Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencija 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD

Vazduh trepti kao da nebo gori.

I, čemu danas citat iz jednog starog partizanskog filma? Pa zato što je juče nebo iznad JNA gorelo! Bukvalno. :D
Sigurno su juče napravljene i neke fotografije koje to dokazuju - lepo se bre na njima vidi da o(do)zgo nešto zapaljeno pada po svima nama...
Sad, da l' je to bio samo ostatak vatrometa, da l' daleke jecaju zvezde, da l' je grobarski fanatizam zapalio nebo...jebem li ga, ali gorelo je...

Gledam pre utakmice onaj naš old tajmer stadion i old tajmer reflektore...i pomalo me nešto štreca oko srca...pa da l' je moguće da ćemo uskoro da ,,smaknemo,, te reflektore i da postavimo neke drugačije...ono jes' da će ti novi možda biti...kakvi god da budu, ali, jbg, nekako...neće mi to biti - TO.
Jer baš OVE reflektore su gledali i Bobek, i Moca, i Kežman od čije su prodaje već hteli da stave nove reflektore pa nisu, i Best i Ronaldo Zuba, i Miljković i Jojić, i Suma i Megvajer, i hiljade Grobara i huligana, i hiljade Partizanovaca što su pevali kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA, ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu...

A moguće da ni tog stadiona JNA iz pesme, to jest bar ne OVOG I OVAKVOG iz stvarnosti i realnosti, u nekom budućem vremenu neće više biti na ovom mestu gde je sinoć bio.
Tamo gde je sinoć nebo gorelo. Tamo gde je nebo najlepše nad Beogradom. Kad ne gori. A lepo je i kad gori samo malo opasno. Jer možda nešto zapalimo, a možda nas i UEFA zbog toga izbaci iz daljeg takmičenja. Ali, neće nam to biti prvi put.

A jednog dana ni nas neće više biti, kao što više neće biti ni reflektora ni stadiona JNA.
Samo što će to nama tad biti prvi put da nas nema. I poslednji.
E, da, dobro. Šta sad. Još smo tu. Veseli i raspoloženi, pobedio Partizan Bundesligaša dva puta u roku od 7 dana! Šta ćeš više, šta ćeš bolje?!

Malo se samo pitam šta li je sa onom osobom što je hitna pomoć sinoć uvijenu u platno odveze sa Istoka...do negde...ko je to bio...šta se desilo...hoće li se jednom ponovo vratiti na stadion JNA?
Ili...

Da...stadion JNA...
Jeste star je i oronuo, a nisam ni ja bolji. Ali...taj i takav stadion je ORIGINAL! Nema laži, nema prevare. Nebo gori, Partizan igra a stadion je original old skul old tajmer.
E sad...jbg...neko shvata vrednost old tajmera, a neko misli da je bolje imati novi, nego nekakvu starudiju, iako takvih novih imaš svuda...a old tajmera nema baš svuda. I mogo vrede.
Original.
Po kome je nekada na kolenima klizao Mance. Po kome je Milko rutinirao ,,cigane,,. Na kome su Đu-Le i ostali slavili duplu krunu u sezoni Tanga smrti.
Po kome je sinoć Dija Brate proturao loptu kroz suknju Švabi i dao prvi gol, a Rikardo slavio svoj pogodak na kolenima k'o Mance.

Nema tu laži, nema prevare.

Za razliku od UEFE koja se kao bori protiv rasizma, ali će zabraniti crnačke vuvuzele jer su previše glasne za njihove belačke uši.
Za razliku od UEFE i televizije koji imaju ,,dogovor,, da ne prikazuju sve navijačke ludorije da ne bi dobile publicitet, uskraćujući time gledaoce pored ,,malih ekrana,, za ISTINU.
Za razliku od televizije koja će reći da navijača Kelna nema na utakmici iako ih svi vidimo i čujemo na tribinama - pa čak i u TV prenosu.
Za razliku od televizije koja će smanjiti ton i davati lažnu zvučnu sliku pakla na JNA.
Za razliku od televizije koja će čak ponekad besramno LAŽIRATI ton sa utakmice.

Eh.
Ceo svet je često čista laž, ali je bar nebo nad JNA sinoć zaistinski gorelo i tutnjalo, pa su drugovi pripadnici našeg evropskog i nemačkog poštovanog rivala mogli da se zapitaju da li se vratila sezona 1944./45, ili je Putin pritisnuo dugme, ili je to sve bilo samo zato što smo mi Grobari stoka neopisana.
Ali bar nismo lažovi.
Hvala lepo doviđenja prijatno. Aufiderzen.

Smrt fašizmu - živeo Partizan!







