Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Možeš ti Gazda da ih braniš i dalje ,a znam da i ti imaš mnogo poganih stvari da ispričaš za ovu upravu ,ali jedno ostaje.

Taj koga pljuješ je bio bog otac i morali su da se svi udruže protiv njega da bi ga pobedili.
Čak je i on sam morao na kraju da počne da radi protiv sebe da bi izgubio.

Ovo danas nije Partizan. Ovo je naprednjačka prćija koja služi kao ikebana crvenoj sekti i daje joj legitimitet.
Niti je Peković za predsednika ,niti je Todorić za direktora ,niti je Džile za trenera ,a o igračima da ne govorim .

Neka njih i dalje na tim mestima ,evo ,možemo videti da će Vučko vladati još 5 godina ,pa bi glupo bilo izvlačiti ih iz njegove bulje (mislim na vodeći dvojac) .
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.516
Reaction score
5.168
Tako je, ajmo kritikovati dukljanina, on je kriv :clap

Nije problem poraz, problem je sto ovo ne vodi nigdje. Sta ce dogodine biti bolje?
 

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
Ja se bojim da su svi ušli u tu jebenu naprednu stranku, i danilović, i bodiroga i peković itd.... svi živi su u tom slonu od stranke.... u stvari to je postala jedina stranka u zemlji. Jedan vođa, jedna stranka, jedan klub

Razočaran sam narodom u srbiji
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
U sustini rad svih u klubu od predsednika do igraca moze da se predstavi kroz situaciju na 1:30 do kraja i 6 razlike kada Ratkovica onako valjda besan pravi faul na pola terena bez potrebe, trener ga pita zasto, on mase rukama, trener ga ne izvodi iz igre...sve u svemu, svako radi sta hoce, totalna bolikurcija i niko nema odgovornost, svi se kriju iza nekih alibi prica.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.474
Reaction score
2.255
Dogodine bice i gore, osokoljena pudla i njegovi puleni zajedno sa novim presdenikom borice se za titulu evrolige u kombank areni mada cisto sumljam. Sala na strani izgubljeni su tri godine bez trofeja ako i dalje se nastavi ovaj niz susnih godina neka nam je bog u pomoc.Klub Partizan a i mi navijaca ovo nismo zasluzili jer Partizan bez trofeja je kao vojnik bez puske.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.179
Reaction score
6.073
Локација
100 кураца
Ceo klub nam se ogleda u onom pickastom potezu Lukovica na kraju..ugasio ga mrtvi ustasa. Tuzno je bilo gledati sve ono.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Нема никаквог смисла правити компарације овог тима и тима из последњег мандата Вујошевића. Не због разлике у квалитету која је заиста убедљив аргумент, већ из простог разлога што је тај тим који је изгубио од истог противника полуфинале био прављен да побеђује и осваја, а овај да животари.
То што је тај први изгубио своје полуфинале је питање спорта и спортске среће, а то што је овај изгубио је зато што му је то намењено.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Nazalost Dzikic cele sezone ne vodi utakmice dobro i to smo svi videli, i na kraju nas je docekalo da nas Koprivica koji cele sezone pravi sranja u najbitnijoj utalmici udje i uradi ono sto je radio cele sezone.Gde je Pot, koji je pod Cankom izgledao kao krsten plej, gde je Vrabac koji nam je mesec dana bio najbolji igrac.Volim Dzileta i zbog fazona i grobarstine, ali mora da postoji i kritika kad je zasluzena a jasno je da cele sezone mi nismo imali krstenu akciju, a u odbrani je bila tolika promaja da sam ja mogao da prodjem.Pre par sezona su se svi smejali Muti i njegovoj seljackoj kosarci ali ono sto smo mi igrali ove sezone je gore. Nazalost ocigledno da se u dogledno vreme nista nece promeniti
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.789
Reaction score
55.696
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Koliki god Muta bio cirkuzant, nije u redu stalno ga pominjati u amaterskom kontekstu. Istina njegove ekipe su se ispucavale za 3, ali isto tako su se te ekipe ispucavale iz uigranih kombinacija, dosta brzog pikenrola itd...
Stvorio je pregrst seniorskih igraca, radio sa mladima, ostvario ozbiljne rezultate sa reprezentacijom gde je bio prebitan sraf ( Djordjevic bez njega ne bi nista mogao na pocetku), pokazao da zna da radi u sistemima da razvija i mladje igrace.
Kao pojava je smesan, cirkuzant, ali nije u redu stalno ga kritikovati. Sa istim parama, ovakva selekcija, ni blizu ovakva mu se ne bi dogodila.
Ako nista na kraju sezone bi imali nekog novog Brata...
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.885
Reaction score
11.034
Alibi sezona, tim, sve ispod nivoa, nedeostojno Partizana.

