Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.955
Reaction score
4.898
Локација
Ndžamena
Razumi ih. Da tebe neko zlostavlja kroz citavu osnovnu i srednju skolu, cak te natjera da navijas za neki drugi tim, sigurno da bi ti bilo drago kad ga vidis grogiranog, ili cak u nokdaunu.
Kao sto juce rekoh jednom drugu, okorjelom ciganinu, bice da bas nista nisu naucili za ove godine...

Medjutim, ne smijemo da zaboravimo da ni oni u svom tom procesu (naseg) razvitka nece sjediti skrstenih ruku, vec je za ocekivati da ce uigrati i na zimu dovesti jos jednog, ako ne i dva igraca. Nisu ni oni mutavi, valjda vide koliko i gdje su ograniceni. Ma uzece se kredit od MMFa, samo da se FMP postavi na tron!
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Lepo je kad nakon pobede protiv ove bagre dođeš na posao a na hodniku nigde nikog. No, lepo je i kad izgubiš, a na hodniku nigde nikog. Sede ko pacovi skupa u jednoj kancelariji i časte se rakijom, sumirajući utiske. Ne pada im na pamet da se usude da svrate, ne daj Bože nešto prozovu. Pošalješ im kafu, da im radža lakše padne. Pa ih pitaš ko je sinoć dobio, naravno, nazainteresovano. Dobaciš da više te utakmice i ne pratiš. Zakopčaš šlic i izađeš.

Jedino važno sada je da u što kraćem roku pronađemo plejmejkera. Dule je pre 2 dana rekao da će se truditi da to bude dugoročno rešenje i to je jedino što me plaši. Nadam se da to neće biti mlad i neformiran igrač. Nama treba igrač koji odmah može da ponese bar 25 minuta. Dakle, spreman da odmah uleti u mašinu. A takvi igrači teško da mogu da budu dugoročno rešenje, jer su skupi. Naravno, mislim na strance.

Ne očekujem ništa specijalno protiv Barselone a ni daljeg plasmana u EL. Treba pokušati i videti u kom smeru ide utakmica. Ukoliko se odmah vidi da nemamo šanse, treba smanjiti gas i koliko toliko sačuvati energiju za nastavak ABA jer je to prioritet. Biće to sve dobro.

edit - I ovo, za naslovnu stranu. Životinja.

Brutalno kucanje Milosavljevića
 
Последња измена:

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.232
Reaction score
1.586
Mene takodje brine taj potencijalni plej, mora biti neko ko je priblizno dobar Leu a posto stranci umeju zestoko da se loze na atmosferu i da daju vise nego sto realno znaju mozda nas zadesi sudbina kao nekih prethodnih godina da bas ubodemo sa tim, u svakoj nesreci ima neka sreca pa nas mozda Bog pogleda, zasluzili su to kosarkasi trudom, radom, postenim odnosom prema dresu i nama navijacima.

Ova utakmica juce treba od danas da je arhivirana, sa 3 i po igraca smo ih imali, zabrinutiji trebaju biti oni nego mi. Podsetio me je jucerasnji mec na onaj prvi proslogodisnji jer je na primer Dzenkins koji ma koliko da je dobar suter sutirao 4/4 za tri poena a to je priznacete tesko ponovljati svaki mec, znaci tu ce vec sledeci put biti u minusu. Nelson je na primer sutnuo 2/2 trojke u trenucima kada se lomilo sto je opet tesko ponoviti. Sta smo imali u prvom mecu prosle sezone? Imali smo to da je Nelson sutirao 4/2 za tri poena a Skot je sutirao 3/3 :prekrsti sto nije ponovio cele sezone. Tesko ce Marjanovic dati 27 poena ma koliko da ga sere, nece bas moci ni slobodna da sutira 10/9 a malo i sudije moraju da obrate paznju na to spavanje u reketu. Kada se tome pridodaju igraci koji nam fale i koji ce biti u fulu ( da se ne drze za ledja ceo mec) na kraju sezone a znamo kako Dule tempira formu, nemaju oni sta tu da traze.

