Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća, 2023.

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.038
Reaction score
14.707
Utakmica odrađena rutinski, Žejko dozirao svima minutažu i niko se nije povredio (malo zabrinuo Trsitan nakon onoga ali ipak sve ok na kraju) i to je najbitnije od svega. Jedino što meni bode oči su loše izvedena slobodna bacanja gde smo imali 18/30. Exum u poslednje vreme nešto slabije izvodi bacanja iako je bio skoro nepogrešiv tu. Ali, verujem da će koncetracija tu biti mnogo bolja u polufinalu i gde taj segment može i da odluči utakmicu. Da se sad lepo spremimo za petak, imamo ceo dan odmora sutra, pa u nove pobede.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.758
Reaction score
14.154
Локација
Madagascar

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
674
Reaction score
5.431
Локација
Nis
Izjava Madara iz klipa iznad. (Koga mrzi da gleda ceo klip a i svakako ovakva izjava mora ostati u pisanoj formi jer je za duboki naklon.)

„Iskreno nikad do sad nisam bio u timu u kom volis, u kom su svi sjajne licnosti i u kom uzivas u svakom trenutku. Nikada ranije nisam osetio tako nesto. Partizan ima to nesto sto nas sve spaja. Svi razumeju kulturu i proslost ovog kluba, sve sto se ovde desilo, kada vide slike velikih igraca na zidovima koji su odrasli ovde, a koji su napravili velike karijere i igraju za velike klubove. Svi to razumeju. Zaista volim sve moje saigrace. Ova sezona je za mene nesto posebno. "
:respect :respect :respect
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
215
Reaction score
1.359
Ne znam zbog cega sam ja u ovoj meri ravnodusan prema ovom takmicenju.
Treba, naravno, iskoristiti svaku priliku da se pobedi fmp2, ali se, pre svega, treba cuvati povreda, klizecih startova onog govneta Lazica i slicnih pokusaja ostalih, prepostenih, igraca fmp2.
Sudije ne bih komentarisao, jer ako u ABA ligi "sudije ne smeju da pisnu od cokija", mogu samo da zamislim kako je u KLS.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.079
Reaction score
4.329
Локација
Humska 1
Svaki trofej je bitan, pa tako i Zuckova levica! A koliko je bitna utakmica veceras i sta pobeda ili poraz donosi ili odnosi za dalji tok sezone, videli smo posle oba derbija u Evroligi.

I ako sam iznenadjen ovom "tisinom" na forumu na dan utakmice, pozdravljam je i sta god bude, prva sledeca je opet najbitnija.

Volim Partizan!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top