Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Sajla

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
440
Reaction score
6
Vidi se da Stojketu prija razvod, našpanovan je kao mačka. :D
 

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228
Hebem li ga, meni sa tribine nije izgledalo tako lose, posebno zbog cinjenice da nam protivnik nije napravio sansu. E sad ostavljam mogucnost da je Tun slabiji od 2. tima Novog Pazara ali ne verujem da je to u pitanju.
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Хахахахаха брате кажи ти нама колко си вињака попио пре утакмице? :D Признај лепо, пола ћемо да ти опростимо. :)

Нису нам створили шансу... :D
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Тун = Тромзо, тешки просек. Трећа лига европског фудбала, овакве екипе смо у нека мало боља времена отресали са по 4-0, као онда Хамарби. Али ту смо где смо, захваљујући организованом злочиначком подухвату криминалаца из управе, екипа је драстично ослабљена и Партизан више против никога није фаворит.

Примећујем велику стегнутост у игри, тек кад је пао гол почело се са некаквим пристојним фудбалом. Фала курцу да су у том финишу, а нарочито у акцији код гола, Нинковић и Јојић преузели мало одговорности.

Што се тиче Илића, па зар мислите да он не зна да не може као пре, зар мислите да ни Рашовић то не види? Реците само ко уместо њега, јер ови што су ту не показују да су десети део Илића.

Пријатно ме изненадио мали Петровић, веома сигуран и отресит наступ.

Умерени сам оптимиста за пролаз даље, али шта после? Још једно заваравање пласманом у ЛЕ.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Bas to CB, ovo je samo bezanje od istine... Na aparate jos 6 meseci, ili godinu dana ako oduvamo cigane na polusezoni... A na leto ko zna sta ce biti, sva sreca te nismo u kanalu ko cigani, kod nas se jos uvek moze jos gore. :D
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.983
Reaction score
8.099
Konacno smo odigrali jednu solidnu Evropsku utakmicu,na kraju rezultat bolji od igre,imamo lepe sanse da prodjemo dalje.Mislim da smo zasluzeno dobili Tun,koji se nije bas pokazao kao dobra,kompaktna ekipa.Prvo poluvreme smo odigrali jako loso,nesto slicno kao protiv Siraka,ali zato u drugo smo bili bolji tim.Na kraju smo mogli i do vece pobede,ali jednostavno nije nam se dalo.
Stojkovic - Jedan od najboljih danas,ako ne i najbolji,bio siguran na golu,par puta istrcavao i sprecavao opasne kontre.Drago mi je da se vratio na golu,voleo bih da nastavi da brani u ovom ritmu i da naravno ostane bar do zime.
Aksentijevic - Solidno je danas odigrao,kako u napadu tako i u odbrani.Nije previse ispadao u napadu je imao par probiva.
Obradivoc - Nas najspremniji igrac fizicki.Pokazao je da i u svojoj 36 godini moze da odigra na vrhunskom nivou.Imao je puno odlicnih intervencija,a i izdvojio bih onu iz prvo poluvreme kada je spasao siguran gol.
Voja Brisel - Odlican danas,po meni igrac utakmice.Nije imao kikseve,odigrao je konacno jednu zrelu utakmicu.Nadam se da ce ovako i da nastavi.
Petrovic - Pribojavali smo se posle suspenzije Volkova i Gulana ko ce da nam pokriva levi bok,ali Petrovic je danas odigrao dosta dobro,imao je samo jedan kiks kad mu je pobegao igrac u prvo poluvreme i kad je zaradio zuti karton.
Sasa Markovic - Pas unazad mu je glavna karakteristika,ali ne mogu da ne istaknem,da je ubedljivo najborbeniji igrac Partizana,decko mozda ne zna mnogo fudbala,ali se bori do poslednje sekunde.
Djemba x2 - Nije bio na nivou,opravdano je bio zamenjen,gubio je previse lopte i duele,cesto pravio faulove,veceras nije bio na nivou.
Grbic - Posle dobre partije protiv Ludogoreca nekako se pogubio,danas je bio jedan od najslabijih na terenu u 1 poluvreme,opravdano je zamenjen u nastavku.Moze on mnogo bolje,nadam se da ce to dokazati u revansu.
Jojic - Zamerio sam mu zicer u prvo poluvreme,trebao je samo da gurne loptu u gol sa nekoliko metara,ali u drugo poluvreme je bio nas najbolji igrac pored Ninkovica,postigao gol,iskupio se,mogao je drugi da postigne,a na kraju je ipak najzasluzniji za ovu pobedu.Sve u svemu dobra partija Zeke.
Ilic - Trcao i borio se citav mec,kao i uvek,imao je par odlicnih lopti,najcesce prema Ninkovicu,u drugo poluvreme je bio nesto povuceniji,istrcao svih 90 minuta,dobra partija kapitena.
Mitrovic - Jako losa partija,nije pokazao nista,imao je jednu sansu u drugo poluvreme glavom,lose je reagirao...podbacio je iskreno,mozda je i to realno jer je glavom vec u Anderlehtu.
Ninkovic - Njegov ulazak u igri je bio pun pogodak.Razmrdao je igru,dobro se kretao,ulazio u sanse,bio jedan od boljih,samo neka nastavi ovako u kontinuitetu.Cini mi se da pruza bolje partije kad ulazi kao dzoker.
Malbasic - Izborio je nekoliko slobodnih udaraca,imao je par dobrih driblinga,jos uvek nije fizicki spreman,mozda bude pojacanje u nastavku sezone.

