Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Superliga Srbije 2012.

Статус
Затворена за писање одговора.

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
sad moramo da se saberemo i razvalimo cergu u naredne dve utakmice.
PACOVU treba jebati familiju i prozivati ga sve vreme kao sto oni rade sa macvanom.
moramo odbraniti titulu, MORAMOOOOO
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Jovanović i igrači su lepo rekli posle utakmice:
- ušli smo opuštenije u meč,
- nismo bili dovoljno agresivni (sem u 4/4, kad su za 8 minuta dali 2 poena),
- forsirali smo igru spolja, promašili smo dosta otvorenih šuteva,
- uprkos lošem šutu nije bilo skoka (samo 4 ofanzivna), sem Raduljice, nije nam postojao reket (Lučić je pogađao u 3/4, Mačvan isto, Bešović više štete nego koristi).

Uprkos lošoj igri, mogli smo da preokrenemo.
Oni bolje od ovoga ne mogu, mi možemo i moramo mnogo bolje!

Nadam se da će u igračima da proradi inat i svest gde se nalaze i za koga igraju. Ako pristup utakmici bude adekvatan (a verujem da hoće), neće biti problema u utorak.

Samo da dodam: Jovanović, Božić i Kecman - da oteraju sudije u pičku materinu ako dozvole onakvo suđenj i šetanje onog majmuna po terenu, po cenu tehničke!
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.495
Reaction score
13.538
Локација
tamo daleko...
Cigani su i bukvalno, maloumna, sektaska gamad. Da sam neki neutralac, isto bih ovako razmisljao. Koja se mrznja vidi na njihovim licima. Neka napise neko detaljnije o tim topovskim udarima, nasim igracima se bukvalno video strah u ocima.

Nemojte da se lazemo, sudjenje je iskusno bilo na strani cerge. Raduljica je svaki put mogao da dobije dodatno bacanje i bar nekoliko puta su nad njim bili faulovi u napadu(samo jedan sviran). Centri su im spavali u reketu. Puno nesankcionisane prljavstine u odbrani sekte. U ovom trenutku, puna podrska treneru i ekipi, sada ne valja kukati, kasno je i kontraproduktivno.

Danilovic i Tosa moraju da izvrse pritisak. Ne dozvoliti musavcima da prljavo uzmu titulu, jer realno, bolji nisu.

Ako je ikako moguce, napuniti Pionir, pustiti Zabranjene u halu(djurini placenici ne mogu da iznesu ovu situaciju kako valja), da grmi, da se trese, jebati ciganima kevu jos na zagrevanju.

Svi koji ste u mogucnosti da odete u Pionir, videli ste kako se ponasala ciganska gamad, tako da.....napunite Pionir-neka gori bre.

UBITI SPALITI-CIGANIMA TRAGA NE OSTAVITI
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.078
Reaction score
8.411
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Jovanović i igrači su lepo rekli posle utakmice:
- ušli smo opuštenije u meč,
- nismo bili dovoljno agresivni (sem u 4/4, kad su za 8 minuta dali 2 poena),
- forsirali smo igru spolja, promašili smo dosta otvorenih šuteva,
- uprkos lošem šutu nije bilo skoka (samo 4 ofanzivna), sem Raduljice, nije nam postojao reket (Lučić je pogađao u 3/4, Mačvan isto, Bešović više štete nego koristi).

Ma mani ti to, pa covek jedno isto prica posle svakog poraza. mlako smo usli, bez dovoljno energije, nismo odgovorili brobenoscu tra la la... a sve se to ponavlja vec i previse dugo!

