Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2022

Статус
Затворена за писање одговора.

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.476
Локација
Beograd
Najlošije spremljena utakmica koju sam ikad gledao. Prvih 5 napada završavamo sa sutem za 3 uz zvuk sirene preko ruke sa 8 metara??? Jbt imali smo i Bozu Djumica protiv Bobija Marjanovica pa se videlo šta hoćemo. Ja ne znam šta smo mi spremali i šta smo hteli veceras sa ovom utakmicom? Koji je koncept bio, koji je game plan??? Ništa mi nije jasno…. Mi cele sezone nemamo pleja, bukvalno cele sezone igram bez plejmejkera. Mur i Avram nisu 1. Madar ne može da igra ozbiljnu košarku. Pa mi jebenom Brajsa Dzonsa da imamo izgledali bi 10 pita bolje a ne nekog legitimnog na 1.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Poraz kao poraz nije strasan, desi se i desi ce se. Problem je sto je proslo vec pola sezone a mi jos nismo resili probleme koje vucemo od starta. 1.Nema igraca u rosteru koji moze u svakom trenutku da driblingom (ball handling) i prodor/ asistencija probije jacu odbranu i da ili zavrsi na obrucu ili podeli asistenciju. Pod Trinkijem su u svakom trenutku na terenu kao par bili Wolden/Gordic/Jare + Pejdz/Redzi kao ispomoc, i nikada protivnici nisu mogli da se fokusiraju na samo jednog igraca. Jedini igrac sa brzim driblingom je Mur, koji nije plej, i koga zbog visine lako udvoje jer ne moze da prebaci press.
2. Nemamo pouzdanog sutera za 3 poena, kao sto je bio Pejdz u ranijim sezonama, neko ko ce da juri po liniji za tri iz naskoka i izgradjenih akcija da reseta.
3. Nema spoljnog igraca koji moze da igra Pick and Roll sa Lesorom koji je za to stvoren.
4. Nema kreacije niti setova/akcija sa pozicije tri. Posle pleja to nam je najveci problem, jer je to nesto sto je Zagorac a posle i Redzi lepo radio, da preuzima ulogu pleja i ulazi u igru dva na dva sa centrom (Mozli). Time se primarni ballhandleri rasterete.
5. Izgradjenih akcija za Ledeja nema, setovi da mu se ocisti strana i da moze da zida, vec smo od njega napravili coskasa, strech 4. koja stoji u uglu ali to je posledica broja 2. jer bez njega nemamo spejsing potreban za tako nesto, pa timovi mogu dosta uzu odbranu da igraju na nama. A i takodje nestaje u velikim utakmicama sto je veliki problem jer mora da bude nosilac igre.
6. Promasaji u transferima. Najveci je Avramovic, koji covek nije plej, niti moze da bude plej jer previse sporo razmislja kad je na terenu. Madar je razocarao ali nadam se da se dize polako.
7. Odbrana je takodje problematicna, i to vidimo cele sezone da imamo probleme u preuzimanju, odlukama dal se ide ispod bloka ili ne, kao i opet problem na poziciji pleja, jer kad god igramo protiv malog nabijenog pleja (Olimpija, FMP, Lokomotiva, Mega) koji nasu spoljnu liniju probije na prvom koraku, i lako izbaci, mi skupljamo da to zatvorimo i ostaju sami na trojci i pune nas.
8. Izgradjene akcije za Pantera su nepostojece, vec se sve svodi da mu se postavi blok ili dva i i da primi loptu na 45° i da sam kreira. To je divlja kosarka.
9. Fali VODJA, i to domaci igrac koji ce da kontrolise celu ekipu. Luca bi bio savrsen za to, ili Dragan da ga povrede nisu unistile. Mi smo veceras izgledali kao banda stranaca koja je dosla da pika basket. Jedino su Kuruc i Trifa pokazivali neke znake zivota, ostalo nula.
10. Domaci igraci ne prave razliku. Imamo dosta mladih i perspektivnih, ali pored njih fali bas par starijih, iskusnijih veterana koji ce da preuzmu odgovornost dok mladi ne stasaju. (Miloje, Drobnjak, Kecman, Djura Ostojic, Suput, Rasic) i to nemamo trenutno. Zato se nadam povratnicima sledece sezone (Zo, Veseli, Leo) koji znaju sta je igrati derbi sa ovim govnarima i u ovoj Smrdijo. Nazalost Zagorac, Dangubic, Avramovic nisu to sto nam je potrebno i Savic i Zoc moraju vec sada da traze zamene za njih za sledecu sezonu.

