Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencija 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
Uf. Uh. Augh. Haugh.
Već sam bio emotivan na četu, zamerao i kritikovao, ali tako mu to dođe, koliko god da smo pogrešnih stvari tokom utakmice uradili, mi smo večeras POBEDILI...i to je SJAJNO!
Valjda nam to vrati neku godinu života od onih koje izgubimo tokom utakmice...

Bravo za Tatka i Svetu za gol, Filipovića bih zamenio posle 10 minuta utakmice (ako me neko pita zašto, verovatno uopšte nije gledao utakmicu), Andradeu bih za onaj promašaj raskinuo ugovor, Lutovac je odigrao kao da je neposredno pre ulaska na teren Kelna negde već odigrao 120 minuta utakmice. Pop me plaši kad god gledam šta radi, ali ipak vrši posao. Svaka čast Šehi što je u sudaru ispao jači od Traorea, i Čakiju i Vujači što nisu skroz razbili glave jedan drugom.

Hvala domaćinima za podsećanje na velikog Šoleta koji je branio za samo dva tima, lepo je bilo što je ovaj naš tamo pobedio. Hvala Grobarima za ,,U boj krenite junaci svi,,.

Svim fudbalerima bih dodao 10% na platu zbog ove pobede. A pnda bih Menigu, Crnom Bati, Rikiju i Pavloviću oduzeo 10% od plate jer ih je četvorica večeras bila u napadu, a svaki igra kao da je sam samcit na terenu! Ne vide kolegu. Kad ga vide ne znaju da dodaju loptu. Pavloviću bih onda vratio 10% jer mu je prva utakmica od početka.
Baždar bi ovo rešio jer je dete možda nejako, ali razmišlja dok igra i gleda gde loptom gađa.

Bravo svima, Gordane, Alberte, svaka čast - Partizane napadaj! Ja srećan i zadovoljan! Ne pobeđuje se u Nemačkoj baš svaki dan! :clap

:napred-partizan:
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.628
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
E zbog ovoga je Partizan veliki evropski klub, bio i ostaće, to niko nikada ne sme da zaboravi. I da nismo dobili večeras bilo bi isto. Ovde je naše mesto, koga je briga za onaj svinjac od domaće lige.

Petrić će, kakvi god da budu rezultati, ući u istoriju kluba kao neko ko je stavio glavu na panj kada nas je banda dovela do ivice raspada. To se ne zaboravlja.
Ovaj dečko što je šutirao u golmana sa tri metra u utakmici u kojoj su njegovi drugovi bukvalno izginuli mora da ostane bez bar dve plate.
Navijači naši i Kelnovi - svaka čast.
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Ja verujem da Gordan petrić ima i ta muda o kojima svi pričaju. I to je super. Ima i Batica mirković muda.... Ali danas je pokazao jednu vrlo racionalnu crtu. Ovo što je uradio je bilo dosta pametno i kreativno. Hladnokrvno je procenio svoje limite. Znao je da igra protiv ekipe gde su svi duplo snažniji i veći, da nema pola veznog reda i odlučio je da ne ide po inerciji pa da krpi postojeću formaciju, koju igramo nega da proba nešto novo. To što smo igrali sa dva špica nije značilo da smo bili hrabri i ofanzivni. Na protiv. Ovo je bila vrlo defnazivna i reaktivna igra. Ali kad igraš protiv ekipe koja je u super formi i u svakom aspektu bolja od tebe, moraš da prihvatiš ograničenja i da probaš nešto drugačije, ne bi li izvukao maksium iz situacije. To je danas bilo dovoljno protiv Kelna. Ali Keln je mnogo bolji i mnogo nas je podcenio! I ko ih jebe! Vrlo su nesimpatična ekipa!

Stavio je dva špica da ih gađa dugim loptama, primakao sve linije blizu jer zna da traore i natho ne mogu da igraju presing i da krpe prostor. I doveo švabe do sloma živaca! Da je Pop (kog hvalimo za odbrane, koje su bile ok) iole bolje ispucavao lopte, a radio je to lošije nego inače, pa da ta dva špica mogu malo i da skoče, bilo bi ovde i neke igre.

Petrić je ovde izašao iz sopstvenih okvira, što je zapravno najteže. Vrlo pametno i drsko! Onaj Baumgart trenutno jede svoj kačket u svlačionici!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
Nisam mislio na šanse nego na razliku jer su i oni imali svoje šanse
Ma znam šta si mislio, ali kad Partizan pobedi u važnoj utakmici malo se slavi, pa se malo piše, pa se malo slavi, i sve tako redom... :food-smiley-019:

A onda se malo setim šta je večeras promašio Andrade, pa šta je protiv Nice promašio Rikardo, pa protiv Reala Sale 22... :banghead:
A šta su oni promašili protiv nas, to nek se sećaju njihovi navijači...nije naš problem...
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.051
Локација
Uvek uz Partizan
Sve čestitke Gordanu Petriću. Uživao sam u utakmici i imao osećaj da ne možemo da primimo gol. Retko imamo nažalost priliku da gledamo naš Partizan u jednoj utakmici ovakvog ritma i u jednom ovako lepom, pravom fudbalskom ambijentu. Pred našim golom je bilo i sreće, ali isto tako su oni imali sreće da mi ne postignemo još koji pogodak.
Što se igrača tiče mislim da Dijabate mora malo manje da solira u nekim situacijama, Lutovac se jednostavno i blago rečeno ne snalazi, nije ovo nivo fudbala za njega. Na kraju Andrade, jebiga ono mora da bude gol. Svi ostali sve čestitke, ma čestitke i Dijabateu i Lutovcu. Očekuje nas kao što reče Petrić još teža utakmica kod kuće za sedam dana. Samo hrabro i borbeno pa kako bude. Bravo crno-beli!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top