Ne zna sto se pizdi zbog pesica pa on ne radi nista sto nije Dule radio koji je znao da dodje u reket i prekine kontru. To radi i Zeljko, to radi i Duda samo malo kulturnije. Znaci to su cake koje itekako vrede za ekipu. To sto ovaj nas sedi i ne radi nista niko nam nije kriv!
tako da, nema sta da se uzdamo u trenera, nazalost do sada je i svojim najvecim braniocima dokazao da od njega nema vajde.
Mora pritisak sa tribina da prevagne da ovo dobijemo. Mora publika da nas nosi do nove titule, da se pravi evroligaska atmosfera zbog koje su padali par desetina puta jaci protivnici od raspale ciganije.
takodje ja se najvise uzdam u Peru i Kecmana. Oni imaju najvise iskustva i znaju sta treba da se kaze da se svi dodatno motivisu. Oni su nasa najveca prednost jer cigani takvog nemaju a mi ih imamo dvojicu.
Tu je i Lucic koji zna da igra srcem i da gine. takodje Milosavljevic i Cakarevic mogu da otkidaju odbranu. ma jednostavno mnogo smo bolji na svim pozicijama samo ih treba naterati da odigraju svim srcem, celom dusom i pregaze cigane!

Svi zajedno, sinergija igraca i navijaca i to je to. Nece ni sudije smeti da sviraju kao sinoc i pune nas faulovima. Samo cvrsto i jako, da prsti, do titule!
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Zasluženo smo izgubili,Diva je kontrolisala veći deo utakmice i izgovor o sudijama nema nikakvu težinu.Mi smo smanjili razliku kad je Raduljica bio na klupi a Mačvan na 5.To bi trebalo Vladi da nešto govori,jer se ta situacija ponavlja i daje rezultat. Očajna organizacija napada od strane Džejmsa i naročito Božića,dok je Anđušić uspeo u izvesnoj meri da nam stabilizuje napad. Odbrana je bila uglavnom dobra,odlična preuzimanja i udvajanja Popovića na niskom postu koji u toj situaciji ne zna da se snađe .Mačvan je 2 puta zaspao i pustio protivnika da položi ispred njega. Trčali su nam u leđa i kad nisu pogađali hlvatali su lopte,pa ne treba da čudi da su nam dali 28 poena iz tranzicjie.

Drugo poluvreme je recept kako treba da igramo.Milsim da je Bertans morao da dobije jaču minutažu sinoć,pogotovo kad smo bili u zoni jer tada Tomas ne može da ga ubaci u koš a jako bi nam značio neko ko može da pogodi 3.
Vlade je rotirao,tražio pravu petorku ali je imao neke katastrofalne poteze.Božić ikako ne sme da igra u petorci bez Anđušića jer ne možemoda prevdemo loptu.Petorka Božić-Kecman-Čakarević-Lučić-Bešović je bila potpuni promašaj i u tim trenucima su se cigani odlepili.U napadu nije imao ko da pogodi a odbranu smo igrali sa igračem manje zbog Bešoovića. Diva nam se nudila nekoliko puta ali nismo uspeli da prelomimo.Mačvan je želeo da bude heroj ali njegove katastrofalne partije se nastavljaju.

Sudije- Ima par situacija na koje im se mora skrenuti pažnja:
1. Tomasovo foliranje prilikom šuta.To je radio i u prošloj i u ovoj utakmici i to se zaustavlja sviranjem tehičke. On nijednom nije ni opomenut!
2.Sinoć je Ilić u kontri povukao pa zatim sapleo Milosavljevića bez lopte i nije suđen nameran faul.Posle toga je udario Lučića u glavu i ono nije bilo slučajno.
3.Subotić i Lešić,a ponekad i Popović spavaju u reketu i po 7-8 sekundi.
4.Igrači previše pričaju sa sudijama i to se mora sankcionisati. I naši i njihovi,bez izetaka.Pacov je sinoć svojim igračima skrenuo pažnju na to ali bez rezultata.

Pešić-Vide se rezultati njegovog rada i tu nema priče.Koristi se metodama koje su seljačke,koje iritiraju protivnika ali njegov tim od toga ima koristi. I Dule je svašta radio pa nam nije smetalo jer se borio za svoj klub.Ne smemo tražiti opravdanje za Vladinu apatiju u Pešićevom ponašanju. Moramo i mi da odgovorimo na isti način.

Ovo je bila naša šansa da prelomimo seriju a sad je imaju panteri u utorak.Oni su u psihološkoj prednosti ali mi smo i dalje kvalitetniji i pritom igramo na domaćem terenu. Ne smemo dozvoliti brejk jer ova ekipa nema karakter da se izvuče iz takve situacije.