Podrska naravno ostaje i dalje nikad jaca, ali sve ovo mora da se promeni kako bi se Partizan vratio na mesto koje mu pripada i koje zasluzuje.
Grobari u Nisu SVAKA VAM CAST, TAKO SE NAVIJA
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
Nemamo igraca koji izgleda bolje nego na pocetku sezone. Eventualno Kuruc. To nesto govori i potrebni su radikalni rezovi. Pocevsi od uprave.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Šta reći, da smo krenuli sa 30 poena više okrenuli bi nas lagano. Namazaniji su, znaju šta rade u svakom trenutku, svaku našu grešku su iskoristili, a kad je gusto malo ih i sudije guraju. Mi smo izgledali kao bambiji na ledu, kao bambiji sa daunovim sindromom na ledu bolje bolje reći, kada je trebalo da odgovorimo na pritisak lopta je išla samo kod jednoga kojega su udvajali i pritiskali, dok se on oslobodi lopte, dok taj drugi razmisli šta sa loptom oni su već postavljeni u novoj odbrani. Mi dok dođemo do koša otelimo se, oni naprave 7 - 0 koizpičke. Već sam bio mišljenja da nećemo ništa napraviti ove sezone tako da, nije mi toliko neočekivano što smo izgubili, ali se pobjedi uvijek nadam.

Ovo im je škola, već dva puta su igrali protiv ljigavaca i vidili su kako je i šta je, ako ovako opet izađu na teren i ukake se onda nek ide sve u tri pizde materine, daj onog malo Radovančevića i ostalu djecu nek igraju jer ovi nisu pobjednici i tačka. Trifa, Dangubić, Kopriva? Koliko poena? Avramović? Dajte jebote, radite nešto, hranite ih svježim krvavim mesom, samo nemojte da izlaze ovakvi popišani na teren.

A i Obradoviću je ovo škola, vidio je sve, u drugoj četvrtini kad su pravili razliku ništa im nisu svirali, pa ti pričaj fer plej kurac palac, znaš da si došao u najgori talog, moraš da jebeš majku svima inače te nema, ne postojiš.

Jedini koji su položili večeras su Grobari, kad pobjeđuješ pjevaj, kad se gubi pjevaj još jače, idemo dalje nije još gotovo. Naprijed naši.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.447
Reaction score
2.215
Nasa igra nema ni glava ni rep na ove utakmice se vidi koliko moze ovaj tim po meni ova godina za osvajanje trofeja je propala. Kakve smo baksuscine sa pica majstorom pre 2 godine smo bili blizu da uzmemo sve nazalost nismo tada prekinuli post kada ce ne zna se. Evroliga moze da igramo ako nam daju licencu za predbodne uspehe kada smo osvajali trofeje 13 godina po redu nazalost ta vremena tesko cemo doziveti. Zaista steta imamo respektabilnu struku jak sportski direktor ovo nisam ocekivao da nam se desi ove godine i to od zlezde.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Nikad kvalitetniju individualnu ekipu nismo imali, a izgledamo amaterski. Ponizavaju nas vec drugu utakmicu.

Kada ekipa nema glavu i rep, kad izgledamo kao da smo se skupili s ulice, najveci krivac je trener. Nema tu losi igraci kurci palci. Nikad bolji individualni tim nismo imali, a sto sem Mura i Pantera niko ne moze da odigra je odgovornost trenera.

Drugo, mi odbranu ne igramo. Pokusavamo da krademo lopte, lupamo blokade, bacamo se za loptu ali to nije odbrana. Od 20 napada nama protivnik napravi visak u 18 i to nema veze sa ovom utakmicom. Ispada u svakom pokusaju da odigramo odbranu.

Ovo ne umanjuje Zeljkovu velicinu, on je najveci u istoriji Evropske kosarke i jedan od najvecih u istoriji ove igre.

