Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.385
Локација
Kosovska Gracanica
Ljudi, video je da se zajebo!
Covek je bukvalno jedva cekao samo da sto pre zavrsi temu. Promenio je kontekst pitanja na fudbal, odbojku, cak je pominjao rukomet i vaterpolo. Za kosarku je rekao jedino da su i privatni sponzori/privatnici na molbu drzave ulozili u klubove. Ocigledno je spustio loptu jer je nakon 48-casovne analize javnog mnenja njegove masinerije ipak uvideo da mu je Zeljko preveliki zalogaj.
Zapamtite, ISKLJUCIVO SE MI PITAMO ZA ZELJKA, JEDINO GA MI NASIM GLUPOSTIMA MOZEMO OTERATI I OGADITI PARTIZAN.
JEDAN JE OBRADOVIC ZELJKO!
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.439
Reaction score
11.863
Локација
Beograd
To ko je pobedio ćemo videti u Areni protiv Efesa. Samo uz neprestane ovacije cele hale i koreografije posvećene njemu je Žoc pobedio. Ako ga izdamo, počev od tribine pa do golubarnika porazili smo sami sebe.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.317
Reaction score
10.904
Локација
underground
Neko mu je pametan rekao da nije dobro za rejting ovo sto je uradio. A i reakcije na netu su bile zestoke a posto je picka i boji se bilo kakvog masovnog otpora, povukao se.
To naravno ne znaci da nece u tisini raditi protiv nas. Videlo se prosli put u nastupu besa sta nam misli.
Prepustice dalje svojim medijskim kerberima kao i do sad.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
321
Reaction score
2.050
Локација
Beograd
Ovo spustanje lopte je nesto najgore sto sam mogao da ocekujem. Konstatacija da dobijamo isto je prosto neverovatna. Eksplicitno je izgovoreno da u fudbalu dobijamo vise. Pomenuti su nasi sponzori i u fudbalu i u kosarci i eksplicitno navedeni kao drzavni, pri cemu nit je NIS drzavni, niti Zidjin. Naravno Gazprom, Postanska, Lutrija Srbije itd nisu pomenuti. Ako dobijamo isto, ali mi u fudbalu vise, onda ciganija dobija vise u basketu, ali ni to nije izgovoreno. Zapetljali se malo oko toga zasto se sporimo da bi na kraju ispalo da se ne sporimo oko mesta u EL, vec zbog medjusobnih duela, pa je i to izmedju redova na nasu stetu, jer eto izgubili smo poslednja tri.
Poredjenje sa Duletovom erom nas uci da ce raditi u tisini. Mnogi marginalci su lajali na Duleta, a ovaj glavni ga je unistavao u tisini, da bi smo ga na kraju bukvalno mi oterali. Ne mislim bukvalno na nas... Željka gaze sa svih strana, a on je prosto do sada cutao i ovih par izgovorenih recenica su odjeknule kao bomba. Sledeca bomba mora biti licenca na bilo koje vreme... Takodje, zaista se nadam da ce nas konacno i rezultatski krenuti. Ovo nije presudno ali je bitno zbog opsteg utiska o celoj situaciji. Arena mora biti puna na svakoj utakmici, a Zeljko centralna figura svake koreografije, skandiranja, pesme... Mnogo taj covek zrtvuje zbog Partizana, a nase je da mu samo pruzimo podrsku!
 
Top