Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 2023

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.119
Reaction score
26.593
Локација
ante portas

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.827
Reaction score
29.855
Локација
Beograd
Ti imaš slovima NULA plejmejkera od odlaska Sume
При том ни Сума није био баш прави плејмекер него више онај који ће индивидуалним квалитетом/жонглирањем да нешто ,,смува,, у противничких 16м...
Од Мореире па на овамо ,,мрка капа,, за плеја...
Вукићу је требало 6 месеци да уђе у форму, али је већ био и старији и спорији, Саша Илић је имао 40 година, Натхо има 35, Дача Пантић као да има 36, Баждар није то...
Јебо такав фудбал, кад на том месту немаш младог, здравог, правог играча, најбољег у тиму...
Уз дужно велико поштовање већини наведених играча...и непоштовање људима који овако воде клуб...

Голман мора да буде искусан и господар у 16м!
Штопер не сме да буде киксара!
Десетка мора да буде далеко најбољи играч у тиму!
Центарфор мора да буде гол-машина!

За ово остало ћемо да се некако покрпимо, само да не мрсе муда и да не размишљају више него што је на тим позицијама то потребно!
Е то је фудбал!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.484
Reaction score
2.277
Sama vest kaze dolazi bez obestecenja i zato se angazuje, ako nesto i pokaze eto para od obestecenja pozicija za koja ce da igra nije bitna.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
827
Reaction score
4.378
Локација
Beograd
Znate zašto me tu duša boli.

Ti imaš - Jevremovića, Trifunovića, Terzića Mirčetića i Meniga

Pod uslovom da ti je Diabate pobegao. Dakle 5 krila. Uz Diabatea i Jovića to je 7

Ti imaš slovima NULA plejmejkera od odlaska Sume. Matija Popović pobegao. Baždar nije taj tip igrača. Dača ne može da ima kontinuitet, Natko je beskoristan u duelima.

Dakle ode Suma i ti 3 prelazna roka nemaš rešenje. I dovodiš još jednog stranca na bok a busaš se u - “vraćamo se korenima”

Pa jebem vas u usta nesposobna. Upalite snimak Partizana iz Newcastle iz Rima 2004 i 1998. Iz svakog jebenog većeg meča. Nama je sredina terena uvek bila oličenje kluba. Mi sad igramo o ruk fudbal.

Klinci nam beže ili ih prodajete za šaku dolara i dovodite mi igrače iz lige gde je kvota na poluvremenu 1.1 da pada gol u drugom. I sad će ovaj Severina da nam pravi razliku u ligi koja je za tri klase defanzivno jača od holadnske druge….

Nisam ni ja odusevljen time ko nam je pojacanje, jedna ok sezona u ligi koja je skromnog kvaliteta i u kojoj se igra ekstremno ofanzivan fudbal nije narocito impresivan rezime, ali ne vidim kako nam je plejmejker veci problem od krila trenutno.

Menig je dobar igrac i on nije problematican u ovoj prici, Dijabate i Jovic su gotovo sigurno zavrsili sa Partizanom, Terzic je upitnog kvaliteta i za rezervu, a kamoli za startera, a omladinci jesu talentovani, ali nemaju nikakvog iskustva u seniorskom fudbalu i dobro cemo proci ako samo jedan od njih bude spreman da doprinese ove sezone, ako se desi da dvojica daju doprinos, ili da taj jedan bude neko ko moze da bude starter onda smo odlicno prosli.

Natho jeste upitan u duel igri ali je i dalje majstor fudbala, Bazdar nije klasican plej ali igra iza spica i najveci je talenat od svih mladih igraca u ekipi, a Pantic nije neka opcija, ali je i on po mom misljenju bolja opcija nego Terzic na krilu.

Meni je mnogo veci skandal to sto u sezonu ulazimo sa 3 stopera, od kojih je jedan mlad, ima potencijala i ok se pokazao do sada, ali nije bas ni izgledao kao vrhunski potencijal kao Milenkovic ili Pavlovic, a o drugoj dvojici ne bih ni trosio reci, ne zna se koji je prosle godine bio veca tempirana bomba.
 
  • Like
Reactions: Zex

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.929
Reaction score
13.871
Zahovic,Ćira,Saša Ilić, Vlada Ivić,Zvone Vukić, Zajić,Moreira, Ljajić,Suma.
Uvek smo tu imali kvalitet.
Садика сви заборављају. Човек је играо и плеја и шпица.....23 голова, 19 асистенција и ко зна колико интервенција на пршљеновима..... Непоновљив. Уникат. Бог фудбала
Нисмо знали шта имамо..... Генерација која створи песму "нападај, нападај Партизане нападај" је све само не обична.... Било некад....
Саво за СД-а и Николић за тренера је ноћна мора ганфера. Зато нас јашу ови у управи годинама јер нема поенте гурати цигане ако не саплетеш Партизан.....ми уз праве људе са мање новца функционишемо боље од њих дупло.....
 
Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.827
Reaction score
29.855
Локација
Beograd
omladinci jesu talentovani, ali nemaju nikakvog iskustva u seniorskom fudbalu i dobro cemo proci ako samo jedan od njih bude spreman
Postoji to pravilo o ,,bonus,, igraču tako da ćemo jednog omladinca svakako morati da ,,trpimo,, ili imamo u timu pa kako god...
A nekako je najbezbolnije da taj bude na krilu...tamo je najdalje od našeg gola, pa najmanje može nešto da upropasti...ako nešto doprinese...utoliko bolje...

Ali mnoge druge stvari jako ,,škripe,,...

1. Da se ponadamo da nam je ovaj golman koji je došao bolji od ovih koje smo već imali.
2. Za Filipovića je Miljković igrač i po i time je sve rečeno.
3. Nisam siguran da nam je zamena za Uroševića ni pola od Uroševića.
4. Kolorado-Kanute, ajde, zasad đene-đene, samo da ne bude Đemba-Đemba...ako taj Kanute vredi i uđe u formu, značiće...
5. i 6. Vujačić je bio prosek domaćih (crnogorskih) terena, ali je bar imao kakvo-takvo iskustvo, klinac Ilić na štoperu je samoubistvo, talentovan jeste, ali koliko ćemo golova primiti zarad razvitka talenta? Sveta je tehničar u odnosu na Saničanina i Vujačića, ali...daleko je od nekog ,,neprelaznog,, štopera, i, da - kiks štopera se mnogo vidi i mnogo košta. A Saničanin k'o Saničanin.
7. Kao što rekoh, najbezbolnije je da ,,bonus,, igra na krilu...
8. Belić mora da ima mesto u ovom timu, tu je i Pantić da odigra nekad nešto...ili bilo šta...
9. Nikolić...dobro prima lopte, dobro se gradi, može nešto i da proturi nekome...kad bi igrao u paru sa još jednim špicem, bržim od njega ili onim koji daje puno golova...na primer sa Rikardom...ali...Rikarda više nema...možda Menig da mu priđe malo bliže...
10. Natho je i dalje najmudrija glava u ovom timu, imaće on lucidnih poteza, ali...godine idu, bolje da odigra vrhunskih 20 minuta nego da se ,,raspoređuje,, na svih 90 protiv bržih, mlađih, jačih...
11. Menig, naša ,,muva bez glave,, ali da je brz, brz je...

Dijabate je sigurno pobegao, a i da nije, ne prolazi pripreme, tako da...
Baždar misli da mu je neko mesto ili neki minut zagarantovan, ali...ne znam baš...
Četvrtog štopera nemamo...
Rezervne golmane, kakvi su - takvi su, imamo ih...i par rezervnih bekova...

Zaključak:

Golmani, kakvi su - takvi su.
Odbrana, škripi i rizična je.
Sredina će da odigra nešto, dolaskom Nikolića i malo više nego pre...a novu osmicu, desetku, vezistu, svejedno - ali nivoa Moreire, tražim još otkako je Doktore otišao...a otkako je Suma otišao ne mogu više ni dribling da vidim.
Napad, odlaskom Rikarda i Dijabatea - to više nije to.
A kad se već polako pretvaramo u PFC nostalgiju, kud mi pomenuste Sadika...Asana...i mnoge druge...
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
827
Reaction score
4.378
Локација
Beograd
@Goran Tomić ne vidim stvarno zbog cega bismo primili vise golova sa Ilicem u igri nego sa tandemom Sanicanin-Sveta, cak bih rekao da nam je on bolja opcija od obojice i bez bonus pravila. Sto vise govori o ovoj dvojici, nego o Ilicu.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.827
Reaction score
29.855
Локација
Beograd
Koliko ćemo primiti golova zavisi od toga koliko ćemo biti u stanju da napadamo pa da time držimo protivnika daleko od našeg gola.

I koliko će protivnik želeti i biti u stanju da nas napadne u domaćim takmičenjima.
U Evropi sigurno hoće.

I od toga koliko će mlađani i tanani Ilić (ako bude bio na terenu) izdržati pritisak od njega korpulentnijih, skočnijih ili bržih protivničkih napadača.
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
693
Reaction score
1.951
Odgledao sam preglede nekih utakmica na kojima je ovaj dečkić sa vragolastim imenom imao konkretan učinak i iskreno sam se pozitivno iznenadio.
Direktan igrač, nema vraćanja lopte nazad, voli 1 na 1, fino barata loptom, dribla, ulazi u sredinu, obe noge dobre. U ovoj ligi je pravio razliku, ali znamo svi da je ovo liga ,,spuštenih gardova". Ali opet bolje iz druge Holandske nego iz prve Bosanske.
Talentovan igrač i nije skupa investicija.
Pakuj Severinu.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.537
Reaction score
38.874
Kod nas nema skupe ili jeftine investicije, sve je za dž. A od njegovog kvaliteta veći je problem to što će koliko sutra da nestane u oblaku prašine udarajući nogama u guzicu, a sve na osnovu neisplaćenih zarada.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.291
Reaction score
8.059
Локација
Космос
 

El Patron

Grobarčina
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
1.053
Reaction score
4.901
Локација
Nis
Nemam vise nadu da ce se dogoditi cudo i ova uprava nestane. Resili su da nas razbiju na sitne delice. I da dodje neko posle ovih olosa, ostace samo dugmici.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top