Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.587
Reaction score
3.125
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Kakav obraz covjek moze imati, kad je godinama bio na skupstinama protiv ovog zla, koje nas je uzjahalo, i odjednom se slizao sa istima. Savo odjebi! Stojkovicu, zavrsi drugar karijeru!
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
trebamo se paziti kapitena Koopmeinersa od koga sve počinje, to je igrač koji izvodi penale i većinu prekida, ima dobru prenosnu loptu,
Nadam se da su naši obratili pažnju na njihovog kapitena Koopmeinersa koji ima veoma dobru prenosnu loptu, tim loptama izbacuje dosta uspešno svoja krila.
Ja kojem to nije posao sam izanalizirao da ovaj njihov kapiten ima dobru prenosnu loptu i da spaja napadače direktno sa golom, pa stanite jebemu mater ispred te lopte ne daj da izvede tako lako, ukradi nekoliko trenutaka i neka se jebena odbrana namesti i isprati ali ne... jedini igrač u ekipi sa ovako dobrom loptom je on i baš on da tu loptu, Stojkoviću ti se skoncentriši....

Sadiku svaka čast i kapa dole za golove ali ono bre mora da se doda Tošiću.

Komentar od utakmice sa Astanom evo opet situacija gde ima da doda i ne dodaje, Sadikovi svedoci ne napadajte samo konstatujem greške. Protiv Astane smo morali dati 5 komada. Danas je isto imao sitauciju da doda na stranu i nije dodao.
I dolazimo do najsebičnijeg igrača našeg kluba koji sto stvari uradi odlično i usere sve svojom sebičnošču i željom da se proda, danas je imao 2 situacije da doda jednu Sadiku i još nekom zaboravio sam, to je totalna katastrofa. Suma, Sadik i Stojković da se kazne platom. Jel smeju da pogledaju u oči malog Pavlovića, Zdjelara, Ostojića, Natka? Vas dvojicu sramota treba da bude za sebičnost kojom ste sjebali Partizanovo proleće, tebe Stojkoviću da je sramota zato što kao somina izlećeš onako ceo život linijaš i sad si našao biti gde ne treba.

Savo je sjebao ovo pogrešnim izmenama i pogrešnim instrukcijama gde kad je izvadio Sumu i Natka igra je nestala... I dalje ima moju podršku on je sa limitiranim timom napravio ekipu koja igra nešto što se zove fudbal.
Špic koji zna da da gol, Jojić, Rajković, zadnji vezni i 2 beka pa da ekipa može da isprati trenerove zamisli. Amatersku Astanu ispratiti sa 4 gola u mreži i završiti ovo takmičenje kako dolikuje.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
543
Reaction score
1.903
Ja ne verujem da se hajka digla na Sumu i Sadika! Oba igraca su bila odlicna danas,Sadik pogotovo. Suma jeste ispao jako sebican kod one situacije kada nije dodao loptu Asanu i za to bi dobio fen na poluvremenu,ali sve ostalo je odigrao i vise nego dobro i uz Sadika,Ostojica i Asana nas najbolji igrac danas. Ne zasluzujemo mi nista bolje od badnjaka,Kojica i ekipe! Pa sve sto smo danas dobro uradili u napadu je dolazilo od Sume,Sadika i Asana! Mi kad smo ostali bez Sume nismo postojali na terenu,nikog nije bilo da zadrzi loptu,da napravi nesto sa njom,Natko je bio odsecen totalno,ocekivao sam vise od njega.
Savo sa prve dve izmene mozda i nije toliko pogresio,barem ne u teoriji,Brezancic je trebao da pomogne Urosevicu po toj strani jer je na desno krilo otisao Asano da pomogne Mileticu kojeg je Idrisi izlomio danas 5-6 puta. Scekic je trebao da pomogne Zdjelaru i da bude koristan kod njihovih dugih lopti,dok je Natko trebao da bude taj koji ce da smiri i uspostavi igru.
Delimicno je to pilo vodu i mi bi sigurno pobedili da Stojke nije jezivo kiksnuo.
Tu vec je nastalo rasulo a onda i Savina velika greska,Vujacic umesto Natka!? Uzas. To mu je jedina ocigledna greska kod izmena. Ne vredi sad,imali smo fantasticnu sansu za koju smo se sami izborili,ali smo je sami i prosuli. I to je Partizan u fudbalu,prosto to je deo nase fudbalske karme koji nas vec dugo prati. Svaka cast svima i na ovome sto smo uradili ove sezone,vratili su veru u Partizan,konacno igramo fudbal,fali tu jos par igraca za nesto vise,ali smo na odlicnom putu.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.007
Reaction score
11.827
Локација
JNA
Dobro je momci, ginuli ste, sve je do tog 88 minuta izgledalo kao bajka. Radost kao nikada pre kada ga je Asano dao, pa zatim i Suma. Ali onda pomislih u sebi, previse je ovo dobro da bi se ovako zavrsilo, i bam, desi se to sto se desilo. Savo, tebi apsolutna podrska i kapa do poda, cepao si cigane u sred rupe i na JNA, sa tobom konacno igramo kako bi Partizan trebao da igra i postoji neki sistem. Setite se kako smo izgledali do pre 8 meseci, a kako sada. Ide zimski prelazni rok, siguran sam da je Savo uvideo gde skripi i gde su potrebna pojacanja, kada se sve to sklopi, bice to fina priča.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Ne znam kako sam se dovezao kuci... ne znam, ne secam se ni kad sam usao u auto i gde sam prosao, kojim putem... ne znam sta mi je u glavi, ne znam jesam li ziv, sanjam li mozda... JBM TI ZIVOT
Ne mogu ni da budem ljut na igrace, ni na one koje volim a kiksali su, ni na one koje ne mirisem a bili su dobri, bez obzira na sebicluk... ne mogu ni trenera da psujem, iako je zasrao s izmenana...
Iskreno, nadao sam se, zeleo da dobijemo alkmar, al sam se plasio duboko u sebi da su bolji i da ce nas otkinuti... i onda 80 min budemo bolji od najsmelijih prognoza (hvala i svaka cast svima na tome) al ne propustimo priliku da na 10 min ipak mi budemo mi... JBM TI ZIVOT
Teraj dalje, i ovo je Partizan, moj Partizan, nas Partizan...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.768
Reaction score
55.455
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Primili smo gol temenom glave sa ivice sesnaesterca od lika koji se nalazio izmedju dva nasa stopera, a asistirao mu je saigrac sa 70 metara daljine.

