Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Управо сам се вратио са утакмице, па да поделим мало утиске са буднима.
Тим против кога смо играли нема ништа што би могло бити респектабилно и верујем да би већина наших суперлигаша лако изашла са њима на крај.
Прво полувреме ми је покренуло емоције и подсетило на бројне тренутке пролећног дела прошле сезоне када је Партизан играо на начин који просто подразумева употребу речи које лепо васпитани дечаци не користе.
Стварно имам разумевања за теорију фудбала, ромбове и десноруке штопере који играју левом ногом и остале заврзламе које надахњују расправе на радио Милеви, али никако не схватам како је могуће не видети једноставну логику да сваки пут када би смо кренули по крилу били смо опасни и сваки пут када смо гушили кроз средину то није служило ничему. Прво полувреме је показало да колико год се стандардних играча успемо да отарасимо, увек смо у стању да поновимо "препознатљиву" игру кроз средину без икаквог смисла.
Срећом постоји и друго полувреме и ствари су биле осетно боље, али су ми много више вере уливале припремне утакмице које сам одгледао него ова без обзира на резултат.
Наша игра по боковима је у сваком случају напредак у односу на било шта из прошле сезоне. Лева страна са Волковим и Едуардом који је био у улози Илиева је била сасвим добра, Едуардо поготово и мислим да сви полако могу да забораве на Тејга. Врло често је везивао по два играча и за разлику од Илиева био је много конкретнији, без јалових продора и бесмислених забијања код левог корнера. Са лоптом је у стању оно што Тејго не би могао ни да му Станоје још пет кола поклони, а чврсто сам убеђен да би могао бити бољи чак и од Клеа.
Десно је било врло освежавајуће са Аксентијевићем који је појам за Миљка и Бабовићем који је ординирао по десној страни са својим препознатљивим компликовањима, али са дефанзивом којом би се могао похвалити и задњи везни. Пуно је истрчао и доста опструисао игру противника па је на тај начин анулирао своје грешке.
Илић и Вукић су својом игром (без обзира на гол) дали за право онима који су говорили да они више нису играчи који могу озбиљно да унапреде Партизанову игру.
Штоперски пар је одрадио посао, али нам на том месту треба играч који је бољи од свега што тренутно имамо.
Да резимирам: одбрана је била солидна, средина никаква, напад сасвим пристојан.
Оно што би по мом виђењу могло да поправи игру јесте један организатор игре који би, сада када смо јачи на боковима, чешће избацивао бочне играче својим лоптама напред и тако офанзиву чинио бржом и опаснијом. Дакле није неопходна нека врхунска виртуозност већ само добар и правовремен пас на бокове.
Шћеповић: лепа акција код гола, али мени није било довољно за позитиван утисак. Његово учешће у дефанзиви готово никакво(баш сам обратио пажњу на Станоја који га током утакмице критикује за одсуство притиска на противника). То исто важи и за Вукића који нема никакве дефанзивне активности, када изгуби лопту мало лактом погура противника и то је све. Приличан луксуз за тим као што је Партизан да има играче који не учествују у дефанзиви или било каквој опструкцији игре и притиску на противника са лоптом.
Дакле има назнака да би овај тим могао да буде напредак у односу на прошлогодишњи, али уз једног ВРЛО сигурног штопера и неког дистрибутера лопти за кога нисам сигуран да ли га имамо или га треба довести са стране.
 

SVART_OG_HVITT

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
184
Reaction score
14
Koliko se pisalo o Volkovu ja sam mislio da ce da bljuje vatru iz guzice. Prosle godine je bilo jasno da nemamo brzinu bojim se da nam je vezni red jos sporiji ove godine, Vukic igra kao rekreativac. Uz jednog jako dobrog veznog bocnog igraca (mislim da nam trebaju dva) i kvalitetnog stopera ovo ce biti jako fin tim. Malo je bilo straha nakon prvog poluvremena ali drugo je bilo vise nego dobro za prvu utakmicu.
 

Aristotel

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
163
Reaction score
18
Локација
Leskovac
Medo je odvalio danasnju utakmicu, kontam ja da protivnik nije bila neka ozbilja ekipa, ali je Medo uvek bio gde treba bez ijedne greske. Mali Aksentijevic je za 90 min ove utakmice pokazao vise nego Miljkovic za celu svoju karijeru u FKP. Edu je bar meni neverovatan igrac, dobra tehnika , ubitacna levica, osecaj za prostor i pas. Babovic ga danas dosta tupio ali nista nije uradio. Ilic-Vukic pojedinacno su naravno dobri igraci, ali u tandemu su blagi ocaj, mislim da je najbolje da dele minutazu jer ovako muce i nas i njih.