U nacelu se slazem s tobom, ali ja gledam na to iz malo drugacije perspektive. Slazem se da je Zeljko najveci, kad se osvojeni trofeji uzmu u obzir. Ali, bar za mene je Dule veci, jer je on godinama cedio suvu drenovinu i stvarao igrace. On je znao da izabere prave ljude, od kojih je napravio minimum solidne igrace. A od sijaset njih i igrace za NBA. Obradovic je imao godinama na raspolaganju svakog igraca kog je zeleo i u skladu s tim je i imao rezultate. Naravno, potrebno je i doci u tu poziciju da mozes da biras bilo kog igraca za svoj klub. Ali, meni je znatno veci domet ono sto je Dule radio, a ne mislim pritom samo na F4.

Ovo veceras je plac Majke Bozije. Zapravo, ne samo veceras, nego cele ove sezone. Svako ko se odlucio da sutira trojke, a da pritom procenat ubacenih ima veci od 35%, taj nas je dobio. Svako ko je ustopovao Pantera i Ledeja nas je dobio. Uzasno nas je lako procitati, jer smo do bola limitirani. Nemamo organizatora igre, nemamo akcije za Pantera, odbranu gotovo niko ne igra. I tu mislim da je glavna mana Zeljka Obradovica, a Dule je bas inistirao na tome. Cigani odbranu mogu zatvorenih ociju da igraju, zajedno su vec nekoliko godina, jednostavno igraju ono sto smo mi nekada igrali i dobijali ih skoro svaku, a narocito one najvaznije. Tako je sada, samo obrnuto. I nece se tu nista promeniti u ovakvim okolnostima.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.004
Reaction score
11.814
Локација
JNA
Ej, ajde da kažes da u ekipi imaš Vrabca, Eda Murića i Božo Đumića (njih trojica ne bi od ovih izgubili 20 razlike već bi krv propišali) pa i da kažeš da je ovo u redu, ALI ti u ekipi imaš jednog Kevina Pantera i Zeka Ledeja, iskusne evroligaške igrače, kao i Kuruca (NBA), Mura, Lesora itd itd. Ovo je jebena sramota. Gledao sam ovu utakmicu potpuno ravnodušnu, kao u vreme kada nam je na klupi bio Filipovski, a centar Mika i plej Perkins. Pa ni ta ekipa ne bi izgubila ovo 20 razlike.

Jel ima u ovoj ekipi neko da se potuče, da pokaže zube jbt i da okrene energiju na našu stranu, ili svi čitaju neke knjige i poezije dok puštaju cigane da nas tuku?

Neverovatno.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.608
Локација
Beograd

peptidde

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
92
Reaction score
941
Локација
Beograd
Par stvari.

Da su cigani lakrdija od ekipe je uzasno glupa izjava. Za nase standardne su vrlo iskusna i kompaktna EKIPA, sa naglaskom na ekipa. Mi to nismo. Mi smo grupa dobrih individualaca, nista vise od toga.

Odbrana - kriminalna. Rekao bih i nas najveci porblem (uz nedostatak pravog pleja). Svaka iole ozbiljna ekipa nas je zatrpala ove godine. Nasa kosarka moze proci protiv osrednjih i divljih ekipa, protiv kompaktnih timova, pa, videli smo kako smo prosli protiv cigana dva puta, cedevite, huventuda…

Drugi bolno ocigledan problem - nemamo pravog organizatora igre. Avramovic, Panter i Moore su ‘dvojke’. Samo je Madar klasican ‘kec’ ali je on u ovom trenutku previse zelen. Ima potencijala, videcemo da li ce se to prerasti u kvalitet.

I konacno - trener. Napisa neko, da nam je na klupi bilo koji trener koji se ne zove Zeljko Obradovic, razapeli bismo ga ko Isusa. Obozavam Zeljka, kunem se u njega ali nemojmo se lagati, njegov posao do sada se moze oceniti slabom trojkom. Zar je moguce da mi nemamo krstenu akciju za ubacivanje
lopte u igru? Iz utakmice u utskmicu isti problemi sa necim toliko fundamentalnim i jednostavnim. Napadi nam se svode na soliranje pantera i mura. Nema izgradjenih napada. Mi nemamo JEDNU akciju koja se zavrsava sa otvorenim sutem za igraca za kog se igra. Izvrtimo par blokova za Pantera, prodje 10 sekundi napada, on dobije loptu i ispred njega je uvek neko. Pa koja je poenta akcije ako on svakako mora da izmislja poene?! Na sve to, s vremena na vreme mi deluje kao da se Zeljko potpuno izgubi u rotacijama, pa zaboravi na neke igrace na klupi.

