Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Koliko god mi bili prisutni u Evropi, retke su zaista i jedinstvene prilike da se nadmecemo sa klubovima ranga Mancester Junajteda. Svi mi volimo Partizan, navijamo i gledamo ga bez obzira na protivnika, ali prosto za velike, istorijske, one utakmice koje se cesce prepricavaju, cije se ulaznice, snimci na kasetama, diskovima cuvaju malo pazljivije potrebna je sem Partizana i ona druga polovina, cetvrtina, osmina. Taj deo ili delic koji kompletira je danas Mancester Junajted.

Nadam se da ce velicina utakmice izvuci iz naseg trenera, tima i publike ono najbolje pa i vise od toga. Treba biti iskren i realan, za veliki rezultat bice nam potrebna osim toga i doza srece i da protivnik ne pruzi svoju najbolju igru.

Bilo kako bilo, ovaj dan je specijalan, treba uzivati u njemu, a i samo iscekivanje velike utakmice voljenog kluba je deo toga.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Samo hrabro pa kako bude. Neka se bore momci i neka igraju taj fudbal i kakav god rezultat bude niko im nista nece zameriti.

Naravno, voleli bismo bodove ili makar bod koji bi nam bio zlata vredan i nije da je nemoguce osvojiti ga ali...

... samo da igramo taj fudbal kao npr protiv Astane tamo ,iako slabiji protivnik, ali takav fudbal zelimo da gledamo.

Napred Partizan !!!
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Najveća utakmica u Srbiji od dolaska Reala iz Madrida 2003. godine.Dakle u poslednjih 15 godina veći tim nije dolazio u Srbiju.Utakmica po meni može da ode na sve strane.

Odlučiće igra naše odbrane.Ako budu koncentrisani sve je moguće.Samo da ne bude kikseva.Očekujem da Zdjelar pokida.

Takuma Asano ,,madurikin''. :D
 
Последња измена:

BandidoIvicaIliev

Početnik
Учлањен(а)
19.10.2019
Порука
37
Reaction score
36
Локација
Beograd
Пошто ђубрад стално објављују расизам вамо-тамо треба дати подршку да се следе сисе, да им пукне глава. Па још кад Бамби и Натхо пошаљу лопте напред, неће знати шта их је снашло. Партизане волимо те срцем свим где год ти да играш ту су твоји Гробари, само теби верни само теби одани!
 

Gagić

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
17
Reaction score
28
Локација
Blok 45, Novi Beograd
Samo da ne padamo zbog gluposti, da nas kažnjavaju zbog zakrčenih prolaza i sličnih stvari.
Ako ih otvorimo na vreme svašta je moguće. Nadam se da Rašford i Martial neće igrati ko na PES-u protiv nas. kao što je Son igrao sa manjinom.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top