Управо.

Нисам нешто желео да пишем док се не заврши сезона јер сам се ипак надао да ће нешто позитивно да се деси на крају. Ово јесте крај сезоне, јер нам државна титула сем престижа не доноси ништа.

Још једна сезона бачена у воду нашег кошаркашког клуба који воде браћа Шарићи а председникује му црногорски држављанин који јавно подржава Вучића. У тренерску анализу Џикића не бих улазио.

Оно што је суштина да смо одиграли једну алиби сезону, у којој смо довели потпуно промашене странце који нису направили никакву разлику. Екипа која игра финале леђере, као да је нека пријатељска утакмица. Потпуно осредња екипа у потпуно осредњој лиги са играчима из којих тренер није извукао максимум.

По неком мом лаичком мишљењу, од свих играча једино је Врабац напредовао док је највећи таленат Маринковић на истом нивоу као и раније.

Да занемаримо највећи проблем, а то је напредњачка управа која је од КК Партизан створила обичан фикус који ће да даје легитимитет режимској курви, концепт овосезонског тима се након данашњег дана показао као потпуни промашај. Искусни, или ,,искусни'' играчи, полурешења, погрешни странци, Новица и Вања. То је наш тим. На крају, овакав тим није пружио никакав прави одлучујући моментум за остваривање главног и јединог циља, а то је Евролига. Поред тога, немамо ниједног младог играча (сем Вање) око кога ће се правити тим. Танасковића и Јовановића смо видели на кашичицу. Странци одлазе, Новицу стижу године, сем Врапца и Луковића, који је реално трећи центар у озбиљној екипи, ми немамо играче за наредну сезону.

Дулетова теорија да се прави или шампионски тим или тим који ће бити шампионски, а која је по мом мишљењу врло реална и могућа, није ни у промилима заживела код нас.

На крају, не знамо који је дуг Партизана на дан 02.04.2017. нити знамо који је план или концепт за будућност. Дивљачка кошарка са испуцавањима за три и надање да ћемо имати шутерско вече, без изграђене иједне акције за читаву сезону је оно што је био Партизан ове сезоне.

Мало пишем збрда здола, гледам ове ове изборне резултате и анализе.
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.333
Reaction score
2.775
Ali insajderi kažu da ova uprava nije sns. To je bitno. Samo ih sada nema, dok ne počnu teranje Džikića, onda će biti najglasniji.
 

Shata

Početnik
Учлањен(а)
24.03.2011
Порука
45
Reaction score
12
Nisam slusao Dzikica nakon utakmice al procitah do je rekao do je on zadovoljan ucinjenim. Nevjerovatno, pa covjece pa treniras Partizan.
 

ld79

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
172
Reaction score
24
Локација
Beograd
Naravno da je uprava sns, a igraci se bore za buduce ugovore...i jebe im se za sve.Tako je bilo bice u buducnosti.Ti sto se pale na neke igrace da su grobari,da bi ovo ono uradili su smesni.
Meni je mnogo bitnija titula KLS,nego ova u ABA ligi,jer i onako ne mozemo da igramo EL. dok je ova politicka situacija.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.900
Reaction score
13.772
Partizane jedini mi za tebe zivimo samo tebe volimo i tebi se divimo, a kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti, GROBARI SA JUGA!!!

