Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.330
Reaction score
2.769

Uprava se nije pitala koga da dovede u klub. Doneli smo odluku da Gordić, Miler-Mekintajer i Janković ne budu u timu, a to je tražio stručni štab. Doveli smo Perkinsa, a tražimo još pojačanja.

Što se onda ne kaže da je Filipovski tražio Perkinsa? Verovatno zato što nije.

I neka neko kaže seljačini da otkopča sako kad sedi.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
A sta je sa Aleksejem Nikolićem?
Što smo ga koj moj vraćali s pozajmice?
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.189
Reaction score
7.022
Локација
NbG
Pa nisu ludi Latini da placaju igraca koji se oporavlja od povrede i jos uvek nije spreman za teren.
 

Grejvdiger87

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
35
Reaction score
213
Uvijek je interesantno pročitati ove intervjue, nešto se novo nauči.

Recimo, ranije smo naučili da je razlog teškog stanja u kom se Partizan našao to što je Dule Vujošević, iz čiste sujete, želio po svaku cijenu da bude ispred svog glavnog konkurenta. Pa dovodio najskuplje moguće igrače.

Sada pak znamo da je razlog sadašnjeg lošeg stanja to što je Trinkijeri kao mutav zapeo da udje u Evroligu, oće pa oće i ne pita za posljedice.

To je najgora sorta trenera, oni koji imaju takmičarske ambicije i žele da pobjedjuju i osvajaju trofeje. Ludaci!

E sad, jeste rekao predsjednik da nam je cilj da idemo u Evroligu, ali to se samo tako kaže, zbog navijača. A ovi to bukvalno shvatili! Umjesto da lijepo budu realni i da prihvate da je svako postojanje ambicije opasno i da ga treba odmah eliminisati. Inače vidimo šta se desi.

A opet moram da primijetim da je lijepo kad znaš da imaš jednog ovakvog predsjednika, koji će da stane čvrsto uz tebe i da te zaštiti, koji neće da prebacuje stalno odgovornost na tebe, kod koga nema podjele na upravu i stručni štab i igrače, već su svi zajedno u istoj misiji. To je bre čovjek, za takve daješ 100% svojih mogućnosti.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.339
Reaction score
11.066
Локација
underground
Ovo bi moglo u temi bivsi igraci , ali ko zna , mozda je ovo i najava da ce se Dreksler prikljuciti nasem timu u narednim danima .

 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.165
Reaction score
3.693
Jos sam pod utiskom prvog poluvremena sa Lokomotivom, koliko sam gledao.

Analiziram pojacanja koja su dovedena ove godine u nas Partizan:
1. Kodi - vec otisao. Imao je jedan period odlicnog suta za 3 (step-back). S obzirom da je prvenstveno doveden za probijanje, narusio je koncepciju igre.
2. SJ - razumijem da ga niko nije htio, sto je samo razlog vise odgovara onaj koji nam ga je preporucio na 3 godine. Mozda cu ispasti smjesan, ali bolje bi bilo potpisati Dangubica nego njega. Dangubic nije promaja u glavi, a mnogim timovima bi se mogao prodati takav specijalac.
3. Dangubic - svuda gdje je doprinosio, on je imao usko definisanu ulogu. Samo kod nas mu se razvija sut 3 skok-sut :pop kao da se pokusava napraviti kompletan igrac pa da onda ode gdje ga srce vuce.
4. Mika - Dobro, imali smo i Parahovskog prosle godine. Jos jedna greska i nista vise. Ako nista drugo, i mi cemo njega ukanaliti kao sto je on nas. Ovi saltanjem 4 pa na 5 (i to u toku utakmice) i glupim faulovima pomislice da odustane od kosarke. Kakav god Nikola Jankovic bio, djeluje mi bolje od njega.
5. Aleksej Nikolic - ?
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Ma nosi se u tri lepe pi.. e materine spasilacke, da Bog da da dobijes po neizlecivu bolest za svaku izrecenu laz u vezi Partizana.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.136
Reaction score
14.767
Локација
Kipar
Teska demagogija. Iz teksta isijava matrica koja nam se dnevno servira - placamo stetu koju su oni olosi pre nas napravili.
A verovatno je istina da mu je gazda rekao da odlicno obavlja posao i da samo tako nastavi.
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
znaci sl godine jos gore....znam da bi svi voleli stara vremena i nase mlade igrace...ali kosarka je sada drugacija i samo receptom iz prosle sezone mozemo nesto da uradimo sledece..ovo sto on najavljuje znaci donji deo tabele ...nadam se samo da maze javnost istom pricom kao pudlica prosle god...
 

baros

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2006
Порука
96
Reaction score
580
Ovakvo amatersko izlaganje u intervju davno nisam cuo. Zanima me samo da li iko ko vredi u svetu kosarke bi saradjivao sa covekom koji je po celom sportskom sektoru svog kluba, bivsem i sadasnjem polio kofu govana..
"Ispostavilo se da sam se malko zajebao u proceni za ovu sezonu, pa kako sam pametan samo mi sinu, sad cu ja skroz novi koncept.. Ima tu 5 mladih igraca, to samo grunes u tim i to ce preko noci izrasti u 5 jordana, vracamo se na stare staze, manji troskovi, jebes evroligu, jebes nadmetanje, prvo da vratimo dugove.. Bolje cuti i ne iznosi svoje fatamorgane nego sto se ovako javno blamiras. Sve je to super al ako ces da budes predsednik KK Kosarka zanimacija Vlasotince.
Diletantu jedan, je.. te ko te postavio da nas zajebavas.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.722
Osilili su se toliko da nas otvoreno podjebavaju, istovremeno u fudbalu i kosarci. Za pocetak sintagmu " sledeca sezona" bih zabranio za radnike JSDP, jer ona pripada iskljucivo ciganima.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top