvalno na ivici, svaki poraz nam je potencijalno ispadanje iz trke! Jebeni glupi porazi nas proganjaju...jebeni!

Borba bre!

edit:

Treba pobediti još par utakmica i onda strogo kalkulisati .
Moramo biti 4. na kraju !
Stoku treba ugaziti jednom za svagda .
Od poraza u ovogodišnjem polufinalu se više ne bi nikada oporavili .

Verovatno bi i sam Vučić ugazio i Čovića i Radonjića i otero ih sve u kurac !

Ja se jako pribojavam eventualne serije sa njima..i to ponajmanje zbog sportskih razloga. Ko do sada nije shvatio kolika su to govna i na sta su sve spremni, a i sta sve mogu..bogme.. eh, da mi igramo sa neutralnim sudjenjem, bez bilo kakvih spletki (a mogu oni lukavo da urede mnogo toga - od kaznjavanja Duleta neposredno pred pocetak play off serije, preko raznih novcanih kazni do cak situacije da mi igramo bez navijaca (svasta oni mogu da nam smrse po tom pitanju) do mnogo cega drugog) mislim da bi i mogli da se nosimo sa njima, cak bi bili u psiholoskoj prednosti zbog njihovog straha da ne prodju u finale, ali ovako...
 

Bergman

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2014
Порука
1.059
Reaction score
189
Локација
zapad
Naredna utakmica 04.01 protiv Cedevite, pa 10.01 Olimpija i onda u goste Metalcu. Dosta zeznut raspored. Statistika meča:

omUMvCL.jpg
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.918
Reaction score
4.265
Sad sam poslao poruku našima gore - "nemojte samo sad da se palite na 3. ili 2. mesto, zajebite to, treba gledati strateški, dugoročno šta je bolje...bolje je govna zgaziti u polufinalu pa i ne osvojiti trofej, nego li govna ugaziti u finalu i osvojiti trofej!
(Jel ovo beše i gosti mogu da čitaju? :D)
sad ne znam dal je ovo samo provokacija za mutave mada ne verujem...
uvek me i oraspolozi i iznenadi tvoj optimizam al sad stvarno ne znam na cemu ga baziras, mutirana kucka ima nikad bolji tim a mi smo dosta slabi...
bravo za pobedu
NAPRED PARTIZAN:pfc:
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Mi ćemo sa dobrim plejom biti jaki ko crna zemlja.
Imamo igrače koji su klasa i za EL, Sale, Gagi i Mačvan.
Ajde Zeko plati nam pleja!
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Popizdeo sam, ipak je bio čist faul na Gagiju od strane Armsteda! :D

https://www.youtube.com/watch?v=t-twdthJ97k

Gledajte od 1:37:15 objašnjenje kurvojepca Radovića prema Armstedu ("izbijao si loptu desnom, ali si ga odgurnuo s boka levom rukom"), a onda vratite na 1:35:03 gde se to i vidi...ne vidi se leva ruka Armsteda, ali se vidi kako Gagi "leti".

Do kurca. :D
...uvek me i oraspolozi i iznenadi tvoj optimizam al sad stvarno ne znam na cemu ga baziras, mutirana kucka ima nikad bolji tim...:pfc:
...ima i kompleks koji nadolazi 15 i kusur godina (mutant ga je preuzeo 2011, zajedno sa ciganskim imenom), znači svake godine je sve veći...samo polako, hajde da se ligaški deo završi kako treba pa ćemo pričati...
 

MikiPFC

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
293
Reaction score
1
Локација
-MoJ Beograde-
A ono je bio faul na +4 kad je dragan prenosio loptu ? Za malo da izgubimo i ovo na kraju.
 