Sve u svemu, cudo bi trebalo da se desi da osvojimo bilo sta. Tim ce imati uvek moju punu podrsku, ali da je lose - lose je. Aj da se nadamo da ce Zeljko pokrenuti nekako ekipu, jer ovakvu malokrvnost ne sme pokazati nijedan igrac partizana!!
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Onima koji su u Cairu i idalje pevaju, nisam ironican zaista svaka cast. Da sam mladji verovatno bih i ja to radio ali u ovim godinama samo bi se besan okrenuo i otisao verovatno. To je najlepsa slika veceras i dokaz reci Duska Radovica da nije uvek lako ali je lepo navijati za Partizan.

Šta vredi brate što pevamo.
Cigani ulaze 5 minuta pre početka, donose rekvizite, bubanj, sve.

Naša "južna tribina" dolazi u 3:20 pre kraja druge četvrtine, jedva stignu da se razvuku do poluvremena. Onda krenu nešto bez mozga da pevaju, treba ima 20 minuta da povežu navijače koji su bili i bez njih glasniji od cigana.
Na svu krađu i sve sudije se i ne pominju, situacija na parketu se i ne registruje, uhvatili se za ćoravog celo poluvreme, kad se krenulo "jebo vas Vučić u dupe" odmah promenili pesmu.
I onda se vade na kraju utakmice, i naravno tu nisu zaslužni oni, nego mi. "Obični navijači".
Od njih jedina vajda je bila što su nas pogušili ovim bakljama.

Svake godine na kup u Nišu dolaze na poluvreme, a cigane puštaju pre tekme. I oni sebe zovu nekom organizovanom grupom navijača...
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Свашта сам већ видео и доживео са Партизаном па сам на све и спреман. Али тешко је и лагао бих кад бих рекао да ми није било до тога да искључим тв обучем танку јакну и одем да кружим око кварта док ми не постане толико хладно да могу рећи да ми није добро због зиме. Ипак нисам искључио јер ме било срамота оних што су у хали певали Партизану и кад је био надомак -30.
Није добро уопште и до нас је највише. Ствари су једноставне са Партизаном нема магије на паркету без емоције под дресом и нема емоције под дресом без гробарског меса у тиму, а тог меса нема уопште и нема се чиме надокнадити.
Није чак проблем ни у селекцији да је двоје-троје оних правих који разумеју и осећају друга би се песма певала.
Нисмо ми Реал, Фенер или ЦСКА никад нисмо могли ни приуштити легије странаца, него увек сеци уши крпи дупе, али се добијале унапред изгубљене битке.
Сад смо сведени само на Жељка и све за љубав све за Партизан, само они који су на паркету слабо знају речи те песме и слабо их дојми мелодија.
А Жељко је највећи па све и да греши негде то је само изузетак који доказује правило. Зато ко би да баци камен нек се прво сети Душка кога смо се одрекли пре него су петлови три пута кукурикнули па ће видети где ће тај камен завршити.
Тако је како је, треба издржати тежак тренутак и разумети да нас нико не може понизити као што то можемо сами. Можда изгледа да ће зомбији све преплавити али такво је време у коме живимо. Пред зору је најмрачније, али огрејаће, обасјаће. Нема сумње да хоће.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Nisam puno pisao ove sezone o KK, ali ovo veceras je kulminacija svega onoga sto mi se od starta nije svidjalo.
Mislim da je tim totalno pogresno selektiran, Zeljko je to od starta uvideo i pricao o tome ali je bio nemocan, prosto kvalitetnih domacih igraca koje mi mozemo dovesti nema na trzistu.
Imamo par skupih stranaca od kojih je jedino Panter koliko toliko konstantan. Imamo hrpu domacih igraca koji sem Smailagica i Koprivice rekao bih nemaju uopste pobednicki mentalitet i nemaju sta da traze u Partizanu.
U timu uopste ne postoje jasne uloge, da imamo 5 igraca koji igraju po 30 minuta i ostale koji odradjuju zadatke, par mladjih koji bi dobijali po par minuta itd.
Ovako izgledamo kao kad se skupi random ekipa na skolskom igralistu.

