Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evropa 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
Ponovicu se! Tawamba izlazi na na presing pod kojim njihov igrac vraca golmanu loptu.. tawamba usporava kretnnu ali je i dalje ima ocekujuci ispucavanje golmana, medjutim lopta je vracena isuvise u desno, i ide ga golu, golu za 3:0 tawamba STAJE I DIZE RUKU - SVIRA GOL UMESTO SUDIJE, ali STAJE!!! ne nastavlja kretnju! golman krajnjim naporom izbacuje loptu, rukom sa zemlje! ali umesto tawambi u noge, izbacuje loptu 2metra od tawambe koji i dalje STOJI!!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.358
Reaction score
6.707
Локација
Tamo gde si ti!
22154420_10155054410616647_5053967661975594296_n.jpg


Devojčica sakrila svoje lice!
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Danas mi kaze drugar koji je profesionalni fudbaler, sudija kod svakog slobodnog udarca u opasnoj zoni izricito kaze igracima u zivom zidu:” nema vise dizanja ruku, to se ranije nije sviralo, sada se sve svira”!
Zato je takva reakcija ostatka ekipe pre svega Tavambe koji upravo to gestikulira.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Tawamba je Maradona i Gatuzo ove ekipe, kreator ,realizator i krljator te bez njega bolje odmah da predamo utakmicu siptarima da se ne mucimo da putujemo. Dobiti necemo to svi valjda i u klubu znaju.

Da li je jos nekome sada nejasno zasto godinama vec kosarkasi imaju minimum 5-6 hiljada na tribinama a ovi kvazifudbaleri to mogu da skupe eventualno protiv Vojvodine..da vidimo kojh ce 1.500 pacijenata da dodje u nedelju...i ako dodju treba da im jebu majku od prvog zvizduka, naravno poimenice jer trojica su zasluzili dozivotni ugovor u Partizanu i sami da upisu cifru.

Ali ja sam od jutros slobodan covjek jer mi na pamet ne pada da ih gledam vise dok je opa,opa trener...
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Nas brat Glodar je igrao rukom ili namjerno ili zbog manjka inteligencije. Kako god, nije mu mjesto u timu.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Ne slažem se, nije Partizan odjednom prestao da igra fudbal. Sinoćna utakmica je loše postavljena, a prvenstveno nije odreagovano na početku drugog dela kad je bilo jasno da novi igrač na desnoj strani pravi malu decu Miletiću. Tu je moralo odmah da bude tumbanja, da se ojača sredina, a Ožegović izvede napolje.
 

Giller1984

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2017
Порука
326
Reaction score
67
Igrali smo i dobro nekih sezona, pa nije bilo navijaca. Navijaci klub cine velikim, a ne pobede. Koliko navijaca bodri klub dobro da i postojimo. Mi smo do sada propustali svoje sanse, eto npr kad je Sale Stanojevic krenuo da brani klub i pobunio se, podrzao ga je samo mali broj navijaca, posle se cudimo sto nece da dodje, eto on je bio jedan od onih koji vole klub i koji se suprotstavljaju, pa ga danas pljuju, zato sto nece da dodje. Verovatno da bi ja minimalno pratio sport da nema Partizana, tuzan sam, besan, razocaran... ali i dalje cu ici da se sekiram i radujem shodno rezultatim, i da se nadam boljim danima, igracima, trenerima, upravi pa i navijacima, da kao nekad bodrimo svoj klub i kad gubi 4-0, da svi vide koliko smo ponosni i veliki i u porazu. Objektivno Partizan je daleko blizi evropi od drustva u kom zivimo, ono sto nas okruzuje i ne zasluzuje ono sto Partizan mozebda postigne, pa treba biti i realan, nismo mi kao drustvo u ovom trenutku kadribda iznedrimo nesto sto je daleko vece od nas samih, a i ako uspemo cesto to lako i srusimo.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.758
Danas mi kaze drugar koji je profesionalni fudbaler, sudija kod svakog slobodnog udarca u opasnoj zoni izricito kaze igracima u zivom zidu:” nema vise dizanja ruku, to se ranije nije sviralo, sada se sve svira”!
Zato je takva reakcija ostatka ekipe pre svega Tavambe koji upravo to gestikulira.
To igracima kaze sudija i u amaterskoj beton ligi. Svaki put bez izuzetaka. Svi igraci u amaterskoj ligi znaju da u zivom zidu ne smeju ruke da podizu iznad glave, da mora ruka da bude uz telo. Cak i oni najveci retardi i anti-sportisti iz te beton lige to znaju bilo da su stoperi ili napadaci. Pre bi sagli glavu nego sto bi podigli ruku gore... Provereno iz licnog iskustva.... Zato ovo sto je uradio broj 51 "nema cenu"...doslovno nas je sahranio i za mene je on krivac za poraz nemam snage niti volje da analiziram bilo koga drugog.
 
Последња измена:

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Poceo i njuz net da nas tovari. Ako i zasluzili smo. Ozegovic je kod mene imao sansu, posle ovoga je gotovo. Ovo nema sanse da je bilo slucajno po meni, namera Ozegovica je jasna

https://www.njuz.net/ozegovic-samo-sam-digao-ruku-kada-sam-cuo-rezultat-iz-kelna/

Edit: Stvarno mi smeta pljuvanje Miletica sa kosom, decko je sinoc bio nas najbolji igrac u odbrani (OK pored onakvog Ostojica, Miletica i Vulcievica potkosulja Borisa Malagurskog bi bila najbolji odbrambeni igrac).
Kod drugog gola Ostojic ispada po burek, Miletic blokira prvu stativu (sto po meni i treba da radi) a Miletic celavi, Vulicevic i Everton cuvaju vazduh dok 3 igraca Dinama stoje sami u/blizu peterca.
 