CrnoBeliDres

Početnik
Учлањен(а)
30.01.2014
Порука
93
Reaction score
19
Kazite da lupam, ali Cedevita i Olimpija ce lakse pasti u Pioniru nego Metalac u Valjevu. Takodje, ne delim odusevljenje mase Amstelom i ne prizeljkujem takav tip pojacanja (ako ga uopste bude). Treba nam neko ko ce ostale igrace ciniti boljim, a ne mali crni egoista koji pripaljuje trojku u kontri :D
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.779
Reaction score
6.503
Je-Ne a, resio si da im ne das miran san:buhaha

Taman mislim da su malo zaboravili na taj faul:D

Sto se tice utakmice sve je krajnje ocekivano.
Valjak se zagreva...
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Mnogo vazna pobeda ! Cestitke Duletu i momcima :clap Macvan :respect :respect :respect Ocekivao sam da ce izdominirati ali bas ovoliko ... Tepic odigrao odlican mec, omasio je par otvorenih suteva ali je proradio kad je bilo najpotrebnije :clap :respect Kapiten iz meca u mec igra sve bolje i polako se vraca u njegovu prepoznatljivu formu ! Andrica nije isao sut citav mec ali je i on ubo kad se lomio mec :clap Milutinov i Milutinovic takodje dobri . Nismo mogli da privedemo mirno kraju opet smo morali da strepimo ali vodili smo citav mec i sasvim zasluzeno dosli do veoma vazne pobede ! Idemo dalje sledi nam teska serija utakmica koje moramo dobiti ! Pun Pionir i podrska momcima !
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Vazna pobeda, ali nisam zadovoljan igrom, ovo moze da prodje protiv ovih dunstera, Tepa i Maki su ubacivali sve zivo, opet bez kreacije sa pozicije pleja, Tepic 1 asistencija za ceo mec, Macvan 6..Andric je morao mnogo bolje u ovako skracenoj rotaciji da iskoristi minute. Sudjenje je bilo dobro, cak su sve tesne odluke bile na nasu stranu, ni ja onaj faul Armsteda nikad ne bih svirao.
Ne svidja mi se sto ih nismo dokrajcili jos u prvom poluvremenu, imali smo dvaput po 5 minuta na kraju prve 2 cetvrtine sa njihovim ispunjenim bonusom. Takvi pokloni protiv ozbiljnijih ekipa ne smeju da se ispuste.
Jasno je da cemo na kraju biti cetvrti i da idemo na fmp u polufinalu, a tamo bez igraca koji moze da probije na pleju nema sta da trazimo.
Ne znam zasto ne bi uzeli Armsteda od Krke pred kraj ligaskog dela, kontam da on nema neku veliku platu, a oni bi trebalo da izbore nekako opstanak u baba ligi, posle im je samo trosak realno, a oni su pred raspadom.

Nadam se da ovo sve nece Duleta ohrabriti da se kockamo i igramo sa Tepicem do kraja sezone po 36 minuta.
Protiv Cedevite za vikend je poslednja sansa da napadnemo to trece mesto, mada su i da pobedimo sanse za to 1%, tako da ne treba stvarati neki pritisak na ekipu, nek odigraju opusteno, i mislim da cemo ih uz pomoc oporavljenih igraca dobiti.
 

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
326
Reaction score
199
Локација
crno- bela planeta
Draganbse vraca neocekivano brzo u formu. Prvi korak mu je cak postao i brzi nego sto je bio. Takodje, cini mi se i da je popravio dribling, mnogo sire uzima loptu nego ranije. Slazrm se sa JeNeA. Napravili smo gresku prosle godine, nadam se da necemo ove. Fmp nije jak koliko se cini. Ja sam siguran da ih mozemo izbaciti. Sa plejom bih bio siguran da cemo ih izbaciti. Nasi me centri najvise brinu. Nadam se da ce Milutinov i Gagic dici igru na neki visi nivi, jer samo na toj poziciji mozda slabiji trenutno. Imamo bolju fiziku, inteligentnije igrace, ime, muda i maga na klupi!
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
FMP jeste jak ali mislim da bi lako mogli da ih izbacimo u nekom "normalnom" polufinalu, ono cega se ja plasim jeste sudjenje gde mislim da ce nas osakatiti ... ali polako ima jos da se igra daj da prvo obezbedimo bar to cetvrto mesto pa cemo videti sta ce biti.
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.424
Reaction score
4.523
Ne delim optimizam vezan za 4.mesto... Tu ce kljucnu ulogu odigrati sudije i nadoknadice sve komplekse koni cigani imaju od nas...a dule je dovoljno satanizovan, pa ce njegovi protesti imati mizeran znacaj u medijskom spinu koji bi nas se spremio... Nisam pametan...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top