Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Srbije 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Ovo mora da se vrati kad tad, makar u nadoknadi....

HOCEMO, MOZEMO.....USPECEMO!!!!
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
sad svakih 15 minuta po jedan i to je to!!!!!
BORBA BREEEE!!
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
kad ti cigani odrze cas fudbala skapiras koliko si jadan I bedan! Rnicu slobodno mozes da ides na biro jer ovo ti je poslednji put da si igrao fudbal... Sramota me je da vas gledam!
p.s. moze I duzi ban taman da par godina ne gledam ovu bruku.
 

alex92

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
895
Reaction score
23
kad ti cigani odrze cas fudbala skapiras koliko si jadan I bedan! Rnicu slobodno mozes da ides na biro jer ovo ti je poslednji put da si igrao fudbal... Sramota me je da vas gledam!
p.s. moze I duzi ban taman da par godina ne gledam ovu bruku.
Ciigani nam drze cas?Pa samo ako si ciganin..sta smo mi sve promasili u prvom poluvremenu..i pre gola sada..ako..mi smo bolji ali ne znamo da damo gol..a to se zahvali upravi partizana..
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Može i meni jedan ban. Muka mi je. Što je najgore, do kraja ima još jedan susret sa ciganima. I taj ima da izgubimo sve dok je Grant na klupi. Sve dok su Đura i njegovi u upravi. A vi trpite i dalje i kulirajte ih. Nemojte ni pomišljati da ih terate. Ajde sad opet "nismo imali sreće. Bili smo bolji.". :banghead Igrače nema šta da kritikujem ali sad će i toga biti. Samo po Grantu nemojte da pljujete. Ni po Đuri. Nisu oni ništa krivi. Igrači su ti koji nemaju pojma. Mogli bi i neku novčanu kaznu za ne zalaganje. :roll:


Slaviša Jokanoviću, Ivane Tomiću, Aleksandre Stanojeviću i Mladene Krstajiću... :respect
 
Последња измена:

Commando

Grobar
Учлањен(а)
03.11.2007
Порука
237
Reaction score
215
Локација
Gde god ti da igras
"sjajna" igra.. Juce sam imao nesto para kod sebe i bilo je il' da platim fiksni il' da idem na tekmu. Sve sam vise siguran da sam dobro izabrao. I veliki sam protivnik samog odlaska na stadion jer je ovo sto se desava bruka i sramota, od jedne apsolutne dominacije koju smo stvorili poslednjih godina smo spali na to da gledamo sad cigane kako se raduju na nasem stadionu i mogu da zamislim kakvih ce sve biti naslova u medijima sledecih par dana opet ce biti price o "maloj barseloni" i ostalim sranjima. Hvala ti upravo sto si nam omogucila ovo ponizavanje seme vam se zatrlo.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.954
Reaction score
7.430
Локација
Banja Luka
Rnicu, hvala tebi za svu ljubav, ali eto vidis, tragicna je to ljubav... Nemoj molim te, ali molim te, vise nikada da igras fudbal, bar ne kod nas... Babovicu, jebo te Milija koji te vratio u klub, da te jebo! Mrtvu ti majku jebem!
 

Avatar Roku

Početnik
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
18
Reaction score
1
poručio bih upravi, fudbalerima i cijelom fudbalskom kolektivu da se samozapale. eto toliko. dovidjenja i goodbye!
 

AleksandarPFC

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
29
Reaction score
0
Kada smo spali na to da nam balvan poput Borhe daje gol o cemu onda da pricamo
 

DaneZR

Grobar
Учлањен(а)
17.05.2007
Порука
242
Reaction score
7
Локација
Nemacka
umesto sad navijaci do kraja svo vreme jebu upravi sve po spisku,samo se cuju cergeri...
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Teska prica...

Osramotili su Partizan, pa gore nego protiv Samroka...

