Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2012.

Статус
Затворена за писање одговора.

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Ја без икакве зајебанције очекујем испадање. Немамо ми браћо појма реално...
 

Nikolai

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
418
Reaction score
39
Eto nam prilike da osvetimo cigane :D , ko onomad protiv Apoel/a.

Koliko se secam ti Norvezani su ih tukli 3-1 i ligi uega , dok je bio sistem 5 klubova u grupi.
 

TricikL

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
20
Reaction score
1
Локација
Šumadija
Вермезовић: За нас је сваки противник тежак
10 авг, 2012
Тренер Партизана Владимир Вермезовић рекао је да је његов тим могао да прође горе, али и боље када је у последњој фази квалификација за Лигу Европе извукао норвешки Тромзе.
– Прво смо ишли на југ Европе, сад нам следи одлазак на север. За нас је сваки противник тежак и важан, могли смо да прођемо горе, али и боље на жребу. Имаћемо времена да се добро спремимо до првог меча. Одиграћемо и две утакмице у домаћем превенству – прокоментарисао је исход жреба у Ниону Вермезовић.
Он је рекао да зна за последње резултет противника, који је претходно елиминисао Олимпију из Љубљане и Маталург из Доњецка.
– Имамо неке иницијалне информације о Норвежнима, знамо да играју тврдо, на мали резултат и очкујем јаке две утакмице са пуно дуела. Норвешко првенство се увелико игра, прошло је 17 мечева, а они имају половичан учинак. Размишљаћемо о њим у наредном периоду, неко ће из стручног штаба отићи да их сними на делу.
Тренер црно-белих је додао да за његове фудбалере може проблем да представља чињеница да противник мечеве игра на вештачкој трави и што у Норвешкој, као и у већини земаља на крајњем северу Европе, владају такозване „беле ноћи”.
Партизан ће прву утакмицу играти као гост 23. августа, а реванш је у Београду недељу дана касније.
U redu je Vermeze, i mi znamo da si nesposoban, i da necete proci, nismo toliki idioti.
Kakav pickast alibi u startu, ogradi se od svega sto ti padne napamet.
Pa gde je ODGOVORNOST bre!!! Ti si kao neki pedagog!
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Ма, јок, какво испадање, ове морамо да прођемо. Само да се количина просеравања са наше стране сведе на минимум, да се Чика Црном објасни да у Земунелу постоји терен са вештачком травом, и да може и ту да се одради пар тренинга пред полазак у Норвешку.
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Samo da napomenem, da se ne bi previse udaljili od jedine vazne teme za opstanak naseg FK Partizan, nasa draga uprava bi jedva docekala da sada ispadnemo. Posle toga bi mogli da kazu da su dva jaka sponzora bila pred potpisom i tri jake bombe su cekale na granici, ali eto struka je opet podbacila i nismo se plasirali u Evropu. Onda smena strucnog staba i "Jovo nanovo".

Ja iskreno nikada ne mogu navijati protiv Partizana, ali se plasim utakmica po grupama ako ovakvi kakvi smo uspemo nekako da se uguramo u grupnu fazu.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Ma on je kurac od trenera. Samo sam cekao prvu ozbiljnu utakmicu da se uverim u to. Poceo sam da sumnjam u njegove sposobnosti odmah posle Maltezana i ispostavilo se tacno. Imamo kurton od trenera! Nije nista bolji od Granta prevaranta!
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
POJMA NEMAMO
Mi bre protiv Valete kuci nismo posteno vezali 2 akcije.

Opet igramo protiv stenice, presinga i upornih trkaca.

Mi Samrokove trkace nismo uspeli da dobijemo.

Bolje da ispadnu, ko ce da ih gleda cetvrtak-subota, ipak je prvenstvo vaznije. A i realno ispasce opet nekim glupim rezultatom. Tamo 0-0 ovde 1-1. Nesto glupo sigurno, spavane odbrane, penal, sut od 100 metara, nema sanse da igramo LE.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Posto je tema otvorena, da kazem svoje misljenje - Ovi indijanci ce nas lepo odvaliti od kurca. Bice to posebna prilika za naseg "kormilara" da dozivi vodjenje ljubavi tokom bele noci.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Na osnovu ovih kratkih snimaka protiv Metalurga, u odnosu na AEl su smesna ekipa, ali i mi smo u odnosu na Ael izgledali kao smesna ekipa, 2 gola su u oba meca dali zahvaljujuci golmanu Metalurga i njegovim bravurama.
Ono sto je pozitivno, nisu toliko agresivni ko Ael, sve ce se opet resiti tamo kod njih, ako uspemo da ne damo nijedan gol sami sebi, mozda i imamo sanse da prodjemo, za pocetak bi dao 60:40 sanse za njih i to ako bude Meda igrao, a Vermez ne bude bas toliko briljirao kao protiv Kiprana.