Ova pobeda ce nam dosta znaciti i za nastavak domace lige,vec u nedelju ocekujem bolju partiju protiv Radnickog i laku pobedu.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.827
Reaction score
29.855
Локација
Beograd
Od razmišljanja da možemo da puknemo jedno 3:0, ako se Tunjevina rastrči i počne da grize, (a koje naravno nisam ni pominjao na Forumu), do toga da ja večito verujem u pobedu u ,,Evropi,, - iako nam se to retko dešava - ispalo je ovo drugo...

Ljudi, zaigrali smo fudbal, postigli gol, pobedili u ,,Evropi,, - pa šta ćete više!
Jojić-Šojić spakovao Tunu u konzervu
, a moj utisak je bio, da smo mogli i više golova da im damo...i, ako ne budemo ,,pilićarili,, i kukavički otišli tamo da igramo ,,na,, jebeni ,,rezultat,, - nego igrali k'o u Beogradu (al' još malkice bolje), eto nas u LE...
Ako, ne - što reče neko - da posadimo kukuruz na stadionu...i nismo za bolje...

Stojković i dalje potvrđuje moju poslovicu ,,dobar golman pola tima,,...
Obradović car, mali Petrović odličan, otresit, bez treme - ko zna nešto više o njemu, nek napiše...dokle nam je Partizan dospeo, kad ja, koji ga pratim 40 godina, sada nekako ,,u hodu,, saznajem i razaznajem, ko sve uopšte igra za nas...
A ni Rašović nije u mnogo boljoj poziciji od mene...

Saša Marković ne da je rupa na terenu, nego je crna rupa univerzuma!
Ja lično protiv čoveka nemam ništa, ali on je toliko pogubljen na terenu u ulozi fudbalera, k'o što bih ja verovatno bio, kad bi meni neko dao da hirurški presađujem srce ljudima - nisam studirao medicinu, jbg...nisam baš siguran da bih se snašao...
Sale M, doduše jeste studirao fudbal, al' svejedno, ne snalazi se sa njim, pa to ti je...
Da ne dužim zašto ovo mislim o S.M. - ako neko bude želeo, pojasniću nekom prilikom...