Nas tim ce svakako vise napredovati kroz sezonu jer su mladji i vise je prostora za napredak a napredak zavisi od strucnjaka na klupi sto je opet Duletova prednost.
 
Последња измена:

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Сви се слажемо да нам фали играча у ротацији, да нам фали плеј и тако даље. Видело се синоћ такође колико та нијанса може да одлучи. Али опет са друге стране сви смо видели и да нема кинте.

Због тога и пишем, да не заборавимо на Клуб пријатеља!
Па макар месечно уплаћивали по евро, нека бар уплаћујемо сваког месеца, а мислим да можемо месечно да издвојимо и више. Само са форума, активни чланови да уплате по евро то би клубу на месечном нивоу доносило око 1000 евра. Није то нека свота, али нити уплаћујемо само ми са форума, нити у оваквој ситуацији, када је клуб у питању, не можемо да кукумачимо, и сам Дуле је рекао да је сваки динар битан, и јесте, и то сви знамо.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.448
Reaction score
12.024
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Ali i od Mrcha, moram reci da mi je cak malo i simpatican :)
"Svestan sam da treba još mnogo da radimo da budemo ispred tima koji priželjkujemo, da budemo ispred tima koji godinama ima dobre rezultate, odlično radi i aktuelni je šampion ovog takmičenja"

Mrčilović, koliko god bio neznalica, ima neku ideju i sistem rada i vođenja ekipe. Čini mi se i da zna prilično dobro koliko koji igrač i šta može na terenu da pruži. Zna i da vidi kriterijum suđenja (inače bi Marjanović teško imao onu minutažu od sinoć, gledali bi mi mnogo više boksera Katića na parketu).

Međutim, sreća je što limeni na čelu sa banditom ne dele njegove sportske stavove i po starom dobrom ciganjskom običaju hoće sve i hoće odmah. Tako da će podočnjaci mrču biti sve crnji i crnji kako se proleće bude bližilo. U domaćoj ligi očekujem da mrčo bude "namore na rehabilitaciju", a da limenke vodi novi strateg.

A mi, zna se, titula i titula (a možda bude i "titula u kupu", čisto da ovi ne stvore naviku).
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Cuveni dan posle...

Bez glasa sam, s bolom u nogama od skakanja. Mogu da zamislim onda tek kako je nasim momcima.

Prvo kritike, da se ne uobraze :D

Preogromna zelja i borbenost koje smo pokazivali svake sekunde meca, nije ipak rezultirala isto tolikom koncentracijom. Moralo je bolje u zagradjivanju i defanzivnom skoku, umeli smo da nacas zaboravimo protivnika i svaki put smo drasticno kaznjeni.

Ma koliko se ko ljutio, Bezbradica, Salic, Aranitovic i Andric su jos beskorisni, a Dalo se mrvicu po mrvicu popravlja. To nije krivica tih momaka, vec prosto selekcija tima, pa sada imamo svega 6, maks 7 korisnih igraca. Zbog te sedmorice velicanstvenih :respect je greh, jer oni u takvom stanju mogu da dospeju samo u invalidsku penziju, trose se kao besmrtni.

Poraz u rezultatskom smislu prakticno nebitan, ali meni ostaje sitna zal sto nismo pokusali da ih deknemo jos u regularnom. Ovako smo se istrosili do jaja, pa moramo da se suocimo i s dodatnim umorom produzetka i kuratim ishodom.

...


