Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.546
Reaction score
3.847
Локација
Beograd
Koja emocija. Kakav dan za nas klub. Nestvarno. Hvala Zeljko, veliki si
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
679
Reaction score
4.478
Локација
Kosovska Mitrovica

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.248
Reaction score
2.900
Jebote da l sanjam?!ee bre ovo je na nivou kao da smo u fudbalu doveli Gvardiolu !
Ovo je ludost! sto neko napisa-Naj Grobarkiji potez ikada!!!
Nadam se da ovim potezom Zeljka,konacno Grobarija ona prava krece da dise! Pod to mislim i na fudbal,da se i ostale legende vrate u fkp,i da konacno prodisemo pored ovog rezima pickoustog!Volim te Partizaneee
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Hvala ti, Bože, što nisam od onih koji onu moralnu gnjidu i nakazu zovu "Čova" :puke:, hvala ti!

Tek sad ne mogu da se saberem posle onog snimka gore sa Partizan - Fenerbahče... Već zamišljam prvi meč, ulazi Želimir na parket a pozdravlja ga 10000 ludaka koji u tom trenutku kažu zbogom i srcu i glasnim žicama... Ne verujem da je ovo realnost uskoro...

Edit, da ne pišem po 50 postova ko brat Spalding :D Samo odgovor na post ispod mog: Svirajte noćas samo za nju :D
 
Последња измена:

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Uz Duleta, najveći trener.
Dule i Željko, dve legende Partizana.
Radujte se Grobari
Danas je zaista veliki dan.
Dolazak Željka za sobom vuče niz propratnih aktivnosti koje ukazuju na to da se KOŠARKA KONAČNO VRAĆA KUĆI
Dobrodošao!
Ne sumnjam da će nastaviti onde gde je Dule stao.
Dule je zakopao crvenu zvezdu.
Željko će zakopati fmp ili one koji sebe nazivaju naslednicima mrtve zvezdane.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
25. јун 2021. године би многи узели као несвакидашњи историјски тренутак, можда и као нулту тачку у односу на коју би се кошаркашко време рачунало испочетка, па чак и најнезаинтересованији би без дилеме закључили како извесно није реч о тек неочекиваном развоју догађаја, већ да засигурно постоји нешто више и веће, што надилази и њихово интересовање и њихово разумевање.
И вероватно би се могло помислити како би и једни и други и трећи били у праву, свако на свој начин и свако из своје перспективе, али опет би свако од тих поимања било одвећ поједностављено, некомплетно, па чак и непримерено тренутку и догађају.
Јер, оно чему имамо среће да сведочимо јесте писање историје кошарке и историје једног Великог Клуба и јесте чудесан бљесак неке фине космичке правде и поретка у свеприсутном мраку, најзад јесте и нестварни, готово бајковити тренутак у коме библијски уверљиво гледамо како се сужањ без кривице спрема да подигне и ослони на своје изломљене ноге, ненадано и величанствено, тек тако, само снагом љубави.
Заправо ту стижемо и до суштине овог тренутка у коме само неупућени могу видети како се највеће тренерско име европске кошарке и сасвим сигурно једно од највећих у историји овог спорта, обавезује на верност једном од најдивнијих Клубова који је европска кошарка имала част да сматра својим.
Јер нама који то знамо и разумемо, јасно је да је суштина овог тренутка није у једном потпису, још мање у некаквим уговорима, у ствари суштина је у томе што се сада свакоме приказало као стварно све оно што је нас водило свих ових година којих смо ишли са својим Клубом, потврда онога чему су нас учили и свега у шта смо беспоговорно веровали, сазнање да се верност не доказује и не потписује већ носи у срцу, доказ да је љубав стварна, свеприсутна и свемоћна.
Ово дефинитивно јесте нулти тренутак за кошарку, али не и само њу, после кога више ништа неће бити исто, после кога су се ланци у којима је кроћен наш Клуб позлатили и ране којих је препун посветиле, тренутак када више ништа нема исти смисао и сврху, када ниједан велики новац више није толико велик, ни сјајни трофеј толико сјајан, ни велике лиге тако велике....
Ништа више није као што је било или као што се чинило да јесте и нема више ничега што би могло да нас плаши, као што више није ни битно шта ће даље бити и куда ће нас судбина одвести....ми смо овог после поднева победили сваку смрт и осветлели мрак посут лажним звездама.
И није се Жељко данас вратио својој Кући, јер сада је и слепом јасно, да никада није ни одлазио и није на крају ни важно колико је велики тренер, а највећи је, није важно ни колико су велике и бројне победе и трофеји које је освајао, а без премца је, колико је важно и једино битно да је све то њему било мање важно од једне чисте, једноставне и искрене љубави. То је све и то је Партизан.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.811
Vec vidimo pozivne stvari koje je pokrenuo nas Zeljko. Dobrodosli nazad stari forumasi! A ovo od Profesora poslati takodje profesoru Slobodanu Vladusicu da doda u novo izdanje knjige Kosarka, to je Partizan! Nek mu bude size za novo poglavlje jer se ovako sto nije nikad desilo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top