Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...

Vader

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2007
Порука
55
Reaction score
0
Локација
Belgrade
mislim da je trenutna situacija veoma losa. igracki kadar nam se potpuno rasuo (otisli svi glavni igraci, mitrovic, radulovic, marjanac...), nemamo strucni stab, a vec dve godine titule odlaze znate vec kod koga. cuo sam da cak ne mozemo ni da registrujemo nijednog igraca dok se ne odredi legitimna uprava. ukoliko se brzo ne promene neke stvari (a mislim da nece), plasim se da cemo dotaci dno, kao u odbojci...:banghead
 
Последња измена:

Vader

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2007
Порука
55
Reaction score
0
Локација
Belgrade
Ovo sam procitao u SPORT-u

"ŽELIMO VUKA ROGANOVIĆA!


Direktor Partizana, Predrag Peruničić, otkriva
Voleo bih da Arsenić uči zanat od starog trenerskog
lisca. Pratimo zbivanja u Crvenoj zvezdi


Trener Vuk Roganović u Partizanu? Mnogi su na tu informaciju sumnjičavo vrteli glavom. I sada je tako nešto čardak ni na nebu, ni na zemlji. Međutim, direktor kluba iz Humske, Predrag Peruničić, potvrđuje da je starteg crveno-belih ozbiljna opcija.

-Želimo da u Partizan dovedemo sadašnjeg trenera Crvene zvezde, Vuka Roganovića – potvrđuje skorašnje natpise Sporta jedan od legendarnih igrača Partizana. - S tim u vezi ozbiljno pratimo zbivanja u komšiluku. Ukoliko se nešto desi, da možemo odmah da reagujemo. Ne smemo da budemo nespremni.

To, međutim, ne utiče na angažovanje Gorana Arsenića.

-Ne, nipošto. Naš je plan da, kao što je u reprezentaciji, Vuk Roganović bude selektor, a Arsenić trener. Želimo da Arsenić uči zanat od iskusnog trenerskog lisca. Voleli bismo da uspemo u tome – komentariše Predrag Peruničić.

Za sada se pita Crvena zvezda. U ovom trenutku možda i više sam Vuk Roganović. Jedan je od retkih trenera kojem je pošlo za rukom da sedi na klupi oba kluba sa Topčiderskog brda."
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Nastavlja se "saga" u RK Partizan

UPLATE ZAMRZNUTE DO REŠENjA KRIZE!
Partizan dobio odgovor sportskog saveza Beograda
Predrag Peruničić: Jasno je naznačeno da se prestaje sa
redovnim mesečnim uplatama sve dok se ne sredi stanje u klubu

U situaciji “pata karata”, struja Partizana koja je otelotvorena u liku Predraga Peruničića, zapisala je prvu recku. Štihovi se još kriju, ali tabla je tabla, jedan poen.
-Dobili smo odgovor gradskog sekretarijata za sport. Generalni sekretar, Goran Kreclović, obavestio nas je da gradski sekretarijat predstaje sa mesečnim uplatama rukometnom klubu Partizan, dok se ne reši pitanje rukovođenja kluom iz Humske – kaže Peruničić.
To je, napomenimo, bio i zahtev ove “struje”.
-Sada čekamo odgovor i Rukometnog saveza Beograda i Uprave za sport.
Pismo je poslato i Sportskom društvu Partizan.
-Odgovora još nema, jer je predsednik Sportskog društva na odmoru. Čekamo da se vrati.
Za kraj...
-Nijedan igrač Partizana ne može da se registruje dok se ova situacija ne reši – jasan je Peruničić.​
 

Vader

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2007
Порука
55
Reaction score
0
Локација
Belgrade
izvor "SPORT"

SVE GOTOVO ZA DVA DANA

Direktor Partizana, Predrag Peruničić
Borba za vlast i legalnost u Partizanu ulazi u završnu fazu.
Neće još mnogo vode proteći Dunavom i Savom da bi se saznalo

ko kosi (vodi klub), a ko vodu nosi (odlazi iz Humske). Na kraju krajeva i red je da se više stavi tačka na ovu mučnu situaciju u crno-belom taboru. Dobro je to ne samo za vicešampiona države, već i za srpski rukomet.

