Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Iako sam po prirodi pesimista, postoje neke stvari koje mi ulivaju nadu da sutra mozemo da pobede. Ima ih nekoliko:

- zakon velikih brojeva kaze da posle mnogo finala u kojima je u petoj utakmici pobedio tim koji je imao prednost domaceg terena, mora doci i do obrnutog ishoda. Da li ce to biti sutra, videcemo.
- takodje, za ocekivati je da tim koji je pretrpeo katastrofu, u sledecem mecu odigra znatno bolje. Ali, to je samo pravilo, a izuzeci potvrdjuju pravilo, tako da ja sutra ocekujem izuzetak.
- matori su, mnogo im je napornije da isprate ovaj ritam od nas. Videcemo da li ce to biti od vaznosti sutra.
- Radonjic je dobar trener, ali je Obradovic bolji. Kad ce se to pokazati, ako ne sad?
- Psiholoski su u kanalu. Vodili su 2:0, u trecoj se lomilo do samog kraja, sad su odjednom egal sa nama. Nije lako vratiti se posle toga. Na sve to, oni debili sa severa im nabijaju pritisak isfoliranim okupljanjem i "pruzanjem podrske". S druge strane, coravi laje po svim medijima i takodje im stvara pritisak da moraju da dobiju. Prilicno je to opterecenje za igrace.
- Mozda najvaznija stvar, ocigledno je da nisu u top formi, da ne kazem da su u padu forme. Mi smo definitivno u usponu. Realno, da se igra na neutralnom terenu, uz strane sudije, imali bismo vece sanse da dobijemo. To i oni znaju i zato mogu izgoreti pod pritiskom moranja da dobiju petu utakmicu.
- na kraju, nadam se Bozijoj pravdi za sve sto su radili u prethodnoj deceniji, da ne idem unazad. Jednostavno, mislim da ih ne moze doveka srati.

Ovo sve ne znaci da su los tim, naprotiv. Dugo su na okupu, znaju se zmurecki, odlicna su odbrambena ekipa. Imaju i jako nezgodne za cuvanje igrace, kao sto su Dobric i Davidovac, dosta dobrih sutera. Imaju i sudije, domaci teren, ali nekako se ipak nadam da ce samo jedan od prethodno nabrojanih uslova za nasu pobedu da se ostvari.

Pitao bih i upucenije clanove, sta misle i sta se prica o sudiji Puklu? Da li vazi za nekog na koga moze da se utice ili ne. Dugo vec, od odlaska Duleta, slabo pratim kosarku, ali se secam da je bio dobar sudija, mozda i ponajbolji na ovim prostorima. Da li se sta promenilo?
 

Cane77

Početnik
Учлањен(а)
11.09.2021
Порука
108
Reaction score
266
Локација
Bileca
Ne znam sta ste toliko zapeli na atmosferu i sta ce publika da radi? Sta ce da radi? Sta moze da radi sto vec nije radila? Mene zanima sta Covic radi u vezi sudija. Pustite publiku, radice manje vise isto kao i prethodne utakmice. Pa nismo ni mi njih cvecem docekivali pa da sada pricamo o tome majku mu? Jel smo ih gadjali? Jel smo im vredjali neke igrace(Kalinica). Navodno je neko Radonjica gadjao, pa topovski udari kad su izlazili pa boga pitaj ko je njih provocirao i dobacivao. To su uobicajne stvari zadnjih pa ne znam ni sam koliko godina. Sad, ja zaista ne bidim sto bih ja kukako jer ce neko Ledeju nesto da dobacuje, jer ce neka kovanica da padne, papir sta li vec, kad i mi to isto uradimo. To sto su igraci Buducnosti mekusci koji su se usrali kada im je prisao neki baja nas ne zanima. Jbg ko im je kriv, i oni su to sami radili u PG kad su titulu uzeli a i kasnije su cak pljuvali po Topicu i slicno. Ako u nesto ulazis moras biti spreman na to majku mu. Ako ti napravis pakao od atmosfere, vredjas, gadjas, moras biti mudonja pa u takvoj atmosferi i ti da igras. Kao sto Dule kaze, moraju da budu mangupi pa da pobjede pred njihovim navijacima. Ja se jedino plasim sudija i sudjenja a te atmosfere i provokacija ne. Na to mora biti spreman igrac Partizana ako hoce da bude sampion. Pa to nam je vec 8 mec sa njima ove sezona, 4 pred njihovom publikom, navikli su se.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Nabijaj ritam, ne dozvoljavaj da im cesti prekidi (sudijska seckanja, pregledavanja snimaka, cekanja da se neko obrati publici, bacanje mekih predmeta, zrtvovanje tri njuske iz prvih redova koji su psovali nase, ali jednog po jednog, u razmaku od po 5 minuta da ih udalje iz hale, itd...) odmaraju uvela govna.

