Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd
Kada smo kod British Motors-a, ja sam polovan auto uzeo preko njih (pre oko 3 godine). Tacnije, sa njihovog placa Bavaria Motorrad u Cacku, tek sam kasnije skontao da su oni Ostojini isto. U sustini, bili su skroz korektni (kao i cena automobila :D ), mada kada sam preuzimao auto u Beogradu kasnije, u British Motors-u, jeste bilo malo pusto (ali nisam cekao previse).

Da ne bude skroz van teme, svakako da marketing, kao i svi ostali van sportskog dela kluba, mogu da se poprave dosta. Ono sto mi se svidja je sto isprate razmisljanja navijaca, barem donekle. To se vidi po ovim nekim stvarima koje najavljuju za sezonske (reselling, menjanje tiketing servisa, placanje na rate...). Da ne pricam o onome sto mi se ne svidja, potrajalo bi :D
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.547
Reaction score
3.854
Локација
Beograd
Prošle godine sam bio u potrazi za novim automobilom. I pošto je British sponzor kluba, odem kod njih da pogledam šta nude. Uđem u salon, nigdje nikoga, pogledam izložena vozila, i čekam dobrih pola sata da se pojavi prodavac. Nakon što se pojavio, od istog nisam mogao dobiti nikakvu informaciju, niti je isti pokazao bilo kakvu želju ili inicijativu da mi uopšte proda vozilo. Na kraju te poprilično neprijatne situacije, odustanem ja od cijeđenja drenovine, i dam prodavcu svoje podatke i pitam ga da mi na mejl pošalje ponudu za neke modele i da mi uz to pošalje i još neke opcije.
Nakon desetak dana im pošaljem mejl sa podsjetnikom i ponovim šta smo pričali i šta očekujem. Ne odgovore mi uopšte.
E tako radi Ostojina firma do koje mu je sigurno više stalo nego do Partizana.
Šta očekivati u Partizanu?
Pre ces naci iglu u plastu sena nego dobrog prodavca. Nema to veze sa Ostojom vec sa katastrofalnim stanjem trzista rada u Beogradu. Za posao prodavca u Beogradu prakticno nema konkursa. Ko natrci prima se.
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.168
Reaction score
28.145
Локација
Из Чикага (моји...)
Можемо само да пожелимо и да се молимо да Обрадовић остане у Клубу дуже него фирер на власти јер сасвим је јасно да је за КК намењена иста судбина као за ФК. А судбину видимо свакодневно. Једино што прави разлику и брану је Обрадовић (и навијачи, али и ФК је некад имао пун стадион) и зато су сви њихови отрови уперени ка њему. Све остало је фирерова представа за полуписмену масу.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.436
Reaction score
11.843
Локација
Beograd
Nakaza je rekla da malo plaćamo Arenu pa će da je ustupi svom bratu da upravlja sa njom "domaćinski" i naplaćuje nam 70000 eura a ne 35000 kao do sada jer smo se osilili.
 
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
A na Leskovcani ce da placa kompanija... Ma jede govna i pravi se važan ispred Leskovcana. Kao njima za dž a ovim ce da poskupi.mesecno ili po utakmici ili godišnje 35000?
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.430
Reaction score
4.169
Локација
127.0.0.1
Hvala veliki vožde što nas seliš u Bersi

Ako sam dobro razumeo, sportska arena koja je inicijalno namenjena za Evropsko prvenstvo u kosarci planira se da se pretvori u primarno skupu šatru za zborove i vašare razlicitih vrsta? Napredna Srbija, sta drugo reci.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.612
Reaction score
13.700
Локација
Yaoundé
Valjalo bi ta govna češće podsećati da je ta dvorana izgrađena za Mundobasket koji je trebalo da se održi 1994. u Beigradu, ali nam je oduzeto zbog sankcija kojima su, između ostalih, doprineli i on i njegov debeli mentor :angry-smiley-002:
 

umislimamojim

Početnik
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
73
Reaction score
295
Zar nije trebalo danas da objave cene za sezonske?
nekako logicna vremena za objavu su mi 10-12-14..ako ne objave ni u 14h, onda verujem da ce sutra..osim ako ne pomere prodaju zbog nepredvidjenih okolnosti...mada objava sutra za prodaju u ponedeljak, malo neozbiljno..ali dobro, menjali smo provajdera pa ih to malo vadi...
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.462
Reaction score
2.237
Da ne igra Ostoja za veterane Partizana mozda ga slucajno nagazio Stragi nehotice.
 
Top