Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencija 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.324
Reaction score
2.561
Локација
Humska 1
Uh kakvo vece, basket pa ovo, nismo bili dobri, moralo je ovo da se dobije, poklopio nam se rez iz Nemacke.
Kako god, ogroman uspeh, jer ako samo pogledamo kad je bio zreb bilo je pisanja i komentara ko ce da nas petardira i da li cemo uzeti neki bod.
Pripreme pa februara nastavljamo Evropu.
Ciganima komentatorima i gostima da malo popuse jedan grobarski.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Da li je realno da su morali bas toliko da nam ukenjaju raspolozenje? Sve nam se crtalo za prvo mesto i oni ovako odigraju i bukvalno jedva prodju dalje...
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.344
Локација
Brèko, BIH
Nikada se ne mogu tri dobra spojiti za jedno vece..Ili mozda mogu...Igramo prolece u evropi , cigani ispali,kosarkasi brejknuli zelene cigane.Ostade zal za prvim mestom , ali sta nam se desavalo letos a i posle izvlacenja, pa i u Hradistu u prrvih pola sata: Ovo je premija.
 

Partizan321

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2022
Порука
184
Reaction score
1.045
Локација
Banja Luka
Pomješali mi se i sreća i tuga,sreća zbog košarke i prolaza a tuga zbog pičkaste igre.Napadneš ih tamo dadneš im 3 komada sa igračem manje a ovdje pred onoliko djece kukavička igra.
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
666
Reaction score
5.338
Локација
Nis

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
630
Reaction score
2.054
Kako kaže jevrejska kletva: Da bog da imao pa nemao
E imali smo šansu ali smo je sprcali profesionalno,znalački..
Razmontirali su nas anonimci iz neke češke vukojebine.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.277
Reaction score
7.068
Zbog magaraca ekipa nije dobila podrsku kakvu su zasluzili za sve ovo sto su nam priustili u zadnje vrijeme. Klincima svaka cast svakako i lijepo je da je bilo ovako puno djece. Sto se tice pojedinih komentara ja stvarno nemam rijeci. Pa jebemu majku nismo mi psg. I ove igrace koje imamo i to je sve s kolca i konopca skupljano. Normalno je da forma varira, varira kod svih klubova. Poslije jedne utakmice zalosno je sta se pise. Prosli smo jebeno dalje, za nas klub je to velika stvar. Ovi momci na terenu se bore protiv vjetrenjaca. Ne znam ni sam da li bi izdrzao i da ne otjeram sve u kurac i odem u neku kinu da igram opusteno i da me boli kurac bez pritiska. Nemojmo da budemo kao neki drugi i njihov odnos prema klubu, sta vam je ljudi? Nisam ni ja zadovoljan igrom, najgora utakmica Partizana od kako je Petric tu, ali to je fudbal. Ni prva ni posljednja. Bice jos ovakvih, jer je to normalna stvar. Bravo momci, zasluzili ste prolaz. Izgurajte jos malo, pa odmor, napunite baterije pa na proljece da jebemo sve od reda! Upravo umrite mrtve vam jebem sve.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
817
Reaction score
4.317
Локација
Beograd
Bez obzira na to sto je ovo veceras bilo jezivo lose, prolaz ove grupe je jedan od najvecih evropskih uspeha Partizana u ovom veku, mada ostaje zal za prvim mestom. Jedino sto moram da zamerim je drzanje na terenu svih 90 minuta Meniga koji je odigrao jednu od najgorih partija koju sam ikada video u nasem dresu. Covek nije imao 2 dobra poteza za celu utakmicu, morao je ranije da ide napolje (i naravno, jos jedna zamerka je Lutovac pre Jovica i Terzica, verovatno stvar koja mi je najmanje jasna od svih Petricevih odluka).
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.461
Reaction score
4.865
Da nam je neko posle žreba ponudio prolaz, oberučke bi prihvatili. I prošli smo. Ali nastavlja se prokletstvo da prokockamo sve što nam se namesti kao na tacni.
Mislim da je glavni uzrok ovolikog pada forme Miša Filipović. Igrači Slovackog su izgledali kao dopingovani, čak i naspram naših svežih igrača koji su tek ušli u igru.
Imaćemo dve utakmice više, potpuno nepotrebno, a u prvoj neće biti ni Čakija.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.072
Reaction score
4.294
Локација
Humska 1
Koliko vidim, sreca pa sam resio da se fokusiram samo na kosarku. Samim tim ne bih previse ni da komentarisem igru.

Tvrdim, da samo Srbija rodi fudbalske mozgove koji mogu da urade ovako nesto slicno Urosevicu i ovog bezpotrebnog ispucavanja lopte.

Inace ja koliko vidim, kako se utakmica zavrsila vec je krenula ciganska masinerija gde ce sada probati da izvrnu pricu do te mere, da je veca sramota proci grupu ovde nego njihovo ispadanje.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.168
Reaction score
4.368
Kakav stres, jbt !!! Loše smo odigrali, svaka čast klincima !!! Ako bar 20 posto njih za koju godinu budu bili redovni na tribinama, to je prava stvar !!!
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.950
Reaction score
21.902
Samo da se ne sjebu igrači zbog "propuštene šanse", mi ćemo se svakako već sutra ložiti da osvajamo. Da se izgura do pauze pa da vidimo da li je u interesu uprave da se Partizan pojača. Što dalje u ovom takmičenju, sjebavanje cigana u gostima i kvalifikacije za lš gde bismo verovatno imali zagarantovano mesto u LE, time bih bio prezadovoljan.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.051
Локација
Uvek uz Partizan
Pad forme je normalan i očekivan, ne treba biti neobjektivan. Ja sam zadovoljan prolazom i pošto sam više gledao košarku nego fudbal mogu samo da poručim svim Ciganima na svetu počevši od ovih u stanu iznad mene koji su slavili kada su Česi postigli gol da puše k....
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.629
Reaction score
8.478
Локација
Македонија
Sve je receno da nam neko ponudio drugo mesto kada smo dobili grupu svi bi ovo oberucki prihvatili. Ali sve nam se namestilo da sa pobedom veceras imamo prvo mesto (visak bodove za koeficijent) visak novca i direktan plasman u 1/8 finale. I utakmica (koliko sam mogao da pratim zbog kosarkasa) kao preslikana proslosezonska sa Anortozisom.
Ipak cestitke na novo tkz evropsko prolece. Ekipa je zamorena i u padu forme samo da doguramo ovo u ovoj naprednoj ligi bez kiksova i povreda.

Potencijalni protivnici za to prvo proletno kolo su nam Bodo/Glimt, AEK Lanaka (jebem im sve po spiku), Ludogorec, Braga, Serif, Lazio, Qarabag i Trabzon
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top