Drugi gol smo primili sa 5 metara u sred sesnaesterca, nogom, u trenutku kad su u timu bili Urosevic, Miletic, Brezancic, Vujacic, Pavlovic, Ostojic, Scekic i Zdjelar, sve defanzivac do defanzivca.

10 kontri Sadik trci bez ikakve ideje da nadje sebi prostor ili da ga oslobodi igracu sa loptom. Sa loptom je uglavnom bio Suma koji ce radije da krene da dribla celu odbranu nego da je dobaci nekom.
Da je AZ imao pola takvih kontri, ova decurlija bi nam napunila mrezu do vrha.

Neznalica do neznalice. I na terenu i na klupi i u lozi.
Izgubili smo jer smo zasluzili da izgubimo.
Urosevic je najveca od njih! Gori je od svakog beka koga sam ikad gledao u Partizanu, a znas i sam kakvi su "igraci" u nesrecnim okolnostima igrali na toj poziciji. Covek ne zna gde se nalazi. Da ima bar minimum, ali samo minimum, trunku fudbalske inteligencije, covek bi bio ozbiljna bekcina koja bi mogla da igra u solidnim evropskim klubovima. Ovako covek ne moze da igra u Zarkovu. I ponovo je nocas bacio protivnickom igracu pas na 15 metara od gola, spasio ga je Natho koji je izbio loptu ispred igraca Alkmara rizikujuci da napravi penal.
Zanimljivo da su takvi 80 i kusur minuta bili bolji. Smešno je praviti neke dubinske analize kada je sve došlo na osnovu individualne greške.
Čuj da je AZ imao takve kontre, pa što nije imao?
Drugi gol nema šta ni da se analizira to je voda u ušima, to je Partizan, svi smo negde znali da ulazi...
Urošević je svoju stranu zatvorio sasvim dobro, a ti piši šta hoćeš.
Inače za AZ totalni respekt, sjajna ekipa...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.727
Dobro je momci, ginuli ste, sve je do tog 88 minuta izgledalo kao bajka. Radost kao nikada pre kada ga je Asano dao, pa zatim i Suma. Ali onda pomislih u sebi, previse je ovo dobro da bi se ovako zavrsilo, i bam, desi se to sto se desilo. Savo, tebi apsolutna podrska i kapa do poda, cepao si cigane u sred rupe i na JNA, sa tobom konacno igramo kako bi Partizan trebao da igra i postoji neki sistem. Setite se kako smo izgledali do pre 8 meseci, a kako sada. Ide zimski prelazni rok, siguran sam da je Savo uvideo gde skripi i gde su potrebna pojacanja, kada se sve to sklopi, bice to fina priča.
Svasta se kaze vruce glave ali kad se malo glava ohladi dodje se bas do ovakvog zakljucka iz ovog posta. Momci su prevazisli sebe samim ulaskom u grupe, Savo i strucni stab rade sjajan posao i potrebno je vreme da sve bude kako je zamisljeno i da ne bude vise ovakvih ispada kao veceras.
 