Edit:Kad sam pisao ovo za Pešića nisam ni video da je nešto slično napisao Maestro,da neko ne misli da radimo u dogovoru :)
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Igra - KATASTROFALNA ! Ja ne znam da li smo u zadnjih 3-4 godina imali ovako losu igru. Sto se tice sledece utakmice i domacinstva, dobio sam tacan podatak da su Cigani ,,nabavili" 500 ulaznica...
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.495
Reaction score
13.538
Локација
tamo daleko...
Neverovatno, ako je tacno. Bravo za klempavo govno i ekipu.
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Ta atmosfera koju vi spominjete je ugusena od Pariza i od onih famoznih karti. Od tada je sve drugacije, losije.

Pacov iz Zeleznika nije naivan igrac, kao ni Coki. A vi koji podcenjujete ovaj tim FMPa nemate ocito veze sa kosarkom. Ova ekipa i ona iz Nisa su dva razlicita tima. Imaju dovoljno dobrih i agresivnih igraca da se sa nama bore svih 200 minuta(5 utakmica). Na to mislim i sudijski kriterijum kao i los izbor delioca pravde za ovako pritiskom jake utakmice.


Nije mi jasno sto Vlada ne stavi Macvana za peticu i tako ubrza igru, a Bertansa uvede u drugom poluvremenu. Raduljica je prespor za ovu odbranu koju oni forsiraju i slabo trpi tu agresiju. Mora se poboljsati sut za tri poena.


Sinocni cas navijanja cigana je odrzan. Ujedinjeni grmeli su halom, ma koliko vi kompleksasi ne mozete to da priznate i smatrate da smo najbolji. Pa na prvoj utakmici nas kop nije bio popunjen do kraja kao ni ostali delovih hale. SRAMOTA za ovako veliki tim. Nasi igraci sinoc nisu mogli da se pokrenu koliko su im muda bila van hale.

Nemam kompleks od njih cigana, i uvek me je bolela patka za njih, ali me porazi od njih bole. Tako isto nemam problem da priznam kada su bolji u nečemu.

Što se tiče njihovog sinoćnog časa navijanja, ja ne znam samo kome su oni održali taj čas. Pošto nikada oni neće dostići ono što smo mi napravili od Pionira.
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Kakav bre cas navijanja, pa jel ste videli kakav ih je zent uhvatio kad je Dragan pogodio onu trojku na samom pocetku. Kao da ih je neko okrenuo na silent!

U ponedeljak i uprava mora da se iscima na koji god nacin, da cigani dodju do sto manje karata, a da hala ipak bude puna.
 

