Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
984
Reaction score
1.972
Imam 2 propusnice,gde mogu da kupim jos jednu kartu,moze li neko da mi kaze?
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.084
Reaction score
15.796
Локација
Храм фудбала

Јел устао Остоја?
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Може ли било ко да одговор на питање, зашто жгадија напада Балшу Копривицу? За већину других играча би ми још некако и било јасно, али стварно за Копривицу не знам ни један разлог да се пише како му треба отворити лобању, мислим да сам чуо током преноса да му нешто и скандирају, не знам тачно шта. Да су болесни то знам, да ли постоји неки други повод?
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
209
Reaction score
1.317
Ja ne znam sta su mislili svi koji dovode u pitanje strucnost i lik i delo Zeljka Obradovica i koji u istu recenicu stavljaju Zeljkovo ime i rec krivica?

Sta je poenta? Dosao Zeljko i sad ce svi da skinu gace i da takmicenje ne treba da se igra vec da se odmah Partizanu daju sve titule?
Devet godina nam se ovi sa vlasti useravaju u klub, gaze nas, rasturaju, teraju nam trenere, zabranjuju sponzorstva i sad polse devet godina takvog izivljavanja, dosao Zeljko u rusevinu, i odmah titule? Bilo bi to sjajno i carobno, ali toga nema ni kod brace Grima, ali mozda jos uvek tinja nada da to kod Zeljka ipak moze..
Nasli Zeljku greske u vodjenju utakmice, reallyyyyyy? Ar ju sirius? A koji trener to ne gresi, i sta je zaista greska ako se ne znaju bas sve okolnosti u kojima je neki konkretan potez povucen?
Ajde malo vise poverenja i malo manje nestrpljenja. Ovaj talas na kojem se Partizan vraca na lidersko mesto balkanske i evropske kosarke nece prestati da nas gura ka cilju, makar ove godine ne osvojili nista. Vazno je da se Zeljku i Savicu omoguci da rade u kontinuitetu i da sacuvaju kostur ovog tima i za naredne godine.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752

Јел устао Остоја?

Mirno spava, nigde u okolini nije bilo Sergeja Trifunovica, pa da mora da se cima sa ponocnim obavestenjima, sva sreca...
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
490
Reaction score
1.754
Mnogo toga se poklapa da bi bilo slucajno. Svi zivi sponzori su uz njih, cijeli drzavni vrh navija za njih, proslava rodjendana onog divnog dijeteta, 100% pokrivenost u medijima, nikad gora uprava FK, a mi jedva drzimo glavu iznad vode. Dobro i postojimo sobzirom sta nam sve rade i tek ce da nam rade. Nazalost, postali smo narod bez kicme pa ovoliko favorizovanje kurvetine nece iznjedriti neke nove ludje navijace Partizana kao sto je to nekad bilo. Ostaje nam da se borimo i da im svima jebemo majku na svakom koraku ukljucujuci i nase izrode.
 

ynn93

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
415
Reaction score
283
Локација
Zemun
Ne vidim sta je to "kenjanje" po Zeljku, ako se konstatuje, da obzirom na najveci budzet u istoriji kluba, gde su dovedeni igraci koji su kalibar ili dva iznad trenutnog renoma kluba (sto je iskljuciva zasluga Zeljka licno), gde je postojala mogucnost da se odredjeni igraci "zamene" drugim i isprave neke greske u selekciji da rezultati si izostali, a cinjenica je da smo dva puta ponizeni u "derbijima" (prvi aba i finale kupa), da nam je igra tokom cele godine sramna i da finale kupa, ispadanje u prvom eliminacionom kolu evrokupa iz napred navedenog predstavlja veliki neuspeh?

Ima tu i malo sujete, sto je normalno, tvdroglavoscu sa nekim igracima, ali stoji i da takvi potezi ga jesu izbrusili u najboljeg ikad u Evropi.

Ono sto brine je nedostatak, tako obecane logistike od predsednika gde se jasno vidi da na terenu nemamo ni priblizno adekvatan tretman, sto je iskljucivo greska Ostoje licno, obzirom da je "preuzeo" to na sebe, a veliko je pitanje sto to nije sprovedeno?

Licno meni smeta anemicnost Zeljka prema tretmanu kroz koji prolazimo, iako je on hteo da sve bude dzentlmenski, ocigledno je da to nije moguce, a kad vec je nazalost ustanovljena nesposobnost predesdnika da logisticki utice na normalizaciju uslova za igru, gde se nece slati specijalci koji su u mnogome doprineli, pre svega juce, da rezultat ne bude u nasu korist.

Mi cemo ovo, ukoliko bude i deo reperotara domacinskog sudjenja uterati u 5 utakmicu, a ako posle svega sto se dogadjalo u prve dve se ne izbkosuje suspenzija navijaca za 5 utakmicu, ozbiljno se treba razmatrati, promena struktrua rukovodjenja, obzirom da od trenutnog stanja ostajemo samo na recima predesdnika nam.
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
363
Reaction score
970
Локација
Banja Luka
@Nisi
Meni to niko nije rekao niti bi rekao sve dok se na forumi ne pojavi Ti.
A glupost i ludost ne izazivaju divljenje, bar ne kod mene.
 

Kaiserovski

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
554
Reaction score
554
I ništa ove ilustracije ne pomažu. Pojedini i dalje pišu o košarci, o taktici, Željkovim greškama i sl. Baš kao da je ono juče bila košarkaška utakmica i da je imalo i najmanje veze sa sportom.

Ovo protiv čega se mi borimo je nesoj kakav nije viđen u istoriji sporta. I u pravu je onaj degenerik željko pantić kad kaže da je u ukupnoj populaciji deo koji navija za kkczfmpvesna&ćokiitd najbolesniji i najiskompleksiraniji. Samo pogledajte ona lica, izobličena od frustracije i jada, kao da ih je sve ćoki napravio. Meni je iskreno žao tih ljudi.

U sredu (pa onda i u petak) im tako treba jebati mater, da zapamte za sva vremena.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top