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
984
Reaction score
1.972
Svaka cast svakome ko veruje da ce u buducnosti biti bolje,da nam treba jos neki igrac,bolja uprava ili neki sistem koji ce doneti neki pomak.Pratim Partizan vise od 30 godina i nikad nista nismo naucili iz nasih gresaka ili bolnih poraza,uvek je sve bilo isto i uvek ce sve biti tako,uvek cemo igrati bolje,lepse i primati golove u zadnjih 5 min i tako se popisati na onih 85 minuta dobre igre...To je Partizan uvek bio i uvek ce takav i biti mada je imao i imace i neki srecan momenat i srecnu pobedu ali u mnogooo manjoj meri nego koliko je imao i imace poraza,jednostavno je tako_Ono sto je do mene ja cu uvek raditi kao i do sada-Volecu ga svakim danom sve vise i vise do zadnje sekunde zivota svog!Volim Partizan!!!
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Sad kad su mi se emocije slegle kolko tolko da zakljucim. Ne treba terati Savu sad nikako puna podrska za njega, nije on kriv sto igraci nece da dodaju i sto mase zicere. Posledjih desetak minuta na rezultatu 0:2 pojacava odbranu sto je logicno da nas ne sjebu na kontru kao u Bg-u. Dobro slazem se nije se trebalo bas toliko povuci. O stojkovicu sam vec dovoljno istrosio reci ovako sam sa sobom tako da necu ovde da ne popijem ban. Hvala mu za sve do ove sezone,a sad bolje da ide da ga pamtimo jos po dobrom. Kad sam video koliko odugovlaci i kako krade vreme znao sam jebeno sam znao da ce nam se obiti o glavu. Kao sto je neko rekao sl sezone je vrv poslednja sansa da se uradi nesto u le i bilo bi lepo da to iskoristimo. Al da nas je neko prokleo to je definitivno. A mozda smo i sami za to krivi raznim frakcijama ,podelama, ubistvima pa nam se vraca na ovaj nacin. Ende...
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.253
Reaction score
2.943
Takodje se slazem..PUNA podrska Savi...dobar posao radi,ne moze to za pola godine ...vidi se pomak ka tom modernom fudbalu...voleo bih da ostane naredne tri godine sa nama...jebes ga,ispali smo ,ali sta je tu je,drago mi je da od onog krsa postadosmo neko i nesto..zato podrska za Savu..moze biti samo bolje...
Volim
Partizan!
 

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
301
Reaction score
355
Kao ružan san... Nadam se da ću se probuditi i videti da smo ipak pobedili, ali zasad se to ne dešava...

Da li je moguće?! Sve ti se otvori i ti sve to prospeš...

Nažalost, ni Savo ipak nije uspeo da razbije tu matricu tragičnih poraza našeg kluba koja se provlači kroz istoriju (ne od '66., već zapravo od '56. i dvomeča sa Realom u četvrtfinalu prvog Kupa šampiona) i koja nas često natera da se zapitamo da li je Partizan uklet klub. Izgledalo je da je Milošević taj koji to može da učini, da skine to prokletstvo i da nam se ono više nikad ne dešava, ali večeras se ispostavilo da zasad nije uspeo u tome.
 
  • Like
Reactions: BaX

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.643
Локација
Beograd
Uvek imam rezervu prema izjavama igrača koje napišu novinari, jer oni znaju i da izmene smisao, pogrešno prenesu, itd, ali ako su ova dva naša fudbalera zaista izjavila ovo što piše Sportski žurnal, onda iz njihovih misli (i reči) možemo ,,pročitati,, i još nešto...


Suma recimo priča o sledećoj sezoni i koraku dalje u Evropi, iz čega bi se dalo zaključiti da mu nije baš toliko ,,zapelo,, da pošto-poto ode iz Partizana zimus ili na kraju sezone...

A Zdjelar govori ovo: ,,Са овом игром коју смо имали нисам размишљао о трећем голу, мислио сам да ћемо моћи да издржимо, али из ове перспективе требао нам је трећи гол,,...
...što nama govori o neverovatno pogubnom ,,batađorističkom,, mentalitetu domaćih fudbalera...

