Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.087
Reaction score
26.475
Локација
ante portas
  • Like
Reactions: Dzo

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Kad vec postoji volja da se odigra ofanzivnije i brze, idealno bi bilo spustit Pantica na mjesto Jojica a njega ostaviti na klupi. Markovic i Holender od starta po stranama, ostalo se zna. Ako Holender nije spreman za startera onda Pantic mora na krilo a Scekic u sredinu. Vidjelo se u prvom mecu da Jojic protiv ovih nema sta da trazi na terenu. Jedino da ga neko raspali sa par samara prije utakmice da se malo pokrene...
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
glupo je reci da neko od nas zna bolje od trenera kome je to posao.. ali evodetno je da postoje neke stvari koje su golim okom vidljive i prosecnom poznavaocu fudbala a kamoli nama sa ko zna koliko odgledanih utakmica.

Jojic ne sme igrati ovaj mec! Ne zato sto je los fudbaler - nije, ne zato sto ga neko ne voli, naprotiv ko moze da ne voli onakvog lika, vec samo zato sto njegova losa forma uzima mesto u timu nekom ko ima konkretnije odredjene karakteristike!
Scekic je bolji na prekidu, bolji na skoku, defanzivno bolji.
Natho i kad je odsecen i udvojen kao u Rusiji opet ima bolji ucinak u ofanzivi.
Suma i kad je “van ritma” i kad je sebican i zongler mnogo je opasniji po gol od njega.
Prosto NEMA MESTA!
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.230
Reaction score
4.064
Локација
Uvek uz Partizan
Naravno da je svima nama jasno da je svaka, i defanzivna i ofanzivna postava, treba da bude bez Jojića. Verovatno će da igra pa neka nas i on i Stanojević demantuju.
 
  • Like
Reactions: BaX

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.038
Reaction score
14.707
Ajmo Partizane prva pobeda nad ruskim klubom i da prodjemo dalje !!! Ajmo bre !!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Да завршимо посао започет у Русији

1200x750-blanko-49.jpg


Опуштања нема, нити сме да га буде. У госте нам долази екипа која је прошле године била у врху руске Премијер лиге, а која је у три првенствена кола ове сезоне освојила шест бодова. Тим који је и пре недељу дана на “Фишт ” стадиону показао да уме да буде опасан, да му ниједног тренутка не смемо допустити да он води утакмицу, јер кад му се то дозволи постаје изузетно неугодан и опасан.

Уосталом, ту констатацију кроз реченицу “Сочи, и када мислиш да није опасан и да га имаш, он ти да гол” тренеру Александру Станојевићу је пренео и некадашњи шеф стручног штаба нашег клуба Марко Николић, који тренутно седи на клупи московске Локомотиве.

Дакле, то што смо у Русији били бољи тим, то што смо гол примили на начин на који смо примили, и то што пред вечерашњи дуела на нашем стадиону (21 час) имамо Активан резултат 1:1 не треба да нам одвлачи много пажње. Тим пре што од ове сезоне правило “гола у гостима” више не вреди и за пролаз у плеј-оф квалификација за пласман у групну фазу Лиге конференција нам је потребна победа.

А ми то можемо.

Можемо игром какву пружамо ове сезоне, можемо са голгетерски расположеним фудбалерима, где се пре свих истиче Рикардо Гомеш који је већ постигао шест погодака ове сезоне. Можемо и са јаким везним редом, чврстом одбраном и сигурним Александром Поповићем на голу, али и чињеницом да на клупи имамо играче који могу да уђу на терен и својим квалитетима преокрену ток утакмице.

Уз то, уверени смо да ћемо и са трибина добити подршку која нам је потребна да заједно направимо корак напред ка пласману у групну фазу новоформираног европског такмичења и први пут у историји клуба елиминишемо неки руски тим.

Урадимо то!

(Sajt FK Partizan)
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.610
Reaction score
30.069
Локација
Novi Sad
Joj kako me pale ovakvi tekstovi, dodje mi da sad odmah krenem iz NS na stadion koliko se krv u meni uzjebe... AJMO BRE DANAS, AJDE CRNO BELA LJUBAVI, ZA ISTORIJU - GAZI!!!!!:navijac:clap:partizan-fan::pfc:
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ne sviđa mi se što se revanš meč igra na našem stadionu, tradicija tu nije na našoj strani.
Nismo toliko dobra fudbalska publika kao što smo košarkaška da podržimo kad ne ide, uvuče se neka nervoza na tribinama koja se prenese na teren.


Takođe ne sviđa mi se najavljeni sastav.
Popović - Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Jojić - Marković, Natho, Pantić - Rikardo.

Previše nam je slaba ta desna strana Vujačić, Lutovac, Jojić, Marković. Lutovac je baš loš u odbrani, mada videli smo Živkovića koji je još lošiji i uz to je povređen tako da je ovo faktički iznuđeno rešenje. Vujača sklon kiksu. O Jojiću ne znam da l treba išta pisati, fizički inferioran igrač totalno.
Pre bi mi igrao Šćekić ali ajde verujem u Stanojevićev izbor koji je maltene iznuđen.

Velika je šteta što nema malog Jovića da uništi na levom boku njihovog desnog beka, koji je slaba tačka odbrane. I tu gubimo mnogo igranjem nekog ko nije krilo.

Od prvog minuta moramo napasti, idealno bi bilo ako bi gol pao u prvih 20tak minuta. Ako se to desi ne smemo se povući već ići po drugi. U takvom razvoju događaja očekujem pobedu od 3:1.
 
Последња измена:

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.254
Reaction score
3.779
Samo da nam se ne osveti ovo forsiranje Jojića ispred Sume.

Što neko već reče, Jojić nije ništa brži od Natka, u duelu jedva i sa kadetima može, pa je bolje da je Natko na toj poziciji, a Suma ispred.

Ovako ćemo imati opet igrača više za protivnika.

Ipak, nadam se najboljem!
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.198
Reaction score
7.091
Локација
NbG
I ja mislim da bi u ovoj utakmici, na kojoj će se na sredini voditi ozbiljna borba, Šćekić morao da ima prednost u odnosu na Jojića. Sad ide kao neka priča povređen je, rovit... a moj utisak je da on i sa jednom nogom može biti korisniji od Jojića, kome je jedina prednost u ovom trenutku dobar prekid (slobodnjak, korner...). Al videćemo, što rekoše kolege Stanoje zna najbolje stanje svog tima i koliko koji pojedinac može da donese u ovom trenutku.
Važno je da igrači izađu naloženi, spremni za borbu, da bude pozitivna atmosfera (uključujući i jt kao bitan faktor) i da poginemo za pobedu svi zajedno. I nikako onaj anti fudbal i vezane noge iz prve utakmice gde 2 pasa nismo mogli da povežemo. Tradicija stoji ali ovo je i prvi put da igramo kući kako je ukinuto to pravilo gola u gostima i ako mene pitate to i nije toliko loše. Znajući mentalitet i filozofiju naših trenera (uključujući i Stanoja) bez tog pravila mi bi verovatno ušli malo povučenije u meč jer jelte imamo rezultat koji nas vodi dalje pa posle kad ne daj Bože primiš gol u kasne sate bude vadi kestenje iz vatre.
Nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce čelično... Juriiiiš braćo :šal
 

АнтиРом

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
194
Reaction score
795
Локација
038
Биће мучно гледати Лутовца и Јојића, али ми Гробари смо навикли на мазохизам, није то ништа за нас :D Ајмо црно-бели ооо :partizan-fan:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top