Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Каква побједа највећа што се АБА лиге тиче до сада, и коначно да ријешимо неизвјесну завршници први пут ове сезоне. Такође и за мене лично велика побједа јер оваквих комплекса нема нигдје, псују пријете итд.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.084
Reaction score
15.796
Локација
Храм фудбала
И да, да не заборавим да по хиљадити пут напушим Арену која чини ми се угаси тон из хале када спикер упозорава гледаоце да не бацају ствари на терен, односно на наше играче код тајм-аута.
Говна вучићева јебо ли вас он.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Добра игра, али убеђен сам да можемо још боље , а и морамо, јер освајамо Аба лигу па на заслужени одмор.
Много ми је драго због Зека и Нанелија, требају нам до краја сезоне на овом нивоу.

Пантер исто одличан, али надам се да ће што мање преводити лопту, доста се замара пробијањем кроз блокове, шутевима, доста му је.
Балша, надам се да ће тај дечко на сваком мечу имати бар 15-20 минута , заслужио је.
Смајли једноставно са оваквом формом ове године, може да буде 15-и играч, мени би играли на тој четворици ако немам кога другог Понитка, Смит , Анђушић, ставио бих и неког од 170 цм, бар фаул да направи. Увек је испадао у одбрани, играч мање, али сада је то тек криминал, у нападу не може да породи кош, баш је у тешком каналу.

Има овде још доста резерве, само да будемо најбоље за једно месец дана да почистимо ово овде у нашем дворишту па за следећу сезону освежавање екипе.
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Lijep osjecaj veceras u Moraci..Konacno da dobijemo i zavrsnicu,sa sutem Zeka van balansa i vjerovatno pod faulom.Atmosfera prava kosarkaska,nas nema organizovanih.Varvari su u golubarniku a ostala publika umjerena..Nase navijanje samo tihi aplauz..Panter je u prvom bio izuzetan,njih je drza Megi sa nevjerovatnih 5 ×3 i odrzavao Buducnost..U drugom smo kontrolisali igru i napadacki bili odlicni.U 4/4 je Zeljko po meni dugo drzao,skoro 4 minuta sastav sa Trifom,Koprivom,Ponitkom ,Avramovicem i Ledejem i usli smo u neizvjesnih 5.minuta.Sa pocettnom petorkom smonakon toga ipak rijesili..Odigrali tada i dobru odbranu.Izuzetno vazna pobjeda jer me biilo strah da u ovakvoj atmosferi igramo 1/2 sa njihovom prednoscu.Ocigledno smo podigli igru,valjda cemo i uci u plej in..Nadam se da ce nam se otvoriti rezultati.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Jedina hala u aba ligi koja nije bila dupke puna kada gostuje institucija je ona kutija u zelezniku. Veliki si Partizane. Dobiti u prepunoj Moraci je velika stvar. Zeljko s pravom neke igrace mora da resetuje. Izgleda da drugacije ne moze osim jutarnje fiskulture.
 
Top