Pogledajte sastav cigana - imaju 5-6 namazanih domacih igraca koji znaju kako se igraju ovakve utakmice i 2-3 stranca koji popunjavaju. To je najveca razlika, i ne znam kako mozemo to da nadomestimo, jednostavno mi ne znamo da igramo ovako cvrstu kosarku, ne znamo da igramo prljavo, ovo je ekipa pravljena za Evrokup i utakmice od 200 poena...
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.428
Reaction score
11.752
Локација
Beograd
Ocekivao sam laksu utakmicu.Verujem da je Zoc u trecoj pokusao sa drugom postavom da zatvori utakmicu,ali bez Pantera i Mura ocigledno ne možemo da igramo.Na zalost morala je prva postava da se vrati i dosta se potrosi.Koliko je energije ostalo za sutrasnje finale veliko je pitanje,a jos i bez Smajlija...
Citiracu samog sebe od sinoc...
To je jedan od razloga poraza...
Drugi je bezmudi početak utakmice gde im dozvoliš 10:0
Već posle 3 minuta je sve bilo rešeno.Ne pamtim kada smo protiv ovih delovalo bespomoćnije nego večeras.
Glave gore,biće ovde još mnogo posla za Zoca,al zato je i došao.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
U nacelu se slazem s tobom, ali ja gledam na to iz malo drugacije perspektive. Slazem se da je Zeljko najveci, kad se osvojeni trofeji uzmu u obzir. Ali, bar za mene je Dule veci, jer je on godinama cedio suvu drenovinu i stvarao igrace. On je znao da izabere prave ljude, od kojih je napravio minimum solidne igrace. A od sijaset njih i igrace za NBA. Obradovic je imao godinama na raspolaganju svakog igraca kog je zeleo i u skladu s tim je i imao rezultate. Naravno, potrebno je i doci u tu poziciju da mozes da biras bilo kog igraca za svoj klub. Ali, meni je znatno veci domet ono sto je Dule radio, a ne mislim pritom samo na F4.

Ovo veceras je plac Majke Bozije. Zapravo, ne samo veceras, nego cele ove sezone. Svako ko se odlucio da sutira trojke, a da pritom procenat ubacenih ima veci od 35%, taj nas je dobio. Svako ko je ustopovao Pantera i Ledeja nas je dobio. Uzasno nas je lako procitati, jer smo do bola limitirani. Nemamo organizatora igre, nemamo akcije za Pantera, odbranu gotovo niko ne igra. I tu mislim da je glavna mana Zeljka Obradovica, a Dule je bas inistirao na tome. Cigani odbranu mogu zatvorenih ociju da igraju, zajedno su vec nekoliko godina, jednostavno igraju ono sto smo mi nekada igrali i dobijali ih skoro svaku, a narocito one najvaznije. Tako je sada, samo obrnuto. I nece se tu nista promeniti u ovakvim okolnostima.

Uh bas si mene nasao za ovu temu :D Vidis koga imam na profilnoj, onda ti je jasno kakvo misljenje imam.

Iskreno meni je najveci onaj koji se bori za najvece trofeje i ko ima kontinuitet. Najvaznija stvar u sportu bar meni je kontinuitet trofeja a slozices se da niko nije bolji od Zeljka u tome. Ti sto cenis sta je Dule napravio, cenim i ja, cak mislim da on najbolje zna kako se ovde igra kosarka, rukometna i kako da se odogvori na to. Ali kad pogledas siri sliku videli smo Duleta sa jakim igracima koliko je izdrzao, za taj nivo moras mnogo mnogo kompletniji da budes da bi uspeo.

Ono sto sam siguran da je najveci problem u ekipi je sto Zeljko najvise trazi citanje igre. Danas u kosarci, tj sportu uopsteno sve manje toga ima, tj ima ali samo u specificnim situacijama. U ostalim situacijama se najvise svodi na automatizaciju. Imamo primer Trinkijerija koji je izjavio da je bitno da igrac sto manje razmislja na terenu i da se vecina situacija dovede do automatizma, jer kad igraci previse razmisljaju dolazi do nesnalazenja i gresaka sem ako nisu iznadprosecno sportski inteligentni.

E sad Zeljko je bas zbog takvog pristupa trener koji ima najsiri arsenal i u napdu i u odbrani u Evropi, i mislim da je to jedan od razloga sto je najveci. Ali s druge strane mi trenutno imamo igrace koji bas nemaju visok kosarkaski IQ i zato mislim da dolazi do ovih problema. Recimo Avramovic i Kuruc cesto imaju pogresne poteze i u odbrani i u napadu pri tom citanju igre ili donosenju odluka.