-Pravda pobeđuje, a pravda je na našoj strani – jasan je Predrag Peruničić, direktor Partizana. - Skupština je najviši klupski organ i ona postavlja i razrešava Upravni odbor, a nikako ne može da bude drugačije. Ta Skupština koja je smenila Upravni odbor sa predsednikom Velimirom Marjanovićem, zavedena je u Ministarstvu za sport, tako da je ona jedino važeća. To je jedina istina.

Čini se da se bliži kraj ovoj agoniji Partizana?

-Sve će da bude gotovo za dva dana – ne ostavlja dilemu Predrag Peruničić, jedna od igračkih legendi crno-belih.

ODGOVORIO I RSB

ŽAO NAM JE...

Posle Sportskog saveza Beograda, na dopis “struje” oličenoj u Predragu Peruničiću, odgovorio je i RSB.

-Verujemo da ste upoznati sa ingerencijama i ovlašćenjima koje ima RSB u rešavanju ovakvih problema, budući na statutarne odredbe našeg oblika i vida organizovanja. Kao Savez sa žaljenjem možemo konstatovati da se jedan od naših najuspešnijih klubova nalazi u stanju narušenog funkcionisanja i rukovođenja, koje sigurno ugrožava realizaciju plana i programa kluba kao i pripreme za narednu takmičarsku sezonu – između ostalog piše u odgovoru RSB.

U zaključku:

-Iskrena želja svih članova RSB je da legalni organi kluba obavljaju svoje funkcije i tako javnosti stavimo do znanja da smo ozbiljna organizacija kojom upravljaju odgovorni sportski radnici.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
CMILJANIĆ I KOVIĆ PRED VRATIMA HUMSKE
Direktor Partizana, Predrag Peruničić
U ozbiljnim smo pregovorima sa našim nekadašnjim kapitenom
i pivotom Metaloplastike. Nadam se uspešnom ishodu


i razgovora sa Bojanom Tomićem
Živo, živo. Ma šta živo, vri u Humskoj. Direktor crno-belih, Predrag Peruničić, čini sve ne bi li uspeo da sačini tim dostojan imena kluba, i pored toga što još nije priveden kraju rat dve struje. Međutim, ova još nerazjašnjena situacija ne remeti i rad na drugoj liniji fronta.
-U ozbiljnim sam pregovorima sa nekadašnjim kapitenom Partizana, Goranom Cmiljanićem. Takođe, pregovaram i sa pivotom, nekadašnjim članom Metaloplastike i Vojvodine, Borisom Kovićem. Verujem da ćemo postići dogovor i da će u predstojećoj sezoni obojica nositi crno-beli dres – smatra direktor kluba iz Humske.
I to nije sve.
-Iako je na pripremama Crvene zvezde, ne odričemo se Bojana Tomića. I mi želimo da ga angažujemo
Vrlo brzo treba da se ide na pripreme.
-Čim se bude rešila ova situacija oko rukovođenja klubom, u roku od tri-četiri dana organizovaću odlazak na pripreme. To je najmanji problem – poručuje Peruničić.
SPORTSKI SAVEZ BEOGRADA
POŠTUJTE SKUPŠTINU
Na dopis crno-belih odgovorio je i Sportski savez Beograda, koji je potpisao generalni sekretar, Branko Kovačević:
- Na osnovu dopisa od 24. jula u kojem ste tražili da u skladu sa našim mogućnostima pomognemo legalno izabranim organima RK Partizan, Sportski savez Beograda apeluje na striktno poštovanje akata kluba, pre svega Statuta, i na poštovanje odluka najvišeg organa, Skupštine.
Odgovor je poslat gospodinu Predragu Peruničiću, direktoru kluba.

Sport -Pojacanja
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Све је то мало за клуб који има амбиције да коначно освоји титулу... Бићу срећан ако поновимо успех од ове сезоне и освојимо Куп... Велики нерад и сујета владају у овој причи... Време пролази а ми немамо ни тим, ни тренера, ни спонзоре а ни потпуно легитимну управу... :?
 