Sve u svemu za prvu utakmicu dobri smo bili, nadam se da ce stici te bombe i da ce igra biti jos bolja

:pfc:
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Nije tema prelazni rok

WebCrew edit
 
Последња измена од уредника:

shomy87bgd

Banned
Учлањен(а)
26.01.2011
Порука
311
Reaction score
10
Локација
Beograd
Jebiga, ionako nikako da ih prekrojiš, rekoh ti ja da je malo ono za kapitalca 120kilaša :D

Pusti ti žreb, kad će Mojsov?


Ja sam obećao 4:0 prelistaj forum :D
Obavezno pogledajte tj, poslušajte konferencije za štampu, obe! Kakve provokacije šiposa, ovo je strašno... Previsok rezultat, vređanje kurac palac....

Nego Topalović im ga uvalio svetski pitanjem za Stanoja: "A da li će Partizanu smetati uvrede u Skoplju da dobije jedno 3:0? " :D

Majke vam ga šiptarske.
 

partizanfc

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
863
Reaction score
11
Локација
Barselona
I ja sam se vratio sa utakmice da kažem samo dobar rezultat pogotovo kad uzmemo prvo poluvrijeme u obzir.. Sukobi na jugu pokvarili navijanje ali dobro moglo je i gore :D Sve u svemu samo da imamo sreće u žrebu pošto ne vidim kako nas ovi šipci mogu izbacit
 

Miroslave

Početnik
Учлањен(а)
27.01.2007
Порука
6
Reaction score
0
Локација
Svabija
Ћао свима! После пар година ево и ја да напишем нешто на овом форуму. Као прво бих желео да честитам свим члановима на победу, у другом полувремену смо стварно екстра играли, још крило и штопер и то би било то.
Што се оног Елмазовски-а тиче (извињавам се за офф): утакмицу сам гледао с једним другаром из Македоније. Пошто и мени деловало чудно да се играч с македонским презименом понаша тако, питао сам га ја о чему се ради, па ми је он рекао да је тај Елмазовски "торвеш", а торвеши су иначе нешто као еквивалент нашим Горанцима, ако сам га добро разумео.
 

Garda 1974

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
360
Reaction score
27
Локација
Sabac
Sad stigoh sa utakmice, jbg moglo je i ubedljivije, sipci nisu nas nivo. Od igraca Medo odigrao za 10, mali Aksentijevic ako nastavi ovako bice odlican bek, Eduardo pravo pojacanje, Volkov takodje, Stojke svaka cast za penal!
Jedna molba za naseg trenera da proba da poslusa i nas Grobare, Sale i Zvone NE MOGU da igraju zajedno, bolje dovedi jedno krilo!
Da ne zaboravim ono govno iz Kazahstana, da li je moguce da nama stalno sude neki indijanci!?
Grobari, atmosfera je bila za 10!
 

Marija

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
687
Reaction score
5
Локација
Tamo gde si ti
Ja sam prezadovoljna.
Istina da Skendija nije nikakvo merilo i da nije strasan tim,da nisu fizicki najspremniji ali ni Partizan nije spreman.Videli ste da Eduardo pre izmene nije mogao da stoji na nogama,onda kad neki igraci zauzmu svoje prirodne pozicije i kad se dovede jos jedan stoper i ofanzivni vezni bice to dobar tim.Pored svega navedenog ovaj rezultat od 4:0 je vredan paznje.Forma se tempira pred poslednje kolo i sve ce doci na svoje mesto sigurna sam u to...Verujem u Krleta i Stanoja.

Ne bih kometarisala tok utakmice,samo cu izdvojiti da me je Aksentijevic odusevio svojom borbenoscu i cestitke njemu,tako se igra za sveti dres.:respect:respect
Eduardo ce biti odlicno pojacanje i kupio me je veceras mnogim stvarima..:clap
Sta reci za Stojketa osim:respect

Jasno je da nam skripi u veznom redu i da tu podhitno moramo nesto da ucinimo za 3. kolo i ne bih dalje.Opet kazem, verujem da Krle i Stanoje znaju sta im je ciniti.