To ce im biti glavna taktika, da ih odmaraju prekidima i da nas pune faulovima, zbog opterecenja glavnih igraca i, svakako, zbog prilika za slobodna bacanja.

Nas odgovor zna gospodin Zelimir Obradovic, tempo, balansiranje faulova, oprez kod blokova, probijanje prve linije za igraca viska, a kljuc je i kako ce se Pukl postaviti.

Jebite im mamu maminu!
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Imaju 17 uzastopno dobijenih kada su domaćini pa majku mu staru vreme je da se taj niz prekine . Znam da će biti vraski teško , ni Golden Stejt ne može 3 za redom da pobedi. Šanse su male ali postoje. Uzdam se u Željka mog imenjaka. Ima iskustvo ,igrači su nam u naletu. Po meni da Lesor ne bude u startu u minusu i to je to , rasteretice Pantera ili bilo kog drugog sutera i krećemo.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Današnja utakmica je kulminacija u borbi protiv nepravde, korumpirane države, sistema koji favorizuje ćortane od postanja, te protiv svih silnih saplitanja koje smo doživjeli u poslednjih 10 godina. Uktatko, borba protiv zla i svega lošeg što taj klub iz predgrađa sa krizom identiteta predstavlja.

Znam da tražim mnogo i da će biti teže nego ikad do sada, ali isto tako vjerujem da su momci kadri na strašnom mestu postojati.

Za svaku kaznu, svaku suzu, svaku kap znoja i krvi, za sve one koji su otišli na neko bolje mjesto dok je Partizan vezan za radijator.
VRIJEME JE ZA NAPLATU!
 

Astralis901

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2021
Порука
63
Reaction score
218
Локација
Republika Srpska
Dobijamo sigurno zbog ravnoteze u kosmosu, tu nema dileme. Sjetite se samo sta nam se sve desavalo prethodnih 8 godina zakljucno sa ovom, kakvi sve porazi.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.532
Reaction score
29.394
Локација
Novi Sad
Samo da vidimo borbu, muda do poda, trud i zalaganje! Kidanje na svaku loptu kao Rade poslednje dve, oslobadjanje pritiska na Panterove poene kao u poslednjoj, drsko i jako u odbrani, skakanje na svaku loptu pod oba kosa!
Srecno veceras braco nasa, pokazite im zube, a mi vas volimo, i volecemo jos vise, sta god da bude!!
BORBA BRE!!

 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Nedelja je svanula...
Moramo sačekati još jedno spavanje da završimo pesmu :D

Sutra od prvog sekunda hrabro i bezobrazno ući u utakmicu. Ne nasedati na razne provokacije koje su spremili.
Jedna od njih je i što su juče organizovali okuplanje ispred Pionira u toku našeg treninga.

Malo maštarija, Trifa daje trojku u poslednjoj sekundi za pobedu :pfc:

Meni bi bilo slađe da je ubode Zagor, al ne bunim se da je ubode bilo ko!

Ne treba da vam objašnjavam koliko JAKO ŽELIM pobedu večeras, još manje želim da narušim optimizam. Hoću samo da naglasim da smo mi već POBEDILI šta god da se desi večeras.

Mislim da je preduslov za pobedu večeras, IDEALAN ŠUT. Odbranu neće dozvoliti sudije da odigramo. Očekujem rani ulazak u bonus i opterećenost ključnih igrača ličnim greškama. Šut mora ludački da nas služi. Raduje činjenica da su FMP puleni odustali od 4. tekme još na poluvremenu. To je dokaz kalkulacije i čuvanja snage /sa kojom očigledno kubure, jer da nije tako ne bi istu čuvali za 5. tekmu/.

Nakon 2/4 su imali dva izbora: 1. Da zapnu kao manijaci i da probaju tekmu uvesti u egal /što nije garancija da bi nakon velike potrošnje uspeli/ i 2. Da se prosto predaju i sačekaju petu tekmu.