Dzaba vam novci moji sinovci !! Ceracemo se jos jer mi nismo krezuba Srbija koja se okrene kako pirne vetar....mi smo institucija, Grobari i Partizan su unikat...who the fuck are you !!??
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.414
Reaction score
4.485
Sto je najgore u upravi su nezadovoljni Dziletom jer je mnogo arogantan... sad koliko je istina to sta su mi rekli i ako lazu mene i ja lazem vas...
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.524
Reaction score
23.547
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
@Stokasjuga, predsednik kluba nam je u paketu s tom krezubom srbijom, tako da, ko ce tu koga cerati, i da li cemo se okretati za vetrom ili dvesta- trista hiljada od telekoma, to cemo videti...
 

Laky

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.157
Reaction score
165
Локација
..
Zbog sveopšte besparice već više od decenije KK i FK funkcionišu kao autobuska stanica, svako ljeto stižu neki novi igrači. Teško je tu pričati o nekom kontinuitetu igračkog sastava. Taman se poistovjetiš sa nekim našim sportistom, isti postane Grobar a onda zbog para šmugne preko granice.
Tako smo i na jesen ,,dobili" nove košarkaše i već se tad vidjelo da pod košem nemamo valjanog centra. Tako ograničeni tim počinje forsirano da koristi šut a on je varljiv, nekad posluži a često izda. To je bio ,,film" ovog tima od oktobra i po svemu sudeći i do juna. Korpulentni trener Džikić, nesumnjivo je da nema vještine kao prethodni trener da od, slikovito rečeno, govna napravi pitu. Većina sadašnjih košarkaša je taj tip, treba sa njima mnogo rada da bi ispali nešto. Mnogi su nedostojni svetog dresa ali tu je najviše kriv Peković. Ovaj stameni Bjelopoljac nema nikakve predispozicije da rukovodi institucijom.
I noćas je bila ta neka priča, isforsirani šutevi, divljačka igra a Džikić kao da nema autoritet za vođenje sastava. Ostaje još domaći šampionat da se nekako otalja pa onda na ljeto sve ispočetka.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Možeš ti Gazda da ih braniš i dalje ,a znam da i ti imaš mnogo poganih stvari da ispričaš za ovu upravu ,ali jedno ostaje.

Taj koga pljuješ je bio bog otac i morali su da se svi udruže protiv njega da bi ga pobedili....

Izvini, ali gde ja to njega pljujem!!! Da li je imao jači tim, i to za tri klase, jeste. Da li je osvojio ABA ili domaću titulu, nije! Nigde ja nisam rekao da je on kriv, ili da su igrači krivi, nego samo suvu činjenicu i to posle provokacije da je Džikić izgubio ovo polufinale, iako je jasno da imamo tri puta slabiju ekipu nego pre dve-tri godine.

Cedevita je duplo bolja ekipa, a Džikić je od naših izvukao najviše što je mogao. Sada očekujem da krene lavina protiv Džikića. Da se traži seča glava, i tome slično.

Što se uprave tiče i tu sam jasan. Uradili su dosta dobrih stvari, ali da su i zasrali za medalju, i te kako jesu.

Da ponovim, izgubili smo od boljeg!
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Ja bih volio i mislim da ne bi bilo loše da kostur ovog tima gledamo i
naredne sezone. Ne trebamo ići daleko da vidimo šta znači kontinuitet.

Dakle, out:
Uz dužno poštovanje prema istima, odmah (tačnije davno) bih se zahvalio
Majstoroviću, Robinsonu i Ratkovici

In:

"Zvijer" na 5 i kvalitetna trojka, recimo Micov ili Lučić.

Vidjeti može li se s Krstićem šta pametno i korisno uraditi i
ganjati mlade i talentovane igrače od Švedske do Južne Afrike.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top