Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
bice mali ubica kao Bogdan, videcete....
Air ball dok nas stizu preuzimanje odgovornosti, ceo kos iz teskog sutra, kapiten nam bi se sledecih 5 napada sklonio i bezao od lopte mali uzima i daje trojku iz step backa. Kao Bogdan, ubica je decko.

Smajli glavni igrac ekipe.

Ostali dobri, brine sto se Panter ne pojavi na utakmici kad tako odluci, to nikako ne valja, odbrana na kraju svaka cast.
Sve u svemu u trecoj brzini smo ih presisali
 

SilentKiller

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
148
Reaction score
346
Локација
Srbija
Treća četvrtina, zamerka. Zagorac doprineo da se vrate u igru. Najgori danas.

Najviše me raduje što domaći igrači poentiraju, Panter u padu forme ali nije frka tolika oko toga.

Smajli i Avram dobitna kombinacija.

Glas će biti ubica definitivno, koliko hladnokrvno uzima šut, to je neverovatno.

Danas smo dobili na odbrani i ukradenim loptama, šut za tri nas nije išao ali bitno da ulazilo za dva. Ja sam stara škola, draže mi je da vidim zakucavanja ili šuteve za dva nego trojke.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Čestitke Žocu i momcima na pobjedi. Donekle sam se i pribojavao ove utakmice, ali se vidi da Žoc polako slaže kockice. ("pustio nas Žile" je novo "pustio nas Željko"). Ne znam da li je poslednjih pet minuta četvrte četvrtine futura pošandrcala sama od sebe ili smo ih mi natjerali na to, ali mi je drago da mi jednom budemo oni koji ne ispuštaju prednost u presudnim trenucima utakmice. Glas, Smajli i Kuruc samo pale masu i dobro je što je tako. Pritisak polako raste a i mi sa njim.

Drago mi je što nam je Žile došao u goste. Jedan od onih koji je došao kad nam je bilo najteže i koji nikako ne smiju da budu zaboravljeni.

Inače, serveri IPTVa kojeg neko vrijeme koristim su valjda u Hercegovini ili Hrvatskoj, te tako ima nešto više HR nego SRB kanala. Elem, pored svih kanala SRB Arena Sporta i Sport Kluba, tu je i nekoliko maltene istih kanala, ali za HR tržište - sa hrvatskim komentatorima. U pitanju je fina promjena u odnosu na Edina i Koleta, samo sa nešto manje emocija. Komentator je večeras iznevjerovao šta je Budućnost radila u drugoj polovini do te mjere da je bukvalno rekao "Ne navijam ni za koga, ali ovo što Budućnost radi.... ma bolje da ništa ne govorim". Inače, zapamtih ga zbog one, sada već čuvene izjave od prije par nedjelja: "Zastrašujuće je igrati protiv Partizana ove sezone. Svaka akcija je pustolovina.".
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Doktorski odigrano, i kad su prilazili na poen zaostatka nisam imao ni najmanji utisak da mogu da preokrenu.

Raduje me to sto i bez ucinka Pantera i nekog ne velikog Ledeja mi opet mozemo da odigramo dobro i pokazemo ko smo i sta smo i protiv jakih ekipa.

Dokaz samo da je protiv pantera sa malog kalemegdana ipak samo bio los dan.

Idemo dalje, parni valjak se tek zagreva u mestu, jos nije krenuo da melje, tek ce!

:napred-partizan::partizan-fan::navijac
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Sve je ovo normalno, jedini ozbiljan projekat u Evropi koji igra takmicarske utakmice sa igracima od 20 god. u ozbiljnim ulogama I minutazama.
Pa lako je dovesti alibi Sofoklisa I Perperoglua, skupi muda pa igraj sa Glasom I Smajlijem koji su prekjuce naucili da se briju, a sad resavaju derbi kola.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.728
Локација
Beograd
Glas podsetio na Bogdana.Bravo mali.Sigurna igra, Avramovic odlican,Smajli silovao obruc.Nije mi bas najjasnije zasto je Madar zaboravljen na klupi,al ko sam ja da razmisljam o tome.Sto se tice future, ispratio sam ih u par proslih utakmica i bio srecan sto nismo doveli Micova jer se lik uz primetan visak kilograma bukvalno raspadao.Nije mogao ni poludistancu da pogodi,o trojkama da ne pricam.I onda nama strpa tri trojke,i to kakve...Kuruc bi mogao da se probudi i napadacki,bas nam trebaju njegovi poeni,za Pantera se ne brinem,tu je Glas :D
Izuzetno vazna pobeda za dalji tok sezone:clap
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Smajli tepa li tepa, ali što volim ove igrače kao što su Kurucs i Avramović što peglaju odbranu od prve do zadnje sekunde, alal vera momci. Još je veća uživancija slušati ovog hrvatskog komentatora kako kuka cijelu utakmicu, sjajno veče.
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.476
Локација
Beograd
Ljudi, Budućnost je pogodila sigurno 7-8 bolesnih šuteva preko ruke(15ak poena). Naši najiskusniji igrači Panter, Zagorac, Danguba 0 poena iz igre. I opet dobiješ 10+ razlike…
Najveća greota od Boga je kad Zagorac uzme minute Kuruksu. Rodi je ozbiljan monstrum.
Madar, Glas, Kuruks, Smajli, Kopriva + 3 ozbiljna igrača petorka za F4 eurolige za 2 godine. Živi bili pa videli.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top