Krivo mi je mnogo zbog Zeljka, vidi se koliko mu je stalo, pritom svaka izjava, ponasanje, stav je nesto najbolje sto sam video do sada u sportu. Siguran sam da ce uspeti da se adaptira na potpuno drugi nivo kosarke u odnosu na ono sto je trenirao i da se malo vise prilagodi igracima. Pogotovu sto je znanjem i autoritetom najbolji.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.082
Reaction score
14.369
Локација
Kipar
Videli smo da ovo veceras ne valja nista. Daj da smenimo Zeljka ili bar da ga pozovemo na raport da nam objasni zasto ne razmislja kao pojedinci sa foruma.
Strasno je sta se ovde ppise. Koji je ovde ocaj, samo se ceka da se digne rampa I da pocne hajka. Da li mislite da nekome treba samo da se pruzi bezrezervna podrska da sprovede ono sto je naumio? Da je taj neko svojim postupkom to debelo zasluzio.
Koji smo mi navijaci? Jel to ta vernost I ljubav prema klubu? Dobro je samo dok su pobede a za podrsku dok se do pobeda ne dodje nema se ni vremena ni istrajnosti.
Pa nece fmp da nam da titulu na tanjiru, potrebna je velika borba I na terenu I van njega. Lako je da se haba tastatura I upisuju pobede unapred na konto imena trenera koga su se ti isti zasitili posle 3 meseca.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
Šta vredi brate što pevamo.
Cigani ulaze 5 minuta pre početka, donose rekvizite, bubanj, sve.

Naša "južna tribina" dolazi u 3:20 pre kraja druge četvrtine, jedva stignu da se razvuku do poluvremena. Onda krenu nešto bez mozga da pevaju, treba ima 20 minuta da povežu navijače koji su bili i bez njih glasniji od cigana.
Na svu krađu i sve sudije se i ne pominju, situacija na parketu se i ne registruje, uhvatili se za ćoravog celo poluvreme, kad se krenulo "jebo vas Vučić u dupe" odmah promenili pesmu.
I onda se vade na kraju utakmice, i naravno tu nisu zaslužni oni, nego mi. "Obični navijači".
Od njih jedina vajda je bila što su nas pogušili ovim bakljama.

Svake godine na kup u Nišu dolaze na poluvreme, a cigane puštaju pre tekme. I oni sebe zovu nekom organizovanom grupom navijača...
Shvati da oni nisu ni tribina jos manje navijacka a jos manje organizovana a najmanje grobarska
Jednostavno nisu
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Real - Barselona finale kupa 59 - 64

Mi smo primili 49 ponea za poluvreme.

O čemu vi pričate?
Za to nisu krivi igrači. Kriv je Željko.
Svaka ekipa protiv nas ima 10-20 % bolji šut za tri poena nego što ima inače.
Dali su nam 10 trojki iz 21 pokušaja, i to su na kraju 2 otvorene izašle, a to nas je usralo, inače bi bilo 12 od 21.

I to nije se desilo, nama se to dešava na svakoj utakmici. Zadnja ekipa koja nam nije dala više trojki nego prosečno je bio Slask. Od tada svako nas trpa za 3 kako mu se digne. E sad očigleno je da on to vidi, nije ćorav a nije ni glup. Sad da li je to neka taktika pa će na kraju sezone da se uvežba i onda ćemo da meljemo sve pred sobom ja ne znam. Ali za to je isključivo odgovoran Željko.

Drugo to što ne umemo da izvedemo loptu. To se isto trenira. I za to je isto odgovoran trener.

I ono najbitnije. Mi trenutno ne umemo da igramo ove "rukometne" odbrane koju sve više ekipa u evropi igra. Hamburg, Huventud, cigani.
Vrv će je igrati i Budućnost u Morači. Skoro da ni malo nismo napredovali na tom planu. Danas je hvala bogu dobio barem tehničku, ali mnogo je kasno to bilo.

U trećoj četrtini smo malo dobili muda pa smo se suprostavili. Ali sve je to kratkog veka i mlako.

Imamo rotaciju. Moramo snagom odogovriti na to. Drugači ja ne vidim kako možemo pobediti ekipu koja te bije, a ti ih puštaš i ne buniš se za suđenje. Sada smo imali veliku većniu u sali pa ništa nije vredelo. Šta očekujemo kad budu samo njihovi navijači...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top