Takođe, zaista mi nije jasno, čime je Grbić, recimo, zaslužio da dođe u Partizan, i da čak igra među prvih 11?
Čitao sam pohvale o njemu na Forumu, dok je meni Malbašić, nesumnjivo bolji - iako, ni on, još nije uradio ništa bitno..
A s druge strane, čitam da sa igračem kao što je Simon Vukčević, koji je bio potpuno slobodan, niko iz Partizana nije ni razgovarao...
Ne, nisam gledao sadašnjeg Simona, (danas je igrao za Vošu) ali verujem da u njemu još uvek ima nekog ,,štofa,, (ili Štefa), čak i na neviđeno...naročito kad pomislim kakve sve igrače sad imamo...

Ja s teme na temu, čuh na utakmici i da je na današnji dan rođen veliki Štef Bobek, pa eto, posrećilo nam se da pobedimo baš na taj dan...

Aca Mitrović danas bio uspavan k'o Trnova Ružica, nadam se da će se, ovo malo što je još kod nas, nekako razbuditi...
Džigi je bio probuđen, u nečemu čak i previše, dobio je glupavu ,,žutu kartu,, a onda se još malo kurobecao, i šutirao loptu u aut, posle sudijinog zvižduka - da ga je video glavni sudija, popio bi i crvendaća...
Zbilja, ima li nade da naši igrači, što se tiče kartona, malo mućnu glavom za vreme utakmice
Ovoga puta nismo dobili crveni, ne zbog toga što smo se opametili, nego zbog sudijinog previda...

Sve u svemu, ja srećan i zadovoljan zbog pobede, i, izvinite sa off koji sledi, ali, ako neko od momaka koji pravi fanzin GTR (Grobarski Trash Romantizam), ima nalog na ovom Forumu, nek mi se javi na PM, hteo bih da nabavim brojeve 1 i 2...
Može da se javi i neko drugi, ako ima te brojeve, i, ako bi hteo da mi ih proda...
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Умерени сам оптимиста за пролаз даље, али шта после? Још једно заваравање пласманом у ЛЕ.

Meni je do LE stalo jedino zato sto mislim da ce bagra u slucaju prolaza u grupe kupiti, pardon uzajmiti, jos dva-tri igraca, pa cemo imati vise sanse za titulu.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.479
Reaction score
686
Prvo me nesmal nije cir na zeludcu spicio kada sam video da opet pocinjemo samo sa jednim napadacem, a jos povrh toga da cak i nemamo drugog na klupi. Ono, ok je to da imas u veznom redu Cavija, Inijestu, Mesija i tako te koji ce da stvore tom napadacu lopte i sanse, ali u veznom redu u kojem se tek sa vremena na vreme neko probudi i napravi nesto, posalje neku loptu, mi moramo da imamo dva napadaca. Jednostavno, ovako ne mozemo. I kada se stigne do blizine gola jedan na tri bude situacija, i tu da si bog otac nemas neke preterane sanse....

Tun sasvim osrednja ekipa, sto rece neko gore, preslikani Tromso , cak mozda i malo losiji od njih (doduse i mi smo losiji kudikamo od proslogodisnjih nas, a da ne idem jos dalje u proslost, bojim se zaplakacu)

Utakmica veoma slicna Ludogorec utakmici, samo sada sa happyendom. Mi smo obletali, ovi cak i vise pretili od Bugara (Stojkovicu i Obradovicu sve moguce pohvale) Fulili par puta i prazan gol manje vise, ali eto, blesak Jojica i odlicna plasirana lopta, dovoljno za 1-0. Odbrana je malo bolje izgledala, ali kontam da ovi jos nisu izvalili da preko Aksentijevica mogu kako god pozele da prodju... Decko bi iz kade ispao, a de formacije... Voja prilicno posteno odigrao, Petrovic sasvim fino za debi, pogotovo u samom pocetku (posle kontam da ga je onaj karton malo preplasio da ne pocrveni) Ninkovic nekoliko puta pokazao sta je sposoban da uradi, ali nekako je uvek falio taj zavrsni pas ka nekome, ili sut (doduse imao je jedan sasvim solidan) Jojic mec viner, ona obijena lopta ga je pogodila sa pogresne strane i izasla iz gola, ali zato je prosao pored njihovog stopera kao protiv deteta i zatresao im mrezu. Od tragicara do mec vinera, to samo sport moze.