Valjda cemo izdrzati, uz svu cigansku propagandu ludila, da odbranimo titulu.
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Aleksandre Stanojeviću popušim ti kurac i tebi i Krstajiću!

5,6 šansi Dija, 2 Ilić, Vukić, Marković .....10 100% šansi i NULA golova.
O čemu mi maštamo 3-0, 4-1!
Dobro nam je i ovako, mogli smo još koji da primimo....

Nije problem u porazu, problem je što ništa nismo naučili nitićemo, ni sad kao ni posle šamroka. Oćemo evropu?

Kupi mi majko top da se ubijem!
I da bez Ilića smo jedan veliki..... ma koliko on godina imao!
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Ja nisam ocekivao prolaz ali nisam ni ocekivao ovakav poraz. STA IMA SAD DA SE KAZE! Mozda cemo biti prvaci i to MOZDA! Ali ko ce da ODGOVARA za ovu BRUKU???!!! Jel su morali da izgube?! DJURICU SEME TI SE ZATRLO, STO SI SMENIO STANOJEVICA DA NAM SE GURBETI SMEJU I DA NAS PONIZAVAJU!!! RNICU MARS IZ PARTIZANA, KIKSARO NAD KIKSARAMA, UZDRZAVAM SE OD VREDJANJA IGRACA ALI TI RNICU SI ZASLUZIO SVE UVREDE!!! Ajde JeNeA objasni sad tvoju teoriju od 4-0?! Puca mi kurac za pehar Kupa ali ovaj poraz nisam ocekivao!!! DJURICU, UPRAVO, RNICU I PLACENICI MARS IZ SVETINJE!!!
Mozda je utakmica i prodata ali ako je PRODATA na ovakav nacin treba jebati majku svima koju su ucestvovali u njoj!!! Stanojevicu je garant nudjena ova prodaja ali on se usprotivio i zato je SMENJEN!

PS. Ako i osvojimo titulu to ce biti zasluga STANOJEVICA,a ne ovog kvazi trenera.

Banujte me sad slobodno!
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
344
Reaction score
412
Локација
Beograd
Evo danas smo i zvanično dobili objašnjenje zašto je oteran Sale Stanojević... Da bi se ona žuta pičkica radovala pored aut-linije kao 3 lige šampiona da je osvojio crko dabogda! Djuriću i ostala bagro uspeli ste u svojoj nameri pocrkali dabogda od side svi zajedno!
P.S.
Rniću stoko neopevana marš iz Partizana! Kiksaro veka bre!
Gasite me banujte radite šta oćete pun mi ga je više....
 

raky_b

Banned
Учлањен(а)
29.11.2006
Порука
400
Reaction score
5
Локација
Tenja ,selo Tenja istoriju menja
Djuricu hvala ti sto si nam sredio napad!!!!
govno mrtvo smrdljivo.
ako nekome nije do sada bilo jasno,valda su sada videli...u 2 utakmice su nas govna dobila, to valda i nesto znaci.
dakle, price da imamo najjaci tim vise ne drze vodu.
napad nemamo, sredina spora, a u odbrani rupe...

za trud igracima svaka cast,ali ocito je da nisu od drugih toliko kvalitetniji koliko su se i sami uzdigli.

svi zajedno, osramotili su klub....osramotili su grb!!!!
ali najvise je kriva uprava...koja ne radi nista, osim sto gura onu stvar sportskom delu... da nisu oni na terenu krivi i sto na JNA dodje vise roma nego navijaca partizana??? jebo vas i vas marketing i financijski sektor, skauting....ma sve.
i sram vas bilo.
gonite se iz svetinje

ostaje da kako tako odbrane onu bitniju titulu, a kako je krenilo i to bi mogao biti problem. a onda treba menjati sve....pocevsi od mutavog, s posebnim naglaskom na one lesinare iz politike i fosile koji ne odlaze bez obzira ko je u upravi,pa do onih koji vode omladinske pogone, skolu pa sve do pojedinih igraca
 