________________
OSMOSTRUKI ARSINI
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
naravno da je smesan trener kao i svaki koji prihvati da dodje i trenira partizan a zna da od pojacanja nece da dobije nista
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
mozemo li da prodjemo? to apsolutno nije bitno pitanje (btw cenim sanse na 50:50, da ne preterujemo previse)

pravo pitanje je trebamo li da prodjemo? zamislite grupu sa (lupam npr) Eto'om I kompanijom, sa Bordoom, I recimo opet neki Sahtjor ili njemu slicni.. do sada smo imali skor od jedne ili nijedne pobede, uz gubitke sa 1-2 razlike.. epa ovaki kaki smo u ovogodisnjoj ligi evrope bi I kod kuce gubili sa po 3 razlike..nasa gol razlika bi izgledala kao da smo igrali hokej a ne fudbal..tako da ako cemo realno necemo se previse obradovati ako prezivimo ove Norvezane.. jedno je biti najalabiji u grupi, a drugo je biti ekipa za izdrkavanje.

ipak, ono navijacki mi se ne da pa cu opet svim snagama navijati da prodjemo dalje..
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.802
Reaction score
1.119
Локација
Ivanjica
Realno je da nas opet ceka proslogodisnja slika , demolarisani smo , unutar kluba msm medju igracima ima varnica . Znaci valjal bi, nije da volim, da nas ovi odvale smo tako ne bi li se neko dozvao pameti.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.235
Reaction score
1.604
Medo zadnji vezni, Ninkovic umesto Babovica, Zabija umesto Scepovica (ima 4 dana pre pocetka Lige Evrope da se najede, post mu se valjda zavrsava 18 avgusta). Ako neces Vermeze ovako nosi se u tri lepe i jebo te i siptar i muto i Mile i Rasa, svi te jebali da te jebali.

Mada koja je svrha i da prodjemo, ulozicemo neku kintu u pojacanja? Doveli su nam klub da nema dalje. Ne moze covek da se raduje ni ako prodjemo jer ce svaki dinar zavrsiti u lopovskim dzepovima.
 

Dr.Greenthumb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
649
Reaction score
18
Локација
Beograd

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
naravno da se ne nadam nicemu, ali ako kojim slucejem prodjemo tek ce u grupi poceti blamiranje i popravljanje gol razlike protiv nas.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Odlazimo tamo...glumimo Valensiju iz najsvetlijih dana sa sve Djukicem,Anglomom i Karbonijem u odbrani i Kili Gonzalesom tj Klaudio Lopezom kao brzim krilima...Aimara nece niko da glumi njega imamo(igrac 25)...znaci sta htedoh reci, glumljenjem Valensije igracemo kao da ne mozemo da primimo gol i na kontre...znaci bunker...jedina razlika u odnosu na utakmicu sa AEL-om je sto kada nas ovi probiju nece stati kao kiprani, vec ce nam uvaljati jos 1-2 golova pa ce rezultat uoci revansa u Beogradu biti 2:0 ili 3:0 za njih...ovo vam je braco draga scenario...
 

Feanor

Grobarčina
Учлањен(а)
16.03.2012
Порука
1.141
Reaction score
93
Локација
Vranolujni
Mogli smo da prođemo gore, ali i bolje na ovom žrebu.

Jeboteeee...! Zar se ovaj i dalje tripuje i lozi da smo mogli "lakse" da prodjemo? Alo bre pickobradi, ti si trebao da napravis da se taj tromzo sere u gace kad nas izvuce jebem te u usta! Citam ova proseravanja sa njegove strane, te bele noci, te hladno, te opet brzi, jaci...more mrs jebem te u usta glupa nesposobna! Vec pronalazi izgovore, i mora ali mora da nadje neku manu pa makar nepostojala...ccccc koja beda od trenera i uprave...ali nema veze, makar ce burek i mutavi degenerik da uzivaju u pogledima na fjordove i bele noci...jebem vas posred glave tokom tih belih noci i na vestackoj travi...

Kakvog pedagoga imamo za trenera...za sacuvaj Boze! odgledaj malo vermeze kako Stanoje govori za novine i za timove sa kojima igra..nauci malo kako da se snadjes na tom psiholoskom planu!

izvinjavam se zbog izliva besa...
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
839
Reaction score
508
Ove ipak prolazimo. Imali smo srece u zrebu. Ma kakav cika crni bio diletant ovo nece uspeti da sjebe. Vraca nam se Medo i to ce znaciti dosta. Nadam se da ce se srediti siutacija oko Zvoneta i da ce i on igrati.
Ja mislim da tamo dobijamo, tesno mozda, ali dobijamo.
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Mnogo se nadas ,,golmane Rade'' ,sta je babi milo to joj se i snilo.....

Vukic ,nazalost mislim da je zavrsio pricu a tako nam je potreban,a slicno je i za Medu.

Medo da povuce Boga za m*da Vermez bi rekao da igra sa 30 posto a Vukic da bude zlatna kopacka Evrope bi ipak bio povredjen.....

Sa njima dvojicom bi bio miran ali ovako,ajmo Jovo nanovo da gledamo kukavicluk.

Ko god igra fudbal i trudi se je za nas bauk.
 

NikolaDrammen

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2009
Порука
12
Reaction score
0
Локација
DRAMMEN
Ljudi nelupajte gluposti,nema veze sto smo mi imamo duplo skupli tim od njih ali nase balerine se za 90 min fudbala ni ne oznoje a kamoli sta drugo.

Imaju oni 4-5 solidnih fudbalera. Koppinen koji je igrao za Rozenborg dosta godina je tamo,imaji ceha nekog koji je strasan igrac.
I po meni jedan od najboljih igraca sredine u Norveskoj,Senegalac Kara. Dosao je iz fudbalske akademije Patrika Vijeire,navodno je Arsenal bio zainteresovan za njega ali i za njih vazi pravilo kao i za nas napacene Srbe to sa radnom dozvolom.
Imaju 2 reprezentativca Ruben Jensen i Remi Johansen.
Sead Ramovic (proletos igrao za Pazar) je poceo tamo.

Tako da ismijavati njih i nije pametno ali ako nasi baletani zapnu prolaz nebi trebao da bude problem.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top