Vader

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2007
Порука
55
Reaction score
0
Локација
Belgrade
izvor "SPORT"

KOVIĆ NA CETINjU

Šabačka razglednica
Izvanredni pivotmen Metaloplastike, Partizana, Vojvodin
Boris Ković za koga je nedavno bio zainteresovan Partizan,

prihvatio je ponudu prvog šampiona Crne Gore Lovćena. Cetinjani imaju velike ambicije u novoj sezoni. Odbrana titule pravka Crne Gore i da što dalje doguraju u kupu EHF gde u prvom kolu za protivnika imaju predstavnika Luksemburga. Iskusni Ković potpisao je jednogodoišnji ugovor i danas će se priključiti pripremama novog kluba.

...toliko o tome..
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
I pored toga sto nemamo "upravu" potpisan ugovor sa odlicnim igracem

v66324p0.jpg

RUKOMET: Radanović ipak u Partizanu
Sreda, 8. avgust 2007. 16:25

Dosadašanji rukometaš Crvene zvezde Stojan Radanović karijeru će ipak nastaviti u Partizanu, iako je postojala mogućnost da pojača redove Zagreba, preneli su beogradski mediji.

Stameni kružni napadač sa crno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor, čiji finansijski detalji nisu saopšteni.

"Bili smo u kontaktu još od kraja prošle sezone, odlagao sam sve misleći da ću se dogovoriti sa Zvezdom. Nisam, medjutim, hteo da potpišem ugovor dok mi ne isplate dugovanja, u pitanju su dve plate. Hteli su da im oprostim dug, pristao sam da otpišem pola. Umesto toga, postavljali su nove neprihvatljive uslove i tako sam se obreo u Partizanu", rekao je Radovanović nakon potpisivanja ugovora.

Za njega su se u ovom prelaznom roku, pored Partizana, još interesovali i Zagreb, Temišvar, kao i pojedini danski, švedski i španski klubovi.

(MONDO)
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
NUDILI TRENERSKO MESTO
Predrag Peruničić odbio predlog druge struje
Još se zbog šljunka malo toga vidi, ali se zato dno oseća
pod nogama. Rukometne vode Partizana daleko su od bistih.

Situacija teška, još nepremostiva. Jedan klub - dve struje, dve vizije.
- Prišao mi je na Banjici Vasilije Đokić, popularni Đakoni... Tražio je da razgovaramo. On je sa one druge strane. Rekao mi je da bi bilo dobro da se podtigne kompromis i da ja budem trener Partizana – kaže direktor crno-belih, Predrag Peruničić.
Odgovor je bio:
- Neću da budem trener Partizana i da ne želim nikakav kompromis.
Stiže i obrazloženje...
- Kakav komprimis? Sa kim? Sa ljudima koji neće da sačekaju razrešenje situacije u klubu, već organizuju nekakve pripreme sa dečurlijom, uz dva-tri starija igrača. Zar ne bi bio kompromis da smo mi i oni zajedno radili prelazni rok. U interesu Partizana. Nezavisno od toga ko će na kraju da bude legitimni predstavnik kluba. Kako da postignem kompromis sa ljudima koje predstavlja Velimir Marjanović. On je gori od Radeta Đurđića, protiv kojeg sam se borio još kao reprezentativac. Protiv takvih se uvek borim, nismo na istoj strani – jasan je Peruničić.

Uzas ... toiko frke oko vlasti...
 

Vader

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2007
Порука
55
Reaction score
0
Локација
Belgrade
izvor "SPORT"

BLIŽI SE ODLUKA?


Bez promena u Humskoj
U Humskoj ništa novo... I dalje se čeka... Šta? Konačna
odluka. Ko? Pravnici... Kako može da se čuje ovih dana,


sve je bliže razrešenje situacije, ma šta da se pod tim podrazumeva, ali, sa mrtve tačke se nije krenulo. I dalje Partizanom “vladaju” dve struje. Jedna ekipu priprema u Beogradu, druga u Subtici.