Voyconic

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
603
Reaction score
47
Pojma bre nemamo. Ne mozemo u 180 minuta ovim jadnicima gol da damo. Ne zasluzujemo dalje i tacka. Bolji su od nas, nasoj dominaciji je dosao kraj. I u prvenstvenom derbiju ce nas odrati jer mi jednostavno nemamo ekipu. Gol nema ko dati, a odbranu pretrcavaju kako hoce i kad zele. Ocajna ekipa, treba velike pare uloziti da se sve rupe popune, a ova uprava to raditi nece.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Onakvu trenerčinu oterati i dovesti ovog...ovog.... ma, neću. Ali hoću ovo: ĐURIĆU, CRKNI!!!!!!!!

NISU IGRAČI KRIVI.
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Razlozi za poraz:
1. GRANT - (svi pogrdni nazivi ovoga sveta, od sveg srca mu ih upucujem) je postavio igru kao da se igra najobicnija prvenstvena utakmica, koja nista ne odlucuje, protiv najobicnijeg protivnika..neka se tera gosn trener u kurac! kurac ti je korist izvodjenje ofanzivnih igraca na teren ako im zadatke postavis tako da u utakmicu udju kao da ne jure nikakav rezultat..
jedno je igrati ofanzivno sa dozom opreza (vecom ili manjom), a drugo je postaviti utakmicu da se igra oprezno, pa ako uleti prilika uleti..
2. DJURA GOVNO KOJI NAM JE OVOG TRENERA I DOVEO
3. MOTIVACIJA - nije je bilo.
4. MRSENJE MUDA - jedno 10 puta smo (najmanje) bili u prilici da se boka uputimo centarshut u srce njihovog sesnesterca, i to kada smo imali igrace u istom..ali ne, gospoda se dodaje tamo pored aut linije i onda, A ZAR TO NIJE LOGICNO?!, vrate loptu nazad do stopera... i jos nekoliko puta smo imali priliku da shutnemo u gol iz ODLICNE pozicije, ali ne..ZAR TO OPET NIJE LOGICNO, mi hocemo da se u 10 metara ispred njihovog gola dodajemo, zaboga mi smo barselona, imamo 3:0 iz prvog susreta, i moze nam se da se zevzecimo..
5. RNIC - njegova dela govore za njega..neka se tera u tri lepe...neka bude on grobarcina, ali preko TV-a..na terenu nam ne treba. JBT JEL UME ON DA STARTUJE NA LOPTU?! svaki start je isao na protivnickog igraca..oce covek da ga izgura, ovo ono, on je super stoper.. zbog njega i samo njega smo primili prvi gol, i automatski zavrsili i teoretski sa ovom utakmicom..
6. NASI, SADA VEC LEGENDARNI, PROMASAJI.. ne znam koji je kurac nasoj gospodi od igraca, ali onakvi promasaji su TUZNI, SMESNI I ZALOSNI!jbt bre od Markovica su bili i odustali, batalio ga cuvar, pustio ga da se decko namesti i sutne..a Markec mu se zahvalio tako sto je sutnuo loptu..samo on zna gde! Diara ono pred kraj..hahahahahah, e jbg, za mene je Dia ikona jos uvek, ali brate promasaj mu je jednak coveku koji ima IQ od 15... bez uvrede za Diaru kao igraca i coveka, ova kritika je upucena njegovom promasaju..

Draga gospodo navijaci, ova titulu koju cemo osvojiti (a verujem da hocemo) je poslednja stvar koju cemo osvojiti dokle god su gospoda GOVNA na vlasti..
Titulu je osvojio Stanoje sa +10 na polusezoni..a od naredne sezone krece novo poglavlje u istoriji Partizana - srednji vek, i mracno doba..
i zato braco, motku u shake i da oteramo govna kako god znamo i umemo...inace se mozemo oprostiti od nasega FK Partizan.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top