Simpaticni brat englez je snimio svoje iskustvo sa zapadne tribine :icon-smile:
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Нисам писао дуго, па да кажем коју.
Свака част Петрићу и играчима Партизана. Момци изгинули и рутински одрадили Келн у Београду. Не бих сада да причам о игри, почеће ми утакмица против Чуке.
Само још да додам да се Анђус онако добро напуши курца Партизану.
Жељко Мормон Пантић да пред камерама своје емисије издува киту Петрићу.
Живео Партизан!!!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала

Јел реално ово, мајку вам јебем да вам мајку јебем.
Они се тамо шибали на смрт, па добили смијешне казне.
 
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
349
Reaction score
2.402
Локација
Beograd
govnari iz uefe to je opšte poznato najebem im se majke
svakako nije problem posto mi tučemo nicu na azurnoj obali pa ce protiv slovackog da igraju klinci i druga postava
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
634
Reaction score
3.899
Kakva tribina takav i "spektakl". Ništa drugo osim ove kazne verovatno nije ni bila opcija. Vepar i metuzalem presrećni. Cigani sa tribine obavili dobar posao... Kako to godinama niko ne uapali baklju, a baš sad ih se toliko unelo za dva prekida...
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Da je debeli tu možda bi žalba urodila plodom , ovako ništa bolje sa se ne žalimo … Mada ne bi me čudili da je uprava ovo i želela …
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.097
Reaction score
14.476
Локација
Kipar
UEFA je vise politicka nego sportska organizacija I leglo korupcije. Dvostruki arsini nisu nista novo za njih.
Medjutim, cinjenica je da imamo istoriju prekrsaja I da za nas postoji, kako kazu, "nulta" tolerancija. Nas klub je rob svojih navijaca. Mogu da izbace klub iz Evrope kad god zele sto se vidi na primeru bakljade.
Uz to zakrceni prolazi, ja mislim da smo zbog toga platili svaku drugu utakmicu po 20000 evra. Karte se prodaju za odredjeni red I sediste ali ko se jos drzi toga. Sedi na stepenice ako ti odgovara I niko ne sme da te pomeri.
Sta da se radi ne znam, verovatno nema leka I to je do drzave I decenijskom stanju haosa u istoj . Jednostavno nema zelje ni snage da se sprovodi red. I dokle god je tako placacemo kazne. UEFA je tu najmanje kriva.
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
327
Reaction score
1.289
Локација
Београд
Наравно, свима нама који смо купили пакете нико неће рефундирати трећу утакмицу. Ни управа, ни јужна трибина. Дакле, опет највише испаштају играчи и ми навијачи. Управа ће мирно спавати и даље, па ми само није јасно која је поента била. Преживећемо, није смак света, али треба и то напоменути пошто многи то олако занемарују. Јасно ми је уефа лицемерје, али управо зато не треба радити ствари због којих ће нас казнити.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
629
Reaction score
2.053
Kako unesu to. Meni ovako matorom,ispipaju i jajca kad ulazim.
Ne mogu da verujem da uprava nije organizovala bakljadu... Nije logično.. Oni su jedini i direktni krivci...
Vučiću pederčiću!
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.527
Reaction score
29.364
Локација
Novi Sad
Daj Mak ne zezaj se... baklje se ne unose vise u gacama i kapuljacama kao nekad, nego se dan pred utakmicu ustekaju negde na stadionu, kao na primer ovde

I onda nemas problema... ili u bubanj se polepe, bubanj prolazi sa zastavama i vodjama kako hoce, niko nista ne pita...
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Uvek ima načina da se unese a još ako je utakmica na domaćem terenu (kao što je i bila)...

...kazna UEFE naravno prestroga ali ako smo pod uslovnom ni ne čudi, tako da svakako glupost južne tribine makar bilo i zbog uprave kad i deca znaju da nas ovi čekaju na zicer.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
976
Reaction score
4.400
Локација
Nis
Znali smo sta dolazi posle debila tako da ne treba nikoga da cudi. Tuzna tribina je odradila svoj deo posla, nema zime za ovu vlast dok su tu okupatori.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.888
Reaction score
13.717
Ми смо изгледа вечно под условном казном. Па зар то не истиче некад ? Колико пута бандити из УЕФА треба да нас казне као што не кажњавају никог да би то скинули са себе ? Све им јебем. Као да имају посебан правилник само за нас. Што неко рече надам се да ће бар деца моћи да уђу.

Evropska fudbalska unija (Uefa) danas je novčano kaznila Čelsi i Malme zbog nereda navijača tokom utakmice u Ligi Evropa u februaru.
Čelsi je kažnjen sa 13.000 evra, a Malme kao organizator meča sa 58.000, preneli su danas britanski mediji.


Нас би избацили на 10 година
 
Последња измена:

guzakom

Grobar
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
402
Reaction score
993
Локација
Pozarevac
Jel kažnjen možda i Ferencvaroš pošto su isto par puta palili baklje i ubacivali u teren.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top