Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Sve u svemu odigrao se jedini scenario u kome smo mogli pobjediti vjeceras. Crveni karton i autogol. Sivilo u ekipi, igracima ne da je samopouzdanje na nuli nego je u minusu. Negativna vibracija sa tribina jos gore umrtvila situaciju ali sta da se radi drugacije se nece skloniti dripac sa klupe.

Znas da si u kurcu kad ti je glavni igrac u napadu bek. Pantic luta ne zna ni on gdje, Ivanovic ne da je van forme, nego je negdje u drugoj dimenziji, svaki pas mu je kao da ima drvenu nogu. Kad treba jaka lopta ide slaba, kad treba slaba ide jaka. Sveta Markovic u panici citavu utakmicu, par pogresnih dodavanja. Valijente je uspio da ga pokrije veceras, kad bude neka bolja ekipa kao protivnik nece moci.

Rikardo promasio zicer na petercu, ulazi u sanse sto je pozitivno za sad. Moze glavom, moze iz daljine sutnuti nadam se da ce ga krenuti bolje realizacija. Kosovic solidan, Sehovic takodje, Enake za sad pojacanje. Sasa jos jednom odrzao cas kako se lako igra fudbal kad imas kliker u glavi za to.

Djukicu odlazi!
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Ja bolju igru nisam gledao godinama.Jebo me avatar ali Dzukelic je stvarno medzu top 2 strucnjaka u jeuropi.Znaci mi idemo po protivnika i kazem skrili smo loptu i stvarno mislim za ovo su zasluzni igraci.

E moji Partizanovci,doslo vreme da se sprdamo sa timom.Dzukelicu,burazeru,grobarcino najveca idi brate,vidis da te igraci ne razumeju.Pazi ljut sam ko da smo porazeni 0:3.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ne tako davno ekipe ovog kvaliteta smo kompletne dobijali i kuci i u gostima sa po 3 gola razlike. Veceras ovo sto smo odigrali je BRUKA I SRAMOTA za nas klub. Igras skoro celo drugo poluvreme sa igracem vise i ne mozes da das gol nego ti protivnik omoguci isti. Kretanje bez lopte jedna velika nula, igraci deluju totalno ne pripremljeno kako fizicki tako psihicki i takticki (ukoliko onaj na klupi uopste ima neku taktiku) imam utisak da uopste glavom nisu na utakmici nego ko zna gde. Suma po obicaju cirkuzant pokusava nekim forama i fazonima koji tesko prolaze cak i na malom fudbalu. Danilo Pantic ocajan veceras, Jankovic izgleda usao sa zadatkom da padne pa boze moj mora neko da zameni Ozegovica. Rikardo mi i dalje ne ostavlja neki bog zna kakav utisak ali hajde tek je dosao treba da se navikne na sistem "strucnjaka", Zdjelar? Da li ga je neko video na utakmici do dobijanja zutog kartona, ja iskreno nisam. Ivanovic primetno ima problem sa kilazom sto mu otezava i kretanje i dribling, podhitno na dijetu. Ostali manje vise kao u Surdulici su odigrali i dok onaj na klupi ne dobije nogu u d*pe tesko da ce iko igrati bolje.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.808
Локација
Храм фудбала
Rece komentator na kraju Spanac moze biti zadovoljan i igrom i rezultatom, i kad stvarno Djukic zadovoljan :D
Ajo nista drugo, konacno je barem pokazao neku emociju, i da ga pogadja sve ovo. Samo izgleda nedovoljno da se pokupi i ode sam k'o covjek.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Sta ga pogadja.. da sam blize da ga pogodim jednom slajmarom u celo, debilcina jedna. Igrali smo disciplinovano i smireno. Protiv ovakvih timova se igra anarhicno i uznemireno i daje 5 komada.. Nosi se bre u picku materinu i ti i ti poslodavci sto te kao radnika drze tu... fuj
 

Borha Baston

Početnik
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
63
Reaction score
48
Локација
Beograd
Да га погађа било шта, сам би отишао. Овако, чека да га наркић отера и исплати му паре. Заболе га.

Пролазимо Тракаи али на овај начин, АИК ће нас рутински решити.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Pazi ja razumem ovog Dzukelica,jebi ga nezna i to je to.Ali ne razumem ove Grobare,Partizanovce u timu.Imas neznalicu na klupi,pa ti ga kao nezeleci opali fudbalom u slepoocnici,nek se tetura,nek potrazi lekarsku pomoc,nek ga zadrze na urgentnom,neka ga onaj fizeotarapeut menja,bolje cemo izgledati.

Dzukelicu,puna podrska,zasluzili smo da nas jebes.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
U najavi na Areni pisalo
20:30 Fudbal- kvalifikacije za LE
Ali izgleda da su pustili iz arhive "Radničke sportske igre" bilo od svega pi malo,red sporta,red smeha a i poneka suza.
Meni ličilo na neki horor...

Jbg ovako sam zamisljala svoju neku nastrasniju nocnu moru:
Cigan na kluoi, cigani u timu, cigani na Jugu..

Ko nas kleo, nije dangubio..
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
871
Reaction score
1.932
Локација
Kuci
O hvala ti boze dragi, samo da vise ne cujem zaista, mirnoca, opa, pas, stitar
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top