Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Nadam se da ce biti negde okacen snimak sa SOSa, nisam mogao veceras da gledam.
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Jos jednom se pokazala velicina velikog KK Partizana!

Mnogi su bil iza to da se povucemo,delom zbog lakrdije delom zbog bojazni da nemamo sanse na terenu.

Medjutim momci su ipak odlucili da izadju i nastave seriju i to kako!Oduvan je je projekat brace Vucic i pudlice,3 pobede,prosecno preko 10 razlike svaki!

KK Partizan je jos jednom pokazao da je neunistiv,da je prva linija odbrane SD-a i da je najveci bastion,neosvojivi bunker za kojekakve projekte ove jadne drzave!

Momci su izasli i rekli ne,drzacemo liniju i izdrzali su!Napad je odbijen a neprijatelj se do sledece sezone povlaci u rasulu!

Mracna vremena dolaze,i u nasem klubu potrebne su promene(adijo Danilovicu,tako je najbolje) tako da nas ocekuju jos mnoge,za neke mozda deprimirajuce bitke(odseces ,,ali'' glavu,izrastu dve)

Bogdan Bogdanovic je pokazao da je nebeski igrac,da izrasta u velikog asa kakvog dugo nismo imali.Pravi potez je ostanak u klubu,jos jednu sezonu da se izigra,da isproba jos jednom mnoge stvari pre nego sto krene na put gde mu nece biti mnogo popravnih.

Zelim da izrazim zadovoljstvo sto je u klubu i sto ce ostati,nazalost ja licno nisam imao priliku do sada u zivotu da pratim razvoj nekog domaceg velikana od samog starta seniorske karijere(neki nisu izrasli).Gledao sam ih u zenitu samo,pricam o velikim asovima.

Evo nam prilike i uzivancije da gledamo uspon velikog letaca Bogdana Bogdanovica!Igrao je jedan na pet bukvalno i pobedio!

Vujosevic je iako se sa njim ne slazem oko 1000 stvari pokazao privrzenost klubu i podneo veliku zrtvu,jedini je covek koji se bori protiv nadolazece diktature i na tome mu cestitam od srca,nema vece i lepse borbe od te!

KKP je vecan,svi padaju samo mi letimo!
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Večeras je Gagatar vratio obruču za sve blokade ove sezone... jednostavno tako mora, ne može drugačije... meseci,dani,sati,hiljade i hiljade ubačenih šuteva, na hiljade promašenih, mnoštvo bezizlaznih situacija,velikih poraza i šamara... to je sistem.
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.378
Reaction score
3.998
Локација
NBG
Samo da dodam, kakva liga takav i prelazni pehar...
10494830_740696805990613_4998671838139346636_n.jpg

Posle one prve utakmice i onog otvorenog lopovluka i zasluzili su da im se ovi maloumnici ispisaju u facu... A taman i pokazu svima sta znaci biti ciga lopovcina

Nama titula i onaj koji ostaje u trajnom vlasnistvu a njima K****

Po narodnom verovanju to je novih 13 godina nesrece. Ako su ga slomili :)

Cestitke svima, teska sezona za nama a velika borba tek predstoji.

Bogdan i Gagara :clap ali izgleda da Milenko ima muda posto je on kljucni faktor u stizanju od -7.

....slavice se titula, Partizan je sampion, peva cela Srbija.....

A ovo je Dule posvetio navijacima fmp-a
https://www.youtube.com/watch?v=-d4LvSDuHsQ
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Mnogo je igrača prošlo kroz KKP, ali Milenko Tepić će meni uvek biti jedan od najomiljenijih... Vaspitanje par ekselans, uvek smiren, igrač kojim Partizan i Partizanovci mogu da se uvek i svugde ponose!

4-Milenko-Tepic-2.jpg


A iako su partije svih naših u senci Bogdanove, nije zgoreg pomenuti Milenkovu večerašnju igru... Igrao uz Žoa skoro bez zamene, vrhunska odbrana, dva poena iz onog odbitka, pa odmah potom i četiri bacanja kad smo se vraćali i kao tačka na i ona trojka kao kap kojom smo sjajno načeli produžetak.

Milenko Tepić :clap

Tepić - KZŠ nakon osvajanja titule i krađe pehara
 

tommy_johnson

Grobar
Учлањен(а)
06.07.2007
Порука
240
Reaction score
32
Локација
Dorcol brate Srbija dinamita tona!
Svaka titula mi je posebno draga, ali ova je nekako najdraza. Em zbog svega sto je ciganija radila a em zbog toga sto nikad u timu nije bilo vise pravih grobara koji ginu za klub!


UMESTO PEHARA U RUKAMA CE BITI NASA 8--------- !!!!!!
 

Злаја

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
712
Reaction score
11
КАДА УМРЕМ РЕЋИ ЋЕ ГРОБАР БИО ЈЕ ООООО И ПАРТИЗАН ЈЕДИНО ЈЕ ВОЛЕО!

ТИТУЛА ЗА БОШКА БОЖОВИЋА!!!

каква доминација Богдана, какав играч, дуго се овакав мајстор није појавио... Гагатар нек ми опрости за све увреде које сам му упутио гледајући утакмице, човек се испишао, Павловић класа, хвала му што је дошао, велики гробар, лагани Миленко Тепић... честитке свима осталима које нисам споменуо, за Дулета нема шта да се коментарише, ИДЕМО ГРОБАРИ!!!!!!!!!