Последња измена:

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Citam sad Ivicinu izjavu, vec je imao slicne izjave na temu (ne)kvaliteta tima i ne mogu da shvatim da sportski direktor javno sere po igracima. Meni je to prebolesno. Ne pratim toliko medije ali me zanima da mi neko odgovori, da li bilo koji sd bilo kog kluba javno omalovazava svoje igrace?
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Pa upravo to jeste poenta, on je sportski direktor i on pravi evropski Partizan. Pa dobro rodjace onda ovakve stvari koje ti pricas u javosti se pricaju u svlacionici, na treningu... a ne po burek medijima. Meni deluje kao klasicno skupljanje poena kod navijaca koji nemaju mozga.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
A mnogo je takvih "koji nemaju mozga". Nema muda da prizna svoje greške, a i pritom je egoista.
Sama izjava sa Pantićem posle utakmice mi je bila za gađenje.
Ništa on nije manji krivac od Đukića i uprave Partizana!
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Iskreno nije mi bas najjasnije kako igrac koji je dosao kako je dosao,sa cijelom pozadinom koja je daleeeko od sjajne,karijera-egzistencija mu zavisi od kluba za koji nastupa,moze namjerno da napravi penal i time ukopa sebe uz gore nabrojano dugorocno
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Nisam htio sinoć ni da uđem na forum, jer bi morao nešto da napišem za #51 i vjerovatno bi dobio i ban, a ono jutros ulazim i pljuvanje i ostalih igrača, trenera...
Jasno mi je što se pljuje #51, jer... dovoljno je to što sinoć nisam spavao i to što me je ovaj poraz zabolio kao da smo izgubili od Skenderbega kući, a ne Dinama.
Ipak, ne kapiram toliko pljuvanja po svim igračima, a naročito ne razumijem pljuvanje Đukića (iako ja prvi nisam bio za njegovo dovođenje, naročito posle prethodnog mandata u Partizanu)

Đukić je "imao" odlično prvo poluvrijeme i 2:0, a umalo i 3:0. A onda i loš početak drugog poluvremena i relativno jalove napade protivnika uz totalnu pogubljenost naših, a onda dolazi trenutak koji je riješio utakmicu. Neshvatljiva ruka #51 i penal nakon kojeg je bilo jasno da ćemo vrlo brzo da primimo gol.
Ekipa je nakon toga bila potpuno pogubljena.
Imam i ja zamjerki (a ko ih nema i posle pobjede) kao npr. Ostojić koji je imao 5 grešaka i kriv je za mnogo toga više od #51.
Janković je totalno beskoristan u odbrani i ne znam za ostale, ali ja ludim od takvih igrača koji ne žele da se vrate pozadi. Odličan kontra primjer toga je Tavamba, koji se vrati i na 30 metara od svog gola nakon što je bio naš napad, dok Janković izgubi loptu na sredini terena i nema namjeru da se vrati.
E tu je trener kriv. To mora da se mijenja.
A za #51 je kriv Iliev!!!

Ipak, smučilo mi se dok sam čitao komentare i želio sam sve da pročitam, ali jednostavno nisam mogao. Koliko je tu ogorčenosti i odlaska u krajnost...
Ne mogu da vjerujem da na ovom forumu naiđem na komentar da "cigani igraju čeličnu odbranu" ili tako nešto, sad sam i zaboravio.
Posle poraza koji realno i nije bio neočekivan napiše se 15 strana pljuvačine, ali baš pljuvačine za manje od 12 sati, a nakon odličnog neriješenog protiv Švajcaraca se napiše duplo manje strana. Sjajno.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.463
Reaction score
4.872
Veliki trener koji je izgubio u kupu od jebenih Dobanovaca :buhaha:pop

Istom logikom trener koji je presudio :pickaciganska u prošlom prvenstvu, a može biti i nama u ovom... a ako su neke informacije tačne, ključna je njegova uloga u Evropi kad zamalo nismo prošli u proleće, Kiza je bio samo izlog ...

p.s. Stanojević neće da se vrati u srpski fudbal zbog svega što mu se dogodilo dan pre nego što je trebao biti promovisan u selektora Srbije...
 

Shata

Početnik
Учлањен(а)
24.03.2011
Порука
45
Reaction score
12
Jos jedna teska noc zbog Partizana. Koliko se takvih noci samo skupilo do sada, ali su i dalje jednako bolne... tako tipicno za nas Partizan. Vi mladji ne dozvolite da vas ovakve noci udalje od pracenja voljenog kluba.. ovo je jos jedna epizoda za pricu nekog buduceg Sinana Gudzevica..
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.253
Reaction score
2.853
Ja nisam imao snage da slusam izjave nakon utakmice, ali ako je ovo Ivica rekao, onda stvarno malo da se priupita sta radi. Jedno je kad mi pisemo sta pisemo, a drugo je kad neko ko te doveo sad javno grdi kao da on s tim nema nista. AKO si musko i toliko hrabar, to im kazes u svlacionici, kazes Djukicu, karantin do Cukarickog, sutra trening u sest ujutru ili nesto slicno tome, a ne ovako.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Istom logikom trener koji je presudio :pickaciganska u prošlom prvenstvu, a može biti i nama u ovom... a ako su neke informacije tačne, ključna je njegova uloga u Evropi kad zamalo nismo prošli u proleće, Kiza je bio samo izlog ...

Presudio ciganima u sezoni gde bi ih dobio svako da je hteo/smeo. Nama nije presudio u toj utakmici on nego onaj sto prima golove od reflektora. Tu pricu kako je on Mileva Ajnstajn a Kiza Albert moze neko drugi da proguta ali ja nikako.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top