Jos jednom prezadovoljna sam!
Idemo dalje...
 

PAOK hool

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
360
Reaction score
144
Локација
Београд
Шкендија је Шкендија, али ово мора озбиљније. Уз квалитетног штопера, ово ће већ бити други Партизан.

Морао бих да напоменем да Илић није ни близу нивоа из прошле сезоне, иако мислим да је довољно добар за стартних 11. Вукић игра као да се спрда са друштвом у балону. Оно што је Станоје рекао за њега, да доста претрчи и да покрива велики део терена, чини ми се да ће то пре бити Бабовић. Илић- Вукић никако, бољи је Томић од обојице био вечерас.

Што се одбране тиче, с обзиром на то шта имамо, сасвим лепо састављено. Бугарин, на први поглед, јако добар играч. Добра процена, јак, скочан. Међутим, ВЕЛИКА МАНА, а верујем да сте сви приметили, му је брзина. Онај нападач га је баш оставио у једном кратком спринту, а он је тек просечан. Замислите да је за противника имао једног брзог играча као што је Едуардо или Шћеповић.

Продорност по крилима нула, једино кад су се повукли.
 

grobar mk

Grobar
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
309
Reaction score
3
Локација
MAKEDONIJA
Што се оног Елмазовски-а тиче (извињавам се за офф): утакмицу сам гледао с једним другаром из Македоније. Пошто и мени деловало чудно да се играч с македонским презименом понаша тако, питао сам га ја о чему се ради, па ми је он рекао да је тај Елмазовски "торвеш", а торвеши су иначе нешто као еквивалент нашим Горанцима, ако сам га добро разумео.
stom ste toliko razdrobili o njega on je torBes makedonac koji je primio muslimansku veru a znate da i u istoriu najkrvavi ratnici su bili janicari poturceni pravoslavci ali zato u skopje jos jedno 4-5 komada po bricenu pi...
Gazda a kad se setim kako su mene ismejavali kad mesto radosav pisao sam radoslav a ti ovog mog mojsov uporno mojsev :šal
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Радује Аксентијевић Еду борбена игра.

Где су зарези, као да ти је Србољуб Рики предвао српски? :D

Елем, није ми било свеједно после 1. полувремена, много петљања али ипак 4 шансе. Три детаља су одлучила - одбрана пенала од стране Стојковића, гол на старту другог полувремена и недуго затим и други. Пoсле је било само питање колико ће бити.

Заиста имамо потенцијала да играмо леп, једноставан и користан фудбал али не треба летети, ови идиоти нам нису мерило.

Иначе, када уђете на стадион и осетите ону енергију, схватите колико смо велики клуб и размишљам како управа уоппште није свесна величине клуба који води. А све то у контексту њиховог зајебавања са распродајом играча, Савића пре свих. Зато, без зајебавања и коцкања, још 1 штопер што пре!

Најјачи утисак по мени - Стојковић, Аксентијевић, Едуардо и Камара.

И на крају, и ја јебем матер Казахстанцу, какво говно перфидно...
 

VecniGrobar<3

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
168
Reaction score
1
Локација
Smederevo
Uf mnogo toga bih rekao ali sad nemam vremena za pisanjem ukratko mislim da smo odigrali jednu sasvim korektnu utakmicu eduardo, medo i volkov su me odusevili scepovica sam hteo da ubijem ali kad je dao onaj gol nekako se iskupio dotle se nije video takoreci sve u svemu bilo je dobro... :pfc:
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Za prvu zvanicnu utakmicu i nije lose. Aksentijevicu cestitam veoma uspesan debi, jeste da je gresio u defanzivi, ali se borio i trcao za trojicu. Stoper brz i iskusan pod hitno!
Vezni red u sastavu Ilic-Vukic-Babovic u ozbiljnim evro utakmicama nece moci nista da uradi.
Edu, sjajan! Kretanje sa/bez lopte odlicno, precizan sut solidne jacine, borben, probojan, snalazljiv - svaka cast Krstajicu i upravi na njegovom dovodjenju.
Sve u svemu ja zadovoljan. IDEMO DALJE!
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Заборавих мало пре оног "сјајног" делиоца правде из пријатељског Казахстана. Биће да је или потпуно неупућен у основне аспекте свога посла и фудбалске игре или верује да су Срби геноцидан народ па је он одабран да врати космос у равнотежу. У сваком случају придружујем се овде већ изреченим "поздравима".
 