Ej, bre, pa bez obzira što mu je pozicija zadnji vezni, pa baš on je ,,stvorio,, naš drugi gol doturivši loptu do Sume, pa zar je moguće da nije pomislio da još koji put može tako nešto isto da uradi, ili još neverovatnije, zar nije VIDEO ono što smo svi pored TV-a (verujem i na stadionu) videli - da nam je OČAJNIČKI potreban taj treći (četvrti, peti) gol, svejedno ko će da ga pripremi ili da - jer svi dobro znamo kakvi smo, i ako na 2:0, primimo 1...šta će onda da usledi...

A eto, njemu je ,,misao,, o trećem golu došla tek kao ,,naknadna pamet,,...ej bre, momak igra u Partizanu, veliki je Partizanovac, a ne zna da Partizan mora da igra na ,,davanje golova,, jer ih lako prima kroz celu svoju istoriju, čast izuzecima, koji se dese tek nekoliko puta od osnivanja pa sve do danas (večeras)...

Sa takvom glavom da se ,,čuva,, ono što još nije izvesno prošli smo kako smo prošli, a šta mislite da je bilo u glavama fudbalera holandskog tima?
Da su izgubili, da im se ,,ljulja,, prolaz dalje?
Ne. Oni su razmišljali kako da nam što pre daju gol, a zatim i drugi, treći, koliko stignu, i koliko mogu...
I dali su nam.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.007
Reaction score
11.827
Локација
JNA
Kada malo bolje razmislim, ovako pomalo ohladjene glave, nas je jedino Mancester nadigrao, i to kod kuće.

PS. Koji je kurac sa Strajnićem, jel on ne sme da se raduje golovima Partizana? Gde je nestao onaj Strajnić iz 2003. protiv Newcastle-a?
 
  • Like
Reactions: BaX

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Psovati igrace i trenera je povrsno razmisljanje. Ja psujem usranu sudbinu koja nas prati. Inastan karmu koja nas kaznjava maximalno u toku utakmice i svaki nam promasaj naplati expresno. Kroz prvi tim je proslo u zadnjih 50 godina jedno 500 igraca i uvijek je bilo isto. Uvijek se nalazio nacin da se sve sjebe. Nije bitno ko igra i nije bitno ko je trener. Uloga tragicara meca ce dopast nekad nekom od boljih igraca a nekad nekom od losijih u trenutnom timu. Veceras je to bio Stojkovic, nekad je to znao da bude Sasa Ilic, Miljkovic, Pjer Boja..itd sta znam vise. Partizan ce uvijek ostati klub propustenih sansi. To mu je sudbina i zato postoji. Mi smo tu da svjedocimo njegovoj nemoci da se izbori sa tom svojom usranom sudbinom.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Zanimljivo da su takvi 80 i kusur minuta bili bolji. Smešno je praviti neke dubinske analize kada je sve došlo na osnovu individualne greške.
Čuj da je AZ imao takve kontre, pa što nije imao?
Drugi gol nema šta ni da se analizira to je voda u ušima, to je Partizan, svi smo negde znali da ulazi...
Urošević je svoju stranu zatvorio sasvim dobro, a ti piši šta hoćeš.
Inače za AZ totalni respekt, sjajna ekipa...
Nije imao zato sto smo imali nameru da igramo fudbal i imali vise od 2 igraca na terenu koja umeju da razmene par pasova.

Urosevic je toliko dobro zatvorio tu stranu da smo prvi gol primili dok je on trckarao iza igraca koji samo sto guzicom nije dao gol i posle Stojkovica je najveci krivac i za taj gol.

Kod drugog je bio na 30-40 metara od svog gola dok je na toj istoj strani trcao sa loptom igrac koji je par sekundi kasnije asistirao ovome za 2-2.

Ja ne znam cemu potreba da se brani covek. Direktno je ucestvovao svojim neznanjem kod oba gola, kao i kod mnogih golova u prethodnim utakmicama. A i u ovoj je zamalo sam napravio asistenciju za protivnicki gol, po svom dobrom starom obicaju, da ljubi Natha u dupe sto nije.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Stojković je verovatno jedan od najboljih golmana, koji su branili u Partizanu. Ali, čovek već duže vreme, nije na nivou na kojem je bio. Ovaj gol večeras, ovo je.. Ja čak i nisam siguran, dal je onaj lik dirao loptu glavom, ili je primio gol sa 70m rastojanja. Čak i ukoliko je onaj njihov igrao glavom, to u principu, ništa ne menja. Onakav gol je SRAMOTA, za nekoga ko sebe smatra golmanom. Da smo izdržali samo još min, ubedjen sam da bi ostalo 0:2.
Ovako, Stojkoviću, od srca sve najbolje. Ali po meni, vreme je da ustupi mesto nekome drugome.
 
  • Like
Reactions: BaX
Статус
Затворена за писање одговора.
Top