Uradili su ovo drugo, međutim SNAGA i SVEŽINA bi trebalo da su na našoj strani. Realno, i mi smo "odmarali" bitne igrače kada je postalo jasno da dobijamo. Plus, drastično smo mlađi pa bi naša regeneracija morala da bude brža.

Dakle, prva prednost je što smo svežiji. Druga je prednost u tome što mi samo možemo da OSVOJIMO, nemamo šta izgubiti. Igramo na gostujućem terenu, sudije će da KRADU, ne branimo trofej - dakle, potpuna rasterećenost. Oni i nominalno važe za favorita. Treća prednost je ta što su se oni USRALI i zato svedočimo tom pritisku tokom našeg treninga, otuda izjave ćoravog "Nećemo dozvoliti da nas pokradu /kao da već pravi alibi"

Na kraju, mi ćemo naše igrače i trenera VOLETI čak i ako izgube 300 razlike. Cigani će svojima jebati majku. Oni ne vole posebno ni svoju ekipu, ni radonjića već sve polažu na večerašnji rezultat. ONI IMAJU DALEKO VEĆI STRES kako na parketu, tako i na klupi.

Ono što je možda i NAJBITNIJE. Partizan je DOKAZAO da je BOLJI! Dobili su nas realno samo u PRVOJ tekmi. Drugu da nisu pokrali, izgubili bi! TREĆU su izgubili iako su pružili sve što su mogli da nas dobiju. ČETVRTA nije potpuno merilo snaga ali smo ih ODRADILI RUTINSKI. Dakle, bolji smo!

Pred ovu petu tekmu se "igraju igre" jer je očigledno da smo mi na uzlaznoj a oni na silaznoj putanji. Samo TEŠKA KRAĐA ili neki veći POREMEĆAJ u glavama naših igrača može da dovede do nekakvog fijaska. Pu, pu, daleko bilo.

Za mene je ova sezona uspešno završena već sada. Večeras ide jagoda na tortu. Realno, torta je svakako slatka. Pokazali smo da vredimo, pokazali smo da smo bolji. Večeras titula može biti njihova samo zato što su je već ukrali /u drugoj tekmi/. Večeras neka nas sreća prati, neka se da sve od sebe pa ako se poklopi, pomrećemo od sreće! :šal :šal:šal
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.117
Локација
Žrnov
Al me prži i radi, nema spavanja! Ono smejanje Ledeja je nešto probudilo u meni. Jebaćemo im sutra sveeeeeeee, došlo groblje po svoje mamicu vam degenerisanu!

P.S. @JasminaT Nemoj da gledaš please! :ziveli
No te preocupes :buhaha
Ja sam što se toga tiče izuzeto sujeverna. Kad bi mi o glavi bilo, ne bih večeras gledala!

Inače, kaže moje najmlađe dete u subotu ujutru:
"Ovi cigani su mnogo glupi! Je l moguće da ne vide da je ovo sve kosmička pravda i da što više sranja prave, to manje šansi imaju da dobiju!"
:buhaha
 

Zex

Grobar
Учлањен(а)
31.10.2007
Порука
525
Reaction score
173
Локација
Basel / Svajcarska
Po meni je Pukl najbolji sudija balkana pa i sire. Sudio puno vaznih utakmica u EL,SP itd. Poznat da ne podlegne atmosferi, znaci ne sudi domacinski. Cesto cak tera kontru domacoj publici. Sad, da li ce u atmosferi linca, u kojoj ne znam kako ce izvuci zivu glavu, ako cigani izgube, promeniti kriterijum,ostaje da vidimo…
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
Od prvog minuta će nas sudije seći. Znaju i oni da ukoliko ne povedu od početka da su najebali, i da im se "kop" gasi na - 5 za protivnika.

Samo sa mudima, ostalo je meni manje bitno.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.912
Reaction score
7.818
Samo ne podleci na pritisku, to nikako.

Muda bih svoja pojeo kako smo ispustili domaci teren protiv cigana, cini mi se zbog izvodjenja auta, porazi kod kuce od Megu, 2x Cedevita i to je realno bilo previse.

Krali su i oni i tu bahato, pre svega u NM, epska kradja protiv Krke, pokrali su jos jednu kuci, ne secam se samo protiv koga bese.

Nadam se da bog sve vidi, bude li se veceras igrala kosarka, mi cemo biti SAMPIONI!

Trpajte im muda u usta, budite bahati na parketu i prema obrucima, pa ako to ne bude dovoljno, bice neki sledeci put, samo nemoj da se niste borili!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top