Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 2023

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.013
Reaction score
26.079
Локација
ante portas
Ako se već Andradeu reklo da ne mora da dolazi u Beograd i da se vraća, to isto se moralo učiniti i sa Danilom Pantićem i Saničaninom.
Ne znam čime oni zaslužuju da i dalje nose dres Partizana?
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Verovatno uticajni menadžer..
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Kompletirali smo i 4ti transfer. Dakle Kanute, Antic, Scekic i golman Jovanovic. Po vazuri jos jedno “pojacanje”, valjda u napadu? Necemo bez devetke na pripreme majka mu stara.

@StrikeFront
Ovo je za zatvor.

Urosevic > Antic
Kolorado > Scekic
Kanute? (mozda pojacanje, macka u dzaku)
Stevanovic > Jovanovic (pritom cemu golman)

Ja mislim da u nasoj istoriji nismo imali losiji tim. E tako to izgleda kad ostanu ovi dunsteri da zavrse posao.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Urosevic > Antic
Kolorado > Scekic
Kanute? (mozda pojacanje, macka u dzaku)
Stevanovic > Jovanovic (pritom cemu golman)

Ja mislim da u nasoj istoriji nismo imali losiji tim. E tako to izgleda kad ostanu ovi dunsteri
Za Antića ostaje da vidimo ali je potpuno netačno da su ova nova tri igrača gora od onih koje zamenjuju. Jovanović je najozbiljniji golman koji je došao u klub od Stojkovića, a možda i pre. Šćekić i Kanute verujem da mogu bolje i od Traorea i Andradea, igrača koje suštinski menjaju (Kolorado nije ista pozicija kao Šćekić već ofanzivniji).
Brine to što Vujačić i Saničanin idu na pripreme ali ovo za sada zaista nije loš prelazni rok niti je ovo toliko loš tim. Većina ovih igrača je dobila Keln 2x i igrala egal s Nicom 2x i tri derbija odigrala dobro.
Bitnije je s čim će Duljaj raspolagati i koliko će on moći da pokaže a ja verujem da može mnogo više nego što većina misli
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
@ZatucaniZapadnjak @MacManus

Prvo za Antića nema šta da ostane da vidimo kad je Urošević jedan od najboljih levih bekova kojeg smo imali u nedostatku ove pozicije (domaći igrač) već 10 godina. Meni iskreno pre Šehović nego Antić. Antić ima dobru levicu, solidan centaršut pozadi mi je malo kritičan.

Drugo, ko menja Kolorada ako ne brat Šćeka? Po fizikalijama, visini to je svakako on. Ne menja valjda Traorea. Kanute, slažem se može biti bolji od Andradea ali znak pitanja, iskreno.

Treće, Aleksandar Jovanović se nije probio u španiji, posle dve godine tamo i pozajmice u Arhus i Depor on dolazi u Apolon. Njega ne možeš da porediš sa Stojketom koji je neki drugi nivo.
Stoji da sam pretereao, ali nije on daleko bolji golman od Nece. Da se razumemo, Pop za koju godinu je za njih Neuer.

Iako je ovo fudbalska replika, sve ovo je jako nebitno obzirom na činjenicu ko nam jaše klub i kakva “pojačanja” u isti dolaze.

Ulazak u LK sa ovakvim timom je ravan ulasku u LŠ da igramo one stare kvalifikacije. Deca nam beže iz kluba, Jović i Popović koji bi realno mogli biti nosioci igre, uz mnoge koji su već pobegli/prodati (Vanja Vlahovic) a nama se serviraju polutani koji su pojačanje za Borac, Radnički Niš i ostale ekipe od 6-16 mesta.

Jako je ovo neozbiljno ljudi.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Ako planiramo da napadamo LK sa Menigom onda jeste jako neozbiljno. Nama treba desni bek, stoper, centralni vezni, lijevo krilo i spic uz sve ovo sto trenutno imamo, to je neki minimum.
Meni se cini kao da mnogi zaboravljaju kvalitete i limite nasih igraca. Nica Keln jeste za pohvalu, a da li je AEK iz Larnake ili Slovacko koje nismo mogli ne da dobijemo nego da nadigramo na nasem stadionu? O Serifu i da ne govorim... Mi smo u nasoj ligi imali 8 remija i 8 poraza.
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ode Vujačić u Rusiju.

Saznajemo! Partizan prodao Vujačića u Rusiju i dobio milionsko obeštećenje

Defanzivac PartizanaIgor Vujačić danas je završio četvorogodišnju misiju u Humskoj i seli se u – Rusiju, saznaje Telegraf. Crnogorski reprezentativac će preći u redove Rubina iz Kazanja, a crno-beli će na ime obeštećenja inkasirati 1.000.000 evra.

20210812npvujacic8-830x0.jpg
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.103
Reaction score
5.104
Локација
vezenemam
Saničanin ostaje, nema zime.
*sarcasm off*
Srećno Vujačiću u daljoj karijeri!
Bio sam među skepticima glede njegovog kvaliteta i doprinosa FKP kada je stigao, ali ispostavilo se da nam je bio i najvažniji igrač odbrane poslednjih godina.
Da li je to do njegovog ektrsa kvaliteta ili ekstra nekvaliteta ostalih/ekipe, jbg, može se diskutovati.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top