Sve u svemu moramo jos otresitije na njih tamo, mada dzaba to pricam kada sam savrseno svestan da ce da se opet jajari i cuva ovih 1-0, uz devizu ko napadne, celava mu keva, a tetka mu tetak... Ali jbg, valjda prodjemo opet...
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Pa nemamo mi napadace koji umeju nekom majstorijom da otvore sebi prostor.
Ne daj Boze da predriblaju nekoga, naprave neki potez.

Ne vidim kakva je razlika u tome da li ce igrati sam Kojic u spicu ili cemo igrati sa dva spica, lopti za njih nema pa ih nema.

Cuti i pati. ;)
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.479
Reaction score
686
A naravno, ali jedan nas (pa i Mitrovic da je ostao) sam i izolovan protiv 2-3 odbrambena nema sanse, da je jos neko sa njim oko 16, pa makar bi rastereceniji bili, neke vece statisticke sanse da se neko nadje sam, a ne bi uvek oko tog jednog bila 2-3 igraca. Pogotovo posto je trcanje u prostor za srpske igrace obicno misaona imenica :D
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Jos nesto ne mogu da prezalim sto je otisao Ivanov kakav bi tandem bili on i Obradovic, Obrad je munja brz eksplozivan skroz bi krpio Ivanova bili bi opasan tandem ,alii... :(
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.827
Reaction score
29.855
Локација
Beograd
...
Obradovic i Stojkovic kod nas, onaj crnac vezni kod njih me fascinirali.
...
Taj crnac je, celu utakmicu, prosto ,,davio,, ceo naš vezni red - možda nije klasa od igrača, ali, tako nekako sam ja zamišljao Đembux2...ali to što sam zamišljao, nije se zasad ostvarilo...
Ajd, možda Đembax2 uđe u neku bolju formu vremenom (da li je možda zamenjen zbog povrede večeras, ili...onako...?)
Ali, kad uporedim agresiju, snagu i volju tog njihovog crnca, sa našim Sašom Markovićem, koji beži od igrača, beži od lopte, beži od odgovornosti, a kada neko ipak uspe da mu uvali taj ,,vrući krompir,, od lopte - tek onda se čovek totalno pogubi...šta reći...menjam S.M, za crnca, ako ne ovog iz Tuna, onda bilo kog...

Stojkovic je najbolji golman u ovom smrdljivom regionu...golmancino,svaka ti dala...
...
Svaka? Čekaj bre, pa nemoj tako! Stojke čovek u srećnoj vezi, nemoj da kvarimo tu kombinaciju, pa da nešto poremetimo, vidiš da Stojke brani sjajno, valjda čovek srećan i zadovoljan i sa ovim što zasad ima... :D

Počeli smo da igramo kad je izašao Djemba Djemba, a zadnjeg veznog igrao kapiten. Znači na zadnjem veznom neko ko zna da igra fudbal i to je to...
Jbg, poželjno je da zna fudbal, ali i da trči ko hrt, grize ko terijer, a ujeda ko pit bul...da zatvori sve pozadi, da učestvuje napred, i da daje golove...
Žuka, Žuka, opasno si mi podigao kriterijum, kada je zadnji vezni u pitanju...
Zadnji vezni ko Žuka, plej ko Mo, napadač ko Kleo...
A golman ko Stojke.
Eh....