PilePFC

Početnik
Учлањен(а)
12.03.2012
Порука
162
Reaction score
6
Локација
U svakom gradu ovoga sveta...
Maestro i Paki su objasnili! To sto vi kukate na Pesica i njegove metode ste samo zaslepljeni navijackom pripadnoscu! Dule je sve to radio i bio je genije, a Pesic je pacovcina?! Spustite se na zemlju i shvatite da nema nikakvih teorije zavere i slicno. On se bori za svoj klub, boli ga dupe da li ce to nekom da se svidja ili ne.
Takodje i Jasmina je lepo rekla vezano za podrsku. Koju podrsku mi da ocekujemo? Nama na tekme dolazi po 500 ljudi, a ovi placenici dodju samo kad je Evroliga. Treba da napunimo halu na svakoj utakmici, a ne samo protiv evropskih velikana.
Sto se tice Pere, jasno je da on odlazi jer ce sledece sezone Miljenovic biti drugi plej. Kecman je van forme, ali on svojim trikovima moze da posluzi jos koju godinu. Ali otom-potom...
Ono sto me posebno zacudjuje su postovi vas koji branite Vladu. Vama definitivno nema pomoci! Ja ne znam koliko puta smo ove sezone konstatovali da ekipa nema energiju, da igramo kriminalno, da smo u zestokom kanalu, ali vi se uporno drzite teze da Vlada nije kriv?! Koliko puta se kod Duleta desilo da ekipa nema motivaciju? NIKAD!!! Kod Vlade je to svaki drugi put.
Alex92 se pita sta se desava sa Macvanom? Setite se njega na pocetku sezone, kad je stigao iz sistema Dejvida Blata. Kidao je sve, dominirao u Evroligi, radio sta je hteo... Danas, posle 6 meseci "strucnog rada" kod Vlade, njega siluju Subotic i Lesic?!?!?! :banghead
Sto pre shvatite da je najveci problem Partizana Vlada Jovanovic, bice bolje! Covek nema kapacitet da vodi ovakav klub! Ne bih mu dao da vodi seoski tim , a ne instituciju! Ne mogu da shvatim da njemu igraci igraju kao da su na revijalnom mecu. Macvan i Raduljica promase sut, pa umesto da se vracaju u odbranu, oni prigovaraju sudijama. Za to vreme ovi nas trpaju u kontranapadima?! Nula od karaktera, nula od trenera! Nadam se da Danilovic i Dule uvidjaju gresku...
Ja sam rekao jos posle Cedevite da se ozbiljno plasim za titulu. Ali bih se pridruzio vama koji pozivate na pritisak. Pesic je to radio kad je Dule bio trener, jer je znao da jedino tako moze da kompenzuje njegovo dranje na sudije. Posto ovaj nas ne zna ni da pripremi ekipu, a kamoli da je vodi, jasno je da mi navijaci moramo uzeti taj deo u svoje ruke. Svi koji mogu da dodju, cak i vi sto dolazite samo na Evroligu, iako mislim da ste razmazeni! Ali ako volite klub, sad dokazite!
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Jos nesto,treba da grmimo i da prozivamo krimosa Covica,na ono nase ''a poruka za Covica i cigane'',od kada je kreten zapretio praznjenjem hale,mi ko da smo se usrali.Treba to da miksujemo i samo da menjemo Covic pa Pesic pa da vidimo da li ce idiot moci i smeti da trazi praznjenje hale.Udri u meso,udri mandova i kada je radio kao pomocnik u Partizanu.Svi k'o jedan,za pobedu..

И шта имаш корисно од тога на терену, ти би да прозиваш и вршиш притисак на оне које седе у фотељама и поред терена? :confused Пионир мора активно да учествује у дешавањима на терену, против себе немамо реал барсу или монтепаски који су то видели и чули, ови су боранија и треба вршити огроман притисак чим додирну лопту. Ови наши ће ваљда то искористити. Лименке су овом моменту напаљенији од нас,што је недопустиво! Већина наших играча нема или има тек један трофеј више!

Лаки
Добро запажање, у зенту/зену су били 6-7мин задње четвртине. Сисе су то старе,са кошарком имају додирних тачака колико и Толе са поплавама на Тајланду.
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Treba i u narednim mecevima sto vise forsirati Macvana na 5ici, plus Lucic i Cakarevic...ako fizicki mogu da izdrze, cigani nemaju odgovor na to.
I prosto Bertans mora dobiti neki minut u drugom pol, da se napravi akcija da resi pogotkom sa distance.
 

BBC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
517
Reaction score
344
Локација
Novi Sad
Necu sad da serendam sta nije valjalo i to, ocu sledecu sa 20 razlike da ih zgazimo, znaci 20 razlike!
 

Beli

Početnik
Учлањен(а)
25.08.2007
Порука
192
Reaction score
8
Znači jedino što me boli baš i što nikako ne mogu da shvatim i prihvatim je odnos u skokovima. Sve ostalo, promašaji, izgubljene, nekakva konfuzija, manjak sreće, sve mora nekad da se desi, ali ono što zavisi od nas i po čemu se toliko razlikujemo od drugih to je ta borba i skok.
 