Zagor

Guest
Okeeej je.

Ima da se gilja do sredine avgusta. Samo strpljivo. Ne trazite iglu, ovo je utakmica pripremljena na ovaj nacin,i nista vise. Teraj dalje...
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Sad dodjoh sa tekme , uf 1 polu vreme me je zabrinulo. Reko ako se nesto ne popravi u 2 slabo ce ovo ici i onda je nastupila kanonada. Sasvim ok za 1 zvanicnu utakmicu, borbeni su ovi bili nema sta disciplinovani. Recu nesto vise kad odgledam snimak, nisam sve video a nisam ni pokusavao. Jel moze neko da kaze kad ce biti snimak? Eduardo kolko sam zapazio se dobro pokazao, i mali Aksa.... Bice ovo sasvim dobro bar se nadam
 

Dr.Greenthumb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
649
Reaction score
18
Локација
Beograd
Glavni sudija, ocena -3...
Nepostojeci penal i par kartona koje je propustio da pokaze...
Odsekao sam se kad je neki minut posle penala opet svirao pad u 16...
Kad ono izvadi zuti za simulaciju...

Prvo poluvreme relativno lose mada je bilo sansi ali nije htela lopta u gol jbg...
Drugo otvoreno golom na vreme i odigrano maestralno u nastavku...:clap

Aksentijevic odusevio, samo neka ne poleti i neka nastavi ovako...
Ivanov korektno, samo bez zezanja pozadi ubuduce :wink:
Medo odlican takodje...Dve situacije ako sam dobro video kada je mrsio, ostalo za 10...
Eduardo, ulazenje u sanse, trcanje, dodavanja, gol...Odlican takodje...
Stojkovic za penal - :respect

E sad, da ne poletimo mnogo, za ozbiljnije utakmice koje slede, jos par rupa da se popuni(stoper i sredina) i mozemo necemu lepom da se nadamo sto se tice Evrope...
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Skandalozno je da se sudi onakav penal,protiv jednog kluba koji ima renome kao naš Partizan,i to protiv indijancima na domaćem terenu,na samom početku utakmice.Bio sam blizu na istoku,jasno se videlo da nema veze sa penalom.Mogu da skapiram da sudija ne vidi igranje rukom,da neko isimulira penal,ali da vidi nešto što se jasno nije desilo je za žestoko šamaranje..Celo prvo poluvreme mi je prošlo sa tim utiskom,ne pamtim kada sam nekoga toliko ispsovao,kao ono govno iz Kazahstana.Ne treba tako lako preći preko toga,ne smem ni da zamislim kako bi sve izgledalo da Stojke nije odbranio.

U igri se jasno videlo da nam je sredina najveći problem,zbog sporog protoka lopte, još sa naše polovineMislim( i nadam se ) da ova varijanta u vezi neće biti protiv ozbiljnijih ekipa.Šiptari su svesno ostavljali prostor na desnoj strani,gde su znali da Babović ne može da centrira desnom nogom,pa smo u tim situacijama gubili mnogo na probojosti.

Zajebano je to što imamo kompletno novu odbranu,tek će da se sklapa,jer Ranković neće igrati štopera.Izuzetno sam rezervisan što se tiče malog Aksentijevića,koji ima veliko srce,ali videćemo da li ima i znanja protiv ozbilljnijih protivnika.Sa Volkovom smo dobili ono što smo imali sa Lomićem,jednu sigurnu,i opasnu levu stranu,i tek očekujem od njega prave igre.Ivanov je igrač koji zna sjajno da se postavi,i na inteligentan način rešava situacije jedan na jedan,a u skoku je dominantan.Uz jednog brzog štopera biće još sigurniji,a samim tim i korisniji.

Prosto ne mogu da verujem da imamo tim gde su nam špicevi najjači deo_Očekujem još više golova u odnosu na prošlu sezonu .Eduardo je ono što smo trebali,Šćepović je pokazao koliko može(fenomenalan gol),a Jovančić je isto odličan igrač,tako da se za napad ne bojim.

Gledajući snimak golova,vidim da nam se vratio Nedjo:D,i odmah mu je zadrhtao glas kada je Šćepović dao gol.:D Voleo bih da znam šta je to Golac komentarisao.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top