Pozitivno je sto vec u novembru mi imamo:
- TIM.
- Bogdanovica i Milosavljevica koji pod Duletom deluju kao da su ukrali moc NBA igracima, nalik na likove iz Spejs dzema. Probudjene zveri, na nasu srecu i ponos :respect
-Ekipu koja ce mnogo lakse od proslogodisnje stici do F4 Aba lige i, verujem, suvereno je osvojiti


P.S. Mene ABA liga ni najmanje ne brine, ali zato bih plakao zbog teme zvane Evroliga. A plasim se da smo plasman u Top 16 doveli u ozbiljnu opasnost, sto je za mene (postujem tudji, imam svoj stav) bitnije od bilo kojeg skalpa na Jadranu i BABA ligi.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Изгубиш од мутаната, а осећај поноса још већи.
Не памтим утакмицу да ми је више било жао играча, него ли синоћ.

Унапред отписани, десетковани, дали су 150% својих могућности.
На жалост, срећа или шта већ (не волим приче типа ''да смо барем једно бацање више погодили''), велики труд се није наградио.

АЛИ, има неко ко то све гледа и ''записује''.
Све ће се то вратити, ако не против Барсе, онда на пролеће.



Само кратко и о гурбетима:
- у мору ретардираности, стигао је нови бисер: они су играли ''искусно'', ''са 70% снаге, таман колико је требало да нас победе, чек су и желели да то буде на продужетак''.

Ове њихове глупости ће им бити пљунуте у лице, јер они никад ништа нису научили о кошарци и њиховој ноћној мори званој КК ПАРТИЗАН!
 

Che Legenda

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
243
Reaction score
14
Локација
gdje nema ljudi
ako neko ima neke nove informacije oko playmakera neka slobodno napise....jebemti ufff nemogu vise cekati...
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Sad kad si dao dozvolu, mislim da će masovno početi :D

Nekako osećam da ćemo dobiti neki "poklon", da ćemo ga dugo pamtiti.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Pričali smo o tome dosta puta do sada. Mikrofoni i kamere Arene se nalaze tačno pored sektora sa gostujućim navijačima. Na svakoj utakmici je tako, bilo da su domaćini mi ili oni. U hali je potpuno drugačije.

jedno pitanje.. zar nismo mi na razlicitim mestima od njih kada smo gosti a i domacini,pa mi zato nema logike da je isto ? sigurno arena ne menja mesto sedenja i svoje mikrofone kada se menjaju domacinstva
 

Igorpg

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
925
Reaction score
76
Надам се да не мислиш на неки поклон типа Тори Томас, ја га још увијек памтим :Д
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Prošao mi je kroz glavu, ali nisam smeo da ga napišem :D

Treba nam bezobrazan plej, neki tipa Kurta Džerels. Ne neki što čita knjige i voli umetnost.
 

Igorpg

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
925
Reaction score
76
Мислим да се ДуВу не би сложио са тобом :Д
 

Che Legenda

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
243
Reaction score
14
Локација
gdje nema ljudi
poklon vamo tamo, ali bio bi stvarno red, da i nas jednom pogleda sreca....ali kakve smo kurate srece tesko tesko...ja se pitam, posto je ocigledno i duletu ova financijska situacija postala neizdrzljiva, kako dalje? jel se planira postaviti covjek, koji zna privuci strane sponzore? jel KK PARTIZAN nije neka nepoznanica, tu ima sigurno ogromnog potencijala....sledece godine ce jos teze biti, a posto netreba ocekivati pomoc od srbciganlije nego bas suprotno, mora se nesto preduzeti....ili ce nam se limenke i sledece sezone smijatu u lice sa njihovim amerima, a mi opet sa 6 igraca u rosteru....
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Evo i ja da dam komentar povodom sinocne utakmice sa konzervama...bicu kratak...
Svaka cast momcima na zalaganju ,nema sta...posle ove utakmice sve je jasno...ne treba brinuti uopste...sa novim plejmejkerom i Bertansom u aprilu i maju gazicemo ove konzerve iz Stjepana Supanca bez problema u finalu ABA i nase lige...
Keep calm...we are kings of the rings
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Bilo bi dobro ko god da je da dodje danas da bi u cetvrtak igrao protiv barse pa koliko izvuce na svezinu...
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Статус
Затворена за писање одговора.
Top