Bilo kako bilo, kažu da je pravnik, zadužen za “slučaj Partizan” bio na odmoru do ponedeljka i da bi ovih dana trebalo da zasuče rukave, sagleda činjenice i donese odluku. Na potezu je i Ministrastvo...

...svaki komentar je suvisan...:confused
 

Method Man

Guest
RUKOMET: Dragan Sudžum ponovo u Partizanu
Sreda, 15. avgust 2007. 10:30

Srpski rukometni internacionalac i bivši igrač Partizana Dragan Sudžum narednih godinu dana ponovo će nastupati za crno-bele, piše "Sportski žurnal".

Dvadesetdevetogodišnji Sudžum je u utorak odradio prvi trening sa Partizanom, a ostalo je još samo da dve strane dogovore neke detalje ugovora.

Reprezentativac Srbije pre dve godine iz Partizana je otišao u nemački Libek, sa kojim je ove godine tek u plej-autu izborio opstanak u Bundesligi.

Na početku drugog dela prošle sezone Sudžum je zaradio nezgodnu povredu kolena, koju nije želeo da operiše iako su čelnici Libeka insistirali na tome. Upravio ovaj sukob bio je jedan od glavnih razloga za prekid saradnje izmedju Sudžuma i nemačkog kluba.

Dolaskom Sudžuma crno-beli su popunili prazninu na levom krilu koja je nastala odlaskom Vujadinovića (Steaua) i Milićevića (Roštok).

(MONDO, foto: MN Press)
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Jos nista oko "uprave"

NE OČEKUJEMO PROMENE
Velimir Marjanović, predsednik crno-belih
Dok se bije bitka za vlast, jedna ekipa Partizana se priprema
u Subotici, druga u Beogradu. Za predsednika crno-belih,

Velimira Marjanovića, nema ni dileme, ni promena...
- Što se tiče Partizana Si&Si, mi ne očekujemo nikakve promene. Trenutno je status kvo, odnosno, ono što mi želimo – počinje priču Marjanović, uz konstataciju da ga je neko iz medija prvi put kontaktirao od 14. juna.
Kažete Si&Si... Zar Komanija Si&Si nije otkazala sponzorstvo crno-belima?
- U saopštenju jasno stoji da će se to desiti ukoliko dođe do promene strukture u klubu. Uostalom, sezona još nije počela. Odluka o sponzorstvu nije sporna, kao što nije ni ovo drugo.
Mislite na dvovlast?
- Ne postoje dva kluba. Validan je onaj koji je upisan u Ministarstvu omladine i sporta, u Zajednici klubova... Ukoliko dođe do neke promene, taj “neko”, ko bude potpisnik, preuzima odgovornost. Mi od prvog dana ne očekujemo nikakav događaj.
Ekipa je na pripremama u Subotici. Pridružio se i Sudžum?
- U Subotici smo od 11. do 22. avgusta, a onda se ide na turnir u Temišvaru, gde učestvuju Portland, PIK Seged i Politehnika. Pravo odatle idemo u Blace, a iz Blaca na turnir u Vranju, povodom 60 godina kluba. Sa Sudžumom smo se sve dogovorili, ali ništa nismo potpisali, jer, ako se pojavi inostrana ponuda kojoj mi ne možemo da pariramo, Sudžum je slobodan da ode. Na pripremama su i pojačanja Radanović i Ivanović i, uz ostale igrače, polako sklapamo kostur ekipe za narednu sezonu – poručuje Marjanović.

O IVIĆU
ON NAM JE
PRVI PIK
Priča se da je u Subotici, na trenizima Partizana, Zoran Ivić.
- Još nemamo prvog trenera. Ivić je u Subotici zbog toga što tamo ima dosta igrača kandidata za juniorsku reprezentaciju. Ne samo u Partizanu, već i u Subotici i to neće biti jedini grad koji će Ivić da poseti. Ipak, nije tajna da želimo da ga angažujemo za trenera crno - belih. On nam je prvi pik.
Šta je sa “sukobom interesa”?
- Na prvoj sledećoj sednici RSS tražićemo da Savez raskine ugovor sa Ivićem i bude strateg Partizana, koji bi ga plaćao, a mi ćemo ga puštati na akcije reprezentacije. Time bismo pomogli i savezu, smanjili bismo mu troškove. Ipak, sačekajmo da se stvari definišu – kaže Marjanović.
 