...
Jojic odlicno reagovao ali ipak najveci utisak ove sezone je za mene losa psihicka sprema ekipe - tek posle gola smo postali agresivniji i odlucniji, a do tada ko poplaseni zecevi ugalvnom.....
...
E...iz tog razloga ja Jojića radije zovem Jojić-Šojić, nego Zeka Jojić...Za svaki slučaj! :D
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Dobro je, pobedismo. Kako tako, ali odlican rezultat. Nadam se da je ovo prekretnica da ce stvari krenuti na bolje...
Kol'ko malo fali da budem srecan, bravo Jojicu!
Ne smemo nikako ovo da prokockamo.
Stojke i Obradovic doktori, mladi levi bek je skroz okej po meni, a i Voja Vranjanac se popravio, odigrao je solidno i u Nisu i veceras. Ninkovic zivnuo ekipu
 

grobarcina

Početnik
Учлањен(а)
20.10.2006
Порука
55
Reaction score
9
Локација
Svajcarska
Zivim od 1991 u CH. Poprilicno sam redovno kada stignem na utakmicama na JNA i u Pioniru... ali mislim da je prvi put da se desi da nam napokon padne neki tim iz svajcarske! Jedva cekam revans, ovo je odlican rezultat kada se pogledaju okolnosti. A svajcarci su odusevljeni Beogradom i nasim navijacima... Hvale nas na sve strane, u glavnom su bili uplaseni preko svajcarskih medija... Ali su sada stvarno vise nego odusevljeni. I to je plus za nas klub i nasu zemlju! Sektor za gostujuce navijace je vec rasprodat u thun-u, a za druge tribine ima jos mesta. Znaci u gostima domaca atmosfera!

EDIT: retko pisem ovde posto nemam zivce, ali pratim forum malte ne od samog pocetka.
 
Последња измена:
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
853
Reaction score
12
Dve govno ekipe udarile jedna na drugu i manje govno pobedilo. Majko moja, kakvi su ovo amateri, Radnicki Nis je za njih pravi Real, ne sa Nisave. Ovo je nivo Borce. Suplji u odbrani, strahota jedna, a mi ne umemo da iskoristimo. Negde mislim da ove indijanstine moramo proci, ako ispadnemo, na stadionu da posadimo kukuruz i batalimo fudbal.

Novi fudbaler Anderlehta se poslednjih 20 minuta ponasao kao pokojni Scepa. Blejao osam metara u ofsajdu, setkao se i zajebavao.

Kakva izduvana atmosfera na stadionu. Niko vise ne veruje u taj FK.

Ljudi, sta je Jug vikao na samom pocetku? "Mrzim Djuru, volim Partizan"? Jesam ja lud ili gluv?


Ниси ни луд ни глув, кумови нису добили лиценцу за профи менаџерисање, па су се окренули против шефа. Ах, та љубав...
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.343
Reaction score
34.977
Локација
vaginamandibularia
Saša Marković ne da je rupa na terenu, nego je crna rupa univerzuma!
Ja lično protiv čoveka nemam ništa, ali on je toliko pogubljen na terenu u ulozi fudbalera, k'o što bih ja verovatno bio, kad bi meni neko dao da hirurški presađujem srce ljudima - nisam studirao medicinu, jbg...nisam baš siguran da bih se snašao...
Nije to tako teško. Uzneš ašov, dva čoeka i istim im izvadiš srca. Onda im zameniš mesta, svi srećni, neki mrtvi, ja zadovoljan. Sad isto prevedi na fudbal i jasno je da pojedinci kao da imaju na sličan način presađene noge pa s loptom barataju kao s brvnima da je vode. Zato je fudbal mrtav, svi smo srećni, a đura je i zadovoljan pride.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Naravno, ocekivana euforija na forumu posle pobede, ali u sustini smo gola govna. Sale kapitenu, ako je u tebi i malo ponosa, molim te batali fudbal.
Gde vidis tu euforiju na forumu majke ti? Cak ima vise kritika nego hvaljenja...
Ja koliko vidim svi su debelo na zemlji.. posle nasih izdanja ove sezone, dobro je sto je ovako..
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Koja crna euforija sprema nam je kerov kurac, jedva se sastavljamo. :D

Molio sam Boga da im uturimo drugi, zbog kakve takve sigurnosti u revanšu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top