 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.940
Reaction score
7.931
ШАМПИОН ШАМПИОН ШАМПИОН
ШАМПИОН ШАМПИОН ШАМПИОН
ШАМПИОН ШАМПИОН ШАМПИОН
ШАМПИОН ЈЕ ПАРТИЗАААААААААААААН

ПАРТИЗАН ПАРТИЗАН ПАРТИЗАН
ПАРТИЗАН ПАРТИЗАН ПАРТИЗАН
ПАРТИЗАН ПАРТИЗАН ПАРТИЗАН
ПАРТИЗАН ЈЕ ШАМПИОН!!! :BB

Значи С од свадбе вечерас нисам видео, улазим, сликам се са младенцима, пуштам резултат, сипам ракију, буљим у телефон и у бројеве, и тако до титуле! :D

Кад су повели 7 разлике, срчка ме стеже, па тек продужетци, јаооооооооо, значи прескаче срце, и на крају после толико ракије и буљења у телефону, сва се родбина чуди шта је овом, а оно титулааааааааааааааааааааа!

Пошто смо 13 година за редом шампиони, свакаква финала памтим, па ето, једну сам титулу дочекао на свадби гледајуќи резултат на телефону. Ово ми је једна од најдражих титула, уз ону прошлогодишњу.

ЕЈ БРЕ, ПАРТИЗАН ЈЕ ЈАЧИ ОД ДРЖАВЕ!

Богдан Богдановиќ :respect , Ѓорѓе Гагиќ :respect , Жо Ловерњ :respect , Миленко Тепиќ :respect , Саша :respect , Дуле, Тоша, ВОЛИМ ВАС БРЕ, сузе саме теку. , :respect


ОООООО ЦРНО БЕЛИ
ВОЛИМО ВАС ВОЛИМО ВАС ВОЛИМОООООООООООООООООО
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
...Priznajem da na 67:60 nisam verovao da se mozemo vratiti...
Imala su govna, čini mi se, još i loptu i napad pri ovom rezultatu. E, u tom trenutku Je-Ne-A ustaje, seda na ogradu koja odvaja plavu ložu od tribina, "zakucava" se na toj ogradi i od tad sve postaje divna istorija... :)
...i ako se nije oglasio Je-Ne-A, neka pise nesto, ne idem da spavam, dok se ne oglasi
Potrajalo je, slavilo se...:šal

Riknuo sam, sad samo ovo (podsetio sam večeras i Duleta na ovo), sutra ćemo ovde da ćaskamo opširnije:

21.05.2009, znači pre 5 godina i još malo: Partizan osvaja titulu pobedom 3:2 u plej ofu nad zvezdom (onom pravom), a Dule izjavljuje između ostalog i ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=qzam7U9hjhI

Dule, lažove, prevarante jedan!!! :D
 

Dr.Hofmann

Guest
Šta reći nego crno -beli naklon do poda...:respect

Šampionsko veče, kažu domaća titula je potpuno obezvređena, ali meni je ona najdraža, u dogledno vreme ABA liga će da se ugasi ostaće nam ova naša domaća a u istoriji će ostati zapisano da je Dule lupio 13 recki na kundak, tako da Egipćani (ako čitate)sanjaćete debelog još dugo dugo...:D, i dok ga sanjate držite gaće čvrsto...

Slušam onog zblanutog nesrećnog Radonjića nakon tekme pa on jado ne zna šta priča ni gde bije,da ga je novinarka još nešto pitala on bi počeo priču o uzgoju pečuraka ,Dule ih raspametio sve na gomili., zajedno sa momcima naravno, ali Dule je tu prva figura sa svim manama i vrlinama...



Što se tiče priče oko krađe pehara , ne mogu da vam opišem koliko mi je drago što je ciganluk doživeo svoju potvrdu, da ne kažem konfirmaciju:D.., ali što je najjače oni misle da su oni tu ispali šmekeri, e tu ta razlika dolazi do izražaja mejnstrim nasuprot teškog andergraunda(namerno po vukovim uputstvima)...

Hvala vam cigani što nas iz dana u dan podsećate zašto smo jedno brdo a dva univerzuma.

Naravno titula je zalivena kvalitetno i ja poslušah kolegin savet popij 13 komada pa idi kući spavaj tako je sigurnije za sve nas...:D

IZMENA:

Još jedan detalj, večeras sam prvi puta u životu video mog matorog kako plače,to je Partizan.
 
Последња измена од уредника:

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.366
Reaction score
1.967
Локација
Gde god ti da igras...
Svaka cast Je-Ne-A! I nemoj da nam se gubis vise :D Ti si nasa veza sa Duletom i momcima, i sad ide mozda i najbitniji deo sezone... Borba za nas opstanak, kako kluba tako i ocuvanje ekipe! Svi se trebamo skupiti i kako je god moguce pomoci nasem Partizanu da se izbori sa mogucim novim napadima i blokadama od strane pudlice i picoustog... TITULA BREEEE!!!!!!!!!!!
 

Dr.Hofmann

Guest
Što bi naš dragi kolega Ala munja rekao strpljen spašen, biće bolje sledeće sezone...:buhaha
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top