Vader

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2007
Порука
55
Reaction score
0
Локација
Belgrade
izvor "SPORT"

KOME MAŽU OČI?

Predrag Peruničić, direktor Partizana
Situacija u Partizanu je nepromenjena. Bura se ne stišava... Po nekim
nagoveštajima, uskoro bi i nad Humskom moglo da zasija sunce.

Do tada, svako vuče na svoju stranu.

- Čujem da su na pripremama u Subotici sve deca. Kome oni mažu oči? Kao, ekipa je na pripremama. Kako ih nije sramota da tu decu vode po turniruma koji slede, da se drugi iživljavaju nad njima? Čujem i da je Ivić na treninzima ekipe, na tribinama. Kao, ispred RSS. Ko njega šalje da posmatra treninge Partizana? Od kada je to praksa – pita se direktor crno-belih, Predrag Peruničić.

Nisu samo deca, tu je i Sudžum...

- Nisam se čuo sa Sudžumom, ali jeste Cmiljanić. Sudžum ga je zvao i pitao oko treninga. Dečko čeka inostrani angažman, pa je hteo da održava formu u Partizanu. Meni bi bilo drago da Sudžum dođe, odličan je igrač, ali mi ne trebaju igrači za polusezonu. On je jasno rekao da mu je prioritet inostranstvo.

Na vidiku je i razrešenje dileme, “čiji” je Partizan.

- Pošto se druga strana žalila, sada slučaj nije u nadležnosti Šoštarovog kabineta, već je prosleđen Ministarstvu omladine i sporta. Nadležni sigurno neće da odugovlače sa donošenjem odluke, tako da očekujem da sve bude poznato za dan - dva – zaključuje Peruničić.

...dokle cete vise da se igrate sa svetinjom i nasim zivcima :mad: :kur :mad:
 

Method Man

Guest
RUKOMET: Nova Skupština RK Partizan?
Petak, 7. septembar 2007. 17:59

Direktor rukometnog kluba Partizan Aleksandar Blagojević izjavio je da je Ministarstvo omladine i sporta donelo odluku da dosadašnji predsednik Velimir Marjanović i dalje predstavlja ovaj klub, ali i preporučilo održavanje nove Skupštine.

Skupština rukometnog kluba Partizan smenila je 15. juna kompletan Upravni odbor, posle čega je predsednik Velimir Marjanović sazvao novu Skupšinu i razrešio dužnosti bivše članove.

Posledica tog sukoba je da klub teško funkcioniše, kao i da su da su "na vlasti" dve struje koje se medjusobno osporavaju.

Kako medjusobno nisu mogli da se dogovore i razreše problem, zatraženo je od Ministarstva omladine i sporta da interveniše.

"Ministarstvo omladine i sporta pronašlo je anomalije na obe Skupštine i zato je preporučilo da se situacija sredi, stabilizuje i održi nova Skupština", rekao je Blagojević agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, to do sada nije bilo moguće, pa je zatraženo dotatno tumačenje.

"Tražili smo da nam se preporuka bolje rastumači da vidimo, ako bude bilo potrebno, ko će da nam pomogne da organizujemo novu skupštinu, da li će to biti Sportsko društvo Partizan ili Ministarstvo", rekao je Blagojević.
Mondo
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Ма је*ите се ви из обе струје, док се ви грабите како да увалите гузице, клуб пропада!

:kur
 

Liquidator

Početnik
Учлањен(а)
20.05.2007
Порука
28
Reaction score
0
Ne mogu da verujem da SD PARTIZAN nema snage da razreši ovu jadnu priču! Za sve je kriv Perun ,to je moje mišljenje. Čovek jednostavno želi da prisvoji RK a to nije ni malo dobra ideja! Lik je nitkov 1. klase
 

Method Man

Guest
RUKOMET: Cilj Partizana - trofeji
Petak, 21. septembar 2007. 15:30

Rukometni klub Partizan ulazi u novu sezonu "gladan" trofeja, pre svega titule prvaka Srbije, koja već dve godine "stanuje" u taboru najvećeg rivala Crvene zvezde.

U atmosferi u kojoj se ne zna koje zapravo u upravi kluba i šta se ustvari tu dešava, pred eipu je postavljen cilj - vraćanje titule u Humsku. U tu svrhu dovedeno je nekoliko pojačanja, a najzvučnije ime je reprezentativac Dragan Sudžum.

"Partizan ima mladu ekipu, ali mislim da možemo da budemo u samom vrhu. Mladen Ivanović i ja, kao povratnici u ekipu, pokušaćemo da nadoknadimo ono što nismo uspeli da uradimo pre tri, četiri godine - da osvojimo jednu ili dve titule", izjavio je Sudžum, kapiten ekipe u narednoj sezoni.

Crno-beli su u avgustu potpisali ugovor i sa pivotmenom reprezentacije i dosadašnjim igračem Crvene zvezde Stojanom Radanovićem, koji je odlučio da ostane vlasnik trofeja.

"Želim da sada kada sam ovde u Partizanu vratim sve one titule koje sam im uzeo sa Crvenom zvezdom", rekao je Radanović.

Prvi meč u novoj sezoni u Superligi Srbije Partizan igra protiv Niša u nedelju u 17.30 na Banjici.

(Beta/MONDO)
 

Maler

Disident
Учлањен(а)
17.08.2007
Порука
1.666
Reaction score
138
Локација
Višegrad
22. septembar 2007. | Izvor: B92, Sport
Počinje rukometno prvenstvo Srbije

U subotu počinje drugi šampionat Srbije u rukometu za muškarce, a prošle godine najjači timovi, Partizan i Crvena zvezda, prema procenama stručnjaka, nikada nisu bili lošiji ali su, ipak, među favoritima za prva dva mesta. U krugu kandidata za titulu prvaka su i ekipe Kolubare i Proletera.

Klub iz Ljutice Bogdana je u nešto povoljnijem položaju, pošto iz prve postave nije promenjeno samo levo krilo. U Partizanu – sve. Oni koji su letos otišli, daleko su kvalitetniji od onih koji su došli. U najkraćim crtama, Zvezda je 'bez tima' i sa ne baš jakom upravom, Partizan i bez jakog tima i sa potpunim rasulom u rukovođenju.

Derbi prvog kola igra se u Zrenjaninu. Proleter dočekuje Crvenu zvezdu.

"Zvezda je aktuelni šampion, ima veoma dobar tim. Ne možemo da joj pretimo, ali možemo da obećamo da ćemo ostaviti srce na parketu. Sigurno da neće biti lako, ali kada do pobede dođemo teško, onda je i slatka," rekao je Momir Rnić.

Sintelon gostuje u Kuršumliji.

"Protiv ekipe iz Kuršumlije nastupićemo u oslabljenom sastavu bez Maksimovića i Savića, ali nam ne pada na pamet da se unapred predamo," kaže Aleksandar Savić, trener Sintelona, "Iako je Planinka u prednosti, učinićemo sve da se sa ovog gostovanja vratimo neporaženi."

Parovi prvog kola, subota: Mladost Radnički – Mladost Čelik (Čačak, 18.00), Proleter Naftagas – Crvena zvezda (Zrenjanin, 18.00), Planinka Prolom voda – Sintelon (Blace, 19.00), Radnički – Jugović Unimet (Kragujevac, 19.00), Župa – Vrbas (Aleksandrovac, 19.00), Kolubara – PKB (Lazarevac, 19.30), Metaloplastika – Vojvodina Železničar (Šabac, 19.30).

U nedelju Partizan Si&Si u Beogradu dočekuje ekipu ORK Niša, utakmica počinje u 17.30.
SA b92
 

Method Man

Guest
Rukometaši Partizana izdigli su se iznad trenutne situacije u rukovodstvu kluba i novu sezonu otvorili su pobedom nad ORK Nišom 27:23 (17:9).
 
Top