Meccalebb

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
74
Reaction score
0
Локација
Hala Pionir
E ovako, to sto smo izgubili 1 utakmicu iz prethodnih 15 nema veze. Opusteno !Cerga bolje od ovog ne moze sigurno! Jbg promaslili smo dosta, bas dosta suteva, Macvana nigde nije bilo...Ja stvarno ne znam sta se desava sa Makijem :/ .Nadam se da ce da 15+ poena da postigde u utorak.
A sto se tice ciganske sekte, treba im jebati nanu naninu u utorak!!! Da ne znaju sta ih je snaslo!!! Onaj cegrin pomocni trener je sektas broj 1, NJEMU SE TREBA POPETI NA GLAVU U UTORAK! Potrudicu se da sednem iza klupe porno dive, sto rece @Zoranik ne bio mu ja u kozi !!!

PUN PIRONIR U UTORAK !!!
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Igra - KATASTROFALNA ! Ja ne znam da li smo u zadnjih 3-4 godina imali ovako losu igru. Sto se tice sledece utakmice i domacinstva, dobio sam tacan podatak da su Cigani ,,nabavili" 500 ulaznica...

Laz, jedino ako su im vlasnici sezonskih karata dali iste, sto ne bih rekao.

Distribucija karata koje nisu sezonske bice vrsena od ponedeljka i to pod posebnom kontrolom ovog puta.


_____________________________________________

Sinoc je bilo radno na svim nivoima u klubu, nadam se da ce se rezultat toga videti u utorak na parketu. :wink:


P.S. Paradoksalan podatak je da smo imali manje izgubljenih lopti, da smo im prepolovili ofanzivni skok i da smo imali napad vise, dok u prvoj utakmici sva 3 parametra su bila na katastrofalnom nivou.
 

BVDC

Grobar
Учлањен(а)
14.01.2008
Порука
339
Reaction score
3
Nemam kompleks od njih cigana, i uvek me je bolela patka za njih, ali me porazi od njih bole. Tako isto nemam problem da priznam kada su bolji u nečemu.

Što se tiče njihovog sinoćnog časa navijanja, ja ne znam samo kome su oni održali taj čas. Pošto nikada oni neće dostići ono što smo mi napravili od Pionira.


Problem je njihova napaljenost, a nasa nezainteresovanost za ovo finale. U utorak vece nije grmelo, a kop je bio izuzetno slab, i sto se tice popunjenosti i navijanja.

Mora da se stegne Pionir u utorak i pretvori u zariste. Pritisak na teren jer igramo protiv mnogo faktora koji ce imati ogroman interes ako nas skinu(finansijski smo jako slabi i ovo bi bio otezavajuci faktor na losu situaciju). Morate da shvatite da ove utakmice odlucuju o nasoj buducnosti, jer ako ne osvojimo titulu zazivece projekat evropska zvezda(FMP).
 

Aristotel

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
163
Reaction score
18
Локација
Leskovac
Moj najjaci utisak sa sinocne utakmice je previse suteva za 3 poena. Nisam siguran zasto igraci/trener uporno forsiraju sut ako im ne ide. Pogotovu u 4/4 kada su oni izasli iz bonusa na 5 minuta pre kraja, umesto da idemo pod kos i na faul mi se ispucavamo. Ako vec mora 3 sto Bertans nije uzeo neki sut.

Sve u svemu sinocni poraz me nije mnogo pogodio, sto bi se reklo i corava koka ubode nesto, ali bilo je previse propusta i igraci i trener.

U narednoj utakmici je potrebna mobilizacija nas navijaca i ozbiljno igraca, da ih odvalimo i unistimo bilo kakvu nadu za drugom pobedom.

Ako oni mogu jaku odbranu, mi mozemo i moramo jos jacu
:napred Partizan
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Са киме да идемо на кош 35том минуту? Мачваном на Илића и Петарда? Радуљица не може 40мин да игра, а Мачван не може у обе фазе,што због енергије што због физичких предиспозиција. Фали Рашко у ротацији, Бешовић потпуно стониран.
Оно што је синоћ фалило су расположени Анђушић и Драган. Не сумњам да ће бити знатно боље у уторак. Мислим да можемо избећи мајсторицу, ако је требало пући од ових то је било јуче, мало су се упознали са 'гостовањем' и напаљеним пешићевим пуленима, знају шта их чека следећи